![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny zadawalacie sie same?
Cytat:
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to mi przywodzi na mysl tylko jedno: wymyslenie i skuteczne, jak widac, wklepanie w glowy swoich wiernych przez Kosciol ze sex jej bebe i nalezy sie go wystrzegac to jakby walczyc z biologiczna rola, funkcja swojego ciala nie rozumie takiego podejscia sex przerywany tez jest grzechem w takim razie bo wytrysk moze odbyc sie tylko w pochwie swojej zony i tylko w celu rozrodu osobiscie masturbowalam sie, teraz nie bo nie mam takiej potrzeby moj TZ wie o tym i ja wiem o jego samozaspokajaniu sie nie jest to dla mnie ani na chwile ochydne czy odrazajace moze za bardzo wierze w humanizm ("czlowiekiem jestem....") |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
![]()
No pewnie,że zadowalm sie sama
![]() Mam napastowac chlopcow jak to robią nasi ksieża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A odpowiadajac na pytania zawarte w tytule :Nie-wszystko moze sie znudzić ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-26 o 21:55 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak - samoGWALT jest ohydny, sex jest brudny. Pregiez i ciegi dla grzesznikow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
samogwalt...hmm..myslalam , ze poza przestarzala literatura nigdzie tego slowa spotkac nie mozna juz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja jestem z tak zwanej wpadki i jakoś całe życie nie odczuwam, że jestem niechciana czy coś. Z samogwałtu (wolę słowo masturbacja) dzieci się nie biorą. Gotowość do seksu nie oznacza gotowości na powołanie nowego życia. Ja jestem gotowa do seksu psychicznie i fizycznie, ale nie mam środków materialnych, by zapewnić dziecku godziwy byt - czy to znaczy, że mam seksu nie uprawiać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
oddac sie cala mezowi..hmm..czasem to sie ciesze, ze potrafie cos przeczytac i przeoczyc dany fragment
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
iGorzej jak ktos w ogole nie planuje "posiadania"męża
![]() Generalnie to nie mam nic przeciwko roznym pogladom od moich ale jeszcze trzeba je w przekonujacy ,w miare sensowny sposób umiec przekazywać.Wtedy inni nie reaguja tak alergicznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
tak Bess, tez z wieloma calkiem odmiennymi od moich pogladami sie spotkalam. Ja jestem naiwne dziecko wiec czasem pierwsze co mi przyszlo na mysl to: (ee chyba zartuje
![]() moja tolerancja pozwala mi rozumiec, ze mozna miec inne poglady i nie probuje pietnowac ludzi o innych pogladach, co nie znaczy, ze nie dyskutuje z nimi. Tego, ze posiadaczki takich pogladow jak wyzej zwykle Warte kijem chca zawrocic juz nie pojmuje... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
Nie znasz mnie a do oazy nie należałam ani nie należę..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
to byla przenośnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
To jest uzależnienie...i tyle...Przeszukałam trochę stron,ktoś ujął to o wiele lepiej niż ja...
"Pierwsze, sporadyczne, "niewinne" przypadki masturbacji jeżeli nie podejmie się przeciwdziałań, prowadzą szybko do uzależnienia, z którego bardzo trudno się uwolnić. W tym momencie rozpoczynają się problemy trwające często całe życie. Dłuższe uzależnienia seksualne są równie trudne do opanowania jak uzależnienie od alkoholu czy narkotyków. Wtedy właśnie zaczyna się pleść głupstwa w rodzaju: "Ależ człowiek musi działać seksualnie!". Złamana została pewna wewnętrzna granica. Nałogowiec przestaje być panem swego ciała. Zdany jest teraz na jego łaskę i niełaskę. To przecież nie osoby wolne i odpowiedzialne wykorzystują seksualnie własne dzieci, gwałcą kobiety, korzystają z usług prostytutek, zdradzają nagminnie żony, roznoszą choroby weneryczne, uprawiają różnego rodzaju perwersje itd. " Jeśli kogoś uraziłam z nieplanowanym dzieckiem to przepraszam,zwłaszcza jeżeli nim jest... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
A moglabys podac zrodlo?
i naprawde proponuje siegnac po fachowa literature z zakresu seksuologii ,a nie raczyc siebie i innych bredniami znalezionymi w necie. I nie ma co wdawac sie w dyskusje kiedy brak wiedzy zarówno w teorii nie mówiac juz o praktyce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
A wszystko zaczęło się od tego ze ktoś się zapytał czy to grzech...Odpowiedziałam i już...
Doświadczona piętnastolatka z szerokimi nogami...masz rację na takie szkoda czasu... A doświadczenie...jestem mężatką!!! A z seksuologii lub nawet ginekologii...proszę bardzo poczytaj Fijałkowskiego. O ile wiesz jak wyglądają ksiązki... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-26 o 21:59 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Wiesz - kaczorze z takim nastawieniem, sposobem prowadzenia rozmowy to nie zyskasz tu raczej zwolennikow. Ale jedno mozesz zyskac - ostezenie jak bedziesz dalej tak ladnie pisac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Odpowiedziałam jednej dziewczynie a rzuciła się fura...cięzko się przyznać że coś jest złe...skoro to jest normalne to czy rozmawiacie na ten temat w większej grupie kolezanek?Nie wstydzicie się?Co w tym dobrego,bo nie rozumiem...oprócz rozluźnienia napięcia seksualnego...UZALEŻNIENI E!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
a co ma twoj stan cywilny do teorii z tego zakresu?Jak widac nic.
Nie rozumiem tez pojecia "15latki z szerokimi nogami" Uwage o ksiazkach pozostawie bez komentarza,poczekam na wiecej Zwykle jakos tak sie dzieje,ze osoba z frustracja prędzej czy pózniej wybucha.Ale moze to lepiej ,niezdrowo jest tłumic negatywne emocje.Ulżyj sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak rozmawiamy o seksie z kolezankami. Seks to nie jest temat tabu. Przynajmniej nie dla mnie i moich znajomych. Za masturbacje i przyznanie sie do niej nie idzie sie do wiezienia. I szczerze? nie wierze ze chociaz raz Twoja reka nie zawedrowala w te 'zakazane okolice' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Proszę, Bess, pytałaś.
![]() http://onanizm.pl/lofiversion/index.php?t10.html
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
dzieki Aeterna,tak wlasnie podejrzewalam,ze to te klimaty.Kaczorku pamietaj ,ze jestem twoim bliznim zanim zeźlisz sie przed monitorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak skrajności.
Oczywiście, że uzależnienie od seksu istnieje, nic odkrywczego. Swoją drogą, to nie zazdroszczę młodzikom, który n-lat wstecz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#263 | |||
Zakorzenienie
|
o ja cie nie pierd.... Aeterna! ale perelke znalazlas. Ja to wydrukuje i bede rozdawac.
Cytat:
Cytat:
Ciezko sie skupic mlodemu chlopcu - onaniscie? A mlodemu nieonaniscie latwo sie skupic w okresie dojrzewania? Cytat:
Dziwaczne gumowe przedmioty - ciezko bylo napisac prezerwatywa? i coz w niej takiego dziwacznego? chyba ze autor mial na mysli ze beardziej fikusne...ale skundze niby mialby o takich wiedziec? Ciekawe skad sie wzielo to przekonanie... moze ci co mowili mowili z doswiadczenia? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
nie wpadlabym na to ,ze te przyrzady to prezerwatywy.Myslalam,ze wibratory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Nie ja, googelek.
![]() O-ja; nie przeczytałam tego, bo mi się nie chciało, ogarnęłam tylko pobieżnie wzrokiem; a dziwaczne gumowe przedmioty rządzą. ![]()
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wez nawet nie wymawiaj takich slow samogwalcicielko! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
no wiesz ja tylko slyszalam ,ze istnieje coś takiego. Nie czytalam oczywiscie,bo nie wiem jak wygladaja ksiazki
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie - bo od onanizmu juz niedowidze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie
![]() Aaa cos bym jeszcze dodała ,jakiś przekaz dla kolezanki ale mi sie juz nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Mi dzis wieczorem zostalo siedziec na necie bo maz zmeczony zasnal wiec uprawianie perwersji bez kszty milosci z dziwacznym gumowym przedmiotem odpada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.