Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-08, 17:15   #241
mevi_evi
wow

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Gdzie Oleska tak wspomina o swoim facecie? Bom zupełnie nie w temacie...

Wszędzie!!!

mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:15   #242
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Szukam ukojenia w chorobowych żalach. Chyba się trochę boję. Nikt nie wie, co mi jest, podejrzenia są, że jakaś tropikalna choroba mnie dopadła . Początkowo myślałam, że to przemęczenie, że wystrczy się wyspać. A potem straciłam przytomność na moment, następnego dnia głos, kaszlę na sucho tak, że mi się bebechy przewracają. Jakoś się przetransportowałam do "domu", a tutejszy lekarz mówi: w sumie to nie wiem, weź panadol (antybiotyk na sprawy oskrzelowe nie zadziałał, gorączka nie spada). Nie chorowałam od dekady, więc tym bardziej martwię się, że ciałoniegdy leków nie przyjmujące, na nic nie reaguje. Najbardziej dokucza mi kaszel, odpocząć nie umiem - macie jakieś sprawdzone domowe sposoby ulgę przynoszące? Coś co gardło nawilży, bo choć samo w sobie mnie nie boli, to od ciągłych torsji mam w nim milion szpilek. Pacjent z góry dziękuje
Zanim napiszę więcej prywatnie - tulę mocno. Mam astmę, czasem nocami mam napady suchego kaszlu i wtedy pomaga gorąca herbata i pozycja półsiedząca. Potem ofkors inhalator sterydowy, ale staram się unikać. Cholera, co tam za lekarzy mają w tym raju na Ziemi ??
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:16   #243
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Są tu osoby, które mają zgagę po zielonej herbacie? Doszłam do tego,że chyba nie działa na mnie najlepiej. Szkoda, bo bardzo lubię.
Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Ja mam nie tylko zgagę,ale też jest mi niedobrze po zielonej herbacie. Próbowałam pić w torebkach,liściastą,z dodatkami, nic nie wchodzi. Nie mam pojęcia tak naprawdę dlaczego
Bo zielona herbata pobudza trawienie co czasami równa się zgaga, refulksem etc a czasami i mdlosciami. Jeżeli pięcie na czczo to spróbujcie po jedzeniu

Edytowane przez anjia
Czas edycji: 2016-01-08 o 17:17
anjia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:17   #244
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam Wam polecić bardzo fajną rzecz
Nawilżająco- kojące plastry pod oczy i nie tylko :https://www.google.pl/search?q=plast...Ej8BnnbZ3MM%3A.

Właśnie wykończyłam 4 opakowanie. Są niesamowite! Świetnie nawilżaja i odświeżają okolice pod oczami jak i całą twarz. Dzisiaj kupilam sobie plastry cytryny z tej samej firmy. Dostepne w hebe i w naturze. Koszt 5.99. Ja jestem zachwycona!
ja tych owocowych nie lubie, za to kolagenowe bardzo
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:18   #245
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maeyss Pokaż wiadomość
Pędzle Hakuro są dostępne w aptece Lafarma w Galerii Rzeszów Weszłam tam ostatnio po Ibuprom a wyszłam z trzema pędzlami....

tak w ogóle to Witam
Cześć, krajanko
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:20   #246
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Dołączam! A na kaszel to może jakieś inhalacje byłyby skuteczne? Nam bardzo pomagają na katar/zatoki.
też dołączam
ja na gardło lody jem w duzych ilosciach, najlepiej mi łagodzi
i wodą z solą płuczę

(moja babcia by poleciła obkładanie sie gęsim tłuszczem po klatce piersiowej i szyi, ale moze lepiej nie ;-; )#traumadziecinstwa
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:22   #247
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
też dołączam
ja na gardło lody jem w duzych ilosciach, najlepiej mi łagodzi
i wodą z solą płuczę

(moja babcia by poleciła obkładanie sie gęsim tłuszczem po klatce piersiowej i szyi, ale moze lepiej nie ;-; )#traumadziecinstwa
u mnie podobnie, tylko smalec był z borsuka
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:23   #248
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

z ciekawości zerknęłam dzisiaj w kuwetę kota, a tam! same dziwy! naprawdę nie zgadniecie co tam znalazłam hihi
ja zerknęłam na chodnik bo myslałam, ze pinionżek leży ale to była tylko gołębia kupa :C

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Gdzie Oleska tak wspomina o swoim facecie? Bom zupełnie nie w temacie...
łatwiej chyba odpowiedziec na pytanie gdzie tego nie robi

ma ktos oleske na snapie? jak to tam u niej wygląda?
#windowsphonenadalbezsnap a
Stary 2016-01-08, 17:27   #249
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez ophelie_ Pokaż wiadomość
Ja jestem zadowolona z katowickiego maca Za każdym razem panie (i pan) są bardzo pomocne i nigdy nie czuję się jak intruz. W przeciwieństwie do obsługi w golden rose
jakby faktycznie tam musieli tego stoiska pilnować.. przecież takie drogie rzeczy tam mają... U mnie w galerii to jak jest stoisko to jak nie ma ruchu to laski idą sobie pogadać z konsultantami do innego sklepu
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:30   #250
say-hello
Zakorzenienie

Mostly współczuję

Nadrabiam właśnie YT, te konturowane cycki już wczoraj mi się wyświetliły i pokazałam mężowi, to stwierdził, że teraz czeka na konturowanie męskich klat i wydłużanie bronzerami członków

Karolina ze Stylizacji jakoś tak czitosowo wygląda w Hitach 2015

Life Managerkę i jej drugi kanał Zdrowomania bardzo lubię, włączam sobie w pracy jej odcinki do posłuchania
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:34   #251
wiki2501
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maeyss Pokaż wiadomość
Pędzle Hakuro są dostępne w aptece Lafarma w Galerii Rzeszów Weszłam tam ostatnio po Ibuprom a wyszłam z trzema pędzlami....

tak w ogóle to Witam
Dobrze wiedzieć, jutro może tam zajrzę bo czaje się na te pędzle już od dawna a zanim kupie chciałam pomacac
wiki2501 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-08, 17:38   #252
LifeManagerka
Raczkowanie

Za każdym razem podskakuję z przerażenia kiedy przeglądam ten wątek i trafiam na swoją twarz nie przywykłam do tego.

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
zdrowomania

jesli to zapowiedz vloga/bloga Lifemanagerki to brzmi ciekawie i juz dreptam w miejscu z niecierpliwości... Szczególnie kusi mnie temat o ziołach do picia oraz, o dziwo!, o naturalnych środkach chemicznych i tych negatywnych skutkach obecnej chemii, bo tu jestem na bakier z tematem dość ;/
kto słyszał o mięcie zielonej ???
Rzeczywiście z tego filmu wyszła trochę zapowiedź tematów, które będą się wkrótce przewijać na blogu... W zasadzie wszystko będzie już w styczniu, więc długo nie będziesz musiała czekać co do mięty to właśnie popijam kilka osób polecało mi ją na problemy z cerą, więc poczytałam o niej trochę i okazuje się, że podobno ma właściwości regulujące poziom testosteronu we krwi. To by tłumaczyło dlaczego niektórym pomaga na cerę, bo jak wiadomo często to z jego powodu skóra szaleje...

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Bardzo lubię Life Managerkę Ma fajne postanowienia, ja mam podobne, może nie noworoczne, ale takie ogólnie zdrowotne.
O mięcie zielonej nie słyszałam, ale ja ogólnie nie przepadam za miętą, a szczególnie do picia.
Jeśli chodzi o pozbycie się chemicznych środków czystości, to ja ostatnio stałam się posiadaczką myjki parowej i czyszczę nią właściwie cały dom, jedynie przy użyciu gorącej pary - zero detergentów. Polecam!!!
Jedynie co, to ciężko byłoby mi zrezygnować z tradycyjnych proszków i płynów do prania, bo uwielbiam ładny zapach świeżego prania, ech...
Ja już od prawie 2 lat piorę głównie w orzechach i jestem nimi zachwycona żeby był jakiś zapach po praniu, dobrze jest skropić woreczek z orzechami jakimś olejkiem eterycznym. Niestety faktycznie zapach ten nie zostaje na praniu, można się nim cieszyć tylko przy wyjmowaniu rzeczy z pralki
Zaintrygowałaś mnie tą myjką parową! Da się tym np. zetrzeć kurze z półek?

Cytat:
Szukam ukojenia w chorobowych żalach. Chyba się trochę boję. Nikt nie wie, co mi jest, podejrzenia są, że jakaś tropikalna choroba mnie dopadła . Początkowo myślałam, że to przemęczenie, że wystrczy się wyspać. A potem straciłam przytomność na moment, następnego dnia głos, kaszlę na sucho tak, że mi się bebechy przewracają. Jakoś się przetransportowałam do "domu", a tutejszy lekarz mówi: w sumie to nie wiem, weź panadol (antybiotyk na sprawy oskrzelowe nie zadziałał, gorączka nie spada). Nie chorowałam od dekady, więc tym bardziej martwię się, że ciałoniegdy leków nie przyjmujące, na nic nie reaguje. Najbardziej dokucza mi kaszel, odpocząć nie umiem - macie jakieś sprawdzone domowe sposoby ulgę przynoszące? Coś co gardło nawilży, bo choć samo w sobie mnie nie boli, to od ciągłych torsji mam w nim milion szpilek. Pacjent z góry dziękuje
Problemy z przesuszonym gardłem to moja specjalność dlatego mogę polecić coś, co świetnie sprawdza się u mnie... I jest to kisiel z siemienia lnianego. W jednym naczynku gotujesz 2-3 łyżki siemienia aż zrobi sie glutek (ok. 5-10 minut), w drugim szykujesz sobie jakieś owoce, u mnie są to najczęściej mrożone truskawki lub maliny, które trochę dosładzam miodem lub ksylitolem i rozgniatam na miazgę. Potem łączę zawartość obu naczyń, mieszam dokładnie i gotowe rewelacyjnie nawilża gardło, a przy okazji dobrze działa też na inne rzeczy (np. na cały układ pokarmowy).
Na mokry kaszel pomaga też zwiększenie kaszy jaglanej i kurkumy w diecie, ale mówisz, że Ciebie męczy suchy...
LifeManagerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:42   #253
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Mostly współczuję

Nadrabiam właśnie YT, te konturowane cycki już wczoraj mi się wyświetliły i pokazałam mężowi, to stwierdził, że teraz czeka na konturowanie męskich klat i wydłużanie bronzerami członków

Karolina ze Stylizacji jakoś tak czitosowo wygląda w Hitach 2015

Life Managerkę i jej drugi kanał Zdrowomania bardzo lubię, włączam sobie w pracy jej odcinki do posłuchania
Podobno Robert Pattinson miał konturowaną klatę w Zmierzchu

Dziewczyny, oglądacie jakieś kanały z fryzurami? Polecicie coś? Czeka mnie wesele i szukam jakiejś inspiracji do jakiejś retro/pin-upowej fryzury. Lilith Moon już znam.
Stary 2016-01-08, 17:51   #254
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
W temacie - ja bym chętnie oglądała merytoryczny, wartościowy pod kątem wiedzy i ciekawie prowadzony kanał dotyczący edukacji seksualnej, dla samej przyjemności oglądania i ciepłoty ducha, ze może jakieś młode osoby usłyszą coś mądrego w temacie, bo raczej mało chyba jest miejsc, które rzeczową i prawdziwą wiedzę na temat seksu niosą - ale myślę, że byłby u większości odbiorców na cenzurowanym niestety, szkoda mi.
Też bym chętnie coś takiego oglądała Ogólnie brakuje mi na polskim yt osób otwartych i poruszających kontrowersyjne tematy w inny niż prześmiewczy sposób

Cytat:
Mnie na gardło pomaga miód z mlecza i mleko gotowane z majerankiem, obie rzeczy mocno fuj, ale ibie dobrze działają Trzymam kciuki za powrót do zdrowia
Cytat:
Napisane przez Donatella_Rosa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, oglądacie jakieś kanały z fryzurami? Polecicie coś? Czeka mnie wesele i szukam jakiejś inspiracji do jakiejś retro/pin-upowej fryzury. Lilith Moon już znam.
https://www.youtube.com/channel/UC_V...5pRDxHdo1g3JMA tutaj głównie plecionki
https://www.youtube.com/channel/UCJq...sD5YDXcRFzTsOw
https://www.youtube.com/user/MakeupWearables/featured

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:51   #255
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dziękuję za ubuziakowania i wspaniałe rady. Cud borzy, bo mam akurat lody, miód, siemię, olejki eteryczne, maść rozgrzewającą - zaraz strzelę sobię takie kombo, że albo się , albo wrócę do żywych. Albo oba.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:51   #256
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
ja zerknęłam na chodnik bo myslałam, ze pinionżek leży ale to była tylko gołębia kupa :C

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

łatwiej chyba odpowiedziec na pytanie gdzie tego nie robi

ma ktos oleske na snapie? jak to tam u niej wygląda?
#windowsphonenadalbezsnap a
Nic nie tracisz,bo Oleska na snapie jest mało aktywna A jak była,to tylko kotem się chwaliła,paznokciami i kolorowankami i tym,jaka jest zmęczona.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 17:57   #257
201607250928
Konto usunięte

Nowości w subskrypcjach
Izabela Niemiec

Żyć jak weganin

Mo Vlogs (zaczęłam oglądać przez Karo i Darka)

Ani Ani

Boogie

Szkoda, że jeden z kanałów nieaktywny od pół roku

Mostly, trzymaj się
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 18:06   #258
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Szkoda, że jeden z kanałów nieaktywny od pół roku

Mostly, trzymaj się
weszłam w polecane kanały

pierwszy: weganizm, organizacja czasu, joga, zdrowe odzywanie

drugi: zdrowe jedzenie, minimalizm,

trzeci: weganizm, smoothie, zdrowe odżywianie,

w czwartym shein

tylko ten piąty sie jakoś wyróżnia

boże, wszystkie jutberki jak klony, całkiem to smutne w sumie

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

https://www.instagram.com/p/BASVcVuKlAE/

U Bogu decyzje trudne
Anioulo Resoelho
Stary 2016-01-08, 18:07   #259
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
boże, wszystkie jutberki jak klony, całkiem to smutne w sumie
to ja wpadłam teraz na całkowicie nowy pomysł ... co by było, że co innego. Kto jest chętny na wspólne śpiewanie na livie ?

Kanał Wizażanki śpiewają i zgadują piosenki z lat 90.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
[/COLOR]https://www.instagram.com/p/BASVcVuKlAE/

U Bogu decyzje trudne
Anioulo Resoelho
Bogusieńska zawsze .. 'dojedzie' do swojego celu :P
Stary 2016-01-08, 18:07   #260
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
to ja wpadłam teraz na całkowicie nowy pomysł ... co by było, że co innego. Kto jest chętny na wspólne śpiewanie na livie ?

Kanał Wizażanki śpiewają i zgadują piosenki z lat 90.
chyba odpadam, byłam jedyna osobą w historii mojej podstawówki, którą wyrzucili ze szkolnego chóru ;-;
Stary 2016-01-08, 18:10   #261
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
chyba odpadam, byłam jedyna osobą w historii mojej podstawówki, którą wyrzucili ze szkolnego chóru ;-;
Na takie beztalencie też znajdziemy sposób - LIP SYNC BATTLE
Stary 2016-01-08, 18:10   #262
morsmordre
sajkolidżist

Selfish, weszłam w Twojego insta i przypomniało mi się, że mam toffifee

Stary 2016-01-08, 18:12   #263
smerffie
Zakorzenienie

To i ja się pożalę i podzielę 7zł wydanymi w błoto. prawie dosłownie. Chciałam spróbować tak wychwalaną pod względem zdrowotnym quinoę, trafiłam w Tesco na płatki Quinoa, 200g za 7zł. Dziś spróbowałam, bosh jak to śmierdzi! Przypomina mi jakąś oborę, paszę dla świń... Aż się cieszę że to takie małe opakowanie...

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 18:13   #264
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Selfish, weszłam w Twojego insta i przypomniało mi się, że mam toffifee
Proponuje to zjeść zanim ktoś zrobi to za Ciebie.
Stary 2016-01-08, 18:13   #265
Adamantium01
Karo

Cytat:
Na takie beztalencie też znajdziemy sposób - LIP SYNC BATTLE
apropos chciałam sobie obejrzeć Bijonse i Channing Tattum a tam komunikat, że niedostępne dla Twojego kraju

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2016-01-08 o 18:14
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 18:16   #266
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
apropos chciałam sobie obejrzeć Bijonse i Channing Tattum a tam komunikat, że niedostępne dla Twojego kraju
Tu jest w hd

Dziękuję, zaraz obejrzę

Edytowane przez Donatella_Rosa
Czas edycji: 2016-01-08 o 18:17
Donatella_Rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 18:18   #267
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Proponuje to zjeść zanim ktoś zrobi to za Ciebie.

Już się tym zajęłam

Mostly, nienawidzę Cię za Twojego instagramka, tyle podróżów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-08, 18:23   #268
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Donatella_Rosa Pokaż wiadomość
Tu jest w hd

Dziękuję, zaraz obejrzę
o widzisz zapomniałam o vimeo
dziekuje

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 18:30   #269
Selfish Girl
Life is a drink ...

Z tydzień temu na jednym z programów własnie był ten program z jednej strony pomyślałam sobie ... 'co co w Ameryce nie wymyślą' ale Bajłonc było mistrzowskie.
Stary 2016-01-08, 18:31   #270
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

@Munka ja na poczatku tez mialam zgage po zielonej herbacie, koniec koncow doszlam do wnioskow, że moge ja pic poobiednia pora albo po sytym sniadaniu. Inaczej bedzie pieklo.
@mostlyashhhs popieram ze dobrze nawilza kisiel z siemienia, na bolace i zaczerwienione plukanka z solanki lub naparu szalwii. Co do kaszlu to nie wiem czy zwykly ziolowy pomoze... mojemu mezowi na meczacy kaszel pomaga jedynie nebulizator i vicks vaporub lub podobna masc posmarowane na klacie. Na mnie dzialaja syropki.
@LifeManagerka bardzo mnie cieszy, że wpisy beda jeszcze w tym miesiącu! Powiem szczerze, ze twoja seria miesieczna ruszyla mnie na spokojnie w dobrym kierunku ;-) po burzliwej dyskusji z mezem doszlismy do wniosku, ze wsproadzamy po malu w tym roku "dobre" zmiany i nawyki. Na poczatek wybralismy nordic walking jako wspolna rekreacja i "trening" a maz szczegolnie czeka na serie z przyprawami rozszerzona bo uwielbia i dziwil sie ze istnieje cos jak klacza kurkumy i mieta zielona (fan miety!). Także zyskalas dwoch widzow pod jedną subskrypcja.
@smerffie lacze sie w bólu bo mam polkilowa paczke quinoi w szafce i nie wiem co z tym zrobic... maz kupil bo pomylil z chia (?!?!?!) I co z tym zrobic jak pachnie jak pasza.... nawet ugotowane :-/

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2016-01-08 o 18:35
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości