Łóżkowe "wpadki" - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-21, 22:04   #241
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla
Dot.: Łóżkowe "wpadki"

OJEJ bolalo
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-21, 22:17   #242
elsi
Zakorzenienie

Atram Biedaczek!

A ja chciałam opowiedzieć o wpadkach jakie i się ostatnio zdarzyły, ale nie były moim udziałem. Tym razem byłam z tej drugiej strony
Gdy zrobiło się już ciepło nocą, wybraliśmy się z TŻ-em w pewną sobotę w środku nocy na spacer do parku. Nie da się ukryć, że obraliśmy pod uwagę intymny cel tej wycieczki. Niestety... gdy zaczęliśmy się zbliżać do tej części parku, która graniczy już z nieuporządkowaną, dziką jego częścią (zatem i mniej uczęszczaną), wzrok nasz przyciągnął pewien równomiernie poruszający się wśród traw w blasku pobliskiej latarni punkt. Ponieważ byliśmy lekko wstawieni, podążaliśmy jednak uparcie dalej, aż ja jako właścicielka nieco mniejszej wady wzroki i silniejszej głowy uświadomiłam sobie, że to nic innego jak gołe męskie pośladki Cóż było zrobić. Okręciliśmy się na piętach i zawróciliśmy. Ale sądzę, że nie bylibyśmy w stanie zakłócić tej parce radości z miłości. Wszak wybierając to - jednak bardzo widoczne (pod samą latarnią??) - miejsce, musieli się liczyć z towarzystwem
Druga sytuacja - ten weekend. Wracaliśmy z TŻ-em i Jego bratem z centrum. Postanowiliśmy zrobić sobie spacer i zamiast jechać, dojść do nas na nogach, spalając przy okazji rodzinny obiadek. Wybraliśmy zaciszną dróżkę między fabryką kabli a terenami kolejowymi. Rzadko kto zna tą drogę. W pewnym momencie na poboczu po prawej stronie zauważyłam samochód. Jakoś podświadomie przyciągnął moją uwagę. Przyglądałam mu się i przyglądałam, aż uświadomiłam sobie co widzę. Na tylnym siedzeniu, tyłem do nas siedziała nieruchomo (zapewne na swoim mężczyźnie) golusieńka kobietka. Głupio mi się zrobiło szalenie, odwróciłam wzrok i popędziłam chłopaków, by iść szybciej.
Mam nadzieję, że za jakiś czas jakaś Wizażanka z Krakowa nie opisze jak to ktoś przerwał jej igraszki w tak odludnym miejscu
elsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-25, 22:38   #243
vikuniaa
Zakorzenienie

up up
Stary 2006-06-25, 22:54   #244
gwiazdkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elsi
Atram Biedaczek!

A ja chciałam opowiedzieć o wpadkach jakie i się ostatnio zdarzyły, ale nie były moim udziałem. Tym razem byłam z tej drugiej strony
Gdy zrobiło się już ciepło nocą, wybraliśmy się z TŻ-em w pewną sobotę w środku nocy na spacer do parku. Nie da się ukryć, że obraliśmy pod uwagę intymny cel tej wycieczki. Niestety... gdy zaczęliśmy się zbliżać do tej części parku, która graniczy już z nieuporządkowaną, dziką jego częścią (zatem i mniej uczęszczaną), wzrok nasz przyciągnął pewien równomiernie poruszający się wśród traw w blasku pobliskiej latarni punkt. Ponieważ byliśmy lekko wstawieni, podążaliśmy jednak uparcie dalej, aż ja jako właścicielka nieco mniejszej wady wzroki i silniejszej głowy uświadomiłam sobie, że to nic innego jak gołe męskie pośladki Cóż było zrobić. Okręciliśmy się na piętach i zawróciliśmy. Ale sądzę, że nie bylibyśmy w stanie zakłócić tej parce radości z miłości. Wszak wybierając to - jednak bardzo widoczne (pod samą latarnią??) - miejsce, musieli się liczyć z towarzystwem
Druga sytuacja - ten weekend. Wracaliśmy z TŻ-em i Jego bratem z centrum. Postanowiliśmy zrobić sobie spacer i zamiast jechać, dojść do nas na nogach, spalając przy okazji rodzinny obiadek. Wybraliśmy zaciszną dróżkę między fabryką kabli a terenami kolejowymi. Rzadko kto zna tą drogę. W pewnym momencie na poboczu po prawej stronie zauważyłam samochód. Jakoś podświadomie przyciągnął moją uwagę. Przyglądałam mu się i przyglądałam, aż uświadomiłam sobie co widzę. Na tylnym siedzeniu, tyłem do nas siedziała nieruchomo (zapewne na swoim mężczyźnie) golusieńka kobietka. Głupio mi się zrobiło szalenie, odwróciłam wzrok i popędziłam chłopaków, by iść szybciej.
Mam nadzieję, że za jakiś czas jakaś Wizażanka z Krakowa nie opisze jak to ktoś przerwał jej igraszki w tak odludnym miejscu
Ha ale wpada ale moja qumpela z klasy też kochała się z facetem w parku...
gwiazdkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-27, 20:11   #245
kasiacezk
Raczkowanie

GG do kasiacezk

heheheh.ale się uśmiałamja jak narazie nie przypominam sobie nic takiego szczególnego.oczywiście wchodzenie do pokoju bez pytania i nagłe powroty do domu naszych rodzinek to standard.
1.ostatnio my sobie tego tego na podłodze a tu ,,puk,puk".nigdy nie zamykałam pokoju na klucz a tym razem zamknełam.na szczęście.okazało się ze to mój brat cioteczny z dziewczyna.oczywiście gdyby drzwi nie były zamknięte to po zapukaniu od razu by weszli.a mój TŻ akurat dochodził....no cóż...poczekali sobie troche.ubieraliśmy sie tak szybko jak sie dało a trzeba jeszcze było wytrzeć to, co on straciłja oczywiście całe ręce w tym miałam a akurat chusteczki się skończyłyno więc jak brat sobie wszedł i chciał się ze mna przywitać to zakryłam się poduszką i zaczęłam się chichrac jak głupia.miałam mu taką rękę podac? taka trochę niezręczna sytuacja wyszła.ale dzięki temu mojemu atakowi jakoś to wyszło
2.No i oczywiście wpadka,może nawet tak nie do końca wpadka,z mamą TŻ.kiedyś jak moje kochanie było chore to jego mama odwoziła mnie do domu i zaczęła rozmowę.Że ona wszystko wie,że nie ma sięczego wstydzić bo to naturalne,ona to rozumie i że jak będępotrzebowała pomocy to mam do niej walić jak w dym.głupio mi było ale też fajnie że tak to postrzega
3.no i jeszcze coś.nie takie straszneze dwa tygodnie temu jak mój TŻ wrócił z Holandii.logiczne że nam się chciało.a że teściowa fajna to wchodzi do nas do pokoju i mówi:Kamilek my jedziemy WSZYSCY WE TRóJKę do miasta.zostajecie SAMI.i banan na twarz

narazie tyle.z tego co pamietam.tych niespodziewanych wizyt bez pukania nie bede opisywac bo to nic takiego a zdarza sie chyba każdej z nas

Póki nie przyjdzie śmierć, która wszystko niszczy... życie jest piękne

kasiacezk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-27, 20:15   #246
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez kasiacezk
heheheh.ale się uśmiałamja jak narazie nie przypominam sobie nic takiego szczególnego.oczywiście wchodzenie do pokoju bez pytania i nagłe powroty do domu naszych rodzinek to standard.
1.ostatnio my sobie tego tego na podłodze a tu ,,puk,puk".nigdy nie zamykałam pokoju na klucz a tym razem zamknełam.na szczęście.okazało się ze to mój brat cioteczny z dziewczyna.oczywiście gdyby drzwi nie były zamknięte to po zapukaniu od razu by weszli.a mój TŻ akurat dochodził....no cóż...poczekali sobie troche.ubieraliśmy sie tak szybko jak sie dało a trzeba jeszcze było wytrzeć to, co on straciłja oczywiście całe ręce w tym miałam a akurat chusteczki się skończyłyno więc jak brat sobie wszedł i chciał się ze mna przywitać to zakryłam się poduszką i zaczęłam się chichrac jak głupia.miałam mu taką rękę podac? taka trochę niezręczna sytuacja wyszła.ale dzięki temu mojemu atakowi jakoś to wyszło
2.No i oczywiście wpadka,może nawet tak nie do końca wpadka,z mamą TŻ.kiedyś jak moje kochanie było chore to jego mama odwoziła mnie do domu i zaczęła rozmowę.Że ona wszystko wie,że nie ma sięczego wstydzić bo to naturalne,ona to rozumie i że jak będępotrzebowała pomocy to mam do niej walić jak w dym.głupio mi było ale też fajnie że tak to postrzega
3.no i jeszcze coś.nie takie straszneze dwa tygodnie temu jak mój TŻ wrócił z Holandii.logiczne że nam się chciało.a że teściowa fajna to wchodzi do nas do pokoju i mówi:Kamilek my jedziemy WSZYSCY WE TRóJKę do miasta.zostajecie SAMI.i banan na twarz

narazie tyle.z tego co pamietam.tych niespodziewanych wizyt bez pukania nie bede opisywac bo to nic takiego a zdarza sie chyba każdej z nas
fajna bedziesz miala tesciowa zazdroszcze takiej
Stary 2006-06-27, 20:26   #247
kasiacezk
Raczkowanie

GG do kasiacezk

Cytat:
Napisane przez Atram

dziękiale zobaczymy,zobaczymy...moż e specjalnie teraz taka jest żeby potem ujawnic swoją jędzowatą naturęoczywiście mam nadzieję że tak nie będzie

Stary 2006-06-27, 21:19   #248
jaga_2001
Zakorzenienie

nie raz bylo tak, ze gdy bylam u TZ-ta i sie z nim kochalam to w tym samym czasie jego mama dobijala sie do drzwi, ktore na szczescie byly zamkniete na klucz, krzyczac: jacek, chodz tu, musisz mi pomoc

Kiedys bylam u TZ, w pewnym momencie zostal wyslany przez mame do sklepu. Siedzac w kuchni zaczelam rozmawiac z mama tz-ta. I ona do mnie: ja wiem kiedy sie kochacie, bo gdy piore jego bielizne to wszystko wiidze i nie da sie tego ukryc. Zamurowalo mnie

Znow bylam u tz-ta. drzwi do pokoju otwarte tym razem, znaczy sie zamkniete ale nie na klucz. Rzucil mnie na lozko, polozyl sie na mnie i zaczal calowac. nagle slyszymy otwierajace sie drzwi i slowa: jacek!. tym razem byl to jego brat cioteczny. szkoda, ze nie widzieliscie jego miny

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 20:34   #249
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez kasiacezk
dziękiale zobaczymy,zobaczymy...moż e specjalnie teraz taka jest żeby potem ujawnic swoją jędzowatą naturęoczywiście mam nadzieję że tak nie będzie
oj, moja przyzla tesciowa juz ujawnia swoja jedzowata nature, wiec nie licze ze po slubie cos sie zmieni teraz chociaz moglaby udawac ze jest mila
Stary 2006-06-28, 20:35   #250
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atram
No na prawde fajną, tym bardziej przez Twój wiek. Nie żebym uważała że jesteś za młoda, tylko wiem jakie są mamy, a ona Wam sama stwarza sytuacje...

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-28, 22:01   #251
Madzia007
Zadomowienie

Ja słyszałam historię, że jakaś przygodnie poznana parka kochała się w lesie gdy... zaklinowali się! Stali już tak jakiś czas, a kiedy kochaś usłyszał dźwięk koguta policyjnego, szarpnął się do tyłu, wyrywając babie przy okazji macicę!!!
Albo że ktoś uprawiał seks oralny w samochodzie, facet siedział za kierownicą a pani schylała się nad nim i robiła swoje , kiedy jakiś samochód walnął w ich samochód z tyłu! W momencie uderzenia ta kobieta tak zacisnęła zęby na penisie, że biedak trafił na ostry dyżur.
Stary 2006-06-28, 22:14   #252
kasiacezk
Raczkowanie

GG do kasiacezk

Cytat:
Napisane przez lulina
No na prawde fajną, tym bardziej przez Twój wiek. Nie żebym uważała że jesteś za młoda, tylko wiem jakie są mamy, a ona Wam sama stwarza sytuacje...

ykhmmmm....a gdzie ja podawałam wiek?kurcze.nie pamiętamto się da sprawdzic????a tak wogóle to może i racja.ja tam sie bardzo ciesze że nas rozumie ale nie zawsze taka jest.no ale nikt nie jest idealny i jest dobrze tak, jak jest.nie ma co narzekać

Stary 2006-06-28, 22:20   #253
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez kasiacezk
ykhmmmm....a gdzie ja podawałam wiek?kurcze.nie pamiętamto się da sprawdzic????a tak wogóle to może i racja.ja tam sie bardzo ciesze że nas rozumie ale nie zawsze taka jest.no ale nikt nie jest idealny i jest dobrze tak, jak jest.nie ma co narzekać
wiek masz w profilu
Stary 2006-06-28, 22:26   #254
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez Atram
oj, moja przyzla tesciowa juz ujawnia swoja jedzowata nature, wiec nie licze ze po slubie cos sie zmieni teraz chociaz moglaby udawac ze jest mila
no wlasnie moja udaje ze jest mila ale to wszystko sie kumuluje i widac te skrajne zachowania
Stary 2006-06-28, 22:36   #255
kasiacezk
Raczkowanie

GG do kasiacezk

Cytat:
Napisane przez emememsik
wiek masz w profilu

o.ale peszeki przy okazji się dowiedziałam że mam suchą cerę...chciałabym:rolleye s:
ale juz wszystko sprostowałam

Stary 2006-06-29, 11:10   #256
wariatka_20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiacezk

Jejku teściową to Ty naprawde będziesz miała SUPER.
Moja też nie jest zła, tzn jest miła i wogóle ale na takie rzeczy to za chiny ludowe by nam nie "pozwoliła". A jakby się dowiedziała CO my robimy to brrr....

A tak przy okazji przypomniałao mi się...
Jesteśmy z TŻ na Mazurach. Mały domek w lesie, cisza, spokój, wszystko ładnie pięknie. Nie dbaliśmy za bardzo o porządek w domku a zwłaszcza przy łóżku, przy którym były porozrzucane skrawki papieru toaletowego i chusteczek ( wiadomo po czym ). No i tak pewnego ranka zjedliśmy sobie śniadanko, ja poszłam pod prysznic (był troche dalej od domku). Wracam a tu... RODZICE TŻ postanowili nas odwiedzić bez uprzedzenia!!! A w domku taki syf i te chusteczki i papier...Kiedy zostaliśmy na chwilę sami TŻ powiedział że jego mama pytała "czemu te chusteczki są tak porozrzucane?", a on na to "Kaśka się trochę przeziębiła..." A ja dalej uparcie trzymałam się tej wersji przy teściach i pociągałam nosem, udawałam że mam chrypkę....
Ja nie wiem jak udało się nam przeżyć tą wizytę. A co by było gdyby przyjechali "w trakcie"?????
Ale wiem że ojciec TZta wiedział o co cho.....
wariatka_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 11:35   #257
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia007
Ja słyszałam historię, że jakaś przygodnie poznana parka kochała się w lesie gdy... zaklinowali się! Stali już tak jakiś czas, a kiedy kochaś usłyszał dźwięk koguta policyjnego, szarpnął się do tyłu, wyrywając babie przy okazji macicę!!!
A to już ktoś musiał mieć faktycznie bujną wyobraźnię, aby cos takiego stworzyć
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 11:40   #258
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Ja pamiętam szczególnie jedno popołudnie z moim byłym TŻ kiedy miałam następnego dnia wyjechać z przyjaciólkami bez niego, no i oczywiście chcieliśmy się "pożegnać".
Oczywiście pełen dom rodziny,ale nic, zamknęliśmy dzwi na klucz jak zawsze i do dzieła Już po chwili zaczęła się dobijeć moja mama, ale zobaczyła drzwi zamknięte, chyba zorientowała się ocb i poszła sobie. Potem jak już byliśmy bezpośredniu przed, zadzwonił telefon i mając silne przeczucie żę to do mnie, ubrałam się tak szybko, żeby mój tata nie zdążył przyjść z słuchawką do mojego pokoju na górze (oczywiście o ubieraniu stanika nie było mowy , a bluzkę miałą lekko przezroczystą ). Pogadałam z przyjaciółką i wróciliśmy do przerwanych czynności. Już kończyliśmy kiedy znów słyszymy pukanie do drzwi. okazało się żę to tym razem przyszła koleżanka żeby się ze mną pożegnać, no ale cóż, wiedziała dobrze co się dzieje za drzwiami i po prostu poczekała aż sie ubierzemy .
To nie było najbardziej udane pożegnanie , ale za to od tego czasu moja rodzina jak wiedziała że facet jest ze mną w pokoju, na wszelki wypadek, jeśli coś chcieli ode mnie to nie przychodzili tylko dzwonili do mnie na komórkę dobrze że dali się tak łatwo wychować

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 11:47   #259
Sandi_xD
BAN stały

GG do Sandi_xD Send a message via Skype™ to Sandi_xD

skasowano

Edytowane przez Sandi_xD
Czas edycji: 2008-04-23 o 19:52
Sandi_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 11:54   #260
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
jeśli coś chcieli ode mnie to nie przychodzili tylko dzwonili do mnie na komórkę dobrze że dali się tak łatwo wychować
kurcze , tez bym chciala tak wychować
Stary 2006-06-29, 17:10   #261
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzia007
Ja słyszałam o czymś podobnym od kuzynki. Tylko, ze to było na dyskotece szkolnej jak była w 8 klasie. Poszła do łazienki jakaś para i dziewczyna czegoś tak sie wystraszyła(nie pamiętam już dokładnie jak to kuzynka mówiła) i się szczepili. Wkońcu trzeba było wezwać "erkę" i na oczach całej szkoły zostali wyniesieni
Cytat:
Napisane przez Madzia007
Albo że ktoś uprawiał seks oralny w samochodzie, facet siedział za kierownicą a pani schylała się nad nim i robiła swoje , kiedy jakiś samochód walnął w ich samochód z tyłu! W momencie uderzenia ta kobieta tak zacisnęła zęby na penisie, że biedak trafił na ostry dyżur.
Taką historię też słyszałam, tylko w tym przypadku skończyło sie śmiercią. Jechali z imprezy- jeden całkiem piany chłopak z tyłu, kierowca, też lekko sztachnięty i dziewczyna. Gdy uprzyjemniała mu jazdę wjechał w drzewo. Skończyło sie to śmiercią pary- tylko chłopak z tyłu przeżył, ale on nie wiedział co robili. A wiadomo o tym z pozycji w jakiej ich znaleźli...

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 23:15   #262
lenti
Przyczajenie

Opowiem wam moją wpadke :P
To było już dawno temu, z byłym TŻ. Postanowilismy sie kochać, a że miałam okres to majtki pod łóżko i dawaj. W pokoju z nami był moj pies. Kiedy skończyliśmy Łukasz zaświecił światło, zdąrzyłam tlyko krzyknąć- "zgaś to światło!!". Wyobraźcie sobie że mój ukochany piesek dorwał moją podpaske i rozgryzł ją i porozrzucał po całym pokoju. Hehe śmieszne to i zarazem odrażające
lenti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-29, 23:18   #263
beti33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenti
Opowiem wam moją wpadke :P
To było już dawno temu, z byłym TŻ. Postanowilismy sie kochać, a że miałam okres to majtki pod łóżko i dawaj. W pokoju z nami był moj pies. Kiedy skończyliśmy Łukasz zaświecił światło, zdąrzyłam tlyko krzyknąć- "zgaś to światło!!". Wyobraźcie sobie że mój ukochany piesek dorwał moją podpaske i rozgryzł ją i porozrzucał po całym pokoju. Hehe śmieszne to i zarazem odrażające
obrzydliwe
Stary 2006-06-30, 00:01   #264
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei
Talking Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Pierwsza noc w domu rodzinnym u mojego bylego partnera. Wróciliśmy późno z imprezy. Rano po śniadaniu jego ojciec zapytał mnie czy mam ochotę na kawę, a ja mu na to "Bardzo chętnie- po takiej nocy". Chodziło mi o to że za krótko spałam - jego mina dobitnie świadczyła jak dwuznaczna była moja odpowiedź
Pierwsze doświadczenia z moim aktualnym T.Ż. : uwielbiam pieszczoty języczkiem, więc leżę sobie odprężona mój partner w akcji.Do tej pory byłam raczej 'cicha' ale poczułam taką falę ze zaczęłam swoje aaaaah. Na to on szybciutko przestał i z przerażeniem spytał mnie czy mnie boli bo cos źle robi. A ja własnie miałam orgazm a właściwie 1/2 owego . Śmialiśmy sie dobrą chwilę ale wynagrodził mi to- i było 4 i 1/2 . Poźniej się tłumaczył ze nie spodziewał sie że pójdzie tak szybko- no faktycznie raczej długo mi zajmuje osiągnięcie orgazmu. Ale muszę się przyznać że czasem sama go powstrzymuję żeby przyjemność trwała dłużej.
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-30, 11:31   #265
dioska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sandi_xD
To ja pamiętam jak moi rodzice pojechali sobie na imprezę, a my zaczęliśmy zabawiać się w ich łożku (!)... W końcu oboje nadzy zasnęliśmy. Czwarta rano, budzi nas dzwonek do drzwi, TŻ wyskoczył jak poparzony z łóżka i biegnie do mojego pokoju, słyszymy klucz w zamku, TŻ już koło drzwi - nagle łubudubu - wywalił się przed samymi drzwiami. Kiedy moja mama zobaczyła leżące pośladki przed samymi drzwiami dostała takiego ataku śmiechu, że mój TŻ nie przychodził do mnie przez miesiąć
Stary 2006-06-30, 21:36   #266
Chibusa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Sandi_xD
To ja pamiętam jak moi rodzice pojechali sobie na imprezę, a my zaczęliśmy zabawiać się w ich łożku (!)... W końcu oboje nadzy zasnęliśmy. Czwarta rano, budzi nas dzwonek do drzwi, TŻ wyskoczył jak poparzony z łóżka i biegnie do mojego pokoju, słyszymy klucz w zamku, TŻ już koło drzwi - nagle łubudubu - wywalił się przed samymi drzwiami. Kiedy moja mama zobaczyła leżące pośladki przed samymi drzwiami dostała takiego ataku śmiechu, że mój TŻ nie przychodził do mnie przez miesiąć
nie no to było piękne po prostu dawno tak się nie śmiałam
Chibusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-04, 14:19   #267
kitka52
BAN stały

GG do kitka52

oto nasza lozkowa wpadka:

bylo to w czasie kiedy w telewizji leciala reklama łapki(teraz wiemy ze to heyah) i nikt nie wiedzial co ona ma oznaczac.postanowilismy z TZ pofiglowac sobie troszke.byl to poczatek odkrywania naszych cial wiec sie troche denerwowalismy.mielismy przyciszony tv zeby nie bylo przypału jak ktos wejdzie i zaczelam sie bawic moja roczka wiadomo gdzie u niego.bylo wszystko oki dopoki nie weszla do niego do pokoju jego mala siostra (wtedy 10lat) i spytala:moge z wami posiedziec?.no a zeby sie nie poskarzyla rodzicom ze nie moze no to siedziala.ogladala sobie telewizje a ja nadal sie bawilam delikatnie reka.on chcial zebym przestala bo sie wstydzil swoich min ale ja nie przestawalam...hihihih nagle w tv puscili reklame z łapką a siostra TZ spytala : "o co chodzi z tą ręką karolina?" tz nie wiedzial o co chodzi myslal ze ona wszystko widziala i sie zaczal wiercic jakby cos sie stalo ale tylko my z mala wiedzialysmy ze chodzi o reklame

historia mojego kumpla

otoz mial to byc jego pierwszy raz.laska probowala na niego wejsc bo taka pozycje wybrali na pierwszy rzut i niestety nie byl to dobry pomysl.otoz przy wchodzeniu z calej sily walnela mu prosto w dżądra!!!! i na tym sie skonczyl jego pierwszy raz.wieczorem wszystko opowiedzial mojemu TZ jak zszedl z psem na spacer na podworko troche rozkraczony tydzien pozniej juz mu przeszlo i nadrobil zaleglosci
kitka52 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 22:24   #268
GuRu
Raczkowanie

GG do GuRu
Talking Dot.: Łóżkowe "wpadki"

up, up
GuRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 23:23   #269
agnieszka k
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to agnieszka k

ja cale spodnie i pasek u spodni oblepiłam mojemu TZ guma do rzuciapodczas igraszek, skaplismy sie dopiero na nastepny dzien tyle ze on w tych spodniach jeszcze na miasto poszedł tego samego dnia nie wiedzaco tym.
nietrafienie w odpowiadnia dziurke
kant otwartego okna wbilam sobie w czolo
zgninely mi majtki i gdy ubieralismy sie nie ubrałam ich poprostu moj tz powiedział ze poszuka jutro i odda a ja do domu wracałam oczywiscie bez a pech chcial ze mialam rozporek rozpiety a ja nie wiedzialam o tym i tak paradowalm z rozpietym rozporkiem bez majtek w bialy dzien po miescie. uswiadomilam sobie doiero dochodzac do mojego domu.
Noi jeszcze spadłam z łożka.

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 09:33   #270
aga.vip022
Zadomowienie

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości