![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Belgia - wystąp !
o kurczę ja też przegapiłam spotkanie, ale szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze Was nie bylo dziewczyny... Ale nic straconego! Trzeba sie sie zebrac jeszcze raz!
![]() Eternity, "co na to ksiadz z naszej parafii", swietne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() lałam ze smiechu przy tym filmiku ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki!
Ja też emigrowałam do Belgii! Teraz mieszkam w Brukseli niedaleko metra Albert ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
ja mieszkam dosc niedaleko od Ciebie. Ja szukam pracy od pazdziernika...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
cześć Dziewczyny
![]() ale paskudna pogoda. Dobrze, że na spotkaniu świeciło słoneczko ![]() Asia, a jakiej pracy szukasz? Pozdrawiam i lecę farbować włosy ![]()
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Ja się pracy nie boję. Mogę robić wszystko (no prawie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Asiu, na pewno cos znajdziesz. Ja tez szukalam bardzo dlugo i wiem, ze tutaj wcale nie jest tak latwo.
A co tam u Was, reszto dziewczyn ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
daj spokój, w ogole szkoda zaczynac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
ojj ;/ mam nadzieje ze sie wsyztko ulozy...
u mnie dobrze ![]() ![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
wszystko git procz tego ze jakas chorawa jestem i mnie szkoła wkarwia i chce juz zeby cieplo było i nie padało i o.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
to jest olejek do wlosow,zowie sie AMLA
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#254 | ||
Rozeznanie
|
cześć Dziewczyny,
Zafarbowałam włosy i jestem bardzo niezadowolona. nie wiem, co mnie podkusiło na zmianę koloru, chyba to słoneczko za oknem. Ponoć jutro ma już być piękna pogoda. Poczekam parę dni i jak się nie przyzwyczaję wracam do starego koloru. W sobotę lecę do Carcassonne ![]() Eternity, co to za olejek, i jakie ma działanie? Mi bardzo pasuje ta odżywka L'oreala dołączana do farby, którą nakłada się po farbowaniu, ale normalnie nie ma jej w sprzedaży. Włosy są śliczne po niej, są gładkie, i cudownie miękkie i bardzo ładnie pachną. Asia, co do pracy, no cóż, nie będzie łatwo, ja próbowałam dostać się do Komisji, ale ilość kandydatów (3800) mnie rozwaliła. Oczywiście, nie dostałam się, mimo, że zdałam testy. Pracy możesz szukać w firmach amerykańskich, jeśli tak dobrze znasz angielski. Ja od czasu do czasu wysyłam. Miłego dnia dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
byleby się potem nie całowała ze swoim Lubym hahahaha. Ale w sumie mogę potwierdzić, że odkąd tutaj przyjechałam często się coś do mnie przyczepia. Kupiłam sobie witaminki i jest troszkę lepiej. A czosnek można też kupić w tabletkach ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
My już w następnym tygodniu mamy egzaminy, cieszę się, bo chciałabym już troszkę odpocząć od nauki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
No hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
za do konca czerwca, ostatni tydzien to egazminy, wiec jeszcze 3 tygodnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
hej dziewczynki dzis jak widac lepiej z pogodą, oby dalej
Eternity kilka godzin ![]() hawea ja tez lubie te z farbami Loreala niezłe są.Jaki kolor robiłas ? Mi tez pasuje już odświeżyc . No w komisji to napewno cięzko, kolezanka ma tam staz i tez pomału bedzie sie rozgladać za praca ,ale nie ma lekko A jakie do jakich szkółek chodziciem, bo ja właśnie sie zapisałam do językowej , wreszcie ![]() A może słyszałyście o szkole pielęgniarskiej lub pomocy osobom starszym , rehabilitacja? Asia a zdradzisz jaki to serwis dobre i narazie 15 godzin ![]() szukacie pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Eva ja robiłam kolor Kastanje Middenbruin, ale w słońcu to jest rudy, normalnie nie jest taki jasny, ale chyba dzisiaj zafarbuje na ciemniejszy, taki jak zwykle. Bo nie mogę się przyzwyczaić. Ja chodzę do EPFC, i uważam, że jest to naprawdę dobra szkoła, i uczą w niej dobrze przygotowani nauczyciele. Miałam krótką przygodę z inną szkołą, to w ogóle nie ma porównania. Tylko w grupach dla poczatkujących z jęz. francuskiego jest dużo ludzi. Ja chodzę na angielski i niemiecki tam, i od września będę chodzić na rosyjski. Francuski znam na tyle, aby się dogadać, więc już się go nie uczę. Otwórz sobie polską gazetkę, i tam jest sporo ogłoszeń na pomoc domową czy pania sprzątającą. Ja szukam nieco innej pracy, w firmach angielskojęzycznych, ale łatwo nie jest.
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png ![]() ![]() ![]() Edytowane przez hawea Czas edycji: 2010-06-03 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
hawea chyba tez robiłam ten kolorek, ja z tych czekolad, brązów to chyba wszystkie juz wypróbowałam
![]() Ja tez byłam w EPFC w kwietniu chciałam na intensywny sie zapisac ale nie było juz miejsc, dla mnie zapisy w tej szkole to porażka. Ale o szkole tez dużo dobrego słyszałam. Ty aż się uczysz 2 języków naraz, a od września jeszcze rosyjski wow ![]() A co do pracy to chciałabymjako pielęgniarka , opiekunka ale do tego język niestety trzeba dobrze znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niderlandzki za bardzo się w Polsce mi nie przyda, rosyjski bardziej ![]() Poza tym, ja rosyjski zdawałam na maturze, jako jedna w szkole, a teraz chcę go sobie przypomnieć. ![]() EPFC ma to do siebie, że jest tam bardzo dużo chętnych, ale wystarczy iść wcześniej na zapisy, to ominie Cię ta gigantyczna kolejka. Ja tą szkołę na pewno będę mile wspominać. ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- ostatnio jak byłam na zakupach, na Bruckere, szukali tam dziewczyny do Benettona. Może tam spróbujesz?
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png ![]() ![]() ![]() Edytowane przez hawea Czas edycji: 2010-06-03 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
ja chodze na intensywny francuski tu http://www.iepscf-uccle.be/website/m...=%3E+Bienvenue
Podobno jedna z lepszych szkol socjalnych w Bru. Ale o tym sie dowiedzialam jak dopiero zaczelam tam chodzic. W Uccle. Dobrze ucza i tanio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
nom ten moj olejek wzmacnia wlosy,sa gladze i blyszcza sie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Benetton to sklep z odzieżą, szukali sprzedawczyni. A do czego by mogli innego?
![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
na przyklad na managera. ale zeby byc sprzedawczynia trzeba conajmniej znac franc i flam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Właśnie... ja po francusku niewiele... cenę powiem i podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
aha, to wiele zmienia, sądziłam, że znasz francuski. Bez francuskiego na pewno będzie ciężko znaleźć pracę inną niż sprzątanie. Ale zawsze możesz próbować do firm angielskojęzycznych, skoro znasz angielski. A nasz weekend minął wspaniale, byliśmy w Carcassonne ![]() ![]() Byliśmy tam parę minutek po 8.00, a wyjechaliśmy po 17.oo ![]() Pogoda była cudowna, spiekliśmy się na raczka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
a ja bylam w moim ukochanym Amsterdamie na girls night out w kinie na Sex and the city a potem na tanach. Bosko było!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.