![]() |
#241 |
Moda
|
Dot.: Torebki Chanel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te duze modele moga byc juz bardzo ciezkie - taka ilosc skory i metalu. Shopper chanel w ogole mi sie nie podoba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lerra bardzo Ci gratuluję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Bylam wczoraj w butiku chanel rue Cambon (ten glowny). Przymierzalam balerinki, takie z gladkiej skory jakie ma Onazakupocholik. Niestety na moich stopach to zupelnie nie lezy. 39 wydaja sie za ciasne, 39,5 spadaja z piet. Ale na nogach stylistycznie wygladaja rewelacja. Czubki sa z lakierowanej skory czego nie dopatrzylam sie na zdjeciach u Onazakupocholik, ale pani sprzedajaca mowila ze ten model istnieje tylko z tym lakierowanym przodem co najwyzej sa rozne kolory. Ja mierzylam cale czarne bo najlepsza jest klasyka.
Poza tym ogladam wallet on chain. Jest przesliczna - miesci sie tam jak pisalam szminka, maly portfel, komorka klucze i jakies karty. Tylko mialam watpliwosci co do guzika-zatrzasku tej torebki. Boje sie ze moze sie sam otwierac. Ktos ma jakies doswiadczenia? Edytowane przez Rena Czas edycji: 2016-04-30 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
a i przymierzalam srednia chanel boy. Jest tak samo ciezka jak 2.55.
Poki co moze zaczne odkladac na wallet on chain, tylko musze przemyslec kwestie tego guzika na zatrzask. Bo jak nie to zaczne odkladac na czarna gucci disco, ktora jest nieco wieksza, ale nadal obleci i na wieczor i na codzien jak nie trzeba brac duzo rzeczy lub jako uzupelnienie pakownego shoppera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Dominicana Dziekuje
![]() Rena tez sie zastanawiam nad disco i wallet on chain ![]() Pytalam sie u dziewczyn ktore maja wallet on chain , nie narzekają ![]() szczególnie w skórze kawiar ![]() myślie w zlocie czy w srebrze ![]() lubie i w zlocie i w srebrze ![]() ![]() ![]() ale w zlocie jest tez piekna ![]() ![]() wiencej sklaniam sie jednak do srebra ... ![]() Rena ty wolisz jaka ![]() ![]() ![]() Bo na zywo ja nie wiedzialam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chętnie przyjmuję wszystkie prezenty ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Ja wole srebro. Akurat tu jestem okreslona. Ale masz okucia takie pomiedzy zlotem a srebrem, pomysleli o takich niezdecydowanych duszyczkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
OnaZakupoholik Dobra jestes
![]() usmiechnelam sie na wszystkie 32 zęby ![]() nie bede miec wyjscia , powiem mezu zeby mi wiagre wypisal bede sztucznie sie zakochiwac w WOC ))) Coraz wiencej mi sie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Komuś jeszcze się szykują zakupy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
mi
![]() … w spożywczym ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jezeli macie chwilkie chcialabym przeczytac wasze zdanie
![]() Myszlie ze wiekszosc z Was posiada mniejszą lub większą wiedze o Chanel ![]() ![]() Pare miesięcy temu na innym forum dziewczyna prosila o pomoc , czy oryginalna jest torebka ![]() ![]() 30 % taniej niz w butiku Chanel .. cały komplet ze sklepu wszystko s paragonem torebka miala nie cale 2 mesiaca, paragon jak by ze sklepu typu vitkac ![]() ![]() kobieta napisała ze jest nowa nie razu nie zalozona , sprzedaż pilna bo ktos z ej rodziny mial wypadek samochodowy ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkie zdjecia widac ze nie z internetu ... jak nie pomoc kobiecie w potrzebie i plus escze okazyjna cena ![]() Wszystkie napisaly ze torebka jest 1000000 % w porządku .. weszlam na aukcje ( typu allegro naszego ) Byla uz kupiona .. Nie chce sie chwalic , ale jako jedyna rozpoznalam tak doskonale zrobiona podróbkę ![]() ![]() moze wiecie o tym , ![]() ![]() ![]() ![]() Popatrzyłam zdjęcia wszystko ok ![]() mialam wtedy dwie torebki 2.55 i ten chopper na szczęście na obydwu byl numer z cyfra zero , i byli przekreslione .. ![]() ![]() ![]() Napisalam od razu na forum o tym , i dziewczyny przyznali mi racje bo kazda popatrzyła na swoja i u kogo bylo zero bylo przekreślone ![]() Dziewczyna ktora ja chciala kupic nie zdazyla zaplacic ![]() ![]() ![]() Dziewczyny interesuje mnie wasze zdanie co sandzicie o tych torebkach .. z allegro .. xxx Nie chce nie kogo oskarzac ![]() ![]() nie znam sie az tak dobze na chanel ale jakas wiedze mam ![]() Od razu powiem nie jestem zainteresowana w ich kupnie ![]() i tu mam pytanie , czy jest cos co wam nie podoba sie w tej torebkie ? Mnie niepokoi jedna rzecz .. ktora nie stety nie potwierdza ej oryginalnosci jak dla mnie ![]() Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie .. dla tego pytam o wasze ![]() druga torebka ejst ... xxx tez nie jestem przykonana co do niej ![]() ![]() ale chciala bym przeczytac wasze zdanie ... ![]() no i ta torebka ... xxx tu poprosilam o zdjencia chologramu - cisza ![]() Nie wiem czy wiecie ze byl napad u 5.30 rano.. na butik Chanel w Paryzu ![]() bedzie teraz na aukcjach torebki bez rachunków jako nietrafiony prezenty ![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2016-05-11 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Nie mam aż takiej wiedzy, żeby się wypowiadać o tych konkretnych modelach, ale taka cena, jak na podlinkowanych przez Ciebie aukcjach już by wzbudziła mój niepokój. Gdybym była zainteresowana kupnem, poprosiłabym o zewnętrzną ekspertyzę. Zresztą torbę vintage kupowałabym tylko przez zaufanego pośrednika. Wolę zapłacić prowizję niż wydać 10000 na podróbę.
O napadzie nie wiedziałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Rilla82 zgadzam sie z toba na 100 % ale ludzie niektore sa latwowierni
![]() Wiadomo bylo ze to podruba . ![]() ![]() Ale to nic z tym co okazalo sie daliej ![]() ![]() Pani wyslala mi zdjecie i rachunek pierwsze odkrylam zdjecie hologramu, bez komentarzu ... widac go i to zero nie przekreślenie ![]() ![]() Nie tak dawno dziewczyna sprzedowala boy za 19000 zl Oczywiscie oryginalny ![]() ![]() ![]() ![]() Przecież prawnie to jest karalne ![]() Nie tylko podrobienie dokumentu ale rowniez sprzedaz podróbek ![]() Mam znajomego prawnika .. ego żona moja bliska koleżanka , i rozmawiali my kiedys o podrobkach .. Powiedzial mi jezeli ktos kupil podrobke a napisane bylo ze to jest oryginal ... To wystarczy zgłosić to na Policje ... później sprawa idzie do sadu .. ktora bedzie wygrana 100 % i sprzedajancy powinnien poniesc wszystkie koszty rosprawy + kupującemu zwrot pieniedzy tylie ile kosztuje oryginal a nie tyle ile bylo zapłacono , tak jak kupujący kiedy kupowal rzecz płacil za oryginal ... ![]() Nie wiem jak ludzie sie nie boja sprzedawac podroby ![]() Zdjencie rachunku nie wykladam ... wiadomo z jakiego powodu ![]() Zadzwonilam do sprzedającego i powiedzialam ze jesli nie usunie , zgłaszam sprawe .. i to bym zrobilam .. usunela ta osoba ta aukcije .. Szok - jakie ludzie niektóre swinie ... nie boja sie konsekwencji ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Brr, okropność. Dobrze robisz - uważam że podróby należy tępić wszystkim możliwymi środkami, a poszkodowane osoby od razu powinny zgłaszać sprawę na policję.
Dla mnie Chanel to tylko z salonu. Ewentualnie, jeśli w przyszłości będę jeszcze o czymś myśleć, to tak jak pisałam, serwisy pośredniczące. W Stanach jest kilka fajnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zasiedzenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Specjalnie pytalam TZ, bo on raczej czyta lokalne gazety (mi sie nie chce) i faktycznie pisali, ze bylo wlamanie do butiku Chanel. Nawet znalazlam artykul le figaro - http://www.lefigaro.fr/actualite-fra...el-a-paris.php Takze sa fotki.
Lerra, Ty wczesniej mieszkalas w Moskwie? Bo tak wynika z Twojej opowiesci. Napiszesz troche jak tam jest? Zawsze chcialam odwiedzic to miasto, ale jakos sie nie zlozylo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rena nie jestem z Moskwy ) Jeżeli chodzi o Rosję to polecam Sankt Petersburg ![]() Rilla82 przykro wiedziec ze niektore ludzie nie tylko swiadomo sprzedaja ![]() ale kazdy ma prawo do wlasnego wyboru .. szkoda dziewczyn ktore zostali oszukani .. cremova .. nie ja nie walcze z tym ![]() ![]() z ciekawości napisalam do tej osoby .. I przerazilo mnie zdjęcie rachunka.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wroce do tej aukcji ...
![]() wszystko mnie pasowalo oprocz jednej rzeczy - numeru karty ![]() ![]() ![]() bo na rachunku koniec 2014 r. a numer na 22 co nie jest mozliwe bo na 22 to sa z 2016 ![]() ![]() Pani pomylila karty bardzo mila i sympatyczna osoba ![]() ![]() Coraz więcej interesuje mnie Chanel nawet z ciekawości ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2016-05-11 o 07:01 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Portfel jest przepiękny i duzy
![]() ![]() ![]() ![]() WOC ma dlugi łańcuszek i mozno go nosic na ruzne sposoby ![]() ![]() torebka akurat zeby nie nosic nic niepotrzebnego , napewno czybko mozno znalezc w niej i telefon i klucze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Bardzo Dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Super, Lerra, szalejesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.