Torebki Chanel - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-25, 08:03   #241
caleczka
Moda

Dot.: Torebki Chanel

Cytat:
Napisane przez Lerra Pokaż wiadomość
Wzielam Chanel boy large new medium , w gladkiej skorze i jakby postarzalem srebrze Jest sudna , bardzo jestem zadowolena ej rozmiarem 28 x 18 x 12 cm dla mnie idealny wymiar jeżeli ktos ma jakies pytania chetnie odpowiem
GRATULACJE
caleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-25, 19:37   #242
vegutka
Raczkowanie

Cytat:
Wzielam Chanel boy large new medium , w gladkiej skorze i jakby postarzalem srebrze Jest sudna , bardzo jestem zadowolena ej rozmiarem 28 x 18 x 12 cm dla mnie idealny wymiar jeżeli ktos ma jakies pytania chetnie odpowiem
Gratulacje ! Piękna

Niech się dobrze nosi.
vegutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-25, 22:01   #243
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Caly czas siedzi mi w glowie , chanel wallet on chain wiadomo jest tansza, ale dla tak malej torebki wcale nie wydaje mi sie tania czy warto placic tylie za torebke w ktora malo co wejdzie , ale jest sliczna Na Pewno kiedys ja przemierze i morze wtedy sie przekonam
Bo wolę dolozyc i kupic wieksza zeby cos tam weszlo .. )

Erzeli tylko nie jak pisze Rena mini model na okazje
no wlasnie chyba ta wallet on chain jest najtansza z torebek chanel. Chyba nie maja juz nic tanszego. Tu przykladowa - http://www.chanel.com/fr_FR/mode/pro...0.cat.wal.html

a te duze modele moga byc juz bardzo ciezkie - taka ilosc skory i metalu. Shopper chanel w ogole mi sie nie podoba.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 08:59   #244
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:
Kurka nie mam ostatnio czasu na wizaż, a tu takie newsy
Lerra bardzo Ci gratuluję oby się dobrze nosiła
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-30, 12:15   #245
Rena
Zakorzenienie

Bylam wczoraj w butiku chanel rue Cambon (ten glowny). Przymierzalam balerinki, takie z gladkiej skory jakie ma Onazakupocholik. Niestety na moich stopach to zupelnie nie lezy. 39 wydaja sie za ciasne, 39,5 spadaja z piet. Ale na nogach stylistycznie wygladaja rewelacja. Czubki sa z lakierowanej skory czego nie dopatrzylam sie na zdjeciach u Onazakupocholik, ale pani sprzedajaca mowila ze ten model istnieje tylko z tym lakierowanym przodem co najwyzej sa rozne kolory. Ja mierzylam cale czarne bo najlepsza jest klasyka.

Poza tym ogladam wallet on chain. Jest przesliczna - miesci sie tam jak pisalam szminka, maly portfel, komorka klucze i jakies karty. Tylko mialam watpliwosci co do guzika-zatrzasku tej torebki. Boje sie ze moze sie sam otwierac. Ktos ma jakies doswiadczenia?

Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2016-04-30 o 12:16
Stary 2016-04-30, 12:16   #246
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Bylam wczoraj w butiku chanel rue Cambon (ten glowny). Przymierzalam balerinki, takie z gladkiej skory jakie ma Onazakupocholik. Niestety na moich stopach to zupelnie nie lezy. 39 wydaja sie za ciasne, 39,5 spadaja z piet. Ale na nogach stylistycznie wygladaja rewelacja. Czubki sa z lakierowanej skory czego nie dopatrzylam sie na zdjeciach u Onazakupocholik, ale pani sprzedajaca mowila ze ten model istnieje tylko z tym lakierowanych przodem co najwyzej sa rozne kolory. Ja mierzylam cale czarne bo najlepsza jest klasyka.

Poza tym ogladam wallet on chain. Jest przesliczna - miesci sie tam jak pisalam szminka, maly portfel, komorka klucze i jakies karty. Tylko mialam watpliwosci co do guzika-zatrzasku tej torebki. Boje sie ze moze sie sam otwierac. Ktos ma jakies doswiadczenia?
moje są lakierowane
Stary 2016-04-30, 12:32   #247
Rena
Zakorzenienie

a i przymierzalam srednia chanel boy. Jest tak samo ciezka jak 2.55.

Poki co moze zaczne odkladac na wallet on chain, tylko musze przemyslec kwestie tego guzika na zatrzask. Bo jak nie to zaczne odkladac na czarna gucci disco, ktora jest nieco wieksza, ale nadal obleci i na wieczor i na codzien jak nie trzeba brac duzo rzeczy lub jako uzupelnienie pakownego shoppera.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-05, 22:36   #248
Lerra
Raczkowanie

Dominicana Dziekuje

Rena tez sie zastanawiam nad disco i wallet on chain
Pytalam sie u dziewczyn ktore maja wallet on chain , nie narzekają
szczególnie w skórze kawiar
myślie w zlocie czy w srebrze

lubie i w zlocie i w srebrze , na zloto mam troche uczulenia i wydaje mi sie ze w srebrze wencej taka luzacka a takiej potczebuje , pod wszystko )
ale w zlocie jest tez piekna
wiencej sklaniam sie jednak do srebra ...

Rena ty wolisz jaka wizualnie jaka tobie sie wencej podoba

Bo na zywo ja nie wiedzialam bo dla mnie byla za droga jak na takie malenstwo a teraz myślę o niej .. zamawiac czy nie
Lerra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-06, 09:30   #249
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Dominicana Dziekuje

Rena tez sie zastanawiam nad disco i wallet on chain
Pytalam sie u dziewczyn ktore maja wallet on chain , nie narzekają
szczególnie w skórze kawiar
myślie w zlocie czy w srebrze

lubie i w zlocie i w srebrze , na zloto mam troche uczulenia i wydaje mi sie ze w srebrze wencej taka luzacka a takiej potczebuje , pod wszystko )
ale w zlocie jest tez piekna
wiencej sklaniam sie jednak do srebra ...

Rena ty wolisz jaka wizualnie jaka tobie sie wencej podoba

Bo na zywo ja nie wiedzialam bo dla mnie byla za droga jak na takie malenstwo a teraz myślę o niej .. zamawiac czy nie
zawsze jak Ci się nie spodoba możesz oddać mi
ja chętnie przyjmuję wszystkie prezenty
Stary 2016-05-06, 09:45   #250
Rena
Zakorzenienie

Ja wole srebro. Akurat tu jestem okreslona. Ale masz okucia takie pomiedzy zlotem a srebrem, pomysleli o takich niezdecydowanych duszyczkach.
Stary 2016-05-06, 13:00   #251
Lerra
Raczkowanie

OnaZakupoholik Dobra jestes
usmiechnelam sie na wszystkie 32 zęby
nie bede miec wyjscia , powiem mezu zeby mi wiagre wypisal bede sztucznie sie zakochiwac w WOC )))

Coraz wiencej mi sie podoba 1380 funtow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-06, 15:04   #252
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
OnaZakupoholik Dobra jestes
usmiechnelam sie na wszystkie 32 zęby
nie bede miec wyjscia , powiem mezu zeby mi wiagre wypisal bede sztucznie sie zakochiwac w WOC )))

Coraz wiencej mi sie podoba 1380 funtow
Stary 2016-05-06, 19:26   #253
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
zawsze jak Ci się nie spodoba możesz oddać mi
ja chętnie przyjmuję wszystkie prezenty
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-06, 20:19   #254
Rilla82
Zakorzenienie

Komuś jeszcze się szykują zakupy?
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-07, 09:50   #255
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

mi

… w spożywczym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-08, 15:08   #256
Lerra
Raczkowanie

Dziewczyny jezeli macie chwilkie chcialabym przeczytac wasze zdanie
Myszlie ze wiekszosc z Was posiada mniejszą lub większą wiedze o Chanel i wiekszosc lubie ten brend nie tylko przez ladne logo CC
Pare miesięcy temu na innym forum dziewczyna prosila o pomoc , czy oryginalna jest torebka chodzilo o chopper Chanel
30 % taniej niz w butiku Chanel .. cały komplet ze sklepu wszystko s paragonem torebka miala nie cale 2 mesiaca, paragon jak by ze sklepu typu vitkac w sensie kupiona na miejscu w Chanel nie za granica
kobieta napisała ze jest nowa nie razu nie zalozona , sprzedaż pilna bo ktos z ej rodziny mial wypadek samochodowy proponuje odbiór osobisty wszystkie sprawdzania itp ... (Tylko Kobieta mieszka poza Moskwa ) wiadomo nie kazdy da rady przejechać wszystko wyglądało na 10 +
wszystkie zdjecia widac ze nie z internetu ... jak nie pomoc kobiecie w potrzebie i plus escze okazyjna cena
Wszystkie napisaly ze torebka jest 1000000 % w porządku ..
weszlam na aukcje ( typu allegro naszego ) Byla uz kupiona ..

Nie chce sie chwalic , ale jako jedyna rozpoznalam tak doskonale zrobiona podróbkę Moze to sie komus przyda zwracajcie na to UWAGE jeśli kogos bede kusic podobna oferta ... Na chologramie bylo zero takie jak w zawiasie tu ( 0 )
moze wiecie o tym , a moze komus przyda ... Zero powinno byc nieczyste a przekreślone kreska w środku niby maly drobiazg a zmienia wszystko ... z takiego na ..

Popatrzyłam zdjęcia wszystko ok Oprócz jednego zdjęcia hologramu
mialam wtedy dwie torebki 2.55 i ten chopper na szczęście na obydwu byl numer z cyfra zero , i byli przekreslione .. tyko po tym i rozpoznalam podrubke a tak porownywala swoj i cie zdjencia kurcze eden do ednego

Napisalam od razu na forum o tym , i dziewczyny przyznali mi racje bo kazda popatrzyła na swoja i u kogo bylo zero bylo przekreślone
Dziewczyna ktora ja chciala kupic nie zdazyla zaplacic bo przed zaplata jeszcze weszla na forum ... super ze sa forum gdzie mozno wiele sie dowediec
Dziewczyny interesuje mnie wasze zdanie co sandzicie o tych torebkach .. z allegro ..

xxx

Nie chce nie kogo oskarzac tyko interesuje mnei wasze zdanie
nie znam sie az tak dobze na chanel ale jakas wiedze mam

Od razu powiem nie jestem zainteresowana w ich kupnie

i tu mam pytanie , czy jest cos co wam nie podoba sie w tej torebkie ?
Mnie niepokoi jedna rzecz .. ktora nie stety nie potwierdza ej oryginalnosci jak dla mnie
Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie .. dla tego pytam o wasze

druga torebka ejst ...
xxx

tez nie jestem przykonana co do niej moge napisac dla czego

ale chciala bym przeczytac wasze zdanie ...

no i ta torebka ...
xxx

tu poprosilam o zdjencia chologramu - cisza
Nie wiem czy wiecie ze byl napad u 5.30 rano.. na butik Chanel w Paryzu
bedzie teraz na aukcjach torebki bez rachunków jako nietrafiony prezenty

Edytowane przez mal00nie
Czas edycji: 2016-05-11 o 07:10
Stary 2016-05-08, 15:35   #257
Rilla82
Zakorzenienie

Nie mam aż takiej wiedzy, żeby się wypowiadać o tych konkretnych modelach, ale taka cena, jak na podlinkowanych przez Ciebie aukcjach już by wzbudziła mój niepokój. Gdybym była zainteresowana kupnem, poprosiłabym o zewnętrzną ekspertyzę. Zresztą torbę vintage kupowałabym tylko przez zaufanego pośrednika. Wolę zapłacić prowizję niż wydać 10000 na podróbę.
O napadzie nie wiedziałam.
Stary 2016-05-08, 18:23   #258
Lerra
Raczkowanie

Rilla82 zgadzam sie z toba na 100 % ale ludzie niektore sa latwowierni Tej drugiej aukcii uz nie ma ...
Wiadomo bylo ze to podruba . widac bylo to z dalieka .. escze za cene 12999 zl
Ale to nic z tym co okazalo sie daliej .. poprosilam o zdjęcie hologramu w środku torebki i o rachunek .. Nie dla tego zeby kupic a zeby ewentualnie pokazac jak nie powinno wyglendac zero , lub jak ono wyglenda w podrobkach ...
Pani wyslala mi zdjecie i rachunek pierwsze odkrylam zdjecie hologramu, bez komentarzu ...
widac go i to zero nie przekreślenie o czym pisalam wyzej . . Kiedy otworzyłam zdjecia rachunku byl on przerobiony
Nie tak dawno dziewczyna sprzedowala boy za 19000 zl Oczywiscie oryginalny Wlasnie to byl ten rachunek . skontaktowałam sie z nia o tym powiedzialam .. ta osoba jak ona sprzedawala boy poprosila o zdjencie rachunku , i ona wyslala teraz ta osoba sprzedawala podróbke z podrobionym rachunkiem oryginalnym .. Gdzie ej dane osobiste - nie mam slow jak ludzie sie nie boja konsekwencji
Przecież prawnie to jest karalne
Nie tylko podrobienie dokumentu ale rowniez sprzedaz podróbek
Mam znajomego prawnika .. ego żona moja bliska koleżanka , i rozmawiali my kiedys o podrobkach ..
Powiedzial mi jezeli ktos kupil podrobke a napisane bylo ze to jest oryginal ... To wystarczy zgłosić to na Policje ... później sprawa idzie do sadu .. ktora bedzie wygrana 100 % i sprzedajancy powinnien poniesc wszystkie koszty rosprawy + kupującemu zwrot pieniedzy tylie ile kosztuje oryginal a nie tyle ile bylo zapłacono , tak jak kupujący kiedy kupowal rzecz płacil za oryginal ...
Nie wiem jak ludzie sie nie boja sprzedawac podroby
Zdjencie rachunku nie wykladam ... wiadomo z jakiego powodu
Zadzwonilam do sprzedającego i powiedzialam ze jesli nie usunie , zgłaszam sprawe .. i to bym zrobilam .. usunela ta osoba ta aukcije ..
Szok - jakie ludzie niektóre swinie ... nie boja sie konsekwencji ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1234.jpg (83,1 KB, 127 załadowań)
Stary 2016-05-08, 18:31   #259
Rilla82
Zakorzenienie

Brr, okropność. Dobrze robisz - uważam że podróby należy tępić wszystkim możliwymi środkami, a poszkodowane osoby od razu powinny zgłaszać sprawę na policję.
Dla mnie Chanel to tylko z salonu. Ewentualnie, jeśli w przyszłości będę jeszcze o czymś myśleć, to tak jak pisałam, serwisy pośredniczące. W Stanach jest kilka fajnych.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-08, 19:33   #260
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Rilla82 zgadzam sie z toba na 100 % ale ludzie niektore sa latwowierni Tej drugiej aukcii uz nie ma ...
Wiadomo bylo ze to podruba . widac bylo to z dalieka .. escze za cene 12999 zl
Ale to nic z tym co okazalo sie daliej .. poprosilam o zdjęcie hologramu w środku torebki i o rachunek .. Nie dla tego zeby kupic a zeby ewentualnie pokazac jak nie powinno wyglendac zero , lub jak ono wyglenda w podrobkach ...
Pani wyslala mi zdjecie i rachunek pierwsze odkrylam zdjecie hologramu, bez komentarzu ...
widac go i to zero nie przekreślenie o czym pisalam wyzej . . Kiedy otworzyłam zdjecia rachunku byl on przerobiony
Nie tak dawno dziewczyna sprzedowala boy za 19000 zl Oczywiscie oryginalny Wlasnie to byl ten rachunek . skontaktowałam sie z nia o tym powiedzialam .. ta osoba jak ona sprzedawala boy poprosila o zdjencie rachunku , i ona wyslala teraz ta osoba sprzedawala podróbke z podrobionym rachunkiem oryginalnym .. Gdzie ej dane osobiste - nie mam slow jak ludzie sie nie boja konsekwencji
Przecież prawnie to jest karalne
Nie tylko podrobienie dokumentu ale rowniez sprzedaz podróbek
Mam znajomego prawnika .. ego żona moja bliska koleżanka , i rozmawiali my kiedys o podrobkach ..
Powiedzial mi jezeli ktos kupil podrobke a napisane bylo ze to jest oryginal ... To wystarczy zgłosić to na Policje ... później sprawa idzie do sadu .. ktora bedzie wygrana 100 % i sprzedajancy powinnien poniesc wszystkie koszty rosprawy + kupującemu zwrot pieniedzy tylie ile kosztuje oryginal a nie tyle ile bylo zapłacono , tak jak kupujący kiedy kupowal rzecz płacil za oryginal ...
Nie wiem jak ludzie sie nie boja sprzedawac podroby
Zdjencie rachunku nie wykladam ... wiadomo z jakiego powodu
Zadzwonilam do sprzedającego i powiedzialam ze jesli nie usunie , zgłaszam sprawe .. i to bym zrobilam .. usunela ta osoba ta aukcije ..
Szok - jakie ludzie niektóre swinie ... nie boja sie konsekwencji ...
chanel jest poza moim zasięgiem, ale super że działasz w kwestii podróbek

cremova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-08, 21:00   #261
Rena
Zakorzenienie

Specjalnie pytalam TZ, bo on raczej czyta lokalne gazety (mi sie nie chce) i faktycznie pisali, ze bylo wlamanie do butiku Chanel. Nawet znalazlam artykul le figaro - http://www.lefigaro.fr/actualite-fra...el-a-paris.php Takze sa fotki.

Lerra, Ty wczesniej mieszkalas w Moskwie? Bo tak wynika z Twojej opowiesci. Napiszesz troche jak tam jest? Zawsze chcialam odwiedzic to miasto, ale jakos sie nie zlozylo.
Stary 2016-05-08, 22:37   #262
Lerra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Specjalnie pytalam TZ, bo on raczej czyta lokalne gazety (mi sie nie chce) i faktycznie pisali, ze bylo wlamanie do butiku Chanel. Nawet znalazlam artykul le figaro - http://www.lefigaro.fr/actualite-fra...el-a-paris.php Takze sa fotki.

Lerra, Ty wczesniej mieszkalas w Moskwie? Bo tak wynika z Twojej opowiesci. Napiszesz troche jak tam jest? Zawsze chcialam odwiedzic to miasto, ale jakos sie nie zlozylo.

Rena nie jestem z Moskwy ) Jeżeli chodzi o Rosję to polecam Sankt Petersburg

Rilla82 przykro wiedziec ze niektore ludzie nie tylko swiadomo sprzedaja ale rowniez i kupuja podrobki ..
ale kazdy ma prawo do wlasnego wyboru .. szkoda dziewczyn ktore zostali oszukani ..

cremova .. nie ja nie walcze z tym dzis byla wyjątkowa sytuacja gdzie powiedzialam sprzedajacej ze zglosze sprawe , wyzej napisalem dlaczego
z ciekawości napisalam do tej osoby .. I przerazilo mnie zdjęcie rachunka..
Stary 2016-05-10, 23:31   #263
Lerra
Raczkowanie

Dziewczyny wroce do tej aukcji ... xxx
wszystko mnie pasowalo oprocz jednej rzeczy - numeru karty dla tego pytalam sie u Was Zapytalam u Pani czy ona nie pomylila karty
bo na rachunku koniec 2014 r. a numer na 22 co nie jest mozliwe bo na 22 to sa z 2016 erzeli numer na 18 nawet w 2015 to jest normalne , moze byc mniej ale nie odwrotnie
Pani pomylila karty bardzo mila i sympatyczna osoba wyslala mnie zdjecie hologramu i karty która sie zaczyna na 20 , torebka jest Oryginalna
Coraz więcej interesuje mnie Chanel nawet z ciekawości troche przeczytalam tych blogow ale malo konkretow lub nie trafilam na odpowiedni wszedzie to samo powinna byc karta, hologram , rowny szwy i cena nie nizka ... no to i tak wiadomo .. O wiele więcej dowiaduje sie z forum o roznych szegolach

Edytowane przez mal00nie
Czas edycji: 2016-05-11 o 07:01 Powód: link

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-14, 16:55   #264
Lerra
Raczkowanie

Portfel jest przepiękny i duzy myslalam ze bedzie mniejszy , byłam mile zaskoczona love od razu nie zaluje o decyzji jestem nim zauroczona
WOC ma dlugi łańcuszek i mozno go nosic na ruzne sposoby Droga jest jak na takie malenstwo , ale jest urocza )
torebka akurat zeby nie nosic nic niepotrzebnego , napewno czybko mozno znalezc w niej i telefon i klucze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160514_160840.jpg (161,6 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160514_161301.jpg (121,8 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160514_161836.jpg (108,7 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160514_162447.jpg (147,7 KB, 100 załadowań)
Stary 2016-05-14, 17:19   #265
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Portfel jest przepiękny i duzy myslalam ze bedzie mniejszy , byłam mile zaskoczona love od razu nie zaluje o decyzji jestem nim zauroczona
WOC ma dlugi łańcuszek i mozno go nosic na ruzne sposoby Droga jest jak na takie malenstwo , ale jest urocza )
torebka akurat zeby nie nosic nic niepotrzebnego , napewno czybko mozno znalezc w niej i telefon i klucze
WOC klask i:
Stary 2016-05-14, 18:16   #266
kootekk
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje piękności

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-14, 18:45   #267
Lerra
Raczkowanie

Dziekuje Bardzo Dziewczyny
Stary 2016-05-14, 20:07   #268
Rilla82
Zakorzenienie

Super, Lerra, szalejesz
Stary 2016-05-14, 20:24   #269
vegutka
Raczkowanie

Cytat:
Piękne nabytki, Lerra
vegutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-14, 22:06   #270
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluje, widze ze skora caviar. Bedzie super wytrzymala.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości