Sylwester !! Ubrania !! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-12-19, 10:20   #241
Justek
BAN stały

GG do Justek
Dot.: Sylwester....znowu :)

Cytat:
Napisane przez Deanne
Sunny a ta niebieska gdzie kupilas? Piekna jest!
dziewczyny to są bluzeczki z allegro ja jednak wolę przymierzyć w sklepie i dlatego lecę po pracy do Galerii Mokotów do Promod
Justek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 10:25   #242
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justek
Dziękuję
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 12:43   #243
agnieszka16
Zadomowienie

Dziewczyny..co sadzilybyscie o pdobnym bolerku, do dosc prostego, ciemnego topu i b.ladnych, dobrze dopasowanych ciemnych (ale absolutnie nie-czarnych) dzinsach, plus kolczyki i spiete wysoko wlosy?
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 12:57   #244
agnieszka16
Zadomowienie

Dot.: Sylwester !! Ubrania !!

Ja jestem zwolenniczką zestawu: ladne, dopasowne dżinsy+ oryginalny top +oryginalne, zgodne z tredami dodatki ( w tym roku folk i carska rosja )

dżinsy mam, szukam topu w jakich sklepach bedziecie lowic ciuszki?
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 14:05   #245
Justek
BAN stały

GG do Justek

Cytat:
Napisane przez agnieszka16
Dziewczyny..co sadzilybyscie o pdobnym bolerku, do dosc prostego, ciemnego topu i b.ladnych, dobrze dopasowanych ciemnych (ale absolutnie nie-czarnych) dzinsach, plus kolczyki i spiete wysoko wlosy?
wydaje mi się, że taki komplet będzie wyglądał super włosy proponowałabym nie na gładko tylko jakby roztrzepane kosmyki, a kolczyki długie
Stary 2005-12-19, 15:14   #246
justynka2o
Raczkowanie

Dot.: Sylwester w barze...w co sie ubrac?

ja ide w kozakach
justynka2o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 17:29   #247
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666
Dot.: Do klubu,pubu co na Sylwka?Pomóżcie!!!

Zgodnie z obietnicą byłam dziś w Wola Parq. Zrobiłam nawet pare zdjęć z telefonu, jutro poprzez podczerwień mojego TŻ wrzuce je na kompa i jak będa w miare wyraźne to je tutaj zamieszcze
Przechodząc do sedna sprawy
Orsay - bluzeczka nr 1 jest koronkawo-prześwitująca ale zgodnie z życzeniem sięga za linię brzuszka, wykonana z czerni i ciemnego niebieskiego materiału, jest na niej wzorek kwiatowy. Z przodu jest jakby "kopertkowa" czyli przy niewielkim przesunięciu materiału mozna wyeksponowac brzuszek jest na zasadzie zasłon w oknie Dostepna cała gama rozmiarów, dla mnie Lka (170cm wzrostu mam) była tak na długość dobra ale odstawała trochę na pleckach, cena to 39.90zł.
Kolejna bluzeczka w rozmiarze L zakryła mi w 3/4 posladki Taka niebieskawo-brązowa, ze sporą ilością brokatu i marszczeniami w "strategicznym" miejscu Jest bardzo fajna i chyba ja kupie, jeżeli nie znajdę nic ciekawszego. Koszt 69.90zł
Tally Weijl - Fiolet, spokojnie zakrywa brzuch, pod linia biustu jest delikatna tasiemka koronkowa z tego co pamiętam. Bluzeczka godna uwagi, cena 109zł
H&M - nie spodziewałam się, że znajde tam coś ciekawego, a jednak Są bluzeczki o tym samym kroju w różnych kolorach, jest pomarańcz i zieleń na bank. Tak jak wszystkie są typu "a la ciążówka", mają cekiny tuż przy ramiączkach i naokoło lini biustu. Ta zieleń jest moim zdaniem ok Jest duzo rozmiarów od 36 do 46 Cena to 79.90zł
Reserved - zdobienia z koralików i cekinów przy ramiączkach z przodu, bardzo delikatne, suwaczek z boczkuKolory to fiolet, a właściwie śliwka i chyba zieleń ale nie jestem tego pewna. Było sporo eLek, i jakieś eSki. eMek nie było więc nie mogłam przymierzyć Cena to 79.90zł
Promod - tutaj nie widziałam raczej takich bluzek jakich obie posuzkujemy A jeżeli juz to były jakieś czarne i ponure.
I to tyle Zobacze jutro jak wyszły zdjęcia A w Arkadii będe w czwartek i równiez sporządzę notatki pozdrawiam Mam nadzieję, że na coś się przydałam
destiny666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 17:42   #248
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Ale dziewczyny, przecież nadal fajnie wyglądają rybaczki albo dłuższe spodnie wpuszczone w kozaczki Do tego jakis fajny top, dodatki, a na pomysł makijażu można wpaść przeglądając kolorowe pisemka albo forum MM na Wizażu Dla mnie strój to jesio pół biedy, najgorzej u mnie z ułożeniem fryzurki...
Stary 2005-12-19, 19:11   #249
Justek
BAN stały

GG do Justek

no i kupiłam materiał przypomina gniecioną satynę, kolor ciemny róż połączony z koronką. Zdjęcia są robione z fleszem i nie oddają jej uroku
i zdjęcie z bolerkiem. Co myślicie?

Edytowane przez Justek
Czas edycji: 2006-08-16 o 11:46
Stary 2005-12-19, 19:58   #250
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez destiny666
Zgodnie z obietnicą byłam dziś w Wola Parq. Zrobiłam nawet pare zdjęć z telefonu, jutro poprzez podczerwień mojego TŻ wrzuce je na kompa i jak będa w miare wyraźne to je tutaj zamieszcze
Przechodząc do sedna sprawy
Orsay - bluzeczka nr 1 jest koronkawo-prześwitująca ale zgodnie z życzeniem sięga za linię brzuszka, wykonana z czerni i ciemnego niebieskiego materiału, jest na niej wzorek kwiatowy. Z przodu jest jakby "kopertkowa" czyli przy niewielkim przesunięciu materiału mozna wyeksponowac brzuszek jest na zasadzie zasłon w oknie Dostepna cała gama rozmiarów, dla mnie Lka (170cm wzrostu mam) była tak na długość dobra ale odstawała trochę na pleckach, cena to 39.90zł.
Kolejna bluzeczka w rozmiarze L zakryła mi w 3/4 posladki Taka niebieskawo-brązowa, ze sporą ilością brokatu i marszczeniami w "strategicznym" miejscu Jest bardzo fajna i chyba ja kupie, jeżeli nie znajdę nic ciekawszego. Koszt 69.90zł
Tally Weijl - Fiolet, spokojnie zakrywa brzuch, pod linia biustu jest delikatna tasiemka koronkowa z tego co pamiętam. Bluzeczka godna uwagi, cena 109zł
H&M - nie spodziewałam się, że znajde tam coś ciekawego, a jednak Są bluzeczki o tym samym kroju w różnych kolorach, jest pomarańcz i zieleń na bank. Tak jak wszystkie są typu "a la ciążówka", mają cekiny tuż przy ramiączkach i naokoło lini biustu. Ta zieleń jest moim zdaniem ok Jest duzo rozmiarów od 36 do 46 Cena to 79.90zł
Reserved - zdobienia z koralików i cekinów przy ramiączkach z przodu, bardzo delikatne, suwaczek z boczkuKolory to fiolet, a właściwie śliwka i chyba zieleń ale nie jestem tego pewna. Było sporo eLek, i jakieś eSki. eMek nie było więc nie mogłam przymierzyć Cena to 79.90zł
Promod - tutaj nie widziałam raczej takich bluzek jakich obie posuzkujemy A jeżeli juz to były jakieś czarne i ponure.
I to tyle Zobacze jutro jak wyszły zdjęcia A w Arkadii będe w czwartek i równiez sporządzę notatki pozdrawiam Mam nadzieję, że na coś się przydałam
OK. Super, dzięki za informację . Nie pamiętasz, czy ta bluzka z Orsay'a jest brązowo-zielona? Bo z niebieskim mi nie będzie pasować-nie chcę wyglądać jak choinka -za dużo kolorów :P. Myślę też, że dobrzeby było gdybym się do h&m'u przeszła-bo mają duży wybór rozmiarów. Z wszytskich w/w przez Ciebie sklepów u mnie jest tylko Tally Weijl , ale jak byłam to nic ciekawego nie było

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 22:23   #251
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Jaka sukienka do skoliozy?

Cytat:
Napisane przez obca
Asiulek: może pochwalisz się nowym nabytkiem?

obecnie wszystkie sylwestrowe kreacje mnie strasznie ciekawią
Napewno się pochwale jak tylko odbiorę Jutro mam drugą przymiarkę no i mam nadzieję ze niedługo już będzie moja
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-19, 23:53   #252
Angelika
Rozeznanie

słuchajcie ja wybieram sie do knajpy, będzie zorganizowany sylwester i myslicie czy krótka sukienka + buty z odsloniętymi piętami i palcami (na obcasie) beda okey? Nie sądze aby ktoś szedł w jeansach...
Stary 2005-12-20, 07:58   #253
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angelika
słuchajcie ja wybieram sie do knajpy, będzie zorganizowany sylwester i myslicie czy krótka sukienka + buty z odsloniętymi piętami i palcami (na obcasie) beda okey? Nie sądze aby ktoś szedł w jeansach...
A nie wybiera się nikt z Twoich znajomych, mogłabyś się zapytać, w co się ubierają? . Czy to jest taki Sylwester wieczorowy, czy zwykła impreza?? Mi się puby/knajpy/bary kojarzą raczej z "luźnym" stronej

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2005-12-20 o 15:59 Powód: lit
Stary 2005-12-20, 10:32   #254
Angelika
Rozeznanie

własnie kolezanki idą w sukienkach "ale jeszcze nie wiedzą" :/ To jst taki większy lokal, jest sala taneczna, specyficzny klimat, nie taka zwykła "popijalnia piwa". Eh i tak w sklepach totalne pustki, żadnych ładnych sukienek ;(
Stary 2005-12-20, 11:16   #255
iwciunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angelika
Ja też idę do knajpy, ubieram jeansy i jestem pewna, że nikt nie założy sukienki
iwciunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-20, 11:20   #256
margitta
Zakorzenienie

Ja jestem z Krakowa i często chodzę do naszych kochanych knajpek Nie ubieraj raczej sukienki. Najlepszy będzie wygodny strój - chyba będziecie tańczyć? Ja ubrałabym pewnie jeansy, kozaki na obcasie i do tego jakąs fajną bluzkę, pewnie czarną Jak to sylwester to może się trochę błyszczeć i być lekko nieskromna:d
Stary 2005-12-20, 11:26   #257
Justek
BAN stały

GG do Justek

a może wiecie gdzie w warszawie można kupić satynowe spodnie lub prostą spódniczkę? Byłam już w arkadii i nic nie znalazłam. A chciałabym znależć coś jako dół do tego kompletu

Edytowane przez Justek
Czas edycji: 2006-08-16 o 11:46
Stary 2005-12-20, 11:36   #258
Angelika16
Raczkowanie

GG do Angelika16
Talking Dot.: Do klubu,pubu co na Sylwka?Pomóżcie!!!

Witam Laseczki.Ja na sylwestra wybieram się na domówke a potem na dyskoteke, lub jakieś pabu Tak czytam i patrze na wasze propozycje stroju sylwestrowego... Moim zdaniem, jak sama nazwa wskakuje,jest to wyjątkowy dzień i sądze,że można poszaleć.... Ja zamierzam ubrac sie tak jak sobie wymarzylam.. cyzli krutka mini,gorsecik i wysokie kozaczki dopasowane do nóżki Wysyłajcie nadal zdjecia waszych pomysłów na ubranko sylwestrowe.chętnie pooglądam Pamietajcie ze to wyjatkowy wieczór
Podaje jeden załacznik, jak podoba mi sie jak jest ubrana nie wiem co to za aktorka,ale buty mi nie pasuja,ale jej strój jest Śliczniutki!!!Albo taka bluzeczka
Angelika16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-20, 13:12   #259
Mrowkasz
Raczkowanie

Question Dot.: Do klubu,pubu co na Sylwka?Pomóżcie!!!

Ja też ide do klubu ale jeste wyraźnie napisane "BAR SYLWESTROWY", jest jakieś tam menu więc sądze że to reczej będzie ele3gancko. Jeszcze nigdy tam nie byłam więc też mam proble w co się ubrać??
Mrowkasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-20, 14:16   #260
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez layla_lbn
OK. Super, dzięki za informację . Nie pamiętasz, czy ta bluzka z Orsay'a jest brązowo-zielona? Bo z niebieskim mi nie będzie pasować-nie chcę wyglądać jak choinka -za dużo kolorów :P. Myślę też, że dobrzeby było gdybym się do h&m'u przeszła-bo mają duży wybór rozmiarów. Z wszytskich w/w przez Ciebie sklepów u mnie jest tylko Tally Weijl , ale jak byłam to nic ciekawego nie było
Nie ma sprawy Ta bluzka z Orsay'a jest taka brązowo-morska, może dzisiaj uda mi się wkleić fotki to zobaczysz W H&M jest naprawde duży wybór rozmiarów
Stary 2005-12-20, 15:51   #261
layla_lbn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angelika16
Witam Laseczki.Ja na sylwestra wybieram się na domówke a potem na dyskoteke, lub jakieś pabu Tak czytam i patrze na wasze propozycje stroju sylwestrowego... Moim zdaniem, jak sama nazwa wskakuje,jest to wyjątkowy dzień i sądze,że można poszaleć.... Ja zamierzam ubrac sie tak jak sobie wymarzylam.. cyzli krutka mini,gorsecik i wysokie kozaczki dopasowane do nóżki Wysyłajcie nadal zdjecia waszych pomysłów na ubranko sylwestrowe.chętnie pooglądam Pamietajcie ze to wyjatkowy wieczór
Podaje jeden załacznik, jak podoba mi sie jak jest ubrana nie wiem co to za aktorka,ale buty mi nie pasuja,ale jej strój jest Śliczniutki!!!Albo taka bluzeczka
Każda z nas zaszaleje na swój sposób . Ja idę na impreze, dziwnie bym wyglądałą i czuła się w mini (poza tym może być zimno :P:P)
A co do tych fotek to świetnie wygląda ta dziewczyna na czarno z butami, buty też ma fajne
A co do 2 fotki, to mam wrażenie, ze to facet z dużym biustem w tej bluzce jest

Stary 2005-12-20, 16:06   #262
kreciak
Rozeznanie

moze to sie przyda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 71995039.jpg (23,5 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 69549016.jpg (17,5 KB, 53 załadowań)
kreciak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-20, 16:55   #263
sreberko
Raczkowanie

Fajoski komplecik powstał naprawdę
Będziesz ślicznie wyglądać!
A co na dół? Spódniczka czy spodnie wreszcie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-12-20, 18:33   #264
paola_ola_la
Raczkowanie

no tak:
ja mam buty czarne z czerwonym kwiatuszkiem i czarne polyskujace spodnie
i mam tez broblem z doborem gory:myslalam o czarnej koronkowej bluzce +czerwone dodatki ale chyba bede zbyt powaznie wygladala ??

u mnie plany sie znowu zmienily:idziemy jednak do baru
paola_ola_la jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-20, 21:41   #265
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

No więc mam fotki, myślę, że są całkiem wyraźne

1 i 2 to bluzeczka z Orsaya, 3 i 4 to topy z H&M i 5&6 to bluzeczka z Reserved Niektóre przymierzalnie sa bardzo małe ale mama nadzieję, że mój wcześniejszy opis ciuszków Cie wspomorze w razie co
Stary 2005-12-20, 21:55   #266
iwciunia
Zakorzenienie

Ta pierwsza tragiczna Ale bardzo fajne są topy z H&M
Stary 2005-12-20, 21:57   #267
iwciunia
Zakorzenienie

...chociaż ja bym takich pewnie nie zalożyla
Stary 2005-12-20, 21:59   #268
Justek
BAN stały

GG do Justek

Cytat:
Napisane przez sreberko
Fajoski komplecik powstał naprawdę
Będziesz ślicznie wyglądać!
A co na dół? Spódniczka czy spodnie wreszcie?
sreberko dziękuję Mam tylko dylemat z tym dołem..Bluzeczka jest dość długa i chyba pasowałaby jedynie długa spódniczka z rozpierdakiem jak się patrzy albo satynowe rybaczki. Mogłoby to super wyglądać tylko gdzie to kupić Z ozdób chcę nałożyć czarną aksamitkę z jakby wiszącymi drobnymi koralikami. Wygląda to super.
Stary 2005-12-20, 22:00   #269
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez iwciunia
...chociaż ja bym takich pewnie nie zalożyla
Tej pierwszej to za bardzo nie udało mi się "uchwycic" bo przymierzalnia w tym Orsay'u jest naprawdę bardzo małą klitką. Tak na żywo wygląda troszke inaczej i mi się podoba
Stary 2005-12-20, 22:03   #270
iwciunia
Zakorzenienie

No właśnie ja mam z butami problem, szpilek nie zalożę, bo nie potrafię w tym czymś tańcować A kozaczki mam tylko na szpilce, futrzaków nie ubiorę przecież więc zostają półbuty, ale jak ja mam iść w tym po śniegu ? Myślałam, żeby przebrać je na miejscu... sama już nie wiem
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości