|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek plotkowy część VI
Kończy mi się dziś czas ochrony na jedną rzecz. Pisałam do sprzedawcy, niby wysłał. Status od 26 lutego jest niezmieniony "shipped by air". Zakładać spór czy przedłużać czas?
|
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
Wkoncu po 2 miesiacach doleciały hybrydy.
Piknie zmieniaja kolor. Czerwony na pazurkach miodzio wygląda ![]() Ostatni to tale na probe kupilam kolor tez mi odpowiada ale ten nie zmienia koloru. Linki http://pl.aliexpress.com/item/12ML-1...ilNewVersion=2 http://pl.aliexpress.com/item/Elite9...ilNewVersion=2 http://www.aliexpress.com/snapshot/7...72654894078319
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2016-04-14 o 18:05 |
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lampa ma być do profesjonalnego użytku, do tej pory miała 2 oddzielne UV i LED i chciała jedną zamiast tego. Sam przedstawiciel uczciwie powiedział, że te wszystkie lampy u nas dostępne są na ali a ceny 2 krotnie niższe
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Kupuję ten kostium jak coś http://pl.aliexpress.com/item/Owlpri...8-a83f8e476449 więc mogę później napisać jak ta rozmiarówka wypada gdyby ktoś był zainteresowany.
|
|
#245 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
więc różnie bywa.
Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2016-04-14 o 20:01 |
||
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Torebka model Birkin Hermes 35 Taupe (bez logo) http://ali.pub/ngfuq zam 29.03 otrz 13.04
Torebka dotarła w idealny stanie dzięki poduszce powietrznej w środku, brak zagięć, wgnieceń itp. Torebka starannie wykonana, dobrze równo uszyta i obszyta, brak dziwnych pokracznych łączeń. Szwy równe, żaden nie jest przeszyty dwa razy. Okucia metalowe porządnie wykonane, podwójne i dobrze przymocowane śrubkami. Wszystko było zaklejone i nic się w transporcie nie porysowało. Torebka przyszła z woreczkiem przeciw kurzowym, zabezpieczonymi folią rączkami, dodatkowym paskiem również złożonym i zapakowanym. Torebka ze skóry ekologicznej bardzo dobrej jakości, bardzo fajna miękka w dotyku, z dobrze odwzorowaną fakturą skóry litchi. Na dole torebki metalowe nóżki na wzmocnionych brzegach. Do torebki dołączona również apaszka którą można zawinąć dookoła rączki ew zawiązać kokardę. Wewnątrz dwie kieszenie, jedna zapinana na suwak druga bez. Torebka bez zapachu, dla mnie udany zakup Gdyby ktoś był zainteresowany tym modelem z logo mogę podać linki |
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma automat tym bardziej do profesjonalnego jak najbardziej sie nada lepiej niz ta co chce a tym bardziej ze cena jest wcale nie jakas wyzsza bardzo czy cos i zwroci uwage niech tez siora na czas jaki utwardza wlasnie ta szokPodaj maila to ci wysle opis jej konkretny i porownanie na zdjeciu nawet mam jak ona wyglda w porownaniu do tych co siora chce ja mam led ale mysle czy sie jej nie pozbyc wlasnie i nie kupic tej
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2016-04-14 o 20:30 |
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się upierala bo jej przedstawiciel jakiś powiedział że te najlepsze Potem poszukałam konkretnych porównań i jej zaczęłam czytać i w końcu przekonałam - szczególnie tym że Led ccfl nie radzi sobie jakoś szczególnie z żelem. Zamówiliśmy więc ta, cena właściwie nawet niższa niż ta o której myślała. |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
Otwórz spór a jak dojdzie to po czasie możesz zwrócić mu kasę
kupując raz jeszcze
Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2016-04-15 o 10:54 |
|
|
|
#253 |
|
żona bez ogona
|
Ehh, Chińczyk mi odpisał, że rozmiar wysłał dobry - że to chińska rozmiarówka
Ale sukienka jest tak mała, że moja siostrzenica nawet głowy w nią nie włoży, a na zdjęciach rozmiar 4 lata wydawał się całkiem spory. No i ma 12 na metce, jakby na 12 miesięcy, bo taki rozmiar też jest na aukcji Chyba muszę odpuścić w takim razie, niech mu będzie.---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Ej kurde, teraz patrzę na komentarze i pierwszy komentarz pod aukcją - babka zamówiła rozmiar na 4 lata, zmierzyła, że mniejsza niż w aukcji i wstawiła zdjęcia w komentarzu, na metce ma 12 tak jak moja sukienka. Więc jednak Chińczyk robi mnie w jajo, tłumacząc, że to chińska rozmiarówka albo pomylił kiece, albo podał złe wymiary w aukcji
Edytowane przez wildDaisy Czas edycji: 2016-04-15 o 11:31 |
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Szukam torebek Guess - podpowiecie?
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Poda ktoś linka do okularów RB
|
|
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#260 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
może któraś z Was ma pulsometr zamawiamy z Ali ale z funkcją wodoszczelna? Bo poluje na coś godnego polecenia ;-)
|
|
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
w tym sklepie masz fajne RB erika za 7.99 z całym pakietem, dobrej jakości z UV400 http://ali.pub/lubz8
zamawiasz z ten sposób, klikasz na link i kupujesz pierwszy kwadrat a potem w wiadomości do zamówienia wpisujesz model kolor i ilość sztuk np: RB 4171 C2 *1 czyli np Erika, kolor czarny mat ilość 1. tutaj masz katalog i instrukcje jak się zamawia http://v.yupoo.com/photos/sunglasses...bums/33874564/ Edytowane przez ADMIRABLA Czas edycji: 2016-04-18 o 12:29 |
|
|
|
#263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Miałam tak, że dostałam rzecz z której byłam zadowolona, wystawiłam dobrą opinię i napisałam by dali też feedback, to mi odp że bardzo przeprasza, że jeszcze nie dostałam, że sprawdzał z pocztą i doszło do mojego kraju i czy mogę sprawdzić na swojej poczcie... Tak więc nie zawsze kumają i tyle, odp mu że ja mam towar żeby się nie martwił i że dałam mu 5* itd. nie wiem czy zrozumie... zobaczę ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Hmmm jednak nie rozumie... a nie ma powodu udawać, że nie kuma bo ja mam towar z którego jestem zadowolona... bywa odpuszczam bo nie wiem już jak to mu wutłumaczyć |
|
|
|
|
#264 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Szukałam w weekend dla koleżanki i znalazłam damska 36 z cyrkoniami ale na skórzanych paskach http://ali.pub/kbx29 tutaj kupowałam kolorowe paski http://ali.pub/u3m96 |
||
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Otrzymane dzisiaj zegarki (równo po 15 dniach od kupna) zmusiły mnie do znalezienia tego watku ![]() Biały kosztował niecałe 7 zł, a brązowy niecałe 6 zł, wysyłki darmowe. Czekam na jeszcze jeden zamówiony w tym czasie, a dziś zamówiłam 3 zegarki Cluse. Czekam jeszcze na torbę materiałową taką zwykłą, na działkę i kliknięte dziś lakiery hybrydowe (zamówione ponad 2 miesiące temu nie dotarły, dostałam zwrot i dziś znalazłam taniej te lakiery).
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#267 |
|
dead & alive
|
Pisałam ostatnio w sprawie porysowanych kolczyków Tiffany- sprzedawca zgodził się na częściowy refund
![]() W tym czasie doszła do mnie też obudowa: http://pl.aliexpress.com/item/Case-F...344405398.html poczekam kilka dni z wystawieniem oceny, bo z wyglądu wszystko jest ok i jest bardzo ładna, ale już od pierwszych minut po włożeniu obudowy telefon zaczął gubić zasięg
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma za co
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Doszły dziś do mnie okulary i krótki top. Zamówione 31.03 i wczoraj jak sprawdzałam statusy to nic mi się nie wyświetliło. Dostawa ekspresowa jak na ostatnie zamowienia
![]() A co do sporu ze sprzedawca o kolczyki nie zaakceptował mnie i prosił żeby poczekać jeszcze bo na pewno dojdą... masakra |
|
|
|
#270 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzieki, nigdy nie wiedziałam jak zamawiać z tych linków ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- A moze któraś z Was zamawiała koszule Tommy Hilfiger? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

ale się upierala bo jej przedstawiciel jakiś powiedział że te najlepsze