Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-05, 19:32   #241
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Ja byłam chuchro, jak się urodziłam, i też jestem fajna

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 19:36   #242
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Pałaszuję zielonego świdra :-D. Pychotka.
Smacznego! Też wczoraj wcinałam zielonego

Cytat:
A nogawki poucinałaś?
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 19:43   #243
ania230
Zakorzenienie

jem zupę pomidorową

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-05, 19:48   #244
madzius90
Zakorzenienie

Kusiłyście ostatnio tymi arbuzami - to wzielam i kupilam dzis. Ale pychaaaa
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 19:49   #245
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
jem zupę pomidorową
smacznego. Ja właśnie opędzlowałam miskę kapuśniaku z żeberkami Miałam ochotę na kwaśne

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 19:51   #246
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Kusiłyście ostatnio tymi arbuzami - to wzielam i kupilam dzis. Ale pychaaaa
jejciu muszę koniecznie kupić i zjeść

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
smacznego. Ja właśnie opędzlowałam miskę kapuśniaku z żeberkami Miałam ochotę na kwaśne
kurdeee kapuśniak :P

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-05, 20:00   #247
agusiia69
Zakorzenienie

Olinka moja mała w 34 tc też ważyła jakieś 1850 - 1900 gram. Lekarka mówiła, że to dobra waga i najwidoczniej będzie drobna.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-05, 20:01   #248
CarycaKatharina
Zadomowienie

Cytat:
Też miałam dziś na obiad
Stary 2016-05-05, 20:02   #249
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
No napewno podrosnie eh

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
Cytat:
Nie wiem co zrobić pewnie insulina

Hm ale to u gina byłas dzisiaj nie? Może idź do tego lekarza z którym konsultowałas dietę cukrzycową?
Nie martw się, z tymi wagami bywa różnie, jak dziewczyny piszą. A 1900 to wcale nie tak mało! Jeszcze trochę czasu zostało

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Sama byłam kluchą jak się urodziłam Widocznie fajni ludzie tak mają
Racja ja tez przed 4 kg wazyłam i moja Zofijka 3810
Cytat:
Ola miala byc 3800 byla 3200.
Jestem dobrej myśli. Szyjka ok. Kolejna wizyta 25.5 prosze dopiszcie.
Lekarz myślał ze polozna cos pomylila bo ... waga poczatkowa moja 53 a teraz 55

za tą wagę. Zazdraszczam choc wiem że nie powinnam, bo sporo wyrzeczeń Cię to kosztowało na które ja sie nie zdecydowałam :P
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 20:05   #250
ania230
Zakorzenienie

ale grzmi.... będzie burza

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-05, 20:08   #251
201711281320
Konto usunięte

Olinko ja już tutaj kiedyś pisałam chyba Weroni, że moja córka w 33t0d ważyła wg. bardzo szczegółowego usg na konsultacji kardiologicznej 1614 gramów.
Urodziła się w 42. tc i ważyła 2900 g. Wszystko z nią było i jest w porządku, do dzisiaj tylko jest nieco niższa i drobniejsza od innych dzieci w jej wieku.
Nie przejmuj się skoro wszystko inne jest w porządku
Pisałaś, że sama zaczynałaś z wagą 53 kg. Wygląda na to, że Michaś budową podobny do mamci
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 20:08   #252
motylek1984
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

A ja na obiad kebaba zjadłam :-D. Po tżta pojechałam i pojechaliśmy od razu zjeść:-D no i popołudniu też wmogłam w siebie ćwiartkę arbuza, pycha był. :-D
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 20:25   #253
Radena
Zadomowienie

To ja też się pochwalę, miałam dziś zupę cebulowa i pierwszy raz chyba naprawdę cebula się skarmelizowala a potem teściowa przywiozła barszczyk i krokiety;-)
Wiecie,chyba mi się włączył syndrom wicia gniazda ogarnelam lodówkę,zaraz z mężem przejrzymy zamrazarke i mam plan w końcu kupić jakieś plastikowe pudła do spiżarki,bo mam teraz wszystko rzucone na 2 takie regały jak są w sklepach i w efekcie wcale nie wiem co mam,a czego nie. W końcu będzie porządek. Muszę też coś wykombinowac,żeby lepiej zużywać rzeczy z lodówki,bo niestety bardzo dużo wyrzucam:-/

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

A Dzidka ma czkawke
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 20:26   #254
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Olinko
Nie przejmuj się skoro wszystko inne jest w porządku
Pisałaś, że sama zaczynałaś z wagą 53 kg. Wygląda na to, że Michaś budową podobny do mamci
Też mi się tak wydaje, że tu geny mają duże znaczenie. A tata Michałka jaki jest wagowo/wzrostowo?

Olinka- dla świętego spokoju warto się udać do diabetologa, ale wątpię żeby włączał insulinę w tym tygodniu ciąży przy bardzo dobrym wyrównaniu cukrzycy. A jeść trochę więcej możesz tak jak Ci zalecił lekarz. Grunt, że łożysko masz dobre.
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 20:30   #255
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
To ja też się pochwalę, miałam dziś zupę cebulowa i pierwszy raz chyba naprawdę cebula się skarmelizowala a potem teściowa przywiozła barszczyk i krokiety;-)
Wiecie,chyba mi się włączył syndrom wicia gniazda ogarnelam lodówkę,zaraz z mężem przejrzymy zamrazarke i mam plan w końcu kupić jakieś plastikowe pudła do spiżarki,bo mam teraz wszystko rzucone na 2 takie regały jak są w sklepach i w efekcie wcale nie wiem co mam,a czego nie. W końcu będzie porządek. Muszę też coś wykombinowac,żeby lepiej zużywać rzeczy z lodówki,bo niestety bardzo dużo wyrzucam:-/

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

A Dzidka ma czkawke
o to koniecznie takie pudełeczka się przydadzą żal wyrzucać jedzenie , więc trzeba może mniej kupować, albo wszystko zjadać.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
A ja na obiad kebaba zjadłam :-D. Po tżta pojechałam i pojechaliśmy od razu zjeść:-D no i popołudniu też wmogłam w siebie ćwiartkę arbuza, pycha był. :-D
ja to dzisiaj bym wszystko zjadła :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-05, 20:42   #256
Honcia
Zakorzenienie

Hejka wieczorową porą

Dzień spędziłam bardzo miło bo w towarzystwie przyjaciółki i jej synków

Olinko ja myślę, że Michałek jest po prostu drobnej budowy. Z tego co piszesz starsza tez się gigantką nie urodziła Może faktycznie zwiększ sobie te normy cukrów ale bez paniki

Moja córcia jest baardzo drobna i cały czas bardziej dołem normy niż górą idzie. Ale przybiera i gin cały czas powtarza, że ważniejsze żeby się zdrowa urodziła niż wielka

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 20:47   #257
haneczkab92
Ania

Znowu muszę rozkładać cytowanie bo tak dużo napisałyście!!

Cytat:

Zapisałam się na jutro do fizjoterapeuty, oby pomógł
Kciuki! na pewno coś zaradzi, zeby było Ci lżej

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja cesarke znioslam tragicznie. Dzieki niej moj syn bedzie jedynakiem
A ja myślę, że dlatego tak myślisz, bo tak naprawdę męczyłaś się bólami porodowymi, bo miałaś rodzić sn. Końcem końców miałaś cesarkę, ale dla mnie to tak jakbyś przeżyła dwa porody..
Opcja: sam poród naturalny
Opcja: sama cesarka
Opcja: "poród naturalny" zakończony cesarką.

Nie wiem sama jak to jest, ale jak ktoś ma zaplanowaną cesarkę, to przechodzi to zdecydowanie lepiej, niz taką po bólach porodowych.
Bo wymęczą i bóle i sama cesarka.
No a o porównaniu, to niech się wypowiadają mamy które miały i jedno i drugie.
A i nie mów hop- bo zobaczysz, że pewnie za jakiś czas najdzie Cię "ochota" na drugiego bobaska

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Muszę sie wyżalić :/ byłam z siostra w sklepie oglądam buty a teściowa obok mnie ogłada i nawet sie nie przywitała ja jej nie widziałam dopiero siostra mi powiedziała, ja zauważyła ją dopiero jak wychodziła z sklepu i taka sama sytuacja w drugim sklepie ale sie wkurzyłam Wrrrrr!!! Aż sie poryczalam
A ja bym to olała. Zależy Ci na teściowej? Olej ją ciepłym siuśkiem i tyle!
Ja to sama bym jeszcze udawała, ze swojej nie widzę...

Cytat:
Było warkoczyki zapleść
Nie pomyślałam o tym

Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
A ja dostałam ochrzan od Tż ponieważ zjadłam na obiad chipsy i mleko zagęszczone ah te zachcianki.
Oj tam oj tam, zdarza sie

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Ja słyszałam że przez miesiąc masz spokój - tz 2 tygodnie gładko potem trochę podrasta i znowu rwanie - tylko potem one już są bardziej puchate i delikatne i nie muszą już takie długie być jak za pierwszym razem. Oczywiście zdam relacje po tym cukrowaniu, choć mam nadzieję, że nie ucieknę i dotrwam do końca
Twoja siostra to dopiero musiała na patologie co wrażliwszym obywatelom wyglądać

Co do ZUS to najgorzej, że nawet chciałam im sama nosić, żeby było szybciej, ale się nie da bo pracodawca musi coś tam wpisać Dziś zaniosę kolejne i zobaczymy co mi księgowa powie.

Misia nie masz porównania z SN ( takim do końca oczywiście) - jak by Cię rozerwało to też byś to źle zniosła. Mam koleżankę co po CC na drugi dzień już skakała niczym młoda koza a mam też taką, która po porodzie SN dojść do siebie przez miesiąc nie mogła - nie ma chyba reguły.
A co do ilości dzieci to tak się nie zarzekaj - Dzanet się zarzekała i jakoś drugie w drodze
No to czekam na relację jak po ja to bym sie chyba nie zdecydowała- lekarz to co innego...a co innego babka która miałaby mi tam coś robić...

Cytat:
Hahaha no nie mam porownania. Ale rozcieta cip.ka raczej szybciej sie goi niz porozcinane miesnie brzucha, powloki, macica. Ble. Juz o tym ni mysle
Dzieci powinien bocian przynosic
A przecież w dzieciństwie nam tak mówili!!albo, ze w kapuście!! a tu kłamstwo- to co Mikołaja też nie ma??

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Duża Marysia Super! Przygotuj się na rozkoszne fałdeczki na nóżkach i chowaj ciuszki na 56

Soffinka leż leż i leż, nospa i zaciskamy nogi.

Miqesi no na tym etapie ciąży, to chyba teściowa powinna wpadać z eklerkami... Co najwyżej można postawić kupne delicje do kawy i to będzie spoko.

Weronia- może się spieszyła i szkoda jej było czasu zagadać. A widujecie się często?

Ania- kciuki za tą kasę, żeby wpłynęła jak najszybciej

Ja właśnie leżę, bo kucnęłam jak zmieniałam Rafkowi pampucha i jak mnie coś w bożence nie zabolało- tak trzasnęło jakby. Poleżę to może i przejdzie- już nie raz różne strachy były a leżenie pomagało.
2700 to już nacisk spory na bożenkę.
Mąż akurat dzwonił, przestraszył się i mówi, że może na ten miesiąc to jeszcze naszą nianię dawną weźmiemy do Rafka. Byłoby super, ale z 2 strony szkoda mi synka- tak z ręki do ręki i kasy (znowu remont auta 500zł i komunia bratanicy za tydzień :/
Oj! nie wygłupiaj sie! odpoczywaj w takim razie, niech ból minie

Cytat:
Chudziaszek, też myślałam o depilacji pastą cukrową, tylko tak mi trochę niezręcznie rozkraczać się przed nieznajomą babką. Lekarz to co innego...
No nic, daj znać, jak już będziesz po. Kiedy idziesz?

zebrah, akurat jeśli chodzi o teściową, to ona zawsze coś nam przyniesie, jak wpada Ostatnio przyniosła sernik i jabłecznik z budyniem : Narzekać pod tym względem nie mogę Ja piekę, bo lubię I lubię, jak innym smakuje

australijka, ja też mam kilka rzeczy w rozmiarze 50. Ale wiesz, geterki to mogą być krótsze, gorzej jakieś bodziaki, jak będzie większa, to nie wciśniesz, ni hu hu
E tam, zawsze bodziaki można jakoś przerobić, zeby dzidzia weszła

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 20:52   #258
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Australia, , spisałaś się na medal

I tak patrząc na tą pierwszą stronę, jest 22 chłopców i 21 dziewczynek i jedna niespodzianka Eleine. I to będzie dziewczynka, żeby była równowaga

zobaczmy)

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A ja pozdrawiam z Karpacza

Nadrobiłam ale nie cytuję bo wątek się skończył tamten. Jedyne co pamiętam to o kąpaniu noworodka. U nas w szpitalu nie kąpią i starszą córę wykąpałam dopiero w domu. Wtedy byłam zdziwiona a teraz podobno już w wielu miejscach tak jest. Ja nie będę kąpać maluszka w szpitalu

udanego wyjazdu!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Hej ho

Witam w nowej części

Proszę o dopisanie wizyty 6.05 g. 9:45
I trzymajcie kciuki żeby młod y był głowa w dół bo wczoraj miałam zły dzień i wieczorem ryczalam jak dziecko tak się boję cc

kciuki

Cytat:
Dobrego dnia

i nawzajem!

Cytat:
Moj igor dostal od chrzestnych po 500 zl i zabawke a od chrzestnej ubranka.
Ja dalam swojej chrzesnicy 400 zl i zlote kolczyki

ladnie Igi zebral

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupujecie karuzelę do łóżeczka? Jeśli tak to jaką? Zwykłą bez żadnych bajerów, z pozytywka czy z projektorem? Bo nie wiem na jaką się zdecydować I na ile to wogóle starcza?

fisher price rainforest - swietna jest, ale to i tak ok 2-3mies. Wczesniej niemowle sie nie interesuje

Cytat:
3009... To jest waga mojej niuni Jak to lekarz powiedział : "No będzie z tych większych" Moje krocze jest uradowane, doprawdy Ale wszystko w porządku, szyjka cacy, może się dotoczę w dwupaku do czerwca Usg pokazało TP 29 maja ;D
Aaa no i mam iść do fizjoterapeuty, bo wg mojego doktorka to rwa kulszowa mnie dopadła

ale waga!

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
O wiem o chrzcie miałam pisać. Każdy daje ile uważa i może dać. Sara kasę, którą dostaje ma na koncie. Będzie miała na start w dorosłość, nie robiliśmy za jej pieniądze np. imprezy po chrzcinach, bo uważam, ze to bez sensu, choć często o takim czymś słyszę.
Można w ramach prezentu konto dziecku założyć czy tam jakąś lokatę i wpłacać co jakiś czas, ale to raczej po konsultacji z rodzicami.
Fajną pamiątką. (takim dodatkiem do prezentu) jest I album maluszka, gdzie się wszystkie ważne wydarzenia itp. wpisuje.
Sarcia od chrzestnej dostała i muszę tam jeszcze parę rzeczy wpisać i zdjęć wkleić

y nas podobnie bylo i teraz tez tak chcemy zrobic.

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Dzwoniła do mnie babeczka odnośnie mojego zasiłku ale rozmawiałam. Teraz oddzwaniam i babeczki nie ma. Po prosiłam aby oddzwoniła. Mam nadzieje że to będą dobre wieści...
Mam nadzieję xe z dobrymi wiesciami.. jeszcze nie doczytalam

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 20:57   #259
Radena
Zadomowienie

Jejku,kolejne 2 majówki rozpakowane!!!
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-05, 21:06   #260
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Jejku,kolejne 2 majówki rozpakowane!!!
No niezłe tempo mają
Stary 2016-05-05, 21:07   #261
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Ja wlasnie wcinam jogurt z chia, truskawkami i granatem. Dooobre moze zasyci mnie, bo ostatnio mam taka chcice na skodkie ze szok. Dzisiaj marze o jakim dobrym ciescie, ale maz nie chce isc do sklepu. Moze jutro kupie rabarbar i zrobie kruche z nim. Tez zdecydowanie wole wypieki niz gotowanie obiadow. W ciazy przez to ze dlugo i czesto jadlam czosnek troche stracilam smak i nie moge dobrze niczego doprawic :/
Ogarnelam avon, jutro pojde rozdac dziewczynom w pracy, pogadam zobacze co slychac w hotelu. Kurcze, mialam juz sobie odposcic avon, ale jak caly czas sie kreci to szkoda odposcic. Zawsze to mam z tego kpsmetyki dla siebie i troche grosza wpadnie. Ciekawe jak bede funkcjonowac z dzieckiem na reku

Olinka, Michalek moze tak jak dziewczyny pisaly bedzie drobniutki. Nie wszystkie dzieci rosna duze w brzuszkach mamy. Nadrobi chlopak. Tak jak pisalam bratowa urodzila donoszona coreczke a wazyla mniej niz 2,4 kg i wszystko bylo ok, i jest. Ma teraz dwa latka a jest dosc wysoka tylko drobniutka, taka ksiezniczka
Poczytaj jakies przepisy dla diabetykow, szczegolnie desert, dogadzaj sobie i bedzie dobrze, nie musisz sie az tak restrykcyjnie trzymac wielkosci cukrow.bedzie dobrze

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 21:12   #262
soffinka
Zadomowienie

Wracamy z wizyty kwalifikacyjnej
Nie rodzę i nie moge do 23 maja :p czyli jak pełnia na mnie wpłynie to do państwowego :p
Wszystko pozamykane szyjka chyba tez ok bo pani doktor nic nie mówiła :p
Ale szpital pachnie luksusem :p
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 21:13   #263
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Muszę sie wyżalić :/ byłam z siostra w sklepie oglądam buty a teściowa obok mnie ogłada i nawet sie nie przywitała ja jej nie widziałam dopiero siostra mi powiedziała, ja zauważyła ją dopiero jak wychodziła z sklepu i taka sama sytuacja w drugim sklepie ale sie wkurzyłam Wrrrrr!!! Aż sie poryczalam
Moze Cie nie widziała.. siostrze moglo sie eydawac...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-05, 21:18   #264
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Nie rodzę i nie moge do 23 maja :p czyli jak pełnia na mnie wpłynie to do państwowego :p
Czekaj, czekaj, czyli masz CC 23 maja?
Stary 2016-05-05, 21:19   #265
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
to super tylko pozazdrościć

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-05, 21:20   #266
soffinka
Zadomowienie

Nieeee ja chce SN ale przyjmą mnie do prywatnego jak sie akcja zacznie po 38 tyg jak wczesniej to państwowka
Stary 2016-05-05, 21:21   #267
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeee ja chce SN ale przyjmą mnie do prywatnego jak sie akcja zacznie po 38 tyg jak wczesniej to państwowka
Aaaaa, sorry, pomyliło mi się z tymi CC! To zamykaj szyjkę na 4 spusty i byle do 38 tygodnia
Stary 2016-05-05, 21:24   #268
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
no to leżysz i nic nie robisz

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-05, 21:25   #269
soffinka
Zadomowienie

Do 38 tak a potem działam :p
Stary 2016-05-05, 21:26   #270
Asiek121
Zakorzenienie

Cytat:
34 waga32. Mam diete odpuscic nie wiem jak

Olinka moja jest 3 tyg z waga i wymiarami do tyłu nie ma co panikowac jak sie urodzi to wszystko nadrobi
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości