|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek dla dziewczyn bez nadwagi, ale niezadowolnych z swojego ciała...
[1=82ba76aed757f69c4e37c65 900372947b4f89ae5;6334553 6]Hej, Pa_pa_ja!
Wracaj szybko do zdrowia i nas nie opuszczaj ![]() Aż musiałam sprawdzić, skąd znam ten cytat z twojego podpisu [/QUOTE]o którym mówisz? ![]() dziękuję za miłe przyjęcie, póki co 10 km na rowerze
Wszyscy tego chcą. Czysta karta, nowy początek. Jakby tak miało być łatwiej. Spytaj o to gościa, który wtacza głaz pod górę. Nie ma nic łatwego w zaczynaniu od nowa... Absolutnie nic. co mnie nie zabije to mnie boli |
|
|
|
|
#242 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
. I nie wiem co powinnam jeść przed treningiem, tak koło 17-18, zazwyczaj mam wtedy ochotę na jakiś owoc, chociaż wiem, że wieczorem się nie powinno . Dziękuję za rady .
|
||
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Przed treningiem może koktajl warzywny np Z bananem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#244 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Co tutaj tak cicho mam nadzieję, że się nie poddajecie. Ja jestem dziś po marszobiegu i zajadam obiadek kuskusa i jaglaną z warzywami
.
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dzielnie trzymam wczoraj 1,5 h na siłowni cardio i siłowe. Ostatnio wpadło więcej słodyczy ze względu na PMS, staram się teraz poprawić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, można dołączyć?
![]() Niestety od zawsze łatwo tyłam, kilka lat temu schudłam (niezbyt zdrowo ale wtedy nie miałam takiej świadomości jak teraz), potem wyszła masa problemów z hormonami, jakieś nietolerancje pokarmowe, bezsenność, stres... Jestem na bardzo restrykcyjnej (pod względem dozwolonych produktów ) diecie ale ją lubię i chcę trzymać zawsze niestety gubią mnie napady na słodycze :/ Od dziś nie piję kawy no i w końcu chcę zapanować nad atakami na słodkie - najlepiej się czułam nie jedząc wcale więc do tego wracam ![]() Ważę ok. 57-58 kg na 165cm, dążę na razie do 56, nie wiem jak będzie bo drugi miesiąc mam problem z okresem a schudłam szalony kilogram albo dwa i już się zaczyna psuć Potrzebuję mase wsparcia bo czuję, że ciągle mam pod górkę, siedzę teraz z katarem a miałam biegać i iść na jogę -.- Trzymam kciuki za wszystkie dbające o siebie!
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
Ważę 65 kg przy wzroście 166,nie mam nadwagi ale nie do końca jestem zadowolona z mojego ciała.Jestem na diecie ok 1500 kcal i staram się codziennie spacerować.Niestety mam problemy z metabolizmem i muszę go poprawić.Staram się jeść dużo błonnika,pić kilka l wody dziennie i jeśc w miarę regularnie.Macie może jakieś sposoby na poprawę metabolizmu?Pozdrawiam wszystkie :-* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
1500kcal to malutko, jeszcze bardziej sobie spowolnisz metabolizm...
Jedz więcej ale zdrowych rzeczy, dodaj trochę ćwiczeń i będzie dobrze ![]() Ostatnio wszędzie mówią, że liczenie kcal nie ma sensu, co prawda sama liczę, ale naprawdę jest ogromna różnica między zjedzeniem 600kcal z czekolady a z mięska i kaszy, w ogóle takim konkretnym zdrowym jedzeniem nie da się nabić tyle kcal co słodyczami i fast foodami - tylko jak się od tych słodyczy powstrzymać
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie 1500 kcal to wcale nie jest mało, to taka normalna, zdrowa dieta redukcyjna, która potrafi zapewnić wszystkie niezbędne dla organizmu składniki i stosowana z głową naprawdę działa
.
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam 1500 kcal bo zaczęłam od 1000 i nic nie chudłam a potem sobie metabolizm rozwaliłam i teraz staram się go naprawić.Głupia byłam ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko zacząć działać Dodam trochę cwiczeń ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Fee Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
Jak wam poszło w lipcu? Ja znacznie mniej ćwiczyłam niż w czerwcu, muszę się zmobilizować w tym miesiącu, poproszę o kopa Będzie się ktoś mierzył? Ja wrzucę swoje centymetry wieczorem. Teraz wstawiam pranie i lecę ćwiczyć
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w lipcu wpadły pojedyncze cheaty, ale nigdy nie wykroczyłam jakoś ponad zapotrzebowanie energetyczne. I ćwiczyłam całkiem sporo więc jestem z siebie zadowolona.
Obecnie ważę 51 kg, a wymiary przedstawiają się tak: biust- 87 talia-62,5 pas- 74 biodra- 89 udo- 50 Ogólnie już nie chcę za bardzo chudnąć, ale walczę o thigh gapa i o rzeźbę brzucha ^^. |
|
|
|
|
#254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać, kiedy ja będę mogła tak powiedzieć ![]() A moje wymiary przedstawiają się tak: biust 92 (-1) pod biustem 72 (-2) talia 70 (-1) pas 79 (-3) kości biodrowe 84 (-1,5) biodra 91 udo góra 53 (-0,5) udo dół 40 (-1) łydka 35 (-0,5) Dzisiaj robię godzinny trening
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
A dziękuję, że niedługo wszystkie będziemy się mogły pochwalić, jak czytam posty: typu dziś przez godzinę ćwiczyłam z Chodakowską albo jestem po 10 km marszobiegu, to od razu czuję porządnego kopa na dupie
i po prostu muszę się ruszyć. Jestem przekonana że dzięki temu ćwiczyłam w lipcu parę ładnych godzin więcej.
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie mierzę, mam doła, bo mam spuchnięty brzuch, a już po @. Odstawiam na razie cukier całkowicie, max 1 owoc dziennie i tyle, zobaczymy czy to coś pomoże. Jak nie spróbuję wykluczyć mleko, ale nie wiem jak przeżyję, bo nie potrafię pić czarnej kawy.
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny przestańcie z tymi komplementami, bo się zaczerwienię.
Antii89 nie chcę cię straszyć, ale słyszałam o przypadkach że ktoś miał zatajoną nietolerancję laktozy albo glutenu i zmagał się z podobnymi problemami. Nietolerancję laktozy wykryto przez przypadek u mojego wuja, tyle że on facet lat 50 nie przejął się tym za bardzo i wolał mieć wielki bęben niż rezygnować z lodów i ciast ciotki . Może spróbuj na trochę wyłączyć nabiał i poobserwuj, a kawę zawsze możesz pić z bezlaktozowym mlekiem krowim, albo jakimś roślinnym. |
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A póki co następnym razem kupię mleko bez laktozy, chyba nawet jest w biedronce.
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
To lepiej sprawdź będziesz miała wszystko czarno na białym
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
tak sobie tutaj siedzę :)
|
Grzybek111 i ClimaxingDonut wspaniałe wymiary, ale Wy macie cudowne wcięcie w talii w takim razie!
Ja przy wzroście 162cm mam takie wymiary: waga: 59,5kg biust: 95cm talia: 76cm ![]() brzuch: 85cm ![]() biodra: 96cm uda: 56cm Czyli jestem największa ![]() Tydzień temu zaczęłam walczyć o szczupłą talię i tańczę z hula hop Przed tygodniem miałam w talii 74cm, a teraz mam 76, ale się nie przejmuję, bo zauważyłam, że zawsze przy hulaniu (kiedyś dużo ćwiczyłam z kółkiem i już miałam 60cm w talii) talia najpierw "puchnie", a potem centymetry idą w dół lawinowo ![]() Jak ogarnę talię do 70cm, to będę hulać trochę rzadziej (ze 3 razy w tygodniu) i dołączę zamiast tego ćwiczenia na brzuch i uda. Sobie i Wam życzę wytrwałości
Kto by pomyślał, że naturalne piękno jest tak drogie w utrzymaniu? ![]() pinterest: https://pl.pinterest.com/grazagrazyna/ Edytowane przez chabrymakiistokrotki Czas edycji: 2016-08-20 o 10:57 |
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dawno się nie odzywałam, ale coś na kształt walki nadal u mnie trwa. Z lepszymi bądź gorszymi efektami Najbardziej się zmobilizowałam jakiś dwa tygodnie temu, jak się zważyłam i zauważyłam, że po wakacjach przytyłam 2 kg i osiągnęłam najwyższą wagę w życiu. Od dwóch tygodni właśnie zaczęłam liczyć kalorie, do tego biegam jak zwykle 3 razy w tygodniu i mam nadzieję, że jakieś efekty będą. Na następną aktualizację się zmierzę i napiszę co i jak
|
|
|
|
|
#262 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
U mnie najgorzej jest z sadełkiem tuż pod biustem i zupełnie nie wiem co z nim zrobić, ale i tak jestem już zadowolona, może uda mi się jeszcze trochę wyrzeźbić brzuch ćwiczeniami.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, można dołączyć?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#265 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
hej, mi przed urlopem udalo sie osiagnac 55 kg , na urlopie nie cwiczylam zreszta tydz przed nim juz tez nie.. i teraz tydz jestem po urlopie i nadal nie cwicze.. mam zapalenie miesni, biore antybiotyk musze uwazac.. z dieta srednio na urlopie no comments, teraz wczoraj przegielam, mam zamiar znowu wrocic do zdrowego trybu odzywiania i zaczac powoli cos cwiczyc.. wazylam sie w tyg waga pokazala 56 kg.. chcialabym osiagnac 52 na razie jestem troche zdemotywowana, a dzisiaj sie czuje mega napompowana
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
No niestety ale wakacje zawsze wybijają z codziennej rutyny i wiadomo że wtedy nie ma opcji by pilnować diety i ćwiczeń, ale zobaczysz ten kilogram szybko zejdzie i to z nadwyżką
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
licze zeby spadly jeszcze 5 kg, na razie wracam do moich nawykow ktore ladnie pomogly mi schudnac czyli w tygodniu zero slodyczy, zdrowa dieta, w weekend moge zgrzeszyc nie pije sokow, gazowanych, nie jem chipsow itd.. a i tak w weekendy chce jesc zdrowsze slodycze, wlasnie szukam przepisow na fit muffinki ![]() najgorzej ze sie boje zaczac cwiczyc ze znowu mnie zacznie bolec wszystko zwlaszcza, ze czuje jeszcze dziwny bol
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatnio robiłam muffinki z dynii, ale u mnie dynię zastąpił patison i marchewka i dałam raptem łyżeczkę tłuszczu a recztę zastąpiłam maślanką i były pyszne , do tego krem czekoladowy z awokado i banana oraz taki z serka turka lekkiego ,a wszędzie gdzie potrzebny był cukier użyłam erytrytolu http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja znalazlam taki przepis: http://lawendowydom.com.pl/bezcukrow...we-z-blendera/ wyglada smakowicie, bede probowac w weekend ![]() wczoraj udalo mi sie poskakac na skakance i bylo ok, ale i tak bede to robic co 2 dzien mniej wiecej, musze uwazac |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.

Wracaj szybko do zdrowia i nas nie opuszczaj 

), po wysiłku fizycznym jestem tak głodna, że żołądek bym strawiła.
. I nie wiem co powinnam jeść przed treningiem, tak koło 17-18, zazwyczaj mam wtedy ochotę na jakiś owoc, chociaż wiem, że wieczorem się nie powinno

Nie mogę się doczekać, kiedy ja będę mogła tak powiedzieć
.