|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zdjęcia ciążowe
Cytat:
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, aż łzy mi się do oczu cisną, tak pieknie wygladacie w ciąży. Jak ja chciałabym już dzielić Wasz los
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Bafi zrobie tak jak mowisz
bede sie mierzyc ja marudze dla tz ze taki maly brzuch mam a on mi mowi ze to dopiero poczatek a mi wydaje sie juz tak dlugo![]() sylwio wiec do dziela ![]() |
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz jak w ostatnich miesiącach ciąży urośnie Ci brzuszek . Jak tak patrze na wasze zdjęcia to mi się przypomina mój brzusio uwielbiałam ruchy małego i gładzenie się po brzuchu było fajnieŚliczne te Wasze brzuszki |
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
napewno bedziemy fotografowac
i napewno to bedzie jeszcze przyjemniejsze niz fotografowanie brzuszkow![]() Platku a jak Mateuszek?pewnie juz slodko gawozy i robi wielkie postepy jak ja juz sie nie moge doczekac swojego maluszka
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Marti i to jak
gada, krzyczy, a my mamy radochę . Jaki cwany się zrobił już pokazuje kto żądzi w naszej rodzinie wszystko wymusza płaczem i krzykiem i oczywiście rodzice spełniają jego zachcianki, a co będzie dalej ?
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
znam taki jeden przyapdel
mala ma 8 miesiecy i trzeba ja non stop nosic na rekach bo inaczej histeria na wszytsko pozwalac i niczemu sie nie sprzciwiac ma byc tak jak ksiezniczka sobie zyczy![]() fajnie jak maluszek zaczyna juz kumac wtedy jesttaki slodki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam termin na 17 stycznia. Mój brzuszek jest już całkiem spory jak na 4 miesiąć. NIgdy nie była przesadnie szczupła no,ale takiego brzucha jeszcze nie miałam
Jak znajdę to wkleję jakąs fotkę. Wyraźnie czuję już ruchy maluszka, głównie wieczorem jak sie kładę. Ostatnio tak szaleje, że nie mogę potem z wrażenia długo zasnąć
|
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje sie kolejna mamuśka (listopad 2006)
obecnie zaczynam 25 tydzień
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Pieknie wygladasz |
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
sliczny brzusio
taki skromniutki piekniutkidziewczyny moj zaczal rosnac jak na sterydach z dnia na dzien staje sie coraz wiekszy |
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.tak jak mowilam moj brzusio zaczal szybko rosnac.dzis wykonalam zdjecie mojego benbenka
![]() pssorki za balagan w pokoju nie pomyslalam o tym zeby uprzatanac a zjdecia juz wykonane i zrzucone na komputer wiec wybaczcie ale jestem zbytleniwa zeby robic drugie obiecuje ze nastepne beda o wiele ladniejsze![]() oto moj "maly gigancik" w 19tc
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
He Marti faktycznie brzusio robi się okazały a i ty pięknie wyglądasz
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Marti ślicznie wyglądasz
do twarzy Ci z brzuszkiem .
|
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny piękne macie brzuszki
.Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych maluszków brzuszkowych
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewcznki
bardzo milo mi to slyszec![]() |
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Tysiak7 wygladasz przepieknie!!! Buzia-usmiechnięta, rozanielona, rozświetlona i taka.... wspaniała
Marti86 wygladasz bardzo młodo i ślicznie, a brzuszek zgrabniutki, naprawdę ci pasuje |
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje VampIrzyco
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie mamusie aktualne i przyszle
![]() dolaczam swoje zdjecia w 31 tc. Dzis pierwszy raz odczulam ciezar w kregoslupie, choc brzuszek wcale jeszcze nie taki wielki
|
|
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
sliczne brzusia macie
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestes chudziutka. Wcale nie wygladasz na 31 tydzien , jedynie brzusio na to wskazuje. Cieplutko pozdrawiamy
|
|
|
|
#262 |
|
Konto usunięte
|
Sprawiłam sobie dziś spodnie ciążowe "9fashion" i bluzke w reservedzie, mąz mi pstryknął zdjęcie podczas przymiarki w domu. I tak oto wyglądam w 23 tyg. i Jasiem w brzuchu.
Tadaaaammm! |
|
|
|
#263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale z 10 kilo juz mi przybylo, na szczescie niewiele poszlam na boki tylko faktycznie glownie poszlo w brzusio, no i cudownie sie czuje, czego i Wam kochane zycze
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
elu brzusio juz calkiem okazaly
musze przyznac ze wygladasz kwitnaco![]() jazzinho cudnie wygladasz ![]() ja dolaczam zdjecie mojego ulubionego stroju ciazowego (spodnie niestety zaraz pojda w odstawke ale w bluzeczce napewno jeszcze posmigam )20 tydzien
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Marti, Ty tez wygladasz niczego sobie, bardzo Ci do twarzy z brzuszkiem, oby tak Ci sie utrzymalo
Ja w pierwszych 3-4 miesiacach bardzo przytylam, tak ze w 20 tc juz dawno nie wchodzilam w swoje spodnie, wszyscy na okolo mowili ze tyje chyba troche za szybko i bylam troche przerazona, nawet robilam badania na tarczyce czy wszystko ok z hormonami, natomiast gdzies od piatego miesiaca prawie przestalam tyc, tak po pol kilo-niecale kilo miesiecznie, a raz zchudlam chyba nawet troszke. No i teraz waga jest w miare ok, na razie przytylam ok 10 kilo i do 15 pewnie dobije
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
ja narazie przytylam 4kg.w pierwszym miesiacu 3kg, waga stanela, i w ostatnich 3 tyg przybyl mi jeden kilogramek
zobaczymy jak to bedzie dalej
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Elu widze ze ci ciaza sluzy
![]() Moje zdjecie w 24 tyg. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak sobie własnie pomyslalam ostatnio że mogę juz tak zostać Czuję się rewelacyjnie, paznokci takich pięknych nie miałam już chyba ze 2 lata, jak mi 2 wlosy dziennie z glowy spadą to wszystko. Nie bez powodu ten stan nazywa się błogosławionym ![]() A ty Femme, też masz brzunio niczego sobie |
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
j poraz pierwszy w zyciu mam swoje piekne paznokcie zawsze nosilam akryle albo zelowki a teraz moge poszczycic sie naturalna plytka ktora wyglada rewelacyjnie szkoda ze to tylko przejsciowe
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Raczkowanie
|
Tak, brzuszek mam juz okazaly
![]() Ja rowniez czuje sie znakomicie, z paznokciami i wlosami rowniez nie mam problemow, ale wiem ze tak nie bedzie wiecznie :-( Jedynym moim problemem jest to ze pakazala sie u mnie cukrzyca i byc moze bede musiala podawac sobie w okresie ciazy insuline. Wszystkiego sie dowiem w nastepnym tygodniu, zobaczymy. Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

było fajnie
gada, krzyczy, a my mamy radochę
?