![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWCOWY wątek od Xandrine_Marie
Filmy są stare, więc strzelam że ryski są (chwilowo nie mam ich pod ręką i nie mam jak sprawdzić), ale na pewno będą działać. Czy tą pomadkę używałaś z pędzelkiem, czy bez?Myślałam, że jest jaśniutka, a na filmikach to raczej gorzkie kakao. Mi taka ciemna też nie pasuje, ale może pędzelkiem da się jej mniej nałożyć i wyjdzie wtedy bardziej naturalny odcień? Muszę pomysleć. Jeśli nie zdecyduję się na tą pomadkę, to zrezygnuję z wymiany bo pozostałe rzeczy nie są mi do szczęścia potrzebne. A Ty daj znać, czy płyty mają działać, czy być w stanie idealnym (nie porysowane). Wersje językowe na pewno się znajdą (przynajmniej te podstawowe).
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa...........no to kicha;/. Szkoda, że nie jesteś z Wrocławia, to być może bardziej opłacałaby się wymiana. W takim razie do następnego razu
![]() ![]()
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Tak, to jest dokładnie ten krem
![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie szukam wydań 2-płytowych filmów Bollywood (ale tylko niektórych), książek od Erica Spindler oraz Terry Goodkind i gier planszowych
![]()
![]() |
#250 |
Konto usunięte
|
1. Ziaja - tonik ogórkowy do cery normalnej, tłustej, mieszanej - zużycie do dolnej części napisu Ziaja na butelce, widoczne na zdjęciu, ważny do 03.2017 (Kiedy był otwarty?)
2. YR - Hydra Vegetal - tonik nawilżający, zostało tyle ile na fotce, ważny do 7/2017 (Kiedy był otwarty?) 3. I. Eris Under 20 - krem nawilżająco-matujący przeciw błyszczeniu - użyty kilka razy, ale wyłącznie na okolice nosa - ubytek max 15% z 75ml (tubka nadal jest pękata), ważny do 6.2017 4. Skin79 - Sweet Honey Sugar - peeling do twarzy, ważny do 6.2018, ubytek kilku użyć, widoczny na fotce + Szampony Garnier i Nivea, jeśli z datami ważności wszystko ok, jak widziałabyś wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.