![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VI
Helou. Ja dzisiaj też kiepsko się czuję.
Iwona no to trzeba męża wykorzystać ![]() Jelonek zaraz będzie pyskowanie Linda, ewaka ZDROWIA !
#242 |
Zakorzenienie
|
Pepa, dzięki za przypomnienie. Tylko czy ja się w L zmieszczę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Lindzia wskakuj pod kołderkę 😁
A zaraziła mnie chyba córka ona była najpierw chora a teraz ja😊 Iwona to może męża zmolestuj dzis to szybciej poród pójdzie 😁
#244 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny chorujace zycze zdrowia, tez bylysmy nie dawno przeziebione z anielcia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() ![]() Iwona - a myślałam, że zostawią Cię z 5 cm rozwarciem w szpitalu i sami przyspieszą poród ![]() ![]() Dusiolka - cieszę się, że usg w porządku ![]() ![]() Zdrówka dla chorujących ! u nas na razie wszyscy zdrowi ![]() ![]() Jelonek - super psina ![]() ![]() Mmgi - a jak twoje samopoczucie ? ![]() U młodego też widzę mega postępy ![]() ![]() ![]() Faza na mamę u nas też jest, jak wstanie a mnie nie ma już w domu to mąż ma przerąbane. Dzisiaj miałam wizytę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulineczka182 Czas edycji: 2016-09-28 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Moja gin chciała mnie zostawić, ale ordynatorka oddziału stwierdziła że wszystko jest ok i mogę iść do domu i na spokojnie poczekać na poród...
Dzisiaj nie rodzę ![]() ![]() Linda - jakiś czas temu podobało mi się imię Marysia, ale jakoś mi przeszło... Ja się nastawiam na Hanię, ale muszę jeszcze męża urobić ![]() Jak do jutra nic się nie zadzieję to wdrażam plan 3xS (schody, sprzątanie i seks ![]() ![]() Dziewczyny, pod kołdrę, wygrzewać się i zdrowieć RAZ, DWA... Paulineczka gratulacje dziewczynki ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez iwona_1987 Czas edycji: 2016-09-28 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Iwona bo jeszcze będzie tak, że o 8 rano jutro napiszesz, że już tulisz drógą górę :P
Ewka1368 przybij piątkę! Dziś miałam nos zatkany tak, że armagedon, wczoraj luz a dziś gorzej ![]() Tyle, ze u mnie dzieci kichaja i prychają na wszystkie strony :p Werka też rozkręciła się z mową, szkoda tylko że mówi "dabi dabi bidu" itp. ![]()
#248 |
Zadomowienie
|
No nie znasz dnia ani godziny
![]() Muszę jeszcze torbę przepakować żeby być zwartym i gotowym w razie W...
#249 |
Zakorzenienie
|
Paulina, Wiktoria niech będzie do pary
![]() Któraś z Was się do dentysty z dzieckiem nie wybierała? Ja planuję niedługo i zastanawiam się co to będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
same male laseczki rosna w brzuszkach! gratuluje dziewczynki!
jelonku, Gaje chcial mi podwedzic Twoj maz? lobuz ![]() nie lubie kiedy zwierzeta nazywane sa ludzkimi imionami. chociaz Gaja to tak ni w d.pe ni w oko ![]() Jas tez nadaje jak radio wolna europa. czasem błagam by na chwilę zamilkl. padam na ryjek. jeszcze 2 dni i weeeek! przyszly dzisiaj ekotuptusie - Jas zauroczony nosi poki co. dla przypomnienia - jutro nowa gazetka w lidlu! ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- mysle o wizycie u dentysty od dluzszego czasu. ald czarno widze wspolprace ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- pepa - dzieki że pytasz, z Jaskiem duzo lepiej. kilka razy dziennie zdarza mu sie zakaszlnac. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Iwona - 5 cm i nic? jeeej. oby zlecialo Ci szybko do weekendu. ja pamietam, chwycilo mnie w nocy, skurcze co 5 min, na porodowke, badanie rozwarcie 5 cm i za 3h Jas juz byl! |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
aczka przy Zosi miałam podobnie do Ciebie... Obudziłam się po 2 w nocy ze skurczami nieregularnymi jeszcze, ok. 3:30 odeszły mi wody a o 5:50 Zosia była z nami
![]() A teraz akcja stoi w miejscu... Z tym rozwarciem to sama też nie wiem jak jest... Najpierw mówili że 5cm, później że 3, wczoraj znowu 5 a dzisiaj 3 ![]() ![]() No nic... Czekamy na rozwój wydarzeń albo na sobotę...
#252 |
Zakorzenienie
|
Mnie się z damskich podoba Oliwia, Malwina też odkąd mam jedną w grupie, Marianna tez ciekawe
![]() Ja mam przyjaciółkę dentystkę, więc nie mam problemu.. Ale wiem od znajomych ze warto popytać choćby na jakimś profilu na fb typu 'polecam-nie polecam ' bo jednak niby większość stomatologów przyjmie dziecko ale takich z prawdziwego zdarzenia z podejściem to z dwójka w mieście...
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2016-09-28 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny co mogę użyć na palec u ręki?
kurcze wczoraj zaczęłam czuć ból palca z boku paznokcia (nie mam ani drzazgi ani też paznokieć mi nie wrasta, nic się nie dzieje), a dziś już był spuchnięty mocno i bolał coraz bardziej. a teraz na noc to już sporo na prawdę opuchnięty i nie mogę się dotknąć tak boli mąż mówi, żeby zaparzyć we wrzątku, ale nie dam rady, nie umiem, uciekam z palcem. coś takiego jak maść ihtiolowa? możnaby? wprawdzie nie mam, ale by mi tż z rana kupił i jakiejś ropy upuszczać. jeju, boję się żeby nie trzebabyło ciąć na żywo. jelonek-ja na razie nie idę do dentysty, poczekam jeszcze moż epo sończeniu 2 lat, albo troszkę później, liczę że straszy lepiej to zniesie. a pójdę do nas na nfz, bo wszyscy chwalą, nawet fotel ponoć różowy i portrety z bajek na ścianach.
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-09-28 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
Jelonek ja ostatnio odkryłam ze u nich M to 40, wiec liczę ze w s wejdę# chyba że się przelicze haha ;-)
Co do imion to ja na Alicję chorowałam. Ale nie przeszło, w sumie dobrze, bo to imię pasuje mi do takiego aniołka a nie diablicy jak moja. :-D Dziewczyny gratuluję kolejnych wizyt i zdrowych maluszków ![]() Linda nie wiem co na palec można. Ale głupi tekst mi się ciśnie- moja córka by pocałować kazała i ny boleć przestało |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
pepa-haha o tak, zaś u nas procedura taka, że raz dmuchnąć i raz pocałować
![]() ![]() Iwona-Hania również piękne imię! ![]() w rodzinie mają 3 córeczki-Zosię Hanię i Gabrysię ![]()
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-09-28 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
u nas w rodzinie Pola i Iga.
na palec moja babcia przylozylaby rozbita kapuste. no nie wiem. spaaac! pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Lindzia tylko na myśl mi przychodzi ze to może być "postrzał" przynajmniej u nas tak to się nazywa poczytaj moze o tym😊
Paulineczka to teraz trzeba imię dla dziewuszki szukac😊
#258 |
Zakorzenienie
|
Linda Sproboj wymoczyć w rivanolu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Pamietam ze moja babcia tez to miała i lekarz kazał jej moczyć w wodzie z szarym mydłem ,opcja z wrzątkiem tez jest dopuszczalna to na sekundę wystarczy palec włożyć i tak długo az woda przestygnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
o dziękuję dziewczyny!
spróbuję wszystkiego, mam i rivanol, i kapustę i mydło! faktycznie to chyba jest ten postrzał. zastrzał też mówią na to.
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-09-29 o 06:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Linda na receptę mupirox. A może beodent? To bez recepty jak wypróbujesz domowe sposoby.
#261 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Lilijka!
#262 |
Zakorzenienie
|
Linda zastrzal.. mocz w goracej wodzie z mydlem. sciagnie sie ropsko w jedno miejsce i peknie
Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Linda, jak paluszek?
Pepa, mąż mi piżamkę kupił ![]() Cały worek kasztanów, żołędzi i liści przytargałyśmy z parku. Plan na wieczór, to robienie różyczek z liści.1475167495702.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Olena
jelonek-różowa ramoneska cool a palec odważyłam się i zaparzyłam i to nawet kilka razy, mczyłam w tych mydlinach z mydła szarego, moczyłam w rivanolu. i nic. jak tż wrócił z pracy to mi tak palec pulsował że on czuł to w swojej ręce, skóra napięta opuchlizna, no to pojechaliśmy do ośrodka, ale już nie było żadnego learza, a w aptece doradzili te same sposoby, no i tą maść ihiolową, ale ostrożnie, posmaroważ zabandażować ale tak za godzinę zajerzeć i zdjąć. dziś już 3 raz zasmarowałam i jak bolało tak boli i pulsuje. jutro uderzam ponownie od ośrodka po receptę. dziękuję jelonku spaaaaac, jeju tak ciężko bez jednego palca się dzieckiem zająć, przewinąć ubrać, że ja nie wiem jak wy ciężaróweczki dajecie radę. szacun.
#265 |
Zakorzenienie
|
Linda nie pocieszę Cie ale to po jednym dniu nie zejdzie.. Moja babcia męczyła sie z 2 tyg..
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zastanawiam sie czy jest sens jeżdżenia z M na rehabilitscje...
Pani dotknąć sie nie da wiec robimy tyle co zrobi ze mną i co dzień to samo Nom stop mi ucieka do zabawek bo chce sie bawić a ja tak ganiam za nią i proszę aby robila co powinna Pani jakas dziwna siedzi i nic sie nie odzywa dzis wyszla i 20min jej nie bylo... M chyba za mala jeszcze Lilijka jak bylo u Was na rehabilitacji. Kubuś wspolpracowal?
#267 |
Zakorzenienie
|
walka z zastrzalem to nie jeden dzien... ja zwykle kolo tygodnia walczylam... i to sama goraca woda z dodatkiem mydla
Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Linda współczuję walki z zastrzałem
![]() Jelonek ja na kasztany juz patrzeć nie mogę ![]() Ewka1358 ja bym próbowała mimo to, możesz poszukać kogoś kto przyjedzie do was.. Albo innej rehabilitacji.. Dziewczyny wywalczyłam w pracy brak nadgodzin i dodatkowej pracy która próbowano mi narzucić. Jako jedyna w całej szkole. Jestem z siebie zadowolona, mimo że może się to skończyć nie przedłużeniem umowy w czerwcu ale kij, do tego czasu mam luz ![]()
#269 |
Zakorzenienie
|
Naamarelle, do czerwca to ty już w dwupaku będziesz
![]() Szykujecie coś dla Waszych mężczyzn na Dzień Chłopaka? Ja zarządziłam wczoraj w pracy składkę dla szefa. Zakupiłam mu perfumy. Lizopup zaraz na mnie powiecie, ale ja już nie mogłam znieść zapachu jego wody kolońskiej i kupiłam mu takie, które mój nos znosi. ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- U nas ostatnio okropne cyrki ze spaniem. Dziś przed 4 wstała. W nocy zamiast spać, to się śmieje w głos, krzyczy "jabadabadu" (ojciec ją nauczył), wydaje koński odgłos paszczowy. Szaleństwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
😁 Pewnie w środku nocy to nie jest zabawne, ale o 9.30 bardzo 😁😃😂
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.