|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
Właśnie, ja na cud nie liczyłam, katowałam sie tym przez miesiąc, ćwiczyłam i robie to nadal, mniej jem, ale waga ani drgnie
ja nie wiem czy juz jestem skazana na moją otyłośc, czy co??? ;/
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
A ta herbatka '"oczyszczenie"" to z czego oczyszcza bo mnie to chyba z pieniędzy.Jest mi po niej nie dobrze i mam wzdęcia wczoraj musiałam wziąć tabletki przeczyszczające bo myślałam że pęknę,mimo tego piję ja dalej kupiłam cały zestaw więc nie wyrzucę,normalnie przechodzę katusze
CZY KTOś TAK SAMO SIę CZUL PO TEJ HERBATCE?? |
|
|
|
|
#243 |
|
BAN stały
|
Ha! Tydzień za mną i półtora kilo w dół
bez żadnego tam katowania się no i skakankę kupiłam nawet jeśli już nic mi nie ubędzie to i tak się cieszę z tego co spadło i wtedy byłabym happy czy też zauważacie po tej herbatce przypływ jakiejś fajnej energii????
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
czesc przeczytalam kilka wypowiedzi na waszym watku
stwierdzilam ze te herbatki pomagaja tylko wtedy jesli jednoczesnie sie cwiczy i przestrzega diety uwazajcie na te herbatki! moja kolezanka przeszla na diete beztluszczowa nie jadla slodyczy, ziemniakow, jasnego pieczywa, nie pila gazowanych napojow i gazowanej wody oraz nie jadla po godz osiemnastej wzbogacala ta diete roznymi herbatkami odchudzajacymi miedzy innymi wlasnie slim figura cwiczenia dieta i te herbatki dawaly efekty az pewnego dnia ze szkoly zabralo ja pogotowie z powodu bardzo silnych bulow brzucha lekarz stwierdzil ze jej organy wew sa w bardzo zlym stanie i okazalo sie ze to wina wlasnie tych herbatek a ona przestrzegala ilosci i nie pila ich za czesto nawet nie zaniedbywala posilkow i zdrowo sie odzywiala a jednak herbatki sprawily ze lezala miesiac w szpitalu i teraz je tylko wtedy kiedy jest glodna i nie je po godz osiemnastej takze jezdzi na plywalnie wiec uwazajcie dziewczyny bo nigdy nic nie wiadomo jak sie skonczy to picie herbatek wiem to tez po sobie bo do tej pory mam problemy z jelitami itp sprawami
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Piję piję i nic ani drgnie robię też ćwiczenia i nic już skończyłam pic 2 etap czyli oczyszczenie i zaczynam pić trzeci etap ale dziś zrobiłam sobie przerwę i zaczynam od jutra.A tak w ogóle to powinni wynaleźć taką herbatkę która sprawiła by że naprawdę nie chciało by się słodyczy a jak by się zjadło to było by nie dobrze
a jeszcze mnie córka kusi.
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
He he, esperal na słodycze? Nie ma tak dobrze
|
|
|
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
Dobre z tym esperalem
. Dobrze, że mnie nie ciągnie na cukrowe manowce. Jak sobie pomyślę, ile potem muszę się namęczyć na siłowni, żeby spalić takie coś, to mi się od razu odechciewa. Na początku tygodnia zaczęłam wlewać w siebie "oczyszczanie". Smak? Taki nijaki, trochę zalatujący hibiskusem. Określiłabym tą herbatkę jako "lekką". Przebrnę jeszcze przez "stabilizację" i koniec eksperymentów herbacianych- pozostanę przy tradycyjnej zielonej i czerwonej.p.s Sylwus88, coś mi się zdaje, że ta Twoja koleżanka to się nie herbatkami załatwiła (slim figura?). Może przegięła ze wszystkim, tj ze sposobem odżywiania? |
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
A jak te herbatki wplywaja na stosowanie tabletek antykoncepcyjnych?Obnizaj a ich skutecznosc, czy moze nie maja zadnego wplywu?
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
No zaczelam pić "stabilizacje"bleee jeszcze gorsza niż poprzednie o rany jak ja to zniosę tym bardziej ze nie widać żadnych efektów ale piję może dopiero zaczną być efekty jak skończe te tortury z piciem tej herbatki.
A co zly to pomysl na ten esperal na słodycze to pomysł dla producentów napewno bylo by dużo chętnych na kupno takiego eliksiru
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
witam uzywam ja od 5 dni!!i nic!!!!!moze dlatego ze az tak czeto nie cwicze i troszke sobie podjadam ale...staram sie...waze 63 kg i moim marzeniem jest schodnac do 55 kg mam nadzieje ze ta herbatka mi pomoze...a wiec kazda z kuracji bede stosowac miesiac a przynajmniej tak jak karza i bede regolarnie cwiczyc araz ogranicze slodycze do minimum araz zadnej kolacji!!jak myslice schudne jak bede tak robila az 7 kg??
|
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
A więc tak -herbatka slim figura -na mnie nie działa a wręcz przeciwnie.Za czelam pić już stabilizację i ....bule brzucha zaparcia musiałam brać tabletki przeczyszczające -nie piję jej już chcę mieć zdrowy żołądek?? Mimo że piłam tą wstrętna i okropną herbatkę to nie stety nic zero kg.w dól. Dosyć że jest nie dobra do picia to jeszcze nie działa reklama klamie,ciekawa jestem jak ten facet schudnie ten z reklamy a może i ja powinnam pić tą dla mężczyzn może potrzebuję silniejszych -bo wydaje mi się ze te dla mężczyzn są silniejsze herbatki.?? Pieniądze wyrzucone w bloto???????????????????? ?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Od 5 dni nie piję już tej herbatki i....czuję się super brzuch nie jest wzdęty i nie muszę brać żadnych tabletek przeczyszczających i na wzdęcia same plusy tego że przestałam ją pić
|
|
#253 |
|
Przyczajenie
|
hmmmm? Mnie te herbatki w sumie służą. Może nie ma jakichś spektakularnych efektów, ale nie ma też skutków ubocznych, o których piszecie. Najbardziej smakuje mi stabilizacja, więc przedłużam ją do 14 dni (na stronie herbapolu jest napisane,ze mozna ją pić jak normanlą czarną hernatę).Jak mi się znudzi jej smak, to przestanę.
|
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
moje doświadczenia z ta herbatka nie są zbyt miłe...
piłam ja 2 tygodnie 3 razy dziennie tak jak radzili.. po 2 tygodniach przelezałam 3 dni w łóżku wymiotując wszystkim czym sie dało.. nawet woda.. brzuszek bolał mnie strasznie a Pani doktor powiedziała ze mam za duzo jakichs tam kwasów w żołądku i mam dac sobie spokój z ta herbata b ona tylko mi szkodzi... wiec nieciekawie :/ Najgorsze jest to ze do tej pory mam problemy z brzuszkiem (ps. pewnie ktos napisze ze to nie od herbatki albo cos.. ale to jednak od herbatki bo juz pare minut po jej wypiciu robiło mi sie niedobrze...)
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Oj ja tez mam z ta herbatka perypetie:/ Zaczelam ja pic od poniedzialku.Jeszcze nigdy moj brzuch nie byl tak twardy i jakby to okreslic...wypukly!Wyglad am jakbym byla w jakims pierwszym stadium ciazy.Tez tak mialyscie?Nie wiem,czy mam to rzucic w kat,czy moze za dwa dni moj organizm sie przyzwyczai i bedzie ok?Jak myslicie?Mam ochote jutro wyrzucic ja do kosza
Czekam na wrazenia....
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Osobiście nie próbowałam... ale moja mama owszem. Nie spodobał jej sie ten "system" i wróciła do dawnej "figury I". Z obserwacji wiem, że ani jedna ani druga nie przynosi zbawiennych efektów... przynajmniej dla niej. Co prawda nie tyje wcale (chociaz wogóle nie ćwiczy i często pozwala sobie na coś słodkiego), ale uzależniła sie od tej herbatki. Pije ja 2 tazy dziennie (i to jedna robiona z dwóch torebek!
)... strasznie mocna. Jak ja raz odstawiła miała problemy z "toaletą" ^^....
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Mi osobiście "smakuje" ta herbatka a dokładnie "spalanie". Piłam duzo różnych ale strasznie sa nie dobre te herbaty
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
polecam cale opkowanie slim figuara 3 fazy, w opakowaniu zanjduja sie 2 paczkie spalnie 1 oczyszacznie i 1 stabilizacja. wszystko za ok 20 zł.
|
|
|
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
czesc witam wszystkich
biore sie za picie tego specyfiku..... zobaczymy |
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam sobie figurę z senesem.
I powiem tak – biegunki nie powoduje, ale po około 5 godzinach mam niesamowity ból jelit (tak jakbym miała tam nie wiem ile powietrza) i finto skutków… Piłam na razie ją 4 razy… sama nie wiem czy pić dalej…
|
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
to moze jednak ta figure zostaw..... tak byc nie powinno
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
ale czy to nie dowodzi że "coś tam" popycha...
przyznam że jakieś 2 lata temu wypiłam 1 torebkę tej herbatki i wówczas miałąm biegunkę... może po prostu jestem tak nieoczyszczona
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy tego nie próbowałam ale koleżanka mi opowiadała, że tą figurą próbowała się odchudzać przez długi czas. Na początku owszem oczyszczała organizm (biegunka ma się rozumieć) ale gdy tylko przestała ją stosować miała problem z wypróżnianiem i to bardzo długo!Nie polecała mi i wręcz ostrzegała!
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny....no muszę przyznać że po tygodniu stosowania diety 1000 kcal i piciu regularnym tej herbatki schudłam 1,5 kg!waże teraz 57-58 kg. a chciałabym wrócić do dawnej masy czyli 53 kg. trzymajcie kciuki!
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po dzisiejszych bólach spowodowanych jej wypiciem wczoraj - postanowiłam że rzucam to szajstwo, wolę bezpieczną czerwoną i zieloną herbatę. tylko co tak źle działa w tej figurze.... bo to przecież też same zioła ......... |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
W tamtym roku natknęłam się na figurę z senesem i po poł godziny od wypicia myślalam, że umrę!! Ból brzucha, jakieś skręty jelit (czy jak to nazwać) i oczywiście biegunka! 2 dni sie męczyłam po tym dziadostwie!Nigdy więcej!
Annike to senes tak źle wpływa na organizm. Bo to jest chyba tak, że gdy pijesz herbatkę organizm przyzwyczaja sie do niej, jelita się rozleniwiają i w momencie, kiedy odstawia się te ziółka jest jeszcze gorzej niż przed "kuracją". |
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
do dobra to wszystko te herbatki figura a czy tak samo sie ma do tego ta SLIM FIGURA? bo tam juz jest inny przecież skład
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
BAN stały
|
Nigdy, przenigdy nie zaparzę sobie juz chyba żadnej herbatki na odchudzanie!
Jak byłam młodsza (15-16lat ) odchudzałam się na potęgę, własnie takimi różnymi specyfikami w postaci herbat. Przez pół roku, jedząc mało i pijąc te herbaty schudłam prawie 20 kg. Najpierw raz dziennie zaparzałam taką herbatkę, póxniej odszło do tego że piłam na raz pół opakowania, co dawało ok litra herbaty przeczyszczajacej na dobę. Przez cały czas miałam wrażenie jakbym umierała, ogromny ból brzucha, skręt jelit, kiszek wszystkiego po koleji. Gdy herbaty przestały pomagac (bez biegunek, jedynie bóle) to brałam granulki, syropy, które podaje się ludziom przed lewatywą (moja mama jest pielęgniarką, więc mam dostep do tego typu rzeczy). Aż w końcu któregoś dnia napiłam się fosforanów... Nie dużo, troszkę, ale nigdy nie zapomne tego bólu, łez i trzęsących się rąk i nóg. Wydalałam z siebie samą galaretę, to nawet resztki strawione nie były, to była galareta! DLatego, dziewczyny niepijcie tych herbatek. Ja mam aktualnie 19 lat i zniszczony żoładek. Czeste biegunki, wzdęcia i duze problemy z zołądkiem, wszytsko przez te herbaty odchudzajace, zawierajace senes, hibiskusa, kryszynę... Ale herabtki typu pu-erch albo owocowe, jak najbardziej Pychota
|
|
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
no ok ale Ty przesadzałas ...
a jak ktos robi to zumiarem i tak jak jest napisane np. ta slim figura trzy razy dziennie i potem po całej takiej seri to odstawi to ja nie wiedze problemu... Ty chyba wpadłas w nalóg przeczyszczania. |
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
beznadziejna jest ta herbata.. pilam ja i nic nie dało.. lepiej wziasc sie za "activie" lepsze efekty..
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

ja nie wiem czy juz jestem skazana na moją otyłośc, czy co??? ;/

bez żadnego tam katowania się
no i skakankę kupiłam
czy też zauważacie po tej herbatce przypływ jakiejś fajnej energii????

a jeszcze mnie córka kusi.
. Dobrze, że mnie nie ciągnie na cukrowe manowce. Jak sobie pomyślę, ile potem muszę się namęczyć na siłowni, żeby spalić takie coś, to mi się od razu odechciewa. Na początku tygodnia zaczęłam wlewać w siebie "oczyszczanie". Smak? Taki nijaki, trochę zalatujący hibiskusem. Określiłabym tą herbatkę jako "lekką". Przebrnę jeszcze przez "stabilizację" i koniec eksperymentów herbacianych- pozostanę przy tradycyjnej zielonej i czerwonej.

piłam ja 2 tygodnie 3 razy dziennie tak jak radzili.. po 2 tygodniach przelezałam 3 dni w łóżku wymiotując wszystkim czym sie dało.. nawet woda.. brzuszek bolał mnie strasznie a Pani doktor powiedziała ze mam za duzo jakichs tam kwasów w żołądku i mam dac sobie spokój z ta herbata b ona tylko mi szkodzi... wiec nieciekawie :/ Najgorsze jest to ze do tej pory mam problemy z brzuszkiem
)... strasznie mocna. Jak ja raz odstawiła miała problemy z "toaletą" ^^....