![]() |
#2671 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Jakie?
Ja wymyśliłam prezent dla męża- koncert w Krakowie w lutym, oczywiście ze mną. Sam dojazd w jedną i w drugą stronę to jakieś 10 godzin ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Rozeznanie
|
Kciuki za szczepienie
![]() Myślę że każde dziecko zaliczy upadek predzej czy pozniej ![]() Wojtuś dzisiaj marudzi :-( niech juz wyjda te zeby:-( Jestesmy na spacerze i zasnął ale jadę z nim do domu bo zimno a katarek nadal jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas ten sam sposób usypiania, ewentualnie moja ręka na całej twarzy ☺ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Moderatorka z pazurem
|
Spoko. Bylam juz u neurologa
![]() Tzn pojechalysmy na Ozarowska bo bylysmy niedaleko, zapisalam mloda na wizyte kontrolna na styczen, a ze znowu panna zaczepila pania doktor swoim usmiechem to mialysmy nadprogramowe badanie w recepcji ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Kciuki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Ann
![]() Manu, czad! Nie wiedziałam, że jesteś wizażystką. Zazdroszczę wszelkich talentów plastycznych, bo ja mam dwie lewe ręce ![]() Anika, może coś w tym jest ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2679 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio nie miałam czasu na Wizaz. Miśka potrzebuje coraz więcej uwagi,jest grymasna, trafiła nam się kupka ze śluzem...pierwsza od dwóch tygodni....
Byłyśmy na pobraniu krwi ponownie...tym razem z dłoni...chyba się udało. Prosimy o kciuki za dobre wyniki ![]()
#2681 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Byla u nas ciotka-przyszła chrzestna Gabrysi(ta co ja wyprosilam jak byla chora) wrocila po 3 miesiacach z pracy. Bylysmy razem na spacerze. Normalnie było jak dawniej bez jakis ale
![]() Prawie sie rozplakała jak zobaczyla Gabrysie. Później były dwie koleżanki z pracy. Kurcze nie ma dzis mamy w domu i mi tak pusto choć mialam gości.a tu jutro wyjezdza na miesiac, a w styczniu za granice do pracy jedzie. Przyzyczailam sie do tego, ze ktos jest w domu. Co do usypiania w dzien to albo przy piersi, albo głaskana w lożku, albo w wozku na spacerze
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Kciuki wszystkim potrzebującym
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Żabcia, co załatwiliście z chrzcinami?
![]() Współczuję wyjazdu mamy ![]() No_doubt ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Restauracji brak. Wiec opcja cateringu w planie plus knajpa kumpla. Ale w sumie co z zastawą? ![]() Mama w sumie nieraz leciala do brata, ale jak chodzilo sie do pracy to nawet czlowiek się cieszył, ze wolna chata bedzie ![]() W ogole teraz dopiero zaczelyśmy sie dogadywać. I ma super kontakt z Gabrysią. I wieczorem nie jest tak pusto w domu.
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Konto usunięte
|
Tak pisałyście o tym foteliku i aż mi się przypomniało co mi mama ostatnio opowiadała.
Mają taką sąsiadke, fajna dziewczyna, ale męża to ma debila totalnego. No i mają synka.. w kwietniu roczek kończył. Budują dom na drugim końcu wsi (ok.2 km). Ten jej cudowny mąż, wziął to dziecko małe, posadził sobie przed kierownicą i pojechał z tym dzieckiem na tą działke ![]() ![]() Jak ja o tym usłyszałam, to nie mogłam uwierzyć że istnieją tacy ludzie.. przecież gdyby coś się stało to albo on by to dziecko swoim własnym bęcem (który ma spory) zmiażdżył, albo by ta kierownica go zmiażdżyła. A tam ruch samochodowy bardzo duży.. nawet było kilka wypadków śmiertelnych :/ Tacy ludzie zdecydowanie nie powinni mieć dzieci Cytat:
bo młody śpi z nami odkąd pamiętam, a zasypia tylko jak się go kołysze albo przy cycku. Pewnie będę mieć z tego niezły problem ale wierze, że może on się tak magicznie przestawi jak te inne wasze cudowne dzieci i też uśnie SAM w łóżeczku ![]() ![]() Kciuki dla tych co potrzebuja ![]() Artur dziś poznał swojego nowego kolege. Nie mógł uwierzyć, że istnieją inne dzidziusie bo taaak się gapił na niego zdezorientowany. No i kolega murzynek więc zdziwienie podwójne ![]() Leżeli i się gapili na siebie. Przeuroczy widok ![]() Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-11-24 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki
![]() Kurcze szukam fajnych sukienek na święta dla Misi i nic...na psy schodzą te sklepy...
#2689 |
Zakorzenienie
|
Tymon jeszcze do niedawna spal z nami. Ale od kilku dobrych tygodni przesypia całe noce w łóżeczku. Biorę go tylko do siebie na karmienie (karmimy się na lezaco) i odkładam do łóżeczka. Tam się przytula do owieczki i spi słodko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Z nami Ala jeszcze nie przespala ani jednej nocy, bo na szczęście lubi spać w swoim łóżeczku i po karmieniu daje się odłożyć bez problemu. Ale często jak się obudzi kolo 5 to biorę ja juz do siebie żeby się poprzytulac i dospac do tej 7-8 😊
Siedzę u dentysty, zostawiłam Ale śpiąca ale już ponoć wstała a ja będę najwcześniej za godzinę. Mam nadzieje ze babcia da sobie z Gadzinką 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Haaaa mamy to! Łycha nie ma ości, jeśli jest na niej zupa-krem z czerwonej soczewicy przyprawiona czubrycą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakie przyprawy dajesz? U nas był dziś grany buraczek z jabłkiem. Micha wylizana ![]()
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Zupa prosta - włoszczyzna do gara, ugotować do miękkości, wrzucić pomidory świeże lub z puchy, pogotować chwilę, zblendować, wrzucić czerwoną soczewicę i gotować aż zmięknie. Ja daję do tego tylko czerwoną czubrycę, ale trzeba szukać takiej bez soli. Nie powiem dokładnie jakiej firmy taka jest, bo kupiliśmy już daaaawno i przesypaliśmy do słoiczka.
Ja się serio skłaniam ku teorii o tym, że dziecko najchętniej je to, co jadło się w ciąży i przy kp. Albo u nas to po prostu geny - oboje lubimy dania bardzo konkretnie przyprawione i pachnące a ja dodatkowo jak coś mi nie pachnie apetycznie to nie ruszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki jeszcze raz za kciuki. Wyniki udało się zrobić. Jest podwyższony poziom limfocytów... jak się naczytałam w necie to załamka
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez no_doubt Czas edycji: 2016-11-24 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Ależ jestem dzisiaj zmęczona. Cały dzień coś robiłam - pranie, prasowanie, rozpakowywanie się, obiad itp., a to wszystko w tych wolnych chwilach kiedy Majka albo spała, albo zajmowała się sama sobą. Do tego oczywiście karmienie, przygotowywanie jedzenie, zabawy. P. dzisiaj praktycznie przespał większość dnia - niby miał korzystać z drzemek Majki, ale kończyło się na tym, że Majka drzemkę skończyła, a on dalej spał. A liczyłam na pomoc:/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
No_doubt a dużo podwyższone te limfocyty?
Ja ze swojego doświadczenia napiszę tylko tyle, że zwykle człowiek się nakręca, naczyta głupot a później się okazuje,że wcale nie jest tak źle. I tego trzeba się trzymać. My po USG brzuszka, Mateo ma tam wszystko zdrowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2699 |
Zakorzenienie
|
Wykonczy mnie to przedokresie jak i okres..
Przed: bol glowy (w tamtym miesiacu pol nocy przeplakalam), bezsennosc, zalewaja mnie poty, humory niesamowite. Podczas okresu: leje sie ze mnie jak z kranu. Podpachy jak lotniska nosze :/ Boli mnie glowa, a moje krocze? Ehh stać nie moge dwa dni. Okres trwa 6 dni. I wypadnie na święta ![]() Ale mimo wszystko jestem usmiechnięta przy tym moim malenstwie od ucha do ucha ![]() ![]()
![]() |
#2700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że z Mateo ok ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.