|
|
#2671 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
![]() ciut mi się przytyło(choć może bardziej napuchłam) po lekach a najgorsze,że nie mogę przerwać ich zażywania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
a moja suknia od lutego wisi u mnie w pokoju, w pokrowcu
9go jade z nia do salonu zeby mi dopasowali..... ))
|
|
|
|
#2673 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście kochane. Dziękuję za wszystkie gratulacje
na szczęście już jest po obronie a teraz za tydzień mam ślub!!! no nie mogę w to uwierzyć!!!!! Wczoraj miałam panieński wieczór i opijanie mgr w jednym, a dzisiaj choruje
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
leci ten czas jak nie wiem.
Dzisiaj muszę podjąć decyzję w sprawie kwiatów. Bo jutro wyjeżdżam na szkolenie na 3 dni. Macie jakieś fajne zdjęcia z przybraniami samochodów?? pochwalę się butami i welonem, bo mam już w domu
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-06-27 o 15:46 |
|
|
|
#2675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim świeżo upieczonym panią mgr GRATULUJĘ
Nie było tak źle na obronie prawda ![]() Gosia welon cudny! Kupowałaś na allegro czy w sklepie? Jeśli na allegro to napisz proszę cenę i długość ![]() Chcialam pokazać gotowe winietki bo w końcu dotarły do mnie szpilki do cenówek a dziś kupiliśmy kilka paczek Ferrero. Same karteczki z personaliami mialam już wcześniej zrobione. W sobote byliśmy u jubilera powiekszyć moja obroczkę i powiekszyć pierścionek zaręczynowy. TŻ kupił mi takze komplet wymarzonej biżuterii U nas funkcjonuje wykup to wiedzial że musi mi coś kupić
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super podejście ![]() co tam pogoda, ważne żebyśmy szczęśliwi byli ![]() ![]() Marta gratuluję obrony Już niedługo będę czytała Wasze relacje i oglądała zdjęcia
|
|
#2678 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hihi ja to jak dziewczyna, musi byc BYSZCZĄCE! a buty choc nie w moim stylu to fajne, musza byc wygodne (koturna)Cytat:
swietnie to wyglada!a biżu.... piękna. ja jeszcze nic nie mam hihiide dzisiaj do fryzjera, podciac wlosy bo mam okropnie zniszczone, i podpytac goscia co do fryzury. to inny fryzjer niz ten, do ktorego umowiona jestem. zobaczymy.. ![]() a wc zoraj mielismy probna sesje zdjeciiowa, tzw narzeczenska i jak bylam negatywnie nastawiona (no bo niby po jaka cholere takie cos...) tak stwierdzam, ze to bardzo dobry pomysl jest. moj tż nigdy nie mial do czynienia z taki profesjonalnym aparatem i obiektywem (i blendy, i 3 lampy blyskowe :P), zreszta ja tez nie czulam sie jakos super.. a tak przynajmniej wiemy czego sie spodziewac ( i ze sie nie nadajemy, hihii ;P). jedno jest pewne - nie ma szans na zadna romantyczna sesje, bo nam odwala.....
|
|||
|
|
|
#2679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podobny do mojegobuciki też fajne
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczny! przed chwila wrocilam od fryzjera z probnego uczesania! jestem baaaardzo zadowolona!! tylko ze jednak zrezygnyje z kwiatka we włosach bo do tej fryzury nie pasuje ![]() kupialm tez sobie bizuterie ![]() ahhh ale jestem zadowolona..zostalo mi tylko kupic ponczochy
|
#2681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja wam wrzucam butki..wbrew przesądom i innym takim idę w sandałkach przynajmniej moje nogi to wytrzymają--niestety mam takie stopy,że pierwsze 2-3razy nogi mi puchną i nieziemsko mnie pełne buty obcierająa
|
|
#2682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wklejam fotki. sorki ze dopiwero teraz ale dopiwero zgralam ![]() no i jak predzej pisalam kwiatka nie bedzie :P czekam na szczere opinie
|
|
#2683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My będziemy mieć taką dekoracje, z tymze róże będa biale juz je kupilam, sa piekne i duze
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle fajnych fotek na raz
![]() ![]() Dekoracja samochodu extra! Myślę o takiej ![]() Maja butki cudne!
|
#2685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przechodzilismy rowniez taka sesje heh byl ubaw po pachy :P ale przynajmniej teraz wiemy ze ustawiane, pozowane fotki nie sa najlepsze... Z zaskoczenia to jest to ![]() Teraz w sobote czeka mnie panienski.. ) nie wiem co te moje dziewczyny wykombinuja ale napewno bedzie niezła impreza bedzie rowniez fotograf, ktory robil nam sesje przedślubną i ktory bedzie z nami w Tym dniu ![]() hah, dobrze ze jest to malzenstwo a na panienskim bedzie kobieta, bo na facecie pewnie suchej nitki bysmy nie zostawily :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
My też taką sesję mieliśmy ale chodziło o te portrety dla rodziców. bardzo fajnie wychodzą fotki robione "z góry" na odpowiednim statywie
![]() Dekoracja auta super! Pliss zapodajcie linka, może się skuszę
|
|
|
|
#2687 |
|
BAN stały
|
cudne te butki a suknia tez złota?
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Już znalazłam te ozdoby
|
|
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Jak dziewczyny samopoczucie przed naszym miesiącem, który zaczyna się juz w czwartek?
To które "idą" na pierwszy ogień?
|
#2690 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:57 |
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
heeej laseczki
![]() no ja za chwilkę jadę na przymiarkę sukni--proszę TRZYMAĆ MOOOCNO KCIUKI abym w nią wlazła kotka--suknia jest w odcieniu ivory,ale to taki dziwny odcień wpadający jakby w złoto, dodatki również będą złote więc myslę,że buciki będą pasować i co najważniejsze nie będą jednorazowenieposkromionaa--kupiłam je w intershoes w Łodzi, mają dość duży wybór ładnych butów-ale przy okazji ceny też "ładne" no,ale czasem warto dać ciut więcej i potem wykorzystać je niż mniej i ma być to jednorazowy wydatek![]() kurcze jak mi się nie chce jechać na tą przymiarkę...mam kiepski nastrój a w zasadzie to baardzo kiepski i do tego walczę z anginą (( ale mam tak mało czasu,że jechać muszę...no nic zbieram się..obym tylko w nią wskoczyła hihihi---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Landini--świetna dekoracja
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
i jak tam przymiarka???
myśmy dzisiaj kupili część alkoholu.. nie wiem czy wszystko czy nie (tzn wódki na pewno mało, ale na stanie sklepu nie było więcej ), ale juuz duuuzo jest ;Pi na dniach moze poradnie zalatwimy juhuuua jutro ide do kosmetyczki
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byliśmy na ostatnich już ustaleniach z wodzirejem
Spoko. No to widzimy się 17 lipca ![]() W sobotę jadę zamówić bukiet. Nam poradzono żeby kupować wódkę przed samym ślubem czyli jedziemy w piątek 16 lipca po ten zakup. A tak to nic się nie dzieje. Czekam na 3 przymiarkę, zrobiłam prezent urodzinowy dla TŻ'a, który dostanie na weselu. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
PMki - lipiec mamy
można odliczać
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dwa sluby do odliczania- wloski - cywilny 15 lipca o 16!
Wiec cywilny w czwartek 15 lipca (Tak, tak w normalny dzien pracy. Tam w soboty nie ma. Jak wolne to wolne! ) a koscielny 24 lipca o 18.30. Jak to jest ze im blizej slubu tym wiecej pytan i spraw do zalatwiania Wylicze co jeszcze nie zrobione: - wodka-nawet nie wybrana, -szampan tak jak powyzej, -wino tez, -kamera (czy brac czy nie?) -bizuteria, -spowiedz (nawet kartki do spowiedzi nie dostalam przy spisywaniu protokulu), - samochod albo bedzie zapewniony przez sale albo zajmie go para ktora tez ma w tym czasie wesele, -bilety na przeloty, -zamowienie bukietu. W przyszlym tygodniu do zalatwienia: - wizyta u ksiedza o spowiedz, -DJ i plan wesela, -przymiarka sukni, -kosmetyczka, -kwiaciarnia, -wybor dekoracji tortu, - i co mi sie jeszcze przypomni
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
nooo... wcisnęłam się w suknie
![]() leży idealnie...welon też sliczny zrobili--troszkę mam niedosyt,że nie ma fioletowej nitki i takich samych kryształów no,ale i tak sliczny![]() sjoanna--super,ze udało się wam wszystko załatwić i zdążycie z cywilnym ![]() ![]() kurcze my mamy ślub za 2tyg i wcale nie mniej do załatwienia ajć,no ale wczoraj wreszcie ogarnęłam się i zamówiłam kwiaty--tyle,ze dziś mam już inny pomysł na swoją wiązankę hihihi my w poniedziałek idziemy ustalać menu, dekoracje,auto, resztę spraw u księdza--kurcze jeszcze nie byłam u spowiedzi eh, fryzjer--ostatnie ustalenia-moja fryzjerka ma akurat urlop i trochę zła jestem no nic będzie ktoś inny robił fryzurkęmuszę kupić sukienkę na poprawiny...alkohol, zamówić ciasta masakra jak tego dużo a zaraz zmykam na tatuaż bo wczoraj sobie wymysliłam,ze jednak przerobie ten który już mam
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
LIPIEC
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
no i mi zostało równe 30 dni!!
ja juz wszytsko zalatwione mam. suknie tylko trzeba delikatnie skrocic. bo okazalo sie ze mimo moich wysokich butow slubnych jest o ok 2 cm za dluga i sie ciagne po ziemi..ale to w nastepnym tygodniu. najlpesze jest to ze wszytsko kupowalam osobno (suknia, welon, buty, bolerko) i wszytko idealnie pasuje moj K. kupil dopoero troche piwa na wesele. wodke ma zamowic tutaj moj tata.(100 butelek wiesc 400 km troche strach ) wino kupimy jak bede u niego. a napoje jak przyjedziemy do mnie. kwiaty mam zamowic 2 tygodnie przed. zamowie tez przy okazji pare cantandeskich bez przyozdobienia i sama udekoruje auto ![]() do zespołu mamy sie zglosic 2 tyg przed tak jak i do kamerzysty. obraczki odebrane juz. ma je moj K. opalenizna sie robi dobrze ze w koncu cieplo ![]() kurcze chyba zaczynam sie bać..... dodaje fotki jak mniewiecej bedzie auto wygladało. auto jest srebrne i cantandeskie beda rozowe (jak a zdjeciu z klamka) i zeby nei było widać przyssawek beda białe delikatne kokardy
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz zdjecia? Tatulaz ? A jaki? Ja sie naogladalam Miami Ink ale nie dla mnie te klimaty
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Przed chwilą dzwoniła pani z salonu sukien ślubnych i dzisiaj jadę o 13 ją przymierzyć!!
Od razu do Was napisałam. Przyślę Wam zdjęcia oczywiście, jeżeli z wrażenia nie zapomnę ich zrobić. Rodzice jej jeszcze nie widzieli, więc jestem ciekawa jaka będzie ich reakcja. Trzymajcie kciuki, by im się podobała. Pani z salonu stwierdziła, że jest śliczna, takiej jeszcze nie mieli. To coś, co lubię. Wyjątkowość Buziaki dla Was |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

ja miałąm, ale na szczęście dałam radę. Ale pani mnie pocieszyła że z jednego i drugiego boku jest zostawiony zapas jakby co
także ponoć do 5kg się nic nie dzieje, ale ja bym wolała nie

9go jade z nia do salonu zeby mi dopasowali.....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no,ale czasem warto dać ciut więcej i potem wykorzystać je niż mniej i ma być to jednorazowy wydatek
(( ale mam tak mało czasu,że jechać muszę...no nic zbieram się..obym tylko w nią wskoczyła hihihi