![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72467007]Wszystkiego najlepszego!!
![]() Picollo czy cola? ![]() Cola będzie większym szaleństwem ![]() Dziękuję dziewczyny ![]() Blond - pokaż buty i bluzkę ![]() ![]() ![]() schmetterling - ja bym brała szary albo granat, ale to Wasza decyzja ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Rozeznanie
|
Blond princesska z ZG, a Ty? ☺
Ostatni dzien lata dobra decyzja z tym kursem. Z egzaminem na pewno sobie poradzisz 😊 Juka juka super 😍 Maluchna rozczulające zdjęcie 😍 Ja do rossmanna się nie wybieram. Dla mnie to za wcześnie na kupowanie pieluch, czy kosmetyków. Ale z weekendu zniżek, jak najbardziej skorzystam, bo nie mam już w co się ubrać 😊 Marta wszystkiego najlepszego! Nudnej ciąży i przyjemnego porodu 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Mam to samo, mierzyłam parę bluzek w mohito, ale tam wszystkie dekolty są takie strasznie pod szyję ![]() ![]() Gorzów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Magda ;)
|
Pierwsza fotka to moje zakupy z lumpa, całość 30 zł
![]() Drugie to ta bluzka namiot z new yorkera, ona ma wiązane rękawy i sorry ze wymietolona ![]() Trzecie to obrazki z pepco 5 zl/szt, kupiłam z myślą o powieszeniu nad łóżeczkiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Super zakupy! Buty i obrazki najlepsze
![]() Ja jutro jadę po podwójne wysuwane łóżko z ikei. Potem sukcesywnie będę wprowadzac zmiany plus malowanie. To będzie meblowy kwiecień.. W pracy powiedzialam juz o radosnej nowinie ![]() Marta ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Supermen i pszczółka urocze ![]() A ja znowu napadłam na Rossmana, tym razem moim łupem padły chusteczki Pampersa, 4 czteropaki, czyli 16 opakowań za niecałe 36 złotych ![]() Niech ta promocja się już kończy, bo zbankrutuję ![]() Pogoda piękna, spacer i lody zaliczone, teraz obiad i pewnie znowu pójdziemy się przejść. Uwielbiam wiosnę ![]()
AMELKA 02.02.2014 ![]() ![]() NATALKA 04.09.2017 ![]() ![]() Edytowane przez Asik1604 Czas edycji: 2017-04-01 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Konto usunięte
|
Blond princeska super zakupy
![]() I śpiochy z myszką miki i pszczółka boskie ![]() Ja dziś sobie kupiłam sukienkę ![]() ![]() I dokupiłam pampersów rozm. 1 więc myślę że tego rozmiaru już starczy. Jedną paczkę kupiłam tych eko - mamusie używacie ich? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! U nas dzisiaj cudownie. Miałam myć kolejną partię okien, ale olałam temat. Dzisiaj był grill i lenistwo. Rano zaatakowałam lumpa i oto moja zdobycz za 25 złotych. 😃
#2679 |
Zadomowienie
|
Marta, wszystkiego dobrego!
Blond princesska, super te obrazki ![]() Ja też dzis odwiedziłam lumpa, ale już leżę w łóżku to nie zrobię zdjecia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Magda ;)
|
lilka_vanilka dziękuję
![]() ![]() Asik1604 dziękuje ![]() ![]() _Schmetterling dziękuję ![]() ![]() maluchna30 super zdobycze ![]() ![]() ![]() poli230 ja tak samo, tylko u mnie jest bardzo dużo bodziaków, a chciałabym dorwać jakieś bluzy, zimowy kombinezon, a nic takiego nie ma ![]() Jedziemy jutro nad morze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zadomowienie
|
Marttb sto lat kochana! 🎂
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Blond princeska ja też chcę nad morze!!!
![]() |
#2682 |
Wtajemniczenie
|
marttb - i ode mnie najlepsze życzenia: spełnienia marzeń i wszystkich dzisiejszych życzeń
![]() Blond princesska - super! Ja właśnie wróciłam z Augustowa, ale to właśnie morze kocham nad życie i też bym pojechała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2683 |
Konto usunięte
|
Nie mogę dobrego zdjęcia sobie zrobić
![]() Wstawię za miesiąc jak będę w pełni gotowa na imprezę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie o poranku
Od niepamiętnych czasów, wypiłam dzis ze smakiem małą czarną....mmmmm zapomnialam juz jakie to uczucie. Zrezygnowałam juz dawno z tego porannego rytuału...bo mnie odrzucilo od kawy....a tu taki zwrot akcji. Wczoraj upieklam moj ulubiony sernikobrownies, dziś rano pomyślałam, a może kawka do tego? I proszę...taaadam ...jak nie dużo potrzeba mi do szczęścia 😍 |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Konto usunięte
|
A ja jestem zła bo wczoraj sobie kupiłam ciacho z czekoladą i mi Tż ZEŻARŁ !!!!!
A wczoraj mieliśmy rozmowę o kolorze wózka. I ja już się najbardziej skłaniam ku granatowemu. To mąż bardziej szary... ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Mmmmm to ciacho wygląda pysznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam bardzo za życzenia
![]() ![]() Blond - zakupy rewelacja ![]() Mój mąż nie pozwala kupować ciuchów dla małej na lumpie ![]() Cytat:
![]() jedziemy do pepco kupić coś dla małej- chcę lampkę i ręczniki z kapturkiem x2 ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Wtajemniczenie
|
Podsylam linka
Bardzo proste w wykonaniu a naprawdę pyszne U mnie dzis wersja bez malin...bo mi mąż i dzieci zeżarli wczesniej.... Z malinami jest jeszcze lepsze bo aromat mega fantastyczny http://www.mojewypieki.com/przepis/s...ies-z-malinami |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super przepis ☺ napewno zrobię to cudo w najbliższym czasie ☺☺☺ A ja jestem taka szczęśliwa bo znowu przyswajam zdrowe jedzenie ☺ Dzisiaj na tapecie koktail z jarmużem, kiwi, bananem , miodem i wysokomineralizowana woda ![]() Pycha a przy tym bomba witaminowa dla mnie i dzidziulki ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72492397]Zmieni zdanie przy 2 dziecku
![]() Ja też teraz nie kupuję w lumpach ale jak będzie więcej dzieci to już wiem że nie dam rady wszystkiego nowego kupować ![]() Udanych zakupów w Pepco ![]() Ja się łudzę że dla drugiego dziecka większość rzeczy mi zostanie - typu wózek, łóżeczko, praktyka pokaże ![]() Kupiłam 2 ręczniki, jedne niedrapki (mam komplet już do szpitala - 2szt.), 3 pary spodni, sobie i mężowi skarpety. Mąż oszalał bardziej ode mnie ![]() ![]() otojestkasia - dobrze że zdrowe jedzonko wchodzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Widziałam kilka dni temu, że pisałyście, że jesteście ciekawe, co u mnie - nawet nie wiecie jak mi się miło zrobiło, że pamiętacie ![]() ![]() Podczytuję Was praktycznie na bieżąco i bardzo się cieszę z każdej pozytywnej wiadomości, trzymam za każdą z Was i Wasze maleństwa bardzo mocno kciuki ![]() Marta, wszystkiego najlepszego! ![]() U mnie już dużo lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Ojej, ale pysznosci! Dobrze, ze dzis urodziny bratowej i tort, nie muszę nic piec
![]() A ja własnie wracam z mężem i nowym łóżkiem dla dzieci ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2694 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chyba że starasz się kupować uniwersalne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lilka vanilka - pokaż łóżko ![]() schmetterling- na tą chwilę wszystko co kupione przeze mnie jest uniwersalne - mąż wziął jedne spodenki z różowym wzorkiem. Cała wyprawka poza ciuchami będzie uniwersalna i z ciuszkami będzie różnie. Osobowo szaleć będę z kolorami smoczków ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
1491131030502.jpg takie coś, ikea flaxa, do tego taka szafeczka z wysuwaną szufladą. Mam już komodę, półkę pod przewijak i regał kallax na zabawki. Dodatki mam zielone, jeszcze dywan wymienię. Mam ulice, ale drapie w kolana i nie widac na nim niesprzątniętych klocków lego.. :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2697 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż mi ślinka pociekła. Muszę koniecznie zrobić coś słodkiego. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzcie co znalazłam https://www.drewutnia-deco.com/malow...wa-p-1534.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
O, jaka ładna ta metryczka, zrobię cos podobnego
![]() A łozko jest na gorze i na dole 200x90. Na górze będzie spał starszak, a na dole mogę ja z dzidziusiem, albo karmic w nocy, a potem odkladac do kołyski. Dolną szufladę mozna schowac z poscielonym łóżkiem, fajna sprawa. Myk! Powodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do zakupów w lumpach, to u naszej szafie większość ciuchów stamtąd pochodzi, kilka lat też przepracowałam w takim sklepie ![]() Dla dzidzi też tam kupuję, bo rzeczy są w większości bardzo dobrej jakości, a wychodzą grosze. Znam też takie osoby, które brzydzą się kupować w takich sklepach, szanuję ich zdanie, aczkolwiek kupowania w takich sklepach się nie wstydzę, uwielbiam grzebać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.