Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-04, 11:29   #2671
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Anemone, Kokosek

Co do studiów to ja dostałam info że grupa nie zostanie utworzona na podyplomówce, na którą chciałam iść

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 11:32   #2672
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Hej Anemone Buty są teraz o wiele ładniejsze Ile wam zostało jeszcze zaproszeń ? No i pozdrów Kokosa od ciotek

Mówiłam wam , że moja siostra się zaręczyła w wakacje i planują ślub na 2020 rok ? Wczoraj oglądali salę i chyba już ją zaklepią na 20 czerwca 2020r
Mowilas, ze sie zareczyla o slubie nie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 11:39   #2673
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Mowilas, ze sie zareczyla o slubie nie

No w sumie to świeża wiadomość Ona też chce wesele z własną kucharką, także wybór sali jest mały. Jak policzyliśmy ile zaoszczędziliśmy mając własną kucharkę to naprawdę się opłaca Lekko ponad 10 tys się zaoszczędziło na tym No i wcale nie jest dużo roboty z własną kucharką jak myśleliśmy. Mieso, wódkę, owoce i warzywa,stół wiejski itd przywozili na miejsce, także nie musieliśmy za dużo jeździć.
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 11:42   #2674
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Anemone, Kokosek

Co do studiów to ja dostałam info że grupa nie zostanie utworzona na podyplomówce, na którą chciałam iść
Ojeeej

Anemone, super ze Kokosek lepiej

Stary 2017-10-04, 11:50   #2675
Anemone
Mother of Cat

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;7757568 1]Dziewczyny czy jak rozdawalyscie zaproszenia to tez bylyscie tak wykonczone pod koniec? ja juz podpieram nosem podloge :C nie mam na nic czasu, duzo jezdzenia duzo ogarniania[/QUOTE]
mnie to nie męczy, TŻ tak

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mój ma jutro kawalerski i głęboko zastanawiam się nad tym czy nie pójść do mamy na noc... Boję się być sama w domu ale nie wiem czy mama mnie zechce
skąd ten strach?
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
No podczas spania to się dopiero porysuje
nie mów hop. Mi się kiedyś zdarzyło lunatykować w nocy i przywaliłam ręką w szafę
Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Ja jestem po @ i Bogu dziękuję. Dostaje zastrzyki antyzakrzepowe i okres był z podwójną siła.
dosłownie morze czerwone?
Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Ale się wkurzylam, wypadł mi 1 brylant z pierścionka.minęły już prawie 3 lata od zakupu więc pewnie nie ma gwarancji?
chyba nie, ale wstawienie nowego nie powinno być drogie zależy oczywiście jakiej jest wielkości.

Mi się pierścionek trochę skrzywił, bo jest lekko za duży Jak będziemy zamawiać obrączki to pierścionek zostawię do naprawy i może zmniejszenia - o ile się jubiler podejmie

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
W nocy jedna jak spaliśmy otworzyła sobie klatkę, wyszła i poszła do Hektora. Dopiero rano ją tam znaleźliśmy Ale Hektor już wykastrowany więc więcej małych nie będzie
Póki co to po jednym pokoju latają
no jak młode dorosną to mogą być kolejne młode
20 szczurków... Zwierzyniec!
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 11:52   #2676
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Dobry
W końcu dziś lżejszy dzień��
u mnie dramat. Wczoraj cały dzień musieliśmy siedzieć na szkoleniu bhp, ale roboty nikt nam z tego powodu nie odebrał i na jutro mamy koszmarny zapieprz nie wiem kiedy skończę i nikt mi nie da za nadgodziny

Cytat:

Mówiłam wam , że moja siostra się zaręczyła w wakacje i planują ślub na 2020 rok ? Wczoraj oglądali salę i chyba już ją zaklepią na 20 czerwca 2020r
To mój brat cioteczny zaręczył się w sierpniu i ślub już w przyszłym roku Już rozkminiam w co się ubrać
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 12:00   #2677
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie dramat. Wczoraj cały dzień musieliśmy siedzieć na szkoleniu bhp, ale roboty nikt nam z tego powodu nie odebrał i na jutro mamy koszmarny zapieprz nie wiem kiedy skończę i nikt mi nie da za nadgodziny

To mój brat cioteczny zaręczył się w sierpniu i ślub już w przyszłym roku Już rozkminiam w co się ubrać
Współczuję Ci tej pracy..

Wow, ciekawe jak z organizacją. Przecież trzeba znaleźć salę,zespół,kamerzystę itd i żeby się zgrały terminy.. Chyba,że nie planują dużego wesela

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-10-04, 12:01   #2678
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Dzień dobry
Odkąd mieszkam u rodziców nie mam czasu nawet na włączenie komputera Ciągle jakieś sprzątanie, pranie, gotowanie No i odkąd mamy samochód ciągle gdzieś jeździmy, albo załatwić coś albo odwiedzić teściów Pomału Was nadrabiam na telefonie, ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego
Idziemy w sobotę na wesele na naszą salę, ale z inną kucharką (ta, którą mieliśmy mieć na początku, ale kuzyn był z niej tak niezadowolony, że wzięliśmy tą, która jest na sali). Teraz to już na luzie w ogóle myślicie że młodym w kopercie 90 euro jest wystarczająco? (sami dostaliśmy od kuzyna te 90 euro, a koleżanka mieszka w Niemczech więc stwierdziliśmy, że nie będziemy wymieniać tylko damy im te euro) Zastanawiamy się czy nie będzie głupio wyglądać takie 90 a nie 100

W ogóle jakoś 2 tygodnie temu składałam papiery o wymianę dowodu. Wypełniłam tylko wniosek, dałam zdjęcie i stary dowód i to wszystko. Do starostwa pojechałam przedwczoraj i tam potrzebowali dokument z nowym nazwiskiem Oczywiście byłam pewna, że akt nie będzie potrzebny no i go przy sobie nie miałam. A do starostwa mam 30km więc jechałam na marne Wczoraj jechałam znowu żeby mieć już dokumenty z głowy

Cytat:
No w sumie to świeża wiadomość Ona też chce wesele z własną kucharką, także wybór sali jest mały. Jak policzyliśmy ile zaoszczędziliśmy mając własną kucharkę to naprawdę się opłaca Lekko ponad 10 tys się zaoszczędziło na tym No i wcale nie jest dużo roboty z własną kucharką jak myśleliśmy. Mieso, wódkę, owoce i warzywa,stół wiejski itd przywozili na miejsce, także nie musieliśmy za dużo jeździć.
My też zaoszczędziliśmy sporo. Gdybyśmy brali od talerzyka to wydalibyśmy jakieś minimum 5 tysięcy więcej A menu mieliśmy takie samo jak najdroższa opcja oferowana przez salę, w cenie najtańszego I wcale się nie narobiliśmy przy tym specjalnie

No i gratulacje dla siostry
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 12:05   #2679
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Mam trochę mindfuck Szefowa właśnie mi wywrzeszczała, ze mam nie siedzieć przy otwartym oknie, bo mnie na więcej zwolnień nie puści
Chciałam napuścić trochę tlenu...
czekaj, co? Ona się zachowuje jakby miała chorobę dwubiegunową
Nie chce Cię już zwalniać?
Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Pokłóciłam się z moją świadkową
a ja zapomniałam o urodzinach mojej

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Jestem na bieżąco ze wszystkim o czym piszecie, ale wróżką jeszcze nie zostałam
Za to ty się zrobiłaś taka tajemnicza, że serio będziemy musiały zatrudnić wróżbitę Macieja, żeby nam wszystko tłumaczył.
myślę, że wróżbita Maciej również mógłby mieć z tym problem
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Jeśli chciałabym iść na usg prywatnie w Polsce, będą chcieli skierowanie?
nie, płacisz to nikt o skierowania nie pyta
Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
E tam, tu nie chodzi chwalenie sie. Ja też pisałam gdzie dorabiam a nic ambitnego to nie jest😉
ja za to mam ambitną pracę
brat się mnie pytał, czy będę się wcielać w taką samą rolę jak Kurdej-Szatan
Cytat:
Z płaszczami jest prąciowo. Same gigantyczne puchowe kurtki
nie ma nic takiego przejściowego Od 2 miesięcy szukam burgundowego/bordowego płaszcza na jesień i nic
Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Mi lekarz znow przepisał sterydy, ale juz jakies delikatniesze i po ktorym sie nie puchnie. Jego pierwsze pytanie brzmialo, czy nie mialam ostatnio jakichs stresujacych sytuacji :/ ale jak tu sie nie denerwowac jak czasem wszystko wkurza :/ Paczka tych sterydow na miesiac kosztuje 420 zl naszczescie jest refundowany i zaplacilam za niego 3 zl z groszami.
ożesz... Dobra zniżka.
Co Ci się dzieje, że ciągle sterydy bierzesz? Pewnie pisałaś, ale wyleciało mi z głowy
Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Ja mam dowód od zeszłej środy. Wyrobili mi w tydzień. Dzisiaj zmieniłam nazwisko w pracy..
no to piorunem wyrobili
Cytat:
Ah no i ugadałam się już z kwiaciarką co do kwiatów, bukiet z niebieskich hortensji, białej eustomy i frezji, a na stoły gości i nasz z Hortensji i eustomy Oby to ładnie wyszło... A jutro ostatnia przymiarka sukni oby wszystko było ok
i nie ma problemu z hortensjami w październiku?
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-10-04, 12:11   #2680
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
c
ponoć obecnie kazdy kwiat idzie ściągnąć

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

wczoraj byłam na ABT i w sumie dzisiaj się lepiej czuję

Stary 2017-10-04, 12:15   #2681
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Krasulka gratuluję

Ostatnio głównie podczytuje ale jakoś mi się wydaje że się coraz bardziej czepiacie Małgosi

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-04, 12:18   #2682
luna_laula
catwoman

Cytat:
Współczuję Ci tej pracy..

Wow, ciekawe jak z organizacją. Przecież trzeba znaleźć salę,zespół,kamerzystę itd i żeby się zgrały terminy.. Chyba,że nie planują dużego wesela
Ostatecznie wolę taki zapieprz od czasu do czasu i schizy szefowej niż nic także chwilowo nie jest źle
Zapraszają chyba 180 osób, a imprezka w stolicy salę już mają, szukają dj i mieli pisać do naszych foto i kam. Zaproszenia raczej roześlą (nasza rodzina mieszka w moim rodzinnym mieście i okolicach), więc dadzą radę, chociaż będzie ciężko, bo już normalnie pracują, studiują, a mój kuzyn dwa kierunki W każdym razie uważam, że wszystko da się zrobić w krótkim czasie jak się nie jest mną przy organizacji wesela
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 12:18   #2683
marta271
Zakorzenienie

Cytat:

ożesz... Dobra zniżka.
Co Ci się dzieje, że ciągle sterydy bierzesz? Pewnie pisałaś, ale wyleciało mi z głowy
Nie raz pisalam na jelita biore - wrzodziejace zapalenie jelit. :/
Stary 2017-10-04, 12:20   #2684
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
To takie polskie wszędzie się wcinać i robić za adwokata

Och taka ja smieszna,choć raz przyznaje się do błędu. Przepraszam że wszystkich śmiesze i nie informuje dokładnie o swoim życiu i wprowadzam wszystkich w błąd ale nadinterpretujace bezrobotne tak mają
nie przesadzasz przypadkiem?

Cytat:
Dzień doberek
Za tydzień w czwartek mam prenetalne, nie mogę się doczekać , żeby zobaczyć maleństwo
pokażesz nam foty?

Cytat:
Uważam, ze to kwestia nastawienia i prób. My nie powiedzieliśmy sobie, ze nam nie wolno, po prostu eksperymentujemy Skoczymy do Maca na głodzie, ale próbujemy nowych dań bez mięsa i są smaczne i mega sycące. Ostatnio zamiast mielonych zrobiłam kotlety z ciecierzycy i byłam w szoku jakie to dobre i bardziej się nimi najadłam niż mięsnymi
ja uwielbiam ugotować sobie ciecierzycę i zjeść ze szpinakiem i fetą. Mega
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Właśnie chude mięso podobno jest mniej zdrowe i bardziej sztuczne. Taki smutek, a żylastego, tłustego, pod dziwną postacią nie przełknę
Strączki też zdrowotnie szału nie robią. A ja miłośnikiem warzyw nie jestem, te zielone liście i korzenie w ogóle ciężko mi wchodzą.
ja też nie ostatnio teściowa zrobiła makaron z kurczakiem. Nie dość, że był strasznie ostry (Pad Thai) to jeszcze ten kurczak był słabo oprawiony i co chwilę przegryzałam błonkę... Myślałam, że się zrzygam do talerza
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Najgorzej, albo przyciąć sobie paznokcia maszynką do golenia
zgadzam się
Cytat:
Ja też bym nie mogła żyć bez mięsa
Ty to teraz musisz dużo jeść
Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Zależy od osoby ale np. ja nie lubię być czymkolwiek ograniczana Nie chciałabym nie wyobrazać sobie życia bez jakiegoś jedzenia No i dodając to że nie jest ono zbyt zdrowe...
No i taka luźna myśl (absolutnie nie do żadnej z was) - ludzie często jak słyszą że jestem wege to mówią "o matko, współczuję", "nie wyobrażam sobie życia bez mięsa", "a ty znowu trawę" albo nawet "mięsko jest pyszne, martwe świnki, mniam mniam", jakby chcieli mi dokuczyć / droczyć się ze mną albo wręcz pokłócić. Ja jestem pokojowo nastawiona i jak ktoś chce jeść mięso to niech je, jedni jedzą mięso, ja jem czekoladę, byłabym hipokrytką pouczając ich o zdrowiu, a na argumenty o ochronie środowiska i zapobieganiu głodowi i tak każdy prycha, więc siedzę i sobie jem tą swoją "trawę" i zbywam te głupie komentarze i ostentacyjne pałaszowanie przede mną kebabów... Ale to wkurza.
byłam parę razy w wegetariańskich knajpach. Jedzenie pyszne, ale ja się nie najadałam niestety Może kwestia przyzwyczajenia

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
W ogole ryby sa coraz mniej zdrowe podobno, zwłaszcza łosoś i inne ryby łowione w Norwegii
ale dziki łosoś jest super czasami pojawia się w biedrze
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-10-04, 12:21   #2685
Konto usunięte

Cytat:
ponoć obecnie kazdy kwiat idzie ściągnąć
Gdy ja zamawiałam bukiet pani w kwiaciarni powiedziała, że we wrześniu nie ma szansy na piwonie, więc jednak jakieś ograniczenie jest
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 12:22   #2686
agnieszka_2612
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;77691726]Gdy ja zamawiałam bukiet pani w kwiaciarni powiedziała, że we wrześniu nie ma szansy na piwonie, więc jednak jakieś ograniczenie jest [/QUOTE]
no mi się też tak wydawało, ale mi kwiaciarka (nie ta co mi robiła kwiaty) mówiła że obecnie praktycznie nie ma rzeczy niemożliwych ale za to ceny mogą powalać

Stary 2017-10-04, 12:23   #2687
Konto usunięte

Cytat:
no mi się też tak wydawało, ale mi kwiaciarka (nie ta co mi robiła kwiaty) mówiła że obecnie praktycznie nie ma rzeczy niemożliwych ale za to ceny mogą powalać
No chyba, że tak
Stary 2017-10-04, 12:26   #2688
marta271
Zakorzenienie

Poleci ktos coś na zapalenie gardła??
Tylko raczej domowe naturalne sposoby, bo już i tak biorę 10 tabletek dziennie i nie chciałabym wiecej, a i do lekarza nie bardzo chce mi sie isc

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;77691726]Gdy ja zamawiałam bukiet pani w kwiaciarni powiedziała, że we wrześniu nie ma szansy na piwonie, więc jednak jakieś ograniczenie jest [/QUOTE]
Pewnie wszystko kwestia ceny, Iza Janachowska napewno by skądś ściągnęła
Stary 2017-10-04, 12:26   #2689
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Poleci ktos coś na zapalenie gardła??
Tylko raczej domowe naturalne sposoby, bo już i tak biorę 10 tabletek dziennie i nie chciałabym wiecej, a i do lekarza nie bardzo chce mi sie isc
inhalacje z szałwii i rumianku?

Stary 2017-10-04, 12:27   #2690
LadyArya
Amounted Princess

hej

od poniedzialku w koncu wrocilam do treningow ale ciezko na razie mi sie motywowac

no i fotograf napisal ze chyba w tym tyg beda foty ze slubu
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 12:28   #2691
marta271
Zakorzenienie

Cytat:
inhalacje z szałwii i rumianku?
Ale jak to w gardlo inhalowac? trzeba miec cos specjalnego?? Bo nigdy nie robilam
Stary 2017-10-04, 12:28   #2692
koolorowana
Zakorzenienie

Missi, ja bym dała 100 euro
Anemone, pewnie , że pokażę ! Sama się nie mogę doczekać,gdy zobaczę maleństwo Coś przeczuwam chłopczyka, ale to chyba dlatego, że tak bym chciała A co do jedzenia to wreszcie mam prawdziwą wymówkę

Luna, ja bym nie dała rady z taką organizacją, to nie na moje nerwy
Stary 2017-10-04, 12:28   #2693
Konto usunięte

Cytat:
Pewnie wszystko kwestia ceny, Iza Janachowska napewno by skądś ściągnęła
Jestem ciekawa ile by kosztował taki bukiet z samych prawie-niemożliwych kwiatów
Stary 2017-10-04, 12:29   #2694
koolorowana
Zakorzenienie

Dubel
Stary 2017-10-04, 12:29   #2695
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Anemone Buty są teraz o wiele ładniejsze Ile wam zostało jeszcze zaproszeń ? No i pozdrów Kokosa od ciotek

Już na 2020? :Mdleje:

Anemone te buty ładniejsze niż Sensatino
Super że kokos już lepiej się czuje😊

Stary 2017-10-04, 12:29   #2696
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Załóż kieckę z poprawin

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;77690941]Dzień dobry
Odkąd mieszkam u rodziców nie mam czasu nawet na włączenie komputera Ciągle jakieś sprzątanie, pranie, gotowanie No i odkąd mamy samochód ciągle gdzieś jeździmy, albo załatwić coś albo odwiedzić teściów Pomału Was nadrabiam na telefonie, ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego
Idziemy w sobotę na wesele na naszą salę, ale z inną kucharką (ta, którą mieliśmy mieć na początku, ale kuzyn był z niej tak niezadowolony, że wzięliśmy tą, która jest na sali). Teraz to już na luzie w ogóle myślicie że młodym w kopercie 90 euro jest wystarczająco? (sami dostaliśmy od kuzyna te 90 euro, a koleżanka mieszka w Niemczech więc stwierdziliśmy, że nie będziemy wymieniać tylko damy im te euro) Zastanawiamy się czy nie będzie głupio wyglądać takie 90 a nie 100

W ogóle jakoś 2 tygodnie temu składałam papiery o wymianę dowodu. Wypełniłam tylko wniosek, dałam zdjęcie i stary dowód i to wszystko. Do starostwa pojechałam przedwczoraj i tam potrzebowali dokument z nowym nazwiskiem Oczywiście byłam pewna, że akt nie będzie potrzebny no i go przy sobie nie miałam. A do starostwa mam 30km więc jechałam na marne Wczoraj jechałam znowu żeby mieć już dokumenty z głowy

My też zaoszczędziliśmy sporo. Gdybyśmy brali od talerzyka to wydalibyśmy jakieś minimum 5 tysięcy więcej A menu mieliśmy takie samo jak najdroższa opcja oferowana przez salę, w cenie najtańszego I wcale się nie narobiliśmy przy tym specjalnie

No i gratulacje dla siostry [/QUOTE]
Ja bym chyba dała 100, pewnie kuzyn zobaczył na kurs walut i z 90 wyszło mu równe 400 zł

Cytat:
czekaj, co? Ona się zachowuje jakby miała chorobę dwubiegunową
Nie chce Cię już zwalniać?

a ja zapomniałam o urodzinach mojej

myślę, że wróżbita Maciej również mógłby mieć z tym problem

nie, płacisz to nikt o skierowania nie pyta

ja za to mam ambitną pracę
brat się mnie pytał, czy będę się wcielać w taką samą rolę jak Kurdej-Szatan

nie ma nic takiego przejściowego Od 2 miesięcy szukam burgundowego/bordowego płaszcza na jesień i nic

ożesz... Dobra zniżka.

no to piorunem wyrobili

Tak, będą, nawet ma mi załatwić trochę gipsówki Ale hortensja kosztuje koło 24 zł za główkę... Do rzeczy, że to są wielkie głowy

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 12:29   #2697
paulinunia
Zakorzenienie

Hejo ☺ krasulka gratulacje ☺

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-10-04, 12:30   #2698
LadyArya
Amounted Princess

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;77692021] Jestem ciekawa ile by kosztował taki bukiet z samych prawie-niemożliwych kwiatów [/QUOTE]

mi też sie marzyly piwonie ale ostatecznie zastąpilam je sobie dużymi goździkami i wygladaly pieknie
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-04, 12:30   #2699
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
No nie wiem czy jest coś mniej zdrowego od piersi kurczaka faszerowanego antybiotykami a wołowina czy wieprzowina naprawdę dobrze smakuja i ma więcej wartości odżywczych niż wypędzony kurczak.
wołowina A zdrowsza niż wieprzowina

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Hej, witam po pracy, zjadłam obiadek. Miałam pierś z kurczaka (tak nawet w temacie) nie wiem czy wiecie ale w tych czasach wszystko jest rakotwórcze, nawet powietrze!
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Smugi_chemiczne
Ja wierzę w tę teorie i wierze również w artykuł który czytałam, że istnieje lekarstwo na raka ale koncerny farmaceutyczne wykupiły patent No bo hajs się musi zgadzać. Samochód na wodę? Przecież już dawno wymyślili ale koncerny paliwowe wiecie ile by na tym straciły? Mam nadzieje, że nie tworze kolejnej gownoburzy
niestety, ale muszę się zgodzić
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, że ćwiczyłam drugi dzień i czuje się już taka fit
dobre i tyle! Ja od maja jestem ziemniakiem kanapowym. A suknia się większa nie zrobi

Cytat:
To i tak bym Ci musiała wysłać bo ślub za ponad dwa tygodnie o cholerka, zostało prawie dwa tygodnie a mi się ślubu odechciewa bo jeszcze z Tz od kilku dni dogadać się nie możemy i jest mi strasznie przykro eh... Chciałabym aby było jak kiedyś a po ponad 7 latach życia razem wpadliśmy w straszną rutynę s okazywanie uczuć to od święta Z rana się wyżaliłam
my taki cały miesiąc mieliśmy
ale jak wróciliśmy z tego zapraszania do siebie w końcu i się konkret pokłóciliśmy w drodze powrotnej, tak w nocy dopadłam TŻ i jakby ciśnienie nam zeszło
Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Dużo zdrowia, nie rozchoruj się teraz

Dziewczyny, dziękuję za kciuki, właśnie dostałam pracę szybko poszło bo rozmowę miałam wczoraj o 15
wow, super!
Cytat:
Która pracuje u fioletowych ? Anemone ? Bo mam pytanie.
dopiero zaczęłam, ale pisz
Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
ale koleżanka zachowała się strasznie fajnie że Cię poleciła kup jej coś fajnego
popieram
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-10-04, 12:30   #2700
Konto usunięte

Cytat:
Missi, ja bym dała 100 euro
Anemone, pewnie , że pokażę ! Sama się nie mogę doczekać,gdy zobaczę maleństwo Coś przeczuwam chłopczyka, ale to chyba dlatego, że tak bym chciała A co do jedzenia to wreszcie mam prawdziwą wymówkę

Luna, ja bym nie dała rady z taką organizacją, to nie na moje nerwy
No ale po to 10 euro musielibyśmy specjalnie lecieć do kantoru, bo mamy tylko te 90, które dostaliśmy.

Ja jakoś też przeczuwam, że będzie u Was chłopczyk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości