|
|
#2671 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Dziewczynki Lili wstała dzisiaj po 7, wcale nie wstawałam w nocy do niej, jestem tak wyspana, że góry bym mogła przenosić, szczególnie że spałam sama, bo tż nie było
.Zrobiłam wczoraj Liliance 50 zdjęć (wiem, walnięta jestm ), na dworze się dobrze robi bo bez lampy, dziecka nie oślepia a i szybciej.Prosze oto Lilianka na łonie natury .
|
#2672 |
|
Rozeznanie
|
Chyba faktycznie pogoda sie psuje, u nas wieje, niebo zachmurzone, szkoda
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
Humbak a ok tórej godzinie jadła ona ostatni posiłek i co, a o której zasnęła? Ja wczoarj swoją usypiałam od 19 do 21, jadła mleczko 140ml o 22.30 , ale przes sen i obudziła się o 5 do jedzenia, a potem spała do 7.
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama i przyszla tesciowa sie gdzies naczytaly czy naogladały...jak powiedziałam slowo chodzik to uslyszałam: nozki sie mu wykrzywia, bedzie kaleką, bedzie chodził na palcach, a co ty masz innego do roboty, spaceruj znim a nie szukasz chodzika.. wiec juz nic nie mowilam tylko powiedziałam sobie: jak znajde mieszkanie to sobie k**** kupie nawet helikopter...(przepraszam za slowa) ale nerwy puszczaja...A ja tylko gadam, Szymus chodz tu, nie idz tam tam gorące (kaloryfer), Szymus zostaw to (przdluzacz), Szymus upadniesz, Nie bierz tego do buzi...itd itd.itd..........
|
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez kupilam wczoraj juz przyszły na allegro kozaki..teraz sa modne kozaki do wszystkiego...![]() Jastinku na jakim ty szczepieniu bylas? Jezu czy ja cos przegapiłam??
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Moni@ ale to normalne takie gadanie,ja akurat mam spokój bo mieszkamy sami z tż-tem ale tez czesto ktoś sie wtrąca.Ale ja nie słucham i tak robie po swojemu,wkońcu to moje dziecko,parę razy przygadałam ostrzej,teściowa(bo to jej zawsze cos nie pasuje)obraziła sie i nie przychodzila kilka dni(zresztą dobrze spokój byl)ale teraz nic nie mówi do mnie,najwyżej pódzie tż-towi nagada i tyle.
To Twoje dziecko i Twoje życie i nie daj sie kochana manipulować bo zwariujesz. Ps.Ale jesli o chodziki chodzi to ja tez jestem przeciwniczką,nie kupie małej tego,ale jeśli Ciebie Moni@ to odciąży to zrób jak uważasz.Może przynajmniej te plecy nie beda dawac sie tak we znaki |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja juz pisałam ze Lili jest super
???Normalnie lala..Swietna jest..co do zdjec to faktycznie na podwórq sie lepiej robi.. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki a co do szczepienia to przegapiłas chyba ale Ci sie nie dziwie ja niby cos czytam a pożniej zapominam Wika nie miała ostatniego szczepienia tj.WZW typu B ze względu na badania neurologiczne,nasz pediatra powiedział ze nie zaszczepi jej dopóki nie bedzie zgody fachowców z poradni neurologicznej ze mozna,no ale okazało sie ze wszystko jest ok. i dostaliśmy wkońcu zgode,w piątek miała to szczepienie przeciwko żółtaczce
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupilam takie kozaczki
Białe moze nie praktyczne ale chciałam białe....Nigdy nie maiałam wiec sie skusiłam
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie cały dom śpi,tzn. mężulek skacowany po wczorajszym i Wika po dzisiejszych szalenstwach.A ja domek wysprzątałam i co robie siedze tutaj
![]() Dobrze ze mnie juz kac nie rypie ![]() A zapomniałam Wam napisac ze zutko zrobili nam super znaku nie ma ale bedziemy chyba sprzedawać,lepszej furki nam sie zachciało |
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie link???? Ja biale miałam ale szybko mis ie zniszczyły i teraz wziełam czarne,do wszystkiefgo pasują i jak siezabrudza to nie widac chciałm inne ale tamte były z zamszu i później sól byłoby znać
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Jastin? a jak sie robi taki podpis zeby nie bylo linka tylko tekst (jak ty masz moja corunia)
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisze Ci priva |
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupy zawsze poprawiaja humor,ja to jestem na tym punkcie chora jak tylko cos mi nie pasuje albo mam zły humorek to zawsze za zakupy lece,nawet po to zeby jakąs pierdółke kupić,teraz to mam dobrze bo moge tez Wice różne cudeńka kupować
Tylko tż sie wkurza bo musi później kredyt z karty spłacać
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
A oto moj Szymus, miłosnik kabli i teletubisiów
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Szymuś super,tez widze bardziej go interesuja ładowarki,kabelki itp, niz zabaweczki,Wika ma tak samo
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
No i jak stoi sam
|
|
|
|
#2692 |
|
Rozeznanie
|
Moni Szymuś boski, wycałuj Go od cioci Anety
Kozaczki świetne tylko ja wolałabym czarne. Jastin no właśnie dlaczego teraz to szczepienie? Mnie pielęgniara mówiła jak byłam na półrocznym szczepieniu, że następne będzie jak Lili będzie miała roczek .
|
#2693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj odkryłam,że wyszedł jej 7my ząb .Zobaczcie jak udało mi sie wczoraj sfotografować jak Lili uśmiecha się przez sen .
|
|
#2694 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze to nie to zdjęcie pomyliłam się
. To jest Liliankowa pozycja do spanka .To jest włąściwe
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Widze, że nie tylko ja byłam na imprezie Tylko, że ja trzezwiutka ani kieliszka, juz dwa lata nic w ustach alkoholowego nie miałam. A wczoraj chcialam wypić chociaz lampke wina ale mnie tak głowa rozbolała, ze musiałam tabletke wziąc i koniec z picia. Ale fajnie było i tak ![]() Wika ostatnio daje niezle popalić ja chodze jak zombie bo w nocy prawie wcale nie śpie. A teraz jeszcze ta impreza i juz całkiem nocki zarwane. Jastinku butki śliczne Moni@ ja tez jestem przeciwna chodzikom i ja nie bede kupować bo mi szkoda kasy ale ty mozesz kupic, na twoim miejscu to sama bym kupiła, przynajmhniej sobie kręgosłop odciązysz na chwile.
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
czesc! własnie odreagowuje trudny tydzien....wiec moge ględzic
![]() Moniu -Szymusia zaklepuje dla Agaci na (przynajmniej) kawalera- moze i cos wiecej , taki przystojniak i na dodatek tak mocna stoi (oby tak stał w całym zyciu ![]() Humbaczku- Lilianka - urocza- szczególnie jak "rozwalona " lezy na duzym łozu- widac ze razem z nia pospac sie nie da - lubi miec duzo miejsca ![]() ostatnio zaczynam myslec za duzo- nad wszystkim, zyciem, pracą , rodzina..... i mam wątpliwosci czy zdecyduje sie na trzeciego brzdąca...bardzo bym chciała, ale....le tych ale jest sporo- mój wiek, czas na stabilizację, chcemy kupic kiedys mieszkanie, nie wiem czy zmieniac prace, bo mimo ze ją lubie to jednak finanse kiepskie, a oprócz tego zaczyna mnie to nudzic (a to najgorsze co moze byc), z drugiej strony- w lipcu bede miałą umowe na stał- wiec moze kredyt na mieszkanie bedzie łatwiej uzyskac (TŻ sie smieje ze jak wezme 50 zyrantów to i owszem ) albo własnie dzidzius- i na wychowawcze na trzy latka....sama nie wiem co robic...chciałabym juz sie ustabilizowac, a nie tułac i ciesnic u mamy w mieszkaniu....Wiem ze mi nie pomozecie...ale moze jakies sugestie????choc o to trudno bo nie znamy sie na tyle qabyscie poznały moja sytuacje do konca..faktem jest ze dusze sie teraz zawodowo, wiem ze w firmie w jakiej pracuje wiecej nie osiagnę....wiec niby czas na zmiany, ale druga strona...taka głęboka- to trzeci brzdąc...bo przeciez nasze dzieci to nasze skarby....za dwa lata stuknie mi 30 a ja jeszcze nie mam nic (pomyłka- mam dwoje wspaniałych dziec i super rodzinkę- ale nie o tym pisze)...i dlatego chciałabym cos zmienic... w małzenstwie- jestem głowa i szyja wiec mój TŻ raczej podporządkowuje sie moim decyzjom ..a co za tym idzie, niewiele moze mi pomóc w podejmowaniu decyzji.... ale sie rozagadałam ani na temat, ani ciekawie, ale ostrzegałam ze dzis poględze... zycze miłej nocki
|
#2697 |
|
Rozeznanie
|
Katesiu łoooooooooooooo Matko to Ty jesteś młodsza ode mnie? Nie wiem dlaczego myślałam, że jesteś starsza. Ty masz już dwójke dzieciaczków, a ja
. A ja we wrześniu skończyłam 29, więc nie gadaj głupot i nie dołuj mnie .Lilianka często tak usypia na łózku. Położe się z nią ona się bawi, turla po łóżku i w pewnym momencie fik i śpi jak aniołek. A ja ją wtedy przenosze do łóżeczka. Ale np. wczoraj to usnęła na rękach z darciem na ustach. Ale za to przespała calutką noc.
|
#2698 |
|
Rozeznanie
|
Moni@ Tak sobie myśle, że jak Szymonek już tak ładnie stoi to może chodzik to zbędny, za późny wydatak bo jeszcze troche i sam będzie biegał? Ja to chodzika używam odkąd Lili stanęła w łóżeczku, więc nam troche posłużył.
|
#2699 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj dzidziuń obudził sie przepisowo wg starego czasu o 7, a wg nowego o 6.00. I tu informacja dla Nel - ok. 19.30 wypiła ok.100 ml mleka
.
|
#2700 |
|
Wtajemniczenie
|
Humbak chyba jednak nie ty jestes najstarsza...no ale nie bede pisała, która z nas ma najwiecej lat bo wszystkie młodziutko wyglądacie.
A kiedy ty planujesz drugiego dzidziusia ???
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

.
.

.A zresztą jak wszyscy są tacy madrzy to niech ktoś przyjdzie i Cie czasami odciąży
wiec juz nic nie mowilam tylko powiedziałam sobie: jak znajde mieszkanie to sobie k**** kupie nawet helikopter...(przepraszam za slowa) ale nerwy puszczaja...A ja tylko gadam, Szymus chodz tu, nie idz tam tam gorące (kaloryfer), Szymus zostaw to (przdluzacz), Szymus upadniesz, Nie bierz tego do buzi...itd itd.itd..........

79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55