|
|
#2671 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2
Treść usunięta
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za te słowa to bardzo miłe - ale tez nie chce za dużo marudzić bo wyjdę na jakaś psychopatke która się tylko dołuje ... ![]() Jadę do gina na 18 - zaraz się zbieram... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Dziękuje Kochana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio sie poplakalam bo zrobilo mi sie smutno ze przez ta cukrzyce nie bede mogla zjesc swojego tortu urodzinowego
![]() i wez tu zrozum kobiete w ciazy.Bylam na malych zakupach pochwale sie Wam bo jestem zadowolona z zestawu jaki sobie skompletowalam mam zimowa czapke taka wrzosowa/brudny roz a teraz ostatnio jak mi nawialo porzadnie w uszy to w koncu kupilam sobie taka na jesien ciensza szara. I dzis dokupilam sobie chuste i rekawiczki (troche zjadlo kolory bo robilam zdjecie w samochodzie)Message_1509460912544-1.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2675 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeee od razu psychopatka, to tylko ciąża także luz.
Pisz nam i wcale się nie zastanawiaj. ![]() Tak szczerze, to ja się ciszę że mogę was podpytać poradzić się i wygadać. Czasem są lepsze , a czasem gorsze dni. Ja niby już po UG ale powiem wam kochane że ten lęk nie minie. Wczoraj na usg pierwsze co dla mnie bylo najważniejsze to zobaczyć serduszko... i dopiero odetchnęłam. To chyba taki syndrom, który już zostanie nawet po narodzinach , taki lęk o dziecko. Także obawiam się że przez całą ciążę będą obawy, może jak zaczniemy te nasze dziecia czuć jak nam dadzą po żebrach to nam minie na chwile ![]() Nie wiem jak wy, ale ja się boje ze sobie nie poradze taki lęk macierzyński...te które z was mają już dziecko, tez mialyscie taka obawe na poczatku? |
|
|
|
#2676 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz od jakiegos czasu nosilam ale mialam taka granatowo-bialo-czerwona, w zeszlym roku od siostry na urodziny dostalam.
Ja tez sie boje czy ogarne, kontakt z niemowlakiem mialam ale juz jakis czas temu. A z takim noworodkiem swiezo po porodzie nie mialam stycznosci wiec poczatki pewnie beda ciezkie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze mialam takie obawy ale w koncu kto ma ogarnac moje dziecko jak nie ja - mama ktora kocha najbardziej na świecie i uwierzylam w matczyną intuicję
|
|
#2679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domimka za psychopatke to by może Cię wzięli jakbyś była na forum "Nigdy nie myśl negatywnie" , ale kto ma bardziej zrozumieć psychopatkę, niż druga psychopatka? Wszystkie mamuśki w ciąży to przez te hormony to psychopatki, więc tutaj to nie powinnaś mieć powściągliwości do marudzenia, ja sama jednego dnia wstaje, nawet staram się nei myśleć o ciązy, zerkam w kalkulator który to tydzień, bo nie wiem, a drugiego wstaje i panika,ze tyle jeszcze do usg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() ![]() Mi też się to czekanie dłuży. A usg UG mam 20.11 dopiero ![]() Jutro chyba nawet nie jadę na żadne groby. W tę zimnicę to tylko w domu pod kocykiem - zawsze to choć jeden dzień wolnego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od wizyty do wizyty,czy bedzie bilo serduszko,czy na usg bedzie dobrze,czy porod bedzie bez komplikacji,potem zerkanie w nocy czy dziecko oddycha,czy nie ma goraczki,czy dobrze przybiera no i tak chyba do 18 tki ten lek badzie z nami albo i do konca zycia bo w koncu to nasze dzieci,noszone pod sercemdomima czekamy na dobre wiesci i dziewczyny maja racje,jak smecic to tutaj bo inaczej nasi tz wyladuja w wariatkowie razem z nami ![]() stokrotka fajny komplet ![]() kinia ty sie ciesz,bo u mnie 15tc i jeszcze czasem czuje ze mnie zamula jakby,niby jem w miare normalnie ale nie mam ochoty jakos specjalnie Dzis wydobylam z siebie resztki energii i wykopalam cebulki mieczykow z ogrodu i troche uporzadkowalam bo juz patrzec nie moglam na to jutro nie wiem czy bedziemy na mszy na cmentarzu bo pogoda nie zacheca wiec bardzo mozliwe ze tylko poswiecimy znicze i do mojej kochanej tesciowej ktora zaprosila nas na obiad bardzo mnie to cieszy bo nawet by mi sie gotowac jutro nie chcialo![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- A tak wogole to chcialam sobie kupic jakąs kurtke na zime zeby sie rosnacy brzuch zmiescil,bo teraz mam taka do bioder a chcialam dluzsza bo pewnie do konca bede w zimowce chodzic znając nasz klimat i poprostu panie w sklepach mnie oslabily bo dowiedzialam sie ze co ja chce jak juz po sezonie,kurtke zimowa to sie we wrzesniu kupuje no i wogole albo jakies bardzo taliowane te kurtki ze jak chce zyby brzuch wszedl to trzeba jakies xl brac gdzie nosze m,a w ramionach wtedy szeroka jak szafa,jak jest luzniejsza dolem to wyglada naprawde jak worek albo namiot,no i tym sposobem chyba zostane z moja stara kurtka a jak mnie bardzo pdzypili i nie bede mogla sie zapiac to na szybciora cos kupie bo co zrobic
|
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(co złego to nie ja - za wydane miliony monet nie odpowiadam )
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
hej
co do lęku o dziecko- to prawda,chyba będzie zawsze nam towarzyszył😌 ja kiedyś miałam kurtkę taką regulowaną w pasie, więc w ciązy była idealna😌 teraz mam z zeszłego roku długą, mam nadzieję, że nie zrobi się za mała😌 do dzisiaj zapomniałam kupić baterię do wagi, ja nie czuję, żebym przytyła, ale Tż daje znaki że jednak coś widać... noo ale co tam, w przyszłym roku będzie robienie formy😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle nad butami jeszcze i albo kupie na przecenach po sezonie albo poczekam do przyszlego roku to od razu kupie takie zeby z ta nowa kurtka sie dobrze zgraly ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, jestem po wizycie, ale to taka bez usg. Brzuszka nie widać, ale czuć małą "piłeczkę" pod palcami (po tym jak gin wsadziła mi paluchy do środka a drugą rękę przyłożyła do brzucha).
Słuchaliśmy jeszcze serduszka bo miała detektor Wszystko wygląda ok, ale więcej dowiemy się po UG i po teście papp-a. |
|
|
|
#2687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
nat to wizyte mozna uzanac za udana skoro slyszalas male pikajace serduszko
|
|
|
|
#2689 |
|
Konto usunięte
|
Nat dobrze! ❤
Ja się łudzę, że dam radę się wcisnąć przez zimę w kurty, które mam. Wyjdzie w praniu i tak wożę tyłek autem to od biedy się nie zapnę 😂 Moja mama jak urodziła brata w kwietniu to sąsiadki pytały czy adoptowany, bo się elegancko mieścił w zwykłej kurtce: ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7843271 6]=
Ja się łudzę, że dam radę się wcisnąć przez zimę w kurty, które mam. Wyjdzie w praniu i tak wożę tyłek autem to od biedy się nie zapnę 😂 [/QUOTE] Mam ten sam niecny plan
|
|
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7843271 6]Nat dobrze! ![]() Ja się łudzę, że dam radę się wcisnąć przez zimę w kurty, które mam. Wyjdzie w praniu i tak wożę tyłek autem to od biedy się nie zapnę ![]() Moja mama jak urodziła brata w kwietniu to sąsiadki pytały czy adoptowany, bo się elegancko mieścił w zwykłej kurtce: ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() Ty chudzina jestes wiec tez pewnie sasiadki beda pytaly czy galganica adoptowana bo ani brzuszka nie bedzie widac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Gdzie Domima ja sie pytam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam, ale ona nam zawsze emocje serwuje
![]() Mam płaszcz z zeszłego roku, od tamtego czasu schudłam 20 kg więc mam trochę luzu i typowo ciążowej kurtki nie kupię
|
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sobie we wrześniu kupiłam kurtkę przejściową za milion monet. A też przyszło takie zimno, że wyciągnęłam starą z szafy z kapturem. Tak więc ta nawet na wiosnę mi się nie przyda. Zimę zamierzam przejść w tych kurtkach które już mam i ew w styczniu na przecenach kupię coś na przyszły rok, albo po prostu za rok. I faktycznie ostatnio weszłam do sklepu chcąc kupić dłuższy sweter (taki chociaż do tyłka s nie do pasa). A pani do mnie z tekstem, że już nie sprowadza takich bo jej nie zejdą O.o Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie pewnie przez moj tluszczyk to nawet gin zadnej pileczki nie wyczuje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Domima hop hop!! Odswiezam co troche wizaz i czekam na wiesci od Ciebie!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane przyszle mamusie
pytanie za 100 punktów czy wasze sutki tez tak bardzo sciemnialy i się powiekszyly? malo dyskretne ale koga zapytam jak nie Was bo ogolnie zdaje sobie sprawe ze to normalne bo w pierwszej ciazy tez tak mialam tylko wydawalo mi sie ze to bylo sporo pozniej
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki - usiadłam dopiero - zaraz napisze
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

moj maz ma dzieki temu lzej
on jak to facet, pewnych rzeczy nie rozumie, jak mu cos mowie ze moze zrobimy tak czy inaczej jak maluszek sie urodzi to on twierdzi, ze do maja jeszcze duzo czasu. A ja sie tak ciesze, ze ciagle czytam co potrzeba do wyprawki, ogladam wozki, lozeczka - wariatka ze mnie 
pochwale sie Wam bo jestem zadowolona z zestawu jaki sobie skompletowalam
mam zimowa czapke taka wrzosowa/brudny roz a teraz ostatnio jak mi nawialo porzadnie w uszy to w koncu kupilam sobie taka na jesien ciensza szara. I dzis dokupilam sobie chuste i rekawiczki
(troche zjadlo kolory bo robilam zdjecie w samochodzie)

no i tak chyba do 18 tki ten lek badzie z nami albo i do konca zycia bo w koncu to nasze dzieci,noszone pod sercem

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7843271 6]Nat dobrze! 
malo dyskretne ale koga zapytam jak nie Was