Rozstanie z facetem, część XL. - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-02-12, 08:39   #2671
Milagros_90
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XL.

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Mowil że jest mój na zawsze
Ciekawe czy sobie zdaje sprawę że mnie tak zranił?
Wiem Mandy, mój tez mówił. Ale wyszło na to, że nie są nasi. Niestety musimy się z tym pogodzić, nie ma innej rady.

Nie sądzę, żeby zdawał sobie sprawę. Oni nie tracą czasu na myślenie o niewygodnych tematach.

Cytat:
Napisane przez Ranna_Panna Pokaż wiadomość
I te teksty, jakbyś nie odwalała fochów to byś miała przy sobie skarb (mówił o sobie).
Matko, co za narcyz, egoista i cham! Proszę Cię, żaden skarb z niego tylko nędzna imitacja!

Widzę w Tobie skłonność do umniejszania sobie samej, takie samobiczowanie. Przestań patrzeć na to, co inni będą o nim myśleć - jak go poznają, to zobaczą, co to za prostak; ale nawet i to nie jest ważne - Ty się skup teraz na sobie! Na zadbaniu o swój komfort. Jeśli sama siebie będziesz uważać za biedną szarą myszkę, to nią będziesz. Pora, żebyś nabrała wiatru w żagle! Odkryj swoje przyjemności małe i duże, zadbaj o wygląd zewnętrzny. Sama poczujesz, jak to dobrze robi
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-12, 09:26   #2672
Ranna_Panna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
Wiem Mandy, mój tez mówił. Ale wyszło na to, że nie są nasi. Niestety musimy się z tym pogodzić, nie ma innej rady.

Nie sądzę, żeby zdawał sobie sprawę. Oni nie tracą czasu na myślenie o niewygodnych tematach.

Matko, co za narcyz, egoista i cham! Proszę Cię, żaden skarb z niego tylko nędzna imitacja!

Widzę w Tobie skłonność do umniejszania sobie samej, takie samobiczowanie. Przestań patrzeć na to, co inni będą o nim myśleć - jak go poznają, to zobaczą, co to za prostak; ale nawet i to nie jest ważne - Ty się skup teraz na sobie! Na zadbaniu o swój komfort. Jeśli sama siebie będziesz uważać za biedną szarą myszkę, to nią będziesz. Pora, żebyś nabrała wiatru w żagle! Odkryj swoje przyjemności małe i duże, zadbaj o wygląd zewnętrzny. Sama poczujesz, jak to dobrze robi
Umniejszam sobie bardzo ...
Ale może też temu, że jest opcja, że gdybym ja nie zrobiła paru rzeczy (choć nie jakieś karygodne), to byłoby inaczej.
Na początku to był ideał, aż ciężko uwierzyć, że z takiej osoby zrobił się takim bucem...
Teraz przyjdzie nowa laska, nie będzie miała przeszłości jak moja i z automatu wyjdzie na cudnego faceta, pewnie zaraz zaręczyny i żyli długo i szczęśliwie. Wiem, ze to irracjonalne, ale pamiętam tą naszą bliskość, to wszystko co między nami i jest mi po prostu tak zwyczajnie smutno i przykro.
Ranna_Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-12, 09:40   #2673
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Umniejszam sobie bardzo ...
Ale może też temu, że jest opcja, że gdybym ja nie zrobiła paru rzeczy (choć nie jakieś karygodne), to byłoby inaczej.
Na początku to był ideał, aż ciężko uwierzyć, że z takiej osoby zrobił się takim bucem...
Teraz przyjdzie nowa laska, nie będzie miała przeszłości jak moja i z automatu wyjdzie na cudnego faceta, pewnie zaraz zaręczyny i żyli długo i szczęśliwie. Wiem, ze to irracjonalne, ale pamiętam tą naszą bliskość, to wszystko co między nami i jest mi po prostu tak zwyczajnie smutno i przykro.
Na początku związku ludzie się starają, bo są te motylki w brzuchu, zauroczenie, fascynacja czymś nowym. Później stopniowo to wszystko powszednieje i tu pojawia się kwestia, czy to prawdziwa miłość i związek przetrwa, czy to jednak tylko zauroczenie i chce się do niego wrócić, ale z inną osobą.

Niezależnie jednak od tego, nikt nie ma prawa obrażać drugiego człowieka i tak nim manipulować, jak Twój eks. Więc moim zdaniem on takim bucem po prostu był, jest i będzie, i w jego nowym związku też to prędzej czy później wyjdzie.

A zaręczyny to niczego nie gwarantują, na pewno nie życia razem długo i szczęśliwie. Ślub też tego nie gwarantuje.
Stary 2020-02-12, 09:49   #2674
lubiekielbase
Zadomowienie

Milagros, jak się dziś trzymasz? Lepiej?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2020-02-12, 09:50   #2675
Ranna_Panna
Raczkowanie

Cytat:
Na początku związku ludzie się starają, bo są te motylki w brzuchu, zauroczenie, fascynacja czymś nowym. Później stopniowo to wszystko powszednieje i tu pojawia się kwestia, czy to prawdziwa miłość i związek przetrwa, czy to jednak tylko zauroczenie i chce się do niego wrócić, ale z inną osobą.

Niezależnie jednak od tego, nikt nie ma prawa obrażać drugiego człowieka i tak nim manipulować, jak Twój eks. Więc moim zdaniem on takim bucem po prostu był, jest i będzie, i w jego nowym związku też to prędzej czy później wyjdzie.

A zaręczyny to niczego nie gwarantują, na pewno nie życia razem długo i szczęśliwie. Ślub też tego nie gwarantuje.
Gdybyście widziały moją listę jego przewinien to byście oczy zrobiły, jaki to był manipulant, ale ukryty bo wszędzie jest lubiany.
Nie wiem co zrobić z tą listą, czytam sobie ją.
Boli mnie opinia innych, jakbym uświadomiła inne osoby z jego kręgu jaki jest to poczułabym się lepiej. Wiem, że to głupie no ale pewnie nikogo nie obchodzą moje bolączki.

Zaręczyny zazwyczaj prowadzą do tego ślubu, ale fakt , to nie gwarancja... Wczoraj słyszałam o przypadku, że kobieta zerwała z facetem 3 dni przed ich ślubem. Każdy przypadek boli bo chodzi o uczucia ...

A co u was dziś ?

Wrzucam sobie, że byłam tak głupia, taaak GŁUPIA
Stary 2020-02-12, 09:53   #2676
maxuld000
Przyczajenie

Cytat:
Gdybyście widziały moją listę jego przewinien to byście oczy zrobiły, jaki to był manipulant, ale ukryty bo wszędzie jest lubiany.
Nie wiem co zrobić z tą listą, czytam sobie ją.
Boli mnie opinia innych, jakbym uświadomiła inne osoby z jego kręgu jaki jest to poczułabym się lepiej. Wiem, że to głupie no ale pewnie nikogo nie obchodzą moje bolączki.

Zaręczyny zazwyczaj prowadzą do tego ślubu, ale fakt , to nie gwarancja... Wczoraj słyszałam o przypadku, że kobieta zerwała z facetem 3 dni przed ich ślubem. Każdy przypadek boli bo chodzi o uczucia ...

A co u was dziś ?

Wrzucam sobie, że byłam tak głupia, taaak GŁUPIA
To poczuj się lepiej i powiedz jego znajomym prawdę o nim. Przecież nikogo nie okłamiesz
Stary 2020-02-12, 10:18   #2677
oh Mandy
Zakorzenienie

Wiecie co? Wydaje mi się że facetom jest łatwiej zakończyć związek.

Serio ja mu dalam szanse we wrześniu, tak jakby się nic nie wydarzylo (normalnie wychodziliśmy, był seks i wspolne spędzanie czasu, ale do tego doszły kłótnie których wcześniej o nic nie było...), nie umiałam przekreślić nas, a on potrafił.

Tak bardzo pamiętam jak mu mowilam w wakacje ze cenie sobie stabilność i że u nas nie ma scen z mortal kombat - a wtedy wszystko okazało się fikcja bo okazało się że jest inna "od biegów i rozmów o życiu zawodowym", a wcześniej robił jej śniadanka. Powiedział że bylam oklamywana i jestem przeczulona, a on z płaczem że mogę mu ufać mimo że dzień wcześniej widział się z NIA.

Zabawne jest w ogóle jak to odkrylam. Tzn widziałam że z nia pisze będąc u mnie ale przedtem zapewniał że to tylko kolezanka i może mi pokazać rozmowy (czego nie chcialam). Gdy to odkrylam - bo wyszło że byla jeszcze jedna kobieta w kwietniu - sprawdziłam jego telefon, rozmowy były usunięte, ale zwyczajnie jakimś cudem zachowały się wyrywki z ważnych dla mnie dni - m.in. moich urodzin. Pamiętał jak mi dawał ten telefon z taka pewnością bo myślał że niczego nie znajdę i mówił do ostatniej chwili że się z nia od kwietnia nie
spotykal.... Zawalil mi się świat na tydzień przed egzaminem na aplikacje.

I też nie mogłam uwierzyć jak on mógł?? Może nadal nie wiem o wszystkim, co robił jak byłam w pracy. Może ja nic o nim nie wiem?? A jak znalazł pracę to nie jestem mu potrzebna? (dzięki mnie - poprawiłam mu cv, zmotywowalam do wysyłania ofert i nauczyłam jak ma rozmawiać, bo zdarzało mu się mówić głupoty, niestety).

Myślałam że to poukładamy, że to co jest między nami jest szczere.

Nowa praca od września to dla mnie przekleństwo. Co z tego że mwm widok na pałac kultury. Ta praca kojarzy mi się z nim i z tym jak się tu czułam od września... A on pracuje dwie ulice dalej. Pamiętam jak sie cieszyliśmy że blisko siebie i można szukać naszej lokalizacji... Heh.

Wczoraj gadalam z mama i poczułam już ból głowy, to jest bardzo dla mnie trudne.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Wkradł się błąd a nie umiem edytować - oczywiście ja mu powiedziałam że bylam oklamywana w poprzednim związku, a on z płaczem że mogę mu ufać i nie skrzywdzi

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

I tak sobie myślę że ja chciałam żeby było nornalnie. Do września ani go na nic nie naciskalam, nie pytalam gdzie był jak znikal, jak chciał mi pokazać rozmowy (juz mial z nia skasowane) to ja nie chcialam, nie zabraniałam mu niczego i mowilam ze cenie stabilność bo bylam oklamywana także taak.

Wpadlam w obsesję tych wszystkich dziewczyn bo nie wierzylam ze z nia nie spal. I okazywało się że jestem traktowana gorzej momentami.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-02-12, 10:39   #2678
Ranna_Panna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maxuld000 Pokaż wiadomość
To poczuj się lepiej i powiedz jego znajomym prawdę o nim. Przecież nikogo nie okłamiesz
ale już nie mam z nimi kontaktu nawet na fb,
desperacko psioczyć na niego jak ktoś nie oczekuje ode mnie nawet tego, choć do siostry bym napisała jego, ale może lepiej sobie darować.
Stary 2020-02-12, 10:45   #2679
oh Mandy
Zakorzenienie

I o co chodzi z tym że był ze mna umówiony a brat mu zalecił właśnie tak się zachować?...

Stary 2020-02-12, 10:47   #2680
Ranna_Panna
Raczkowanie

oh Mandy skąd ja to znam. Przykro się czyta te nasze wypociny,
bo jest w nas dużo bólu i cierpienia, ale kiedy to minie?
Mówisz, że pomagałaś mu w cv itd, ja swojemu też pomagałam nową posadę podjąć, gdyby nie ja, to by się tak nie wybił, rozwija się i przełożyło się to jego kozaczenie i byciem kogutem.

Pytanie, jak teraz uważać żeby nie przyciągnąć kolejnego krętacza ? Oglądam dziś odcinki Soul GPS i pozwala mi to przetrawić, że miałam do czynienia z klasycznym narcyzem.
Mam nadzieję, że kolejna go kopnie w dupę .
Stary 2020-02-12, 11:52   #2681
5e174d638782fcc6bf92aea81c4f77463b6907f9_631a73f229d31
Konto usunięte

Cytat:
Też się bardziej do tego skłaniam. Chciałabym kiedyś poznać prawdę. Ale nie zamierzam obsesyjnie się na tym skupiać, bo wiem, że to będzie mnie blokowac.

Patisia, a Ty tu tu zaglądasz pocieszycielsko, tak? Nie jesteś teraz po rozstaniu?

Wcale bym się nie zdziwiła gdyby jednak chodziło o dziewczynę z przeszłości. Mój były mówił mi, że kochał tylko dwie dziewczyny w życiu, mnie i byłą dziewczynę. Wiem, że gdybyśmy się rozstali, a ona byłaby wolna to od razu by do niej poleciał. Faceci są dziwni
5e174d638782fcc6bf92aea81c4f77463b6907f9_631a73f229d31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-02-12, 12:28   #2682
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lubiekielbase Pokaż wiadomość
Milagros, jak się dziś trzymasz? Lepiej?
Dziękuję! W ciągu dnia jest względnie ok, najgorzej jest wieczorem, wczoraj też pisałam tu do Was wieczorem i płakałam jednocześnie.

Cytat:
Zaręczyny zazwyczaj prowadzą do tego ślubu, ale fakt , to nie gwarancja...
Masz tu mój żywy przykład, że dokładnie - żadna to gwarancja. Za tydzień rocznica moich zaręczyn. Narzeczoną już nie jestem.

Cytat:
I o co chodzi z tym że był ze mna umówiony a brat mu zalecił właśnie tak się zachować?...
Nie wiadomo o co chodzi. Albo cała ta otoczka "brat zalecił" jest całkowitą ściemą, byleby mieć jakąś wymówkę, albo może faktycznie w rozmowie z bratem doszedł do wniosku, że związek nie ma sensu.

Cytat:
Pytanie, jak teraz uważać żeby nie przyciągnąć kolejnego krętacza ?
Kochać siebie, stawiać siebie na pierwszym miejscu w swoim życiu, dbać o siebie, nie godzić się na zachowania, które nas bolą czy sprawiają dyskomfort. Starać się oceniać racjonalnie, być obserwatorką, nie usprawiedliwiać faceta, nie szukać mu wymówek. Znać swoją wartość.

[1=5e174d638782fcc6bf92aea 81c4f77463b6907f9_631a73f 229d31;87582480]Wcale bym się nie zdziwiła gdyby jednak chodziło o dziewczynę z przeszłości. Mój były mówił mi, że kochał tylko dwie dziewczyny w życiu, mnie i byłą dziewczynę. Wiem, że gdybyśmy się rozstali, a ona byłaby wolna to od razu by do niej poleciał. Faceci są dziwni[/QUOTE]
Wiesz co, mój eks miał przede mną niby dwie dziewczyny "na poważnie" i jestem pewna, że nie chodzi o żadną z nich. Raz, że obie z tego co wiem są w związkach, jedna chyba mężatka już, a dwa, że sam mi powiedział teraz, że to nie chodzi o żadną z nich. Że ponoć chodzi o jakąś dziewczynę, z którą nawet nigdy nie był... :conf used:
Stary 2020-02-12, 12:46   #2683
kokillka
Raczkowanie

A sprawdzacie swoich byłych w socialmediach? Bo u mnie to zawsze największa bolączka była, że sprawdzałam nawet jak już radziłam sobie świetnie. I nie wiem w sumie na co mi to, bo każdy wie, że w internecie można kreować swoje życie na idealne a w rzeczywistości może być całkiem inaczej, jednak ciężko mi było z tego zrezygnować. Ciekawość zawsze wygrywala.

Jak sobie z tym radzicie ? Jak się powstrzymujecie? Czy w ogóle nie macie ochoty i tego nie robicie ?

kokillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-12, 12:54   #2684
oh Mandy
Zakorzenienie

Ja nie sprawdzam i nie mam ochoty. Tzn nie chce wiedzieć.

Ogólnie to boli mnie ze tak się odciął, az nie chciał swoich rzeczy odbierać, choć sporo ich się nazbierało bo u mnie pomieszkiwał można powiedzieć. Rozstawaliśmy się tylko na czas mojej pracy - on wtedy wracał do siebie.

Przepraszam pisze w kolko to samo ale ja tego nie rozumiem.
Jak to uznał ze związek bez sensu skoro mówił że kocha i cały rok mial być nasz.
Bez sensu. Chyba bardziej przeżywam to niż rozstanie z ex, bo tamten to narcyz. A tutaj.. Miało być inaczej naprawdę.

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Miały być walentynki, rocznica i jego urodziny. Tyle okazji w lutym do świetowania. Lubiliśmy nasze życie. Tak mi się wydaje.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Mak okropne wyrzuty sumienia ale to były kłótnie topu że moj ex nie zdejmowal mi biustonosza, a inne, przypadkowe, nawet ta z którą się spotykal będąc ze mna, chciał nago.

Przez to się czulam okropnie.

Stary 2020-02-12, 13:36   #2685
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokillka Pokaż wiadomość
A sprawdzacie swoich byłych w socialmediach? Bo u mnie to zawsze największa bolączka była, że sprawdzałam nawet jak już radziłam sobie świetnie. I nie wiem w sumie na co mi to, bo każdy wie, że w internecie można kreować swoje życie na idealne a w rzeczywistości może być całkiem inaczej, jednak ciężko mi było z tego zrezygnować. Ciekawość zawsze wygrywala.
Jak sobie z tym radzicie ? Jak się powstrzymujecie? Czy w ogóle nie macie ochoty i tego nie robicie ?
Ja swoich poprzednich byłych nie poblokowałam na FB, wyłączyłam tylko opcję obserwowania, żeby mi ich treści nie wyskakiwały same z siebie.

Teraz sama nie wiem co zrobić, dla mnie to zupełnie inny kaliber relacji, niż miałam z tamtymi. Miotam się czy go blokować gdzie się da, żeby nie widzieć jego w objęciach innej...

Cytat:
Przepraszam pisze w kolko to samo ale ja tego nie rozumiem.
Jak to uznał ze związek bez sensu skoro mówił że kocha i cały rok mial być nasz.
Mandy, musisz zrozumieć, że on mówił jedno, ale w głowie układał drugie. Tak samo jak mój. Do ostatniego dnia mówił mi, że kocha itp itd.
Stary 2020-02-12, 14:18   #2686
oh Mandy
Zakorzenienie

Dziewczyny czy powinnam do niego napisać że swoimi przemyślaniami odnośnie nas?

Czy skoro to on mnie zablokował w telefonie, i usunął z fb to powinnam??

Stary 2020-02-12, 14:23   #2687
karoku
Raczkowanie

Oh Mandy, ja byłam w bardzo podobnej sytuacji do twojej. Też się obwiniam bo swoje miałam "za uszami" i napisałam do niego najbardziej szczerą wiadomość w swoim życiu ever. I wiesz co.. w odpowiedzi dostałam tą najbardziej roześmianą emotke.. wyśmiał mnie i moje uczucia, myśli, refleksje.
Odpowiadając więc na twoje pytanie - nie pisz, nie warto bo on i tak sobie nic z tego nie zrobi, nawet nie będzie się starał tego zrozumieć.

karoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-12, 14:23   #2688
oh Mandy
Zakorzenienie

Zresztą też prawdę powiedziawszy, gdy widzieliśmy się po raz ostatni, dalam mu kartkę z przemyślaniami. napisalam mu tam wszystko co mnie bolalo, o czym chciałam mu powiedzieć, że nie chce kłótni i go kocham.

I to niczego nie zmieniło tylko następnego dnia kazal zapomnieć i mnie skreślił.

Stary 2020-02-12, 14:32   #2689
Ranna_Panna
Raczkowanie

To dupki są, nic nie zrozumieją...

Ja raczej nie patrze na jego żałosny profil, sprawiłam , że nie widać mi go na czacie,
odobserwować muszę no i kropka.
Daje sobie czas do cierpienia do niedzieli.
Chcę wyrzucić od niego rzeczy, szlafrok, perfumy zużyć, pościel..
bielizna piękna szkoda wyrzucać ale tak mi przypomina jego... ehh
Stary 2020-02-12, 14:34   #2690
LadyChatterbox
Zakorzenienie

Aa

LadyChatterbox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-12, 15:09   #2691
oh Mandy
Zakorzenienie

Dziewczyny naprawdę myślicie ze nie warto pisać maila.
Chciałabym mu wyjaśnić wszystko i opisać swoje przemyślenia... Bo nie mogę uwierzyć że z dnia na dzień można przestać kogoś kochać...

Stary 2020-02-12, 15:12   #2692
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny naprawdę myślicie ze nie warto pisać maila.
Chciałabym mu wyjaśnić wszystko i opisać swoje przemyślenia... Bo nie mogę uwierzyć że z dnia na dzień można przestać kogoś kochać...

My cię nie powstrzymamy. Ale on zablokował cię nie bez powodu - nie chce z tobą kontaktu i choć to bolesne - trzeba to uszanować.

Mam do was dziewczyny pytanie, nie chcę zakładać nowego wątku ani nic. Zachowanie facetów (partnerów) po alkoholu. Mój raz dał dupy z tym konkretnie i z perspektywy czasu widzę, że nie powinnam usprawiedliwić tego tym, że był pijany. dorosły facet powinien umiec się jednak kontrolowac i nie przeginać.

Ale sama nie wiem.
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-12, 15:25   #2693
Ranna_Panna
Raczkowanie

Dziewczyny,
wpadłam w taką depresję, że zaczęłam porówywać się do mojego byłego.
Że on jest lepszy, dobrze mu idzie, myślę co teraz robi, co by powiedział,
jak zareagował na coś, liczę się z jego zdaniem i czuję sie jak dno.
Co ja mam robić ? Jest gorzej niż było na początku !
Jakie to żałosne ...
Stary 2020-02-12, 15:26   #2694
oh Mandy
Zakorzenienie

Pytanie czy on nie chce ze mną kontaktu , czy tak brat mu nakazał. Czy to wspólne mieszkanie nie jest na serio czy jest chory psychicznie (on a nie jego brat - jak mi mówił).

Co do alkoholu to ja bym nie usprawiedliwiala.

Stary 2020-02-12, 15:54   #2695
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4
Konto usunięte

Czyli jeśli padają słowa na s, k, j w twoją stronę, to masz gdzies, ze pił i, że tego nawet nie pamięta i traktujesz to tak samo jakby to było na trzeźwo?

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Pytanie czy on nie chce ze mną kontaktu , czy tak brat mu nakazał. Czy to wspólne mieszkanie nie jest na serio czy jest chory psychicznie (on a nie jego brat - jak mi mówił).

Co do alkoholu to ja bym nie usprawiedliwiala.

ale to jedno i to samo.
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-12, 15:58   #2696
patisia123
Zakorzenienie

Milagros, pytałaś z jakiego powodu tutaj jestem. Teraz aktualnie pocieszycielsko, ale ponad rok temu zbierałam się z podłogi po pewnej relacji. Leżałam i wyłam, czułam, że nic nie ma sensu, że już nie dam rady. Ale dałam radę. Dużo mnie to nauczyło. Teraz wiem, że już nic mnie nie złamie. Zajęłam się totalnie sobą.
Wspominałaś o alkoholu...ja od tej relacji jestem totalnie wyczulona na alkohol i jego ilość.

A teraz nawet z kimś się od kilku miesięcy spotykam, ale raczej nasza relacja się bardziej nie rozwinie....

patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-02-12, 16:17   #2697
Milagros_90
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie radzę sobie. Serce mi pęka.

Odniosę się później do Waszych postów.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-02-12, 16:24   #2698
oh Mandy
Zakorzenienie

Milagros wygadaj się.

Stary 2020-02-12, 16:53   #2699
Ranna_Panna
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, nie radzę sobie. Serce mi pęka.

Odniosę się później do Waszych postów.
U mnie to samo. Duszę się, dławię ..
Stary 2020-02-12, 17:02   #2700
oh Mandy
Zakorzenienie

Powiem wam że i u mnie nie najlepiej

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości