|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
I w kwestii długości trasy, i tempa. Ja mam najwięcej 35 kilometrów jednorazowo na koncie, czyli tak dość umiarkowanie. Dwadzieścia to tak na luzie do przejechania, ale to mniej, niż się wydaje - pierwszy raz robiłam taką trasę z marszu, po niemal dziesięciu latach bez jazdy na rowerze (wcześniej tylko ze dwa wypady po dziesięć). I jechała z nami teściowa, pani 60+ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tylko na stacjonarnym śmigam i zazwyczaj 15 km a 20 to tak max maxow ledwo uciagniety 🤷☠♀️ Udanego pakowania i pedalowania na urlopie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepiej jeździ mi się czytajac zaległości na wizażu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
To jest jakiś pomysł, tak jak i nadrabianie seriali
Ale fajnie zaczynało mi się dzień na przykład takimi widokami.
|
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
Theali
Cudownie 😍😍 Miłego dzionka ❣️ |
|
|
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
WOW 🤯 widok do zakochania ☺
Shadow, Tobie i wszystkim również miłego dzionka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Theali piekne widoki
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#2679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2680 |
|
Rozeznanie
|
Ja również się witam i życzę pięknej niedzieli wszystkim
![]() Jestem szczęśliwa po wczorajszej imprezie, wszystko pięknie się udało, a była to impreza-niespodzianka dla moich rodziców z okazji rocznicy ślubu. Dobra zabawa i momenty wzruszeń ![]() Szkoda tylko, że mimo że było tyle pysznego jedzonka, ja nie miałam ochoty ani jest ani pić wina, które uwielbiam 🤦 ale przynajmniej się wytańczyłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
Theali cudne widoki!
U nas dziś piękne słoneczko, pojechaliśmy poopalać się nad Wisłę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
miłego dnia dziewczynyCytat:
![]() Ja się staram jeździć rowerem do pracy, ale wychodzi dziennie ok.20 km i już mi się nie chce tak mocno. Kiedyś to nieważne zima, mróz, śnieg czy deszcz, a teraz mam do dyspozycji auto i się rozleniwiłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Poznam babę wszędzie, fakt sama jeszcze niedawno miałam tam 15min truchtem. Lubię miejsce, w którym mieszkam ale tego mi brakuje :/
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdobrek, mało się udzielam ale śledzę Was ciągle
![]() U mnie 16dc, nic nie boli nic nie kłuje, czuję się idealnie, dotarło do mnie ile psychika potrafi namącić w głowie i organiźmie, obecnie jestem na etapie co ma byc to będzie i mam dosłownie wy****ne na wszystko, niech sie dzieje wola Niebios ![]() I powiem Wam szczerze że niesamowicie dobrze się z tym czuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Ja niestety byłam zawalona praca i nie miałam czasu się odezwać, ale już wszystko narobiłam ![]() Kaewso, gratuluję II kreseczek ![]() U mnie @ pojawił się w 44dc, dwa dni po wizycie u lekarza Powiedziałam mu, że staramy się o dziecko i zapytalam o jakieś badania, to powiedział, że mam się starać i jak po paru miesiącach się nie uda to mam się do niego zgłosić Na szczęście od sierpnia będę mieć pakiet z medicovera i bez problemu będę mogła sobie porobić wszystkie badania. Uwielbiam naszą służbę zdrowia, nie dość, że tyle kasy idzie na nią z naszych wypłat to jak przychodzi co do czego to samemu trzeba za wszystko płacić, bo lekarz robi wielką łaskę, że wypisze skierowanie ![]() Miłego poniedziałku! Oby szybko zleciał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
Itsmeeboo
Dokładnie to samo mnie wścieka :// Ja czekam u dentysty 🥵chce już być po ;P mam nadzieje ze nie będzie mi dużo marudził ;P |
|
|
|
#2688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamietam, ze jak poszlam prywatnie do gin to mi mowil, ze lekarz pierwszego kontaktu ma 9zl za pacjenta, wiec nie jest chetny do wypisywania skierowan na badania. :/ Ja pamietam, ze za moje badania zaplacilam kolo 400zl prywatnie. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Powodzenia, testowalas dzis ? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukuję mi się coś w telefonie Akurat w dniu wyjazdu 🤬Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Już w domku
było super delikatnie i bezbolesnie , nie kochana nie testowałam robiłam betę w piątek o 0,28. I dziś temperatura z ponad 37 na 36,66 . @ zaraz zawita
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ale ciesze sie, ze dentysta zalatwiony Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() itsmeboo, też mnie to wnerwia :/ nie wiem jaki pakiet będziesz miała w medicoverze ale w luxmedzie też nie są aż tak bardzo chętni do wpisywania skierowan, podstawy ok, ale więcej to tak niekoniecznie. Albo ja przynajmniej w Warszawie na takich trafiam. Jest kilku lekarzy, ktorzy wypisują wszystkie potrzebne badania, ale terminy są że hoho medicover to polka wyżej niż luxmed więc może bez problemu po robisz wszystkie badania. Shadow, jak już się pozbylas przeszkody to w nowym cyklu już prosta droga do dwóch kresek ☺ Ja po grzesznym weekendzie (bardzo brudna micha ), dziś wracam na dobra drogę i zaczynam keto-przygode ![]() Miłego dnia! ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2693 |
|
Zadomowienie
|
Moszka
Powodzenia w keto trzymaj się a raz dwa schudniesz No może tak miało być może bym się i tak stresowała cY nie zaszkodzilam fasolce a tak 2 cykl ma spokojnie bez przeszkód i będzie Nasz 🥳🥳🥳 |
|
|
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, nic nie dzieje się bez powodu a teraz, ze spokojna głowa możecie oddać się przytulankom 🥳![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
No to lecimy
![]() https://i.imgur.com/HdsFvTI.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2696 |
|
Rozeznanie
|
Hej, co może oznaczać mleczny, rozciagliwy śluz przed @? Tak mnie zalało że musiałam bieliznę zmienić. Do tego zdarzają się w ciągu dnia takie kłucia w macicy/jajnikach. 29dc ale mam długie cykle więc test owu wyszedł pozytywny w 20dc.
Piersi nie bola ani trochę... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak mam prZed @ jak Piszesz No ino ze mnie aż „ nie zalewa” ale u mnie nie oznacza nic :P u mnie tak po prostu jest
|
|
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Witam się znowu na początku tygodnia, mam nadzieję, że szybko zleci do piątku ![]() Cytat:
Jutro idę do gina, może będzie miał jakiś pomysł co to za plamienia w zeszłym tygodniu na początku okresu
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam wizytę u swojego Gin. Dopiero 14 września
ale juz kurka czekam za @ mam nadzieje ze dziś będzie ewentualnie jutro , żeby jak najszybciej zacząć kolejne starania ❤️🥰😍
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

formy musicie mieć dobre
I w kwestii długości trasy, i tempa. Ja mam najwięcej 35 kilometrów jednorazowo na koncie, czyli tak dość umiarkowanie. Dwadzieścia to tak na luzie do przejechania, ale to mniej, niż się wydaje - pierwszy raz robiłam taką trasę z marszu, po niemal dziesięciu latach bez jazdy na rowerze (wcześniej tylko ze dwa wypady po dziesięć). I jechała z nami teściowa, pani 60+ 

♀️ 
Ale fajnie zaczynało mi się dzień na przykład takimi widokami.

Daleko nie mam.

Powiedziałam mu, że staramy się o dziecko i zapytalam o jakieś badania, to powiedział, że mam się starać i jak po paru miesiącach się nie uda to mam się do niego zgłosić
Na szczęście od sierpnia będę mieć pakiet z medicovera i bez problemu będę mogła sobie porobić wszystkie badania. Uwielbiam naszą służbę zdrowia, nie dość, że tyle kasy idzie na nią z naszych wypłat to jak przychodzi co do czego to samemu trzeba za wszystko płacić, bo lekarz robi wielką łaskę, że wypisze skierowanie 
chce już być po ;P mam nadzieje ze nie będzie mi dużo marudził ;P
Akurat w dniu wyjazdu 🤬

ale ciesze sie, ze dentysta zalatwiony 
medicover to polka wyżej niż luxmed więc może bez problemu po robisz wszystkie badania.