|
|
#2671 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
Persefonia, czy Ty miałaś już połówkowe? W pierwszym poście jest info, że 13.10 miałaś mieć i nie wiem czy przeoczyłam Twoją relację czy jednak jeszcze nie miałaś?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Justysia, wow, dla mnie straszna pora na wstawanie A zdradzisz gdzie pracujesz tak wcześnie? Jaka branża? Nie wiem czy nie wspominałaś czy ja jakoś przeoczyłam.
|
|||
|
|
|
#2672 |
|
pani.dietetyk
|
Kaewso - mamy dwa pokoje tam, no jakiś czas trzeba się będzie przemęczyć w dwóch
Ale pasuje nam idealnie lokalizacja i standard adekwatny do ceny. Justysia - ja mam, czasem mnie boli to jeden, to drugi. Raz na parę dni średnio. W PL mnie z tym uspokoili, tu w sumie też, uslyszalam tylko ze w ciazy tak moze byc.
|
#2673 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A pracujemy w fabryce żywności... Nic specjalnego ale jak na słabą znajomość języka to i tak spoko nam się udało. No i jeżeli podszkolimy język to są duże szanse na pracę na wyższych stanowiskach bo wykształcenie i doświadczenie w pracy... No ale zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() Zaraz jedziemy na pogotowie z TŻ, wolę pojechać raz za dużo niż raz za mało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2674 |
|
Rozeznanie
|
Takie kłucie jajników miałam często na początku, ostatnio tez sporadycznie zakłuje, raz jeden raz drugi, ale to właśnie trwa sekundę i mija
Ruchy czuje, widać ich jeszcze ani pod ręka nie czuje ale czuje w środku i już od kilku dni rozrozniam i wiem kiedy jelita a kiedy rozbójnik jeśli coś Cię niepokoi to lepiej to sprawdzić, będziesz spokojniejsza |
|
|
|
#2675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze jutro zostaje w dom, TŻ idzie do pracy i wiem że będzie się cały dzień stresował, a i ja wiem że ciężko mi będzie zasnąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2676 | ||
|
Rozeznanie
|
W ogóle Dziewczyny, to ja dzisiaj mam 20+0, a więc połowa ciąży!
![]() Cytat:
Cytat:
Jedźcie sprawdzić i dajcie znać po wizycie. Trzymam ckiuki, żeby wszystko było ok |
||
|
|
|
#2677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Ja czasami odczuwam różne kłucia ale trwa to sekundkę i puszcza. Narazie staram się nie panikować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- W ogóle tak patrzę i mam termin jako ostatnia, w mojej sierpniówkowej grupie urodziłam jako ostatnia, ciekawe jak będzie tutaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jako przedostatnia z dziewczyn . Mam nadzieję że Maja będzie jak jej siostra i wyjdzie o czasie a nie ze się zasiedzi Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie czaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i może ciąża była przenoszona np 1—2 tyg, ale reszta się pospieszyła, albo tp źle wyznaczony, hmm, no sama nie wiem też jestem ciekawa jestem jak to się stało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2685 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że Kaewso przejęła funkcję. W takim razie nie wiem czy wam wrzucać w pierwszym poście, czy zostajecie przy tym Kaewso. Nie obrażę się. Ale jestem z wami serduszkiem i oczami prawie codziennie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wróciłam ze szpitala. Wszystko ok
![]() Mała 3 sekundy przed USG zaczęła fikać... No klasyka🤦 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
No i super
a mówili Ci co to za kłucia? Może te więzadła faktycznie nas ciągną An Angel, nie przejmuj się, jakoś tam ogarnelysmy sytuacje, to znaczy Kaewso ogarnęła
|
|
|
|
#2688 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na ktg Mała już szalała w brzuchu w najlepsze 🤦 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2690 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie jakoś. Wpadłam w szał Vintedziary, na razie 300 zł wpadło, ale zawsze coś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2691 | ||
|
pani.dietetyk
|
Cytat:
![]() ![]() Któremu, tak btw., ta poduszka tak podeszła, że chce mi ją zabrać i mowi, ze poki nie mam jeszcze brzucha to możemy na niej spać na zmianę xD A co do pierwszeństwa to gratuluję, już sobie wyobrażam to zabijanie Cię wzrokiem..... Kurde, u mnie jeszcze w ogole brzucha w ciazy nie widać i tak mi jakoś głupio. Cytat:
Ale tak serio, mi się nic nigdy nie udało sprzedać w internecie, jakoś nie mam do tego cierpliwości
|
|
#2692 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co tam u Ciebie? Jak się czujesz? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2693 |
|
Rozeznanie
|
Nie pytajcie jak się czuję...
Ale dużo uśmiechu daje mi czytanie waszych wpisów. 🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Rozeznanie
|
An Angel, nie chciałam, żeby to źle zabrzmiało, przepraszam. Z troski chciałam wiedzieć co u Ciebie słychać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- AnnLady i stookrotka, powodzenia jutro (dzisiaj) na połówkowych! Trzymam kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2695 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:14 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ---------- Cytat:
Ja w Polsce mam tyle rzeczy do sprzedania, a skończy się pewnie na tym że oddam do Caritas ubrania bo raczej nie będzie kiedy usiąść i sprzedać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle dziś zostaje sobie w domu, miałam w planach trochę ogarnąć mieszkanie ale dostałam zakaz od TŻ kazał mi cały dzień doopki z łóżka nie ruszać
No nic poszukam sobie kurtki i butów może uda mi się znaleźć coś ciekawego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Do ciuchów nie mam zdrowia i cierpliwości (można zdjęcie na czlowieku? Nie mozna, człowiek sprzedaje bo upa za duza), ale meble na olxie to idą mi jak swieże buły - wyprzedalam już całe wyposażenie z dawnego gabinetu, a meble, które jeszcze mamy w salonie czekają tylko na to, żeby panowie je odkryli, żebym mogła obfocić
stary ze mnie szydził, że liczyłam na konto premium na olxie, a teraz liczy, że opchnę mu znalezione w garażu dywaniki z poprzedniego auta ))
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Przestraszona wprowadzeniem czerwonej strefy poszłam dziś na pobranie krwi. Znowu dostałam tylko morfologię i to mi się trochę nie podoba, bo myślę, że powinnam dostać ich więcej. Teoretycznie mogłabym je dokupić w laboratorium, ale diagnostyka ma dość wysokie ceny, a żeby iść tam gdzie taniej, to nie chce podwójnego kłucia. Każde następne pobranie jest dla mbje coraz mniej przyjemne, o ile możne to być przyjemne. Ale jak następnym razem dostanę minimum, to zainwestuję :/ Pytałam też o obciążenie glukozą i laborantka mówiła, że kobiety polecają jakąś gotową, smakową glukozę sprzedawaną już w w butelce do picia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja np pierwsze badania miałam perfekcyjne więc chwilę mi nie zlecała badań ale mówiła że jak coś będzie nie halo to będziemy częściej robić. Mi ostatnio zleciła badania i np okazało się że żelazo spadło o połowę od ostatniego badania ja tego jakoś nie czuję bo jest w normie jeszcze ale mimo wszystko to jest sygnał chociażby dla mnie że coś się dzieje i trzeba działać żeby Mała miała z czego ciągnąć... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

A zdradzisz gdzie pracujesz tak wcześnie? Jaka branża? Nie wiem czy nie wspominałaś czy ja jakoś przeoczyłam.

jako przedostatnia z dziewczyn

i może ciąża była przenoszona np 1—2 tyg, ale reszta się pospieszyła, albo tp źle wyznaczony, hmm, no sama nie wiem
też jestem ciekawa jestem jak to się stało 

ja tego jakoś nie czuję bo jest w normie jeszcze ale mimo wszystko to jest sygnał chociażby dla mnie że coś się dzieje i trzeba działać żeby Mała miała z czego ciągnąć...