Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2. - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-03-23, 20:38   #2671
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usunięte

Dot.: Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2.

Magbet coś konkretnego z gumami ćwiczysz?

Ja się nie mierzę, a powinnam chyba zacząć. Mam spodnie jako wyznacznik czy trzeba dać hamulec z jedzeniem.

Higru w jednym

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-23, 20:43   #2672
Higurashi
Czarna owca

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;89538593]Magbet coś konkretnego z gumami ćwiczysz?

Ja się nie mierzę, a powinnam chyba zacząć. Mam spodnie jako wyznacznik czy trzeba dać hamulec z jedzeniem.

Higru w jednym

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Założę nowy lewy, stary prawy i będzie tylko 6 cm różnicy

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 06:22   #2673
squirrelqa
Zakorzenienie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89538318]Mnie się teraz zatrzymały obwody, w ok. 4 lata obwód bioder wzrósł mi o 4 cm.
Po prostu wizualnie jest ta okolica jędrniejsza i jakby bardziej uniesiona.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Dzięki za odpowiedź
Sama nie wiem, co o tym myśleć. Daję z siebie bardzo dużo na treningach, a kompletnie nie widzę różnicy w wyglądzie. Zniechęcenie level max obecnie...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

squirrelqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 07:11   #2674
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź
Sama nie wiem, co o tym myśleć. Daję z siebie bardzo dużo na treningach, a kompletnie nie widzę różnicy w wyglądzie. Zniechęcenie level max obecnie...

+1
Ja co prawda jestem na redukcji, niby kilogramy lecą, ubrania jakby luźniejsze, a patrzę w lustro i nie widzę żadnej różnicy. Też mam chwilę zwątpienia przez to.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 07:16   #2675
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Róbcie sobie zdjęcia, potem porównując widać różnicę.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 08:01   #2676
gosia_9508
Zakorzenienie

Ja sobie od kilku lat powtarzam, ze W KOŃCU muszę zrobić sobie zdjecia, aby mieć porównanie jak sylwetka zmienia się z czasem. I tak sobie powtarzam, ze ćwiczę już kilka lat, a zdjęcia nie mam żadnego
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 08:31   #2677
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedź

A jaki cel masz treningu i jakiego efektu nie widzisz?
Bo powodów może być pierdyliard i w dodatku mogą zachodzić na siebie i zaciemniać kompletnie sytuację.
Np. jesli równoczesnie chudniesz i ćwiczysz na powiekszenie miesni, to może nie byc widac różnicy w wymiarze bioder bo gubisz tłuszcz w takim tempie ubytku cm jak nabudowywujesz mięśnie. (a to i tak extra wynik swoją drogą)

A moze ćwiczysz siłowo dobrze ale za mało jesz- tu nie ma bata, zeby budowac obwody z mięsni trzeba solidnie jeść jakosciowo i ponad zapotrzebowanie, równolegle bedzie sie tez nabudowywac tkanke tłuszczową. Jak za mało jesz, to się owszem nie otłuszczasz ale i miesnia nie zbudujesz.
A moze masz źle ułożony trening pod swoje predyspozycje, pod swoją motorykę ruchu.
A moze masz dobry trening ale źle technicznie wykonujesz ćwiczenia na dana partię, przy pośladkach to wręcz łatwiejsze niz robić poprawnie.

itd. niestety.
Jak coś nie wychodzi w budowaniu sylwetki, powinna wejść korekta dobrego trenera personalnego i to taka, ze kilka razy pod rząd będzie stał i korygował, a potem kontrole co równe x czasu i korekta kolejna i programu treningowego i techniki i diety.
To jest bardzo trudne, kształtować ciało w określony sposób.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Higurashi Pokaż wiadomość
Założę nowy lewy, stary prawy i będzie tylko 6 cm różnicy

Ta sytuacja to jest absolutny HIT!!!
Czytałam na drugim wątku, myślałam że padnę ze śmiechu.

To nawet lepsza akcja niż jak moim znajomym paczkę z DE do RP,
ostatecznie wysłano do RPA. Ale był dym.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 09:16   #2678
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cava jak zwykle prosto w punkt dodałabym jeszcze progresywne zwiększanie ciężaru i ćwiczenia do upadku mięśniowego.

A sytuacja z butami to hit
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 09:44   #2679
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość

Hahahaha, jedna literka a tyle zmienia

Cieszę się, że mogłam poprawić humor, jak mi przeszło zdumienie to też już po prostu siedziałam i się śmiałam, bo co mi zostało

Stary 2023-03-24, 11:10   #2680
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahaha, jedna literka a tyle zmienia

To znaczy my to tak sobie tłumaczymy, choć to i tak bez sensu, bo przecież tracking się posługuje kodami i innymi skrótami,
Polska ma PL a nie RP w oznaczeniu trackingowym.

No ale innej teorii nie wymyśliliśmy, dlaczego paczka do Polski (rzut przez 1 granice z Niemiec) znalazła się ostatecznie w RPA.
I tak cud że się znalazła i w końcu, po wielkich awanturach i reklamacjach, dotarła do adresata.

Trzymam kciuki za drugiego buta!

Liz Williams
Stary 2023-03-24, 11:41   #2681
squirrelqa
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki cel masz treningu i jakiego efektu nie widzisz?
Bo powodów może być pierdyliard i w dodatku mogą zachodzić na siebie i zaciemniać kompletnie sytuację.
Np. jesli równoczesnie chudniesz i ćwiczysz na powiekszenie miesni, to może nie byc widac różnicy w wymiarze bioder bo gubisz tłuszcz w takim tempie ubytku cm jak nabudowywujesz mięśnie. (a to i tak extra wynik swoją drogą)

A moze ćwiczysz siłowo dobrze ale za mało jesz- tu nie ma bata, zeby budowac obwody z mięsni trzeba solidnie jeść jakosciowo i ponad zapotrzebowanie, równolegle bedzie sie tez nabudowywac tkanke tłuszczową. Jak za mało jesz, to się owszem nie otłuszczasz ale i miesnia nie zbudujesz.
A moze masz źle ułożony trening pod swoje predyspozycje, pod swoją motorykę ruchu.
A moze masz dobry trening ale źle technicznie wykonujesz ćwiczenia na dana partię, przy pośladkach to wręcz łatwiejsze niz robić poprawnie.

itd. niestety.
Jak coś nie wychodzi w budowaniu sylwetki, powinna wejść korekta dobrego trenera personalnego i to taka, ze kilka razy pod rząd będzie stał i korygował, a potem kontrole co równe x czasu i korekta kolejna i programu treningowego i techniki i diety.
To jest bardzo trudne, kształtować ciało w określony sposób.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Cava jak zwykle prosto w punkt dodałabym jeszcze progresywne zwiększanie ciężaru i ćwiczenia do upadku mięśniowego.

A sytuacja z butami to hit
Cel to uniesione i odznaczające się pośladki, a nie płaskie i prawie takie, jak przedłużenie pleców
Widzi się tyle spektakularnych metamorfoz, na siłowni też widzę fajnie wyćwiczone tyłki, więc jakos to jest osiągalne...
Z trenerem ćwiczę raz w tygodniu, ciężary są zwiększane, czuję, że pośladki popracowały po treningu, ale choćby tego ujędrnienia czy uniesienia brak; nie wspominając o rzeczywistym powiększeniu tej części.
Jem dużo, na pewno nie jest to żadna redukcja, ale skrupulatnie zapisywałam to tylko kilka tygodni, więc może to jest w moim przypadku kluczowy czynnik?

Myślę o zmianie trenera i poszukanie takiego, który się podejmie współpracy, dając mi jakąś gwarancję efektów... To w ogóle możliwe?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2023-03-24, 11:53   #2682
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Cel to uniesione i odznaczające się pośladki, a nie płaskie i prawie takie, jak przedłużenie pleców
Widzi się tyle spektakularnych metamorfoz, na siłowni też widzę fajnie wyćwiczone tyłki, więc jakos to jest osiągalne...
Z trenerem ćwiczę raz w tygodniu, ciężary są zwiększane, czuję, że pośladki popracowały po treningu, ale choćby tego ujędrnienia czy uniesienia brak; nie wspominając o rzeczywistym powiększeniu tej części.
Jem dużo, na pewno nie jest to żadna redukcja, ale skrupulatnie zapisywałam to tylko kilka tygodni, więc może to jest w moim przypadku kluczowy czynnik?

Myślę o zmianie trenera i poszukanie takiego, który się podejmie współpracy, dając mi jakąś gwarancję efektów... To w ogóle możliwe?

A czy Twoja masa idzie w górę tak ogólnie?
Ćwiczysz siłowo całe ciało?

Liz Williams
Stary 2023-03-24, 12:10   #2683
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:

Na te metamorfozy to nie ma co patrzeć, ogólnie nie polecam sugerować się sylwetkami innych. Wczoraj widziałam całkowicie początkująca dziewczynę, która uczyła się robić hip thrusty z 2kg ciężarkiem, a pośladki miała jak dwa melony trenowane od 10 lat

Liczysz białko? Przyrost mięśni jest baaaaardzo powolny. U mnie podobnie jak Celestine „przyrosło” około 4-5cm w pośladkach przez ponad 3 lata treningów 3-5x w tygodniu.
Stary 2023-03-24, 12:25   #2684
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Znam dziewczynę co ćwiczy rurę, aerial i rozciąganie (ale już takie konkret - kobieta guma), a poślad taki, że prawie kufel piwa możesz położyć. I ona opróczz tego to tylko po mieście na rowerze jeździ, nie że jakieś trasy weekendami, ale po prostu to jej środek transportu. Tu podjedzie 3 km, tam 4, a do domu klejne 3. I to jest przypadek który dosłownie wypytałam skąd taki tyłek. Żeby było śmiesznie przy tej ilości treningów mocno na górę ciała ma też "nietoperki" na ramionach. Myślę, że każdy wie o co chodzi.

Nasza budowa ciałą jest jednak kluczowa. Sama się już poddałam. Nie chce mi się. Mam (oczywiście moim zdaniem) zajedwabistą talię, którą dała mi natura, nie ćwiczyłam nigdy specjanie mięśni brzucha, ale mam tez płaski, szeroki tyłek. Zamiast się bawić w wieczne treningi w domu, gumy itp. ćwiczę to co lubię i co mi absolutnie nie poprawi tyłka
Stary 2023-03-24, 12:47   #2685
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:

No ale jak to kilka tyg. 6-9 to nie będzie spektakularnych efektów. Daj sobie i trenerowi czas.

Stary 2023-03-24, 12:59   #2686
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usunięte

Mi nie zależy na powiększeniu pośladków. Przynajmniej narazie. Podobają mi się takie zbite, wyciągnięte szczupłe ciała jakie mają np niektórzy ćwiczący jogę.
Narazie uczę się na małych ciężarach. Na początek chcę zrobić porządek z plecami- siedzenie przy biurku nie służy. Poprawić postawę, poprawić zakresy ruchu, wzmocnić core, a przy okazji trochę poprawić skład ciała. Dużych oczekiwań nie mam, bo nie trzymam sztywniej diety, nie liczę kalorii itp. Ale sam ruch wiele pomaga. Takie zapadnięte zgarbione ciało z brzuchem do przodu wygląda o wiele gorzej niż wyprostowane.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 13:32   #2687
squirrelqa
Zakorzenienie

Cytat:
A czy Twoja masa idzie w górę tak ogólnie?
Ćwiczysz siłowo całe ciało?
Od października przybyło ok. 2kg.
Ćwiczę całe ciało i stety niestety efekty widzę na plecach Tam to potrafią się te mięśnie pokazać, zmienia się ciało. Ale górę zawsze miałam silną i lubię ją ćwiczyć, a ten dół za nic nie chce ruszyć
Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Na te metamorfozy to nie ma co patrzeć, ogólnie nie polecam sugerować się sylwetkami innych. Wczoraj widziałam całkowicie początkująca dziewczynę, która uczyła się robić hip thrusty z 2kg ciężarkiem, a pośladki miała jak dwa melony trenowane od 10 lat

Liczysz białko? Przyrost mięśni jest baaaaardzo powolny. U mnie podobnie jak Celestine „przyrosło” około 4-5cm w pośladkach przez ponad 3 lata treningów 3-5x w tygodniu.
Ech, no chyba genetyka i anatomia to w niektórych przypadkach mają ogromne znaczenie.
Białko liczyłam przez te kilka tygodni razem ze spisywaniem całego jadłospisu i dobijalam do 100-120g (na 62kg masy ciała). Teraz jak się zniecheciłam, to i białka trochę mniej już jest na pewno.
Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
No ale jak to kilka tyg. 6-9 to nie będzie spektakularnych efektów. Daj sobie i trenerowi czas.

Te dwa miesiące to czas między oficjalnymi pomiarami tyłka Na siłowni to jestem już ponad 2 lata, średnio 2 razy w tygodniu, czasem 3 razy.

Stary 2023-03-24, 13:49   #2688
cava
Zakorzenienie

Da się to ruszyć na 100%
Oczywiście nie każdy będzie miał ostatecznie brazylijski tyłek, ale powiększyć się da.

Może muszą wejść maszyny, żeby bardziej izolować.
A może inne ustawienie tułowia, teraz widzę ze bębnią ze żeby bardziej szło w pośladki to tułów powinien być pochylony.

A może coś sabotujesz sama, robisz za dużo cardio? Biegasz?

A może jesteś za bardzo krytyczna wobec siebie i nie doceniasz, nie zauważasz tego co zostało wypracowane?

Liz Williams
Stary 2023-03-24, 14:00   #2689
squirrelqa
Zakorzenienie

Cytat:
Da się to ruszyć na 100%
Oczywiście nie każdy będzie miał ostatecznie brazylijski tyłek, ale powiększyć się da.

Może muszą wejść maszyny, żeby bardziej izolować.
A może inne ustawienie tułowia, teraz widzę ze bębnią ze żeby bardziej szło w pośladki to tułów powinien być pochylony.

A może coś sabotujesz sama, robisz za dużo cardio? Biegasz?

A może jesteś za bardzo krytyczna wobec siebie i nie doceniasz, nie zauważasz tego co zostało wypracowane?
Dzięki za wsparcie Dobrze usłyszeć, że jest nadzieja.
Rzeczywiście nie robię dołu maszynach, tylko wolne ciężary, więc to może być jakiś trop.
Sama jakiś czas temu zauważyłam, że pochylenie lepiej działa na pośladki i mocniej je czuję, więc staram się to właśnie robić.
Cardio nie robię.
Za bardzo krytyczna - pewnie trochę tak.

Myślisz, że warto próbować znaleźć nowego trenera i opisać mu to wszystko od A do Z z nadzieją, że trafię na prawdziwego magika i coś zdziała? Jak takiego w ogóle znaleźć?

Edytowane przez squirrelqa
Czas edycji: 2023-03-24 o 14:01
Stary 2023-03-24, 14:16   #2690
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2.

squirella, a ile kalorii jadłaś jak je liczyłas? Może tutaj jest pies pogrzebany? Ja sobie liczę od 3 miesięcy (jestem na masie), doszłam do etapu 2500kcal i znowu będę musiała podnieść, bo cały czas zbyt powoli tyje (1.5kg łącznie, wiec prawie nic). A zawsze mi się wydawało, ze mój limit to 2000kcal i wszystko ponad to będzie elegancko szło w masę.

Wydaje mi się, ze dużo kobiet (w tym ja) ma spore opory, żeby jeść więcej. A bez tego to nic nie zbudujemy, choćbysmy katowały pośladki non stop najlepsza technika.

Edytowane przez Nuova
Czas edycji: 2023-03-24 o 14:18
Stary 2023-03-24, 14:34   #2691
squirrelqa
Zakorzenienie

2100-2200 kalorii. Może za mało? Tylko cały czas z tyłu głowy mam myśl, że nawet jeśli nie ma dość kalorii na zbudowanie mięśnia, to chociaż powinno się coś podnieść i ujędrnić z tego, co tam mam... To tak nie działa?

Stary 2023-03-24, 15:28   #2692
cava
Zakorzenienie

Cytat:
2100-2200 kalorii. Może za mało? Tylko cały czas z tyłu głowy mam myśl, że nawet jeśli nie ma dość kalorii na zbudowanie mięśnia, to chociaż powinno się coś podnieść i ujędrnić z tego, co tam mam... To tak nie działa?

Co się miało podnieść/ujędrnić z powodu większego nawodnienia używanych intensywniej tkanek, to się już dawno podniosło (nawodniło). Na samym początku.

Teraz zostaje już tylko brutalne niszczenie (zrywanie) włókien mięśniowych poprzez ich przeciążanie (trening) i regenerowanie, które polega na na budowaniu większej ilości włókien w miejscu tych pouszkadzanych.
Do tego potrzeba regeneracji i białka i ogólnie kalorii.

Możesz tez sprawdzić czy nie jesteś przemęczona, za mało snu, relaksu i po prostu odpoczynku w dobrym nastroju i bez stresu tez utrudnia.

Może warto szukać nowego a może porozmawiać na początek z obecnym, ze efekty nie są satysfakcjonujące.
Jak szukać, najlepiej chyba z polecenia. Gadać z ludźmi, pytać o opinie, nie spieszyć się z wyborem.
Chodzisz na siłownie nie masz nikogo innego na oku? Ze się zna, robi dobra robitę ze swoimi podopiecznymi _kobietami_?

Liz Williams

Edytowane przez cava
Czas edycji: 2023-03-24 o 15:33
Stary 2023-03-25, 13:47   #2693
Higurashi
Czarna owca

Mój drugi but ekspresowo nadgonil i w efekcie dziś za mną pierwsze exo z wysokością Beyond. Oprócz tego półtorej godziny rurki, bo poszłam na otwartą salę przed zajęciami, trochę pocwiczylam, trochę się porozciagałam

Stary 2023-03-25, 13:54   #2694
squirrelqa
Zakorzenienie

Cytat:
Co się miało podnieść/ujędrnić z powodu większego nawodnienia używanych intensywniej tkanek, to się już dawno podniosło (nawodniło). Na samym początku.

Teraz zostaje już tylko brutalne niszczenie (zrywanie) włókien mięśniowych poprzez ich przeciążanie (trening) i regenerowanie, które polega na na budowaniu większej ilości włókien w miejscu tych pouszkadzanych.
Do tego potrzeba regeneracji i białka i ogólnie kalorii.

Możesz tez sprawdzić czy nie jesteś przemęczona, za mało snu, relaksu i po prostu odpoczynku w dobrym nastroju i bez stresu tez utrudnia.

Może warto szukać nowego a może porozmawiać na początek z obecnym, ze efekty nie są satysfakcjonujące.
Jak szukać, najlepiej chyba z polecenia. Gadać z ludźmi, pytać o opinie, nie spieszyć się z wyborem.
Chodzisz na siłownie nie masz nikogo innego na oku? Ze się zna, robi dobra robitę ze swoimi podopiecznymi _kobietami_?
Dzięki bardzo Zastosuję się do Twoich rad i będę miała oczy otwarte w kwestii nowego potencjalnego trenera. Zobaczymy, jak wyjdzie

Stary 2023-03-26, 20:07   #2695
Higurashi
Czarna owca

Miałam dziś tragiczny dzień pod kątem diety i lenistwa. Czuję się jak taka smutna, zmęczona beczka. Pomyślałam, że się pożale, bo jak publicznie Wam tu o tym napiszę, to raz, że będę pamiętała, a dwa, wstyd mi będzie i się bardziej zbiorę do roboty

Stary 2023-03-26, 20:41   #2696
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam dziś tragiczny dzień pod kątem diety i lenistwa. Czuję się jak taka smutna, zmęczona beczka. Pomyślałam, że się pożale, bo jak publicznie Wam tu o tym napiszę, to raz, że będę pamiętała, a dwa, wstyd mi będzie i się bardziej zbiorę do roboty

Piątka Higu! Ja mam dzisiaj podobnie, może dietowo znośnie, ale byłam strasznie leniwą parówką, nawet na spacer nie wyszliśmy jak co niedziela

Jutro będzie lepiej
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-26, 20:45   #2697
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Higu no jakbyśmy się umówiły

Ja wczoraj byłam ziemniakiem, który nawet nie wyszedł z domu ale za to zjadł nadprogramowo całą tubę pringelsów na raz. Ty wtedy byłaś aktywna Dzisiaj za to u mnie sportowo i po wczorajszym przejedzeniu chyba pierwszy raz od nie wiem kiedy zjadłam mało i to nie bo się pilnowałam, ale jeść mi się nie chce.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2023-03-26, 20:51   #2698
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Piątka Higu! Ja mam dzisiaj podobnie, może dietowo znośnie, ale byłam strasznie leniwą parówką, nawet na spacer nie wyszliśmy jak co niedziela

Jutro będzie lepiej
I tego nam życzę!

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Wolha wRedna Pokaż wiadomość
Higu no jakbyśmy się umówiły

Ja wczoraj byłam ziemniakiem, który nawet nie wyszedł z domu ale za to zjadł nadprogramowo całą tubę pringelsów na raz. Ty wtedy byłaś aktywna Dzisiaj za to u mnie sportowo i po wczorajszym przejedzeniu chyba pierwszy raz od nie wiem kiedy zjadłam mało i to nie bo się pilnowałam, ale jeść mi się nie chce.
Wymieniamy się ale liczę na to, że teraz już pójdzie sprawnie, bo się tak niefajnie ciężko czuję. Gdybym tylko mogła to uczucie przywołać na zawołanie, to by mi ułatwiło życie

Stary 2023-03-26, 20:53   #2699
stotek
Zakorzenienie

Parówa stotek też się wita na pokładzie

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Stary 2023-03-26, 21:21   #2700
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość
Parówa stotek też się wita na pokładzie

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
No to witam w klubie

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości