![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Witam was kochane. Powiedzcie mi czy trafił was kiedys szlag tak na miejscu?
Do 2 w nocy meczyłam jedna kiece żeby móc ja dzisiaj oddać, zostały mi tylko do przyszycia guziki na pasku w spódnicy. Więc zapięłam zamek i w tym momencie szlag ![]() ![]() ![]() Tak sobie tylko myśle że dobrze że jeszcze mam dzis czas to wymienić bo jakby to młodej w dzień ślubu się zepsuło to miałaby pełne prawo ryczec jak lew. A dziś ciąg dalszy pecha. Rano od tatinka opierdziel za auto (moja mama wczoraj wyciągała z niego Kamile i nie pozamykała). Szyber dach otwary więc jest mokro na siedzeniu i jakies kociska mu tam siedziały. Robiłam babci śniadanie to rozwaliłam w drobny mak pojemnik na cukier. Robiłam sobie śniadanie to mi cała sól się wsypała do jajecznicy. Normalnie dobijcie mnie od razu bo nie wytrzymam. Albo lepiej sama się zapne w kaftan bezpieczeństwa żeby nikomu krzywdy nie zrobić. lepszego dnia niż mój życze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
Mysia głowa do góry nie stresuj sie
![]() A koty do dobrych ludzi sie pchają ![]() Śliczne te dzieciaki ![]() Ja odpoczywam bo małe spi, a zaraz zacznie szaleć ![]() Mała ma 5 miesięcy, to do mnie nie dociera ![]() Obudziła się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Wtajemniczenie
|
Myszko bedzie dobrze
![]() ![]() ![]() Podam ci przykład moich znajomych, gdyby był to ktoś inny to bym powiedziala ż ma cholernego pecha a oni poprostu przyjmują wszystko na bary i dalej do przodu ![]() ![]() - ukradli im przed sylwestrem samochód, znalazł sie ale częsciowo (bez instalacji gazowej , co lepszych elementów itd) mniej wiecej co 2 tyg coś w nim kolejnego klęka w najmniej odpowiedni momencie a to gdy trzeba do pracy,a to gdy z chorą babcia do lekarza itd - remontują sobie dom: kumpela (też Justyna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale zawsze z tarana do przodu idą i to mi sie bardzo podoba ![]() ...wczoraj jak mi o tym stropie napisala to jej odp że juz mnie niczym nie zaskoczy ![]() ![]() ![]() Myszko bo burzy jest zawsze słonko i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() ![]() Wysyłam telepatycznie pozytywne wibracje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
Tysia kanapka mi z ust wypadła jak zaczełam czytać o suficie a do końca było jeszcze daleko
![]() Chyle czoła przed tak silną wolą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Kochane jestescie
Tysiak potrafis zna duchu podniesc. Juz od dłuższego czasu się we mnie zbiera i dziś sie przelało i puściły mi nerwy. Odbije sobie na zakupach z koleżanką. Śliczne dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() więc przykładowo jak ostatnio kupiliśmy grzejniki do całego domu do wymiany to nie można było tak poprostu powiedzieć "Kupiliśmy" bo zaraz by było że mamy w trzy i trochę kasy, trzeba było przedtem pogderać że stare mają tyle lat co ja ![]() ![]() ![]() zazdrość ludzka nie zna granic ![]() Ja z natury wesołek jestem ![]() ![]() ![]() ![]() o córcia wstała ....sikamy sobie tu mlekiem po oczach pozdrowienia z mlecznej krainy ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Linijko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ejvia slicznosci na tych foteczkach ![]() ![]() Tysiu moj tez wiekszy od rowiesnikow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myszko ale mialas przeboje ![]() ![]() ![]() ![]() Kiciamala do mnie tez nie dociera ze moj maly skonczy za 3 dni 5 miechow.Wsyztskiego naj dla malenstwa z okazji 5 mieszkow ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewcyzny prosze o pomoc maly dorwal sie do klaiwatury i mi pozamienialo literki zamiast Z mam Y , - mam plus i takie tam rozne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesli to nie pomaga to wchodzisz panel sterowania/ustawienia regionalne/i wybierasz Polski-programisty - twoj synciu po porstu zmienil ci ustawienie klawiatury na maszyne do pisania ![]()
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Tysiu tys to mleczna kobieta jezd
![]() ![]()
#2681 |
Wtajemniczenie
|
Myszka, no nerwa musiałaś mieć nieziemskiego
![]() ![]() ![]() ![]() Justyna, wiem że wystarczy wcisnąć dwa klawisze z lewej strony żeby to odwrócić... tylko nie pamiętam które ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Caryo o znalazłam lewy shift+ctrl dzięki za podpowiedz
![]()
#2684 |
Zadomowienie
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyzzzzzzzzzzz yyyyy.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
A ja łysieje - objętość moich włosów spada masakrycznie. Mam taka spinke ktora upina wlosy w cos rodzaj koku. przedtem ledwo sie dopinala, teraz spinka jest luzna
![]() |
#2686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
witajcie dawno nas tu nie było
![]() a moja zuzia wczoraj skonczyla pól roczku boze kiedy to zlecialo ![]() czlowiek nawey sie nie obejrzy a bedzie roczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Myszko mi tam zakupy zawsze humor poprawiają, mam nadzieję, że i Tobie pomogą ![]() Misia witaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Wtajemniczenie
|
Justyna, Bafi, polecam się jakby co
![]() ![]() ![]() Co do włosów to ja po wizycie fryzjerki straciłam całą wielką garść ![]() ![]() ![]() ![]() Poczytajcie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57981 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Wtajemniczenie
|
Mój mąż właśnie wrócił z pracy... przyniósł ciekawy dzwonek w telefonie
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz ![]() ![]() Jak wrzucę do komputera to mejlem mogę puścić dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
Ojejku, jejku ile tu się dzieje!!! A ja sierota siedze nad licencjatem. Do niedzieli mam oddać a dziś rano komp. padl, to znaczy padło zasilanie a ja już w myślach pisałam pracę od nowa. Z drugiej strony uświadomiłam sobie jak strasznie jestem od tej maszyny uzależniona- książki tu, praca tu, rozrywka tu- KATASTROFA!!
Pochwalę sie tylko dwoma osiągnięciami- od września nowa praca i drugie- od kilku dni codziennie rano biegam i ćwiczę. Efektów jeszcze nie widać ale samopoczucie super. A teraz pędzę zmienić mężusia, który już od godziny spaceruje z Zuzanką. Buziaczki dla wszystkich
#2692 |
Wtajemniczenie
|
fotosecion
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zadomowienie
|
Misiu wszytskiego najlepszego z okazji pol roczku
![]() ![]() ![]() ![]() Carya to ja sie pierwsza ustawiam w kolejce za tym hiciorem ![]() ![]() Ejeczko podziwiam ![]() ![]() ![]() ![]() Tysiu a Werka znowu zabija usmiechem ![]() ![]() Przed chwila moja mama dala malemu szklanke .....a ten odrazu pyszczolek otworzyl i bach do buzki.....a tam pusto ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Ojej ja tam wcinalam witaminy na wlosy i dalej wcinam (skrzyp) to w koncu witaminy i mineraly - jak maja zaszkodzic? Myje w Vichy tym czerwonym a do tego uzywam Wax-a i olej kokosowy. Ale najlepiej moim wlosom zrobilo obciecie
![]() ![]() Co do tluszczyku - to ten tluszczyk teraz jest bardzo potrzebny do rozwoju dziecka, w koncu z dnia na dzien nasze maluszki coraz wiecej sie ruszaja - oj beda potrzebowaly coraz wiecej paliwa do spalania ![]() To ja tez wklejam dzisiejsza sesje pt szalalam szalalam az sie baaardzo zmeczylam ![]() I sliczny kapelusik jaki dostalam ![]()
#2695 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Ejva, z tym łykaniem to też mi się tak wydaje ale fryzjerka jak była też coś tam wspomniała że nie mogę brać. Chociaż półroczne dziecko jest już takie duże, praktycznie wszystko je więc nie wydaje mi sie żeby ziółka mogły mu zaszkodzić ![]() Joasia jest śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laski, co za noc! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy za słowa uznania dla mojej modelki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ejva fotki super zaczne od poprzednichj z koszyczkiem na święconkę bomba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Dzis już lepszy humorek ![]() Ale na zakupach nadal miałam pecha ![]() ![]() Na koniec poszysmy jeszcze do monopolowego (koleżanka się uparła na Absynt ![]() Ofiara losu ze mnie. Na szczęście skończyłam ta kiece ślubną i pojechała dziś z tatinkiem do pracy i czeka na odbiór. No to teraz wklejamy zdjęcia z ostatniego samodzielnego "wypasu" dziewczynek na balkonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Wtajemniczenie
|
Myszka, śliczne dziewczynki, sama radość
![]() ![]() ![]() Hmmm, Absynt... dobrze że mój mąż tego nie czyta... pewnie już by wsiadał w samochód i wybierał się na "kawkę" ![]() ![]() Ej, dobrze że ten wczorajszy dzień się skończył bo faktycznie miałaś przygodę na przygodzie ![]() ![]() Tysiu, oj tak, zemścimy się!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Jakie śliczne dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki
![]() Jak tutaj kolorowo i cukierkowo od waszych synkow i coreczek, modelki rosna nam ze ho hooo...no i modele rowniez. ![]() Ja sie pochwale ze mam dzis urodzinki, 23 ![]() ![]() Ogolnie to u nas ok, tylko cos ostatniow nocy maly daje czadu, tzn budzi sie co godzinke juz nie wiem o co mu chodzi, dzis mu zrobilam mleko po raz pierwszy w nocy, najadl sie i spal, moje mleczko chyba przestaje mu juz wystarczac. Mi tez wylaza wlosy jakos od marca, wylaza i wylaza, biore vitaminy Prenatal tylko, ale co z tymi wlosami? mam zostac tym łysolem z 'Władcy pierscienia'? ![]() zalaczam fotki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.