![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Kania505, to widze, ze sie ostro przygotowujesz. Ja bym chya nie dala rady. Na histe ucze sie tyle co na fakultet, a na wos, tyle co na lekcje.. na polski nie ucze sie w ogole, staram sie czytac lektury... Angielski - chodze na kursy przedmaturlane, ale słowek nie wkuwam :/ Nie ma czasu.. wszytsko przez wizaz, kazda wolna chwile mu poswiecam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Wtajemniczenie
|
wow, to ja tu cienko przy Was wypadam. zdaję polski (rozsz - nie wiem po co, chyba moje własne ambicje), ang (rozsz) i geogr.(rozsz).
podziwiam te, które zdają tyle przedmiotów |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
... choć nie Westwood
|
Nieee, ja to dopiero cienko wypadam.
Oprócz polskiego (R) i angielskiego (P) zdaję tylko obowiązkowy przedmiot- WOS (R). Ale pomyślałam, że skoro i tak inne przedmioty mi się nie przydadzą, to po co mam się męczyć. Nic nie poradzę na to, że taka leniwa jestem ![]() Największy problem to to, że się W OGÓLE nie uczę. naprawdę. NIC. Nie wiem jak ja zdam maturę ![]() Ale cały czas sobie mówię, że dopiero po studniówce zacznę. Teraz i tak nie mogłabym się skupić. Zresztą fizycznie też nie dałabym rady (mam przynajmniej pretekst ![]() Wracając do studniówki; Ile mniej więcej kosztują rękawiczki?
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Ja też się nie zaczęłam uczyć, a powinnam ;/ Studniówka już za mną i co? Powinnam zacząc się uczyć, ale mi się nie chce Oo
Zdaję wszystko rozszerzone tzn polski, angielski i geografię, eeee ;x Ale zaraz jak zrobię naleśniki biorę się do wstępnego pisania pracy z polskiego, potem powypisuję sobie słówka z ang do nauki i napiszę 3 zadania :P, z historii też sobie poczytam, z geografii nakreślę plan działania i się mu poświęcę no i w końcu doczytam lektury^^
#2676 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie na feriach zaczne troche uczyc. Tzn.. przygotowywac, bo musze napisac prezentacje z polaja, przeczytac "transatlantyk", nauczyc sie II wojny swiatowej, polski Jagiellonow... i nie wiem co jeszcze, ale cos czuje,ze ani jednego z tych zadan nie wykonam i zostawie na ostatnia chwile. chyba powyzywam kogos na wizazu, dostane tymczasowego bana i bedzie ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Wtajemniczenie
|
A jakie kierunki studiow was interesuja? bo ja sie zastanawiam nad politologia i stosunkami międzynarodowymi... ale itak najbardziej chcialabvym zostac kosmetyczką, albo fryzjerka.. czemu nie ma studiów fryzjerskich,buuuuuuu!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zadomowienie
|
hawrodytka ja tez chcialam stusunki miedzynarodowe ale musialabym zdawac hist wiec narazie obstaje przy politologii lub pedagogice <pokrewne kierunki, nie ma co
![]() mielismy dzis nagrania do prezentacji na filmie ze studniowki - robilismy wszystko na zywca i nagrywalismy ujecia w grupkach tak jak sie razem trzymamy ![]() ![]()
#2680 |
Zakorzenienie
|
Ja idę na socjologię na WSE, ktoś też się wybiera? ;P
A teraz zmykam robić to, co powinnam ;]
#2681 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() A ja z kolei najbardziej chciałabym zostać wizażystką albo stylistką. Może w międzyczasie zrobię jakiś kurs... ale jak to się wszytsko potoczy to nic nie wiadomo.
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tez myslalam o administracji ale niestety na wszystkie uczelnie blisko mnie zycza sobie historie a za takie atrakcje to ja jednak dziekuje ![]()
![]() |
#2683 |
Zadomowienie
|
![]()
A co do ponczoch z allegro, to nie dosc, ze kupilam te gatty, to jak sie potem okazalo bez paskow silikonowych (kurcze no nie znam sie wiec kupilam, a potem przeczytalam na wizazu o tych silikonach) to paczka idzie do mnie od tygodnia! Dzis chociaz byl tata w domu listonosz nie pofatygowal sie z przesylka i zostawil awizo w skrzynce. Zaraz bede szla na poczte, mam nadzieje ze to te ponczochy. Ciekawe czego to warte? Pewnie beda sie zsuwac z nog i bede zmuszona wybulic kolejna kase, na nowe ponczochy. Jak narazie najtansze widzialam po 15zł. Nie mam czasu juz szukac, studniowke mam w czwartek..
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Oj ja kiedys myslalam o dziennikarstwie,ale trzeba polski R, a ja zdaje P. Jak sie nei dostane, to chyba pojde do jakiegos studium fryzjerskiego, aaa zreszta zobaczy sie...
A jesli chodzi o ponczochy , to mam z gatty, dalam 15,30zl. |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() u nas nikt w piatek do szkoly nie idzie nasza wychowawczyni dostanie białej ![]() przełożyłam sobie fryzjera na 13.30 ![]() paznokcie mi kolezanka zrobi ![]() ![]() ![]() jak tam u was przygotowania?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
ja wybieram sie na kosmetologie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Wtajemniczenie
|
Moj chlopak studiuje kosmetologie, ale na prywatnej we wrocku. Bedzie mial licencjat, ale pozniej moze w Łodzi robic magistra na Akademii Medycznej dziennie... Korzystnie... niedaleko mojego miasta w Nysie, jest uniwerek i tam jest kosmetologia pierwszy rok i jest na niej z 200 osob, ale nie iwem jak z poziomem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
ej nooo
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Wtajemniczenie
|
spadaj Div:p trzeba sie lepiej poznac;p
BTW ładna fryzura |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
... choć nie Westwood
|
Ha, właśnie zamówiłam sobie rękawiczki
![]() 36 zł z przesyłką ![]() Mam nadzieję, że będę zadowolona ![]()
![]() |
#2692 |
luckygirl
|
Hm to może i ja coś dodam
![]() Zdaję polski (P),angielski (P),historię (R) i WOS (R). Miałam zdawać rozszerzony polski dla własnej satysfakcji,ale stwierdziłam,że i tak nie ejst mi potrzebny,aby się dostać na studia,więc po co sie męczyć,musze sie skupić na historii i WOSie ![]() A wybieram się na prawo.Uwielbiam prawo ![]() Poza tym będe jeszcze składała na stosunki międzynarodowe,politologi ę,archelogię,europeistykę ![]() ![]() ![]() A co do kosmetologii to też bardzo chciałam,ale niestety tam chyba trzeba chemię zdawać,więc dopada:/ I jeszcze może na dietetykę złoże hmmm... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Konto usunięte
|
A ja nie wiem gdzie idę i jakoś zwisa mi to
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
mam ponczochy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. wybieram sie na psychologie do warszawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
luckygirl
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3520216]A ja nie wiem gdzie idę i jakoś zwisa mi to
![]() Ostre słowa ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Wtajemniczenie
|
niew wiem komu odpisać xP
wybieram się na psychologię, stąd polski, angielski, matemetyka i biologia ![]() ![]() i wszystko na rozszeżeniu, bo to znacznie zwiększa moje szanse na dostanie się [na UG jest ok 20 osób na miejsce ![]() a geografia?? sama sie zastanawiam:P na pierwszej karcie z przedmiotami maturalnymi, miałam taki zestaw jak obecnie, ponieważ myślałam, ze goegrafia+matemetyka -> przepustka na większość ekonomicznych i tym podobnych kierunków [wogóle mnie to nie kręci, ale musze miec jakąś alternetywę dla psychologii] później sprawdziałam dokłądnie i dowiedzialam się, że i geografia i matematyka są wyagane tylko na typowo geograficznych [geografia, oceanografia] i na ekonomi, dlatego powiedziałam kobiecie od geografi, że nie zdaję, wypisałam sie w fakultetów i chciałam nie iść na próbną maturę [geo mam jako obowiązkowy] a 20 grudnia podjęłąm decyzję, ze zdaję jednak geografię:P nienawidzę jej, ale będę się mniej stresować niż gdybym miała rozszeżona matemetykę jako obowiązkowy przednoit... na próbnej wyszlam z sali po niecałych 40 min, nie zrobiłam 2 czy 3 zadań i uzyskałam bardzo dobty wykim [zwłaszcza, że nigdy nie uczyłam się geografi, a do tej klasy poszłąm ze względu na matematykę] może będę miałą więcej nauki, ale nie za wiele, nie ależy mi aż tak na wyniku z geografi, ale za to będę miała mniej stresu ![]() sprawdzałyście terminy egzaminów?? ja już tak:P z jednej strony się cieszę, ale z drugiej jestem przerazona tempem ![]() 4 maja -> polski 7 maja -> angielski 10 maja -> geografia 11 maja -> biologia 14 maja -> matematyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
luckygirl
|
Matematyka i geografia to dobry skład na studia o kierunku gospodarki przestrzennej.Podobno to teraz najlepsze studia.Mój kumpel studiuje i mówi,że po prostu świene.I mój TŻ też sie na takowe wybiera
![]() A co do dat egzaminów to tak: 4 maj - polski 7 maj- angielski 8 maj - WOS 17 maj - historia zobaczymy jak mi sie ułożą ustne:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2007-02-03 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Politologia z Public Relations Dziennikatstwo (specj. Public Relations) ![]()
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
martek, slicznie wygladalas, a kolor sukienki jak dla mnie wielki przebój!
![]() co do studiow, ja chce zdawac na resocjalizacje albo nauki spoleczne, ale...tak chcą historie :/ a ja histy nie zdaje tylko wos i mam pozamiatane
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.