![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Mam na imię Kasia i mam 21 lat
![]() ![]() ![]() ![]()
#2672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
również witam Ciebie bardzo serdecznie ![]() ![]() ![]() A poza tym to jak narazie ten majowy weekend to same udręki zamiast odpoczywać jestem coraz bardziej zmęczona, ciągłe wyjazdy, odwiedziny, goście no i TŻ ciągle w domu siedzi, jak do pracy idzie to sobie mogę w spokoju na necie po buszować a tak to się jakoś nie da, bo to, bo tamto, bo siamto. dziś szwagierka z dzieciakami przyjechała, Kalinka już spała więc nie wchodzili do nas ale jutro będzie SAJGON muszę pochować drobniejsze zabawki. no to biorę się do roboty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za miłe powitanie
![]()
#2674 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Alienku super,ze do nas zajrzałaś,bo stęskniłam się za Tobą i Wiką(wklej czasami fotki dla przypomnienia) ![]() Witam serdecznie nową mamusię i nasz rodzynek będzie miał kolegę.Życzę powodzenia na maturze,na pewno będzie dobrze , ja zdawałam maturę 20 lat temu ,ale ze mnie starucha. ![]() Kasiu zazdroszczę Ci latania w Niemczech po sklepach bo tam są świetne ciuszki dla dzieciaczków. Ja od czwartku mam gości także muszę się uginać ale jest super.Zdjęcia dołączę wieczorkiem. Życzę jeszcze dalszego miłego wypoczynku. ![]()
#2675 |
Zakorzenienie
|
Pusiakg ale śliczny ten Twój synuś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to się Monia ucieszy jak wróci i zobaczy że Szymonek ma kolegę, bo tak to same tu dziewczynki u nas ![]() oczywiście ja również życzę Ci powodzenia na maturze ![]() ![]()
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
|
Pusiakg_1987 ja równiez Cię serdecznie witam. Synuś przecudny, zdjęcia śliczne. Takie ma niebieskie oczka jak moja łobuzica.
Alienku miło Cię zobaczyć, wiemy, że Ci ciężko pogodzić pracę z macierzyństwem, a Ty jeszcze pracujesz w różnych godzinach to już wogóle przerąbane. Nel nie tylko Ty dawno robiłaś maturę, ja też kupę czasu temu pisałam egzamin dojrzałości. Jastinku jakoś nie było okazji, ale chciałam napisać, że cudne dziewczynki jesteście. A Wika naprawdę jest Twoją córką, a nie siostrą przypadkiem? Ja w czwartek rano podjęłam spontaniczną decyzję o wyjeździe do mamy, w godzinę byłam gotowa do wyjazdu. TŻ zawiózł mnie na dworzec i pojechałyśmy autobusem do babuni mojej Kasiuni. Dziś rano wróciłyśmy, a zaraz idziemy na 18-tkę do kuzyna. Ale było takie ładne słoneczko i coś się zachmurzyło, a miałam chęć z Kasią pospacerować wkoło podwórka u wujostwa. Kkasiu jak odstroisz swoje gwiazdeczki w niemieckie fatałaszki to ich nie poznamy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
Hello dziewczynki!
Czy ta pogoda to sumienia nie ma? Ludzie powyjeżdżali na długie weekendy, a ta nie moze się zdecydować, ładna mam być czy brzydka? Ale ona rodzaju żeńskiego, a to wszystko tłumaczy... Wczoraj wieczorem dzwoniła do mnie Moni@ i prosiła, żeby Was wszystkie pozdrowić, bo tam gdzie jest nie ma netu, ale nie wiem kogo ja mam pozdrawiać jak tu nikogo nie ma... Tyle dni wolnych było, a tu już jutro do pracy, niewiadomo kiedy to zleciało. Idę poprasować, dopóki dziabąg śpi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
U nas pogoda super ,także ten weekend był w pogodę ładny. Dzięki za życzonka od Moni myślę,że dobrze wypocznie i zapomni o niedobrych chwilkach. Iwonka Ty to jesteś pracuś tylko prasujesz i sprzątasz ,a mi się nie chce. Znajomi wczoraj pojechali i ja zdążyłam tylko łazienkę posprzątać bo reszty mi się nie chce. Miłego dzionka życzę.
#2679 |
Zakorzenienie
|
u nas też pogoda do du***
![]() Iwonka pozdrów też Monię jak będziesz miała z nią kontakt i dziękujemy za pozdrowienia ![]()
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Ile jest Was na tym forum?? Przedstawcie się coś mnie ![]() ![]()
#2681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeju dziewczyny ale miałam weekend majowy. W poniedziałek Wiki dostała u niani gorączki i od wtorku siedziałam z nią w domu. Do piatku miała goraczkę do 39 stopni, a od soboty kaszle i się smarka. dzisiaj już niestety musiałam ją zawieźć doi niani. Ale mam nadzieję, ze bedzie ok. U nas weekend był w kratkę, raz słoneczko, a raz deszcz, dla mnie akurat to bez różnicy było ![]() Miłego dnia mamuśki . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Już po weekendzie a ja przemęczonaaaaaaaaaaaaa Piszcie kochane Kasia i Moni jak tam było na wyjeżdzie. U nas pogoda była przepiękna ,słoneczko świeciło i było ciepło. Dzisiaj idziemy do Babci także zajrzę tutaj wieczorkiem. Miłego dzionka życzę. ![]()
#2683 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoja drogą w tym nowym systemie moja siostra w zeszłym roku zdawała maturę. kompletnie nie wiem o co w tym chodzi. ja zdawałam jeszcze stara maturę i sobie bardzo chwalę. Jakoś tak bardziej uroczyście to wszystko przebiegało. Ta atmosfera. W zeszłym roku nawet nie wiedziałąm kiedy siostra zdaje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
ale pogoda do kitu, już mam dosc
![]() ![]() wyjadę w lipcu do tej Hiszpanii i juz tu chyba nie wrócę, bo aż się tu żyć nie chce w ogóle jak się widzi te chmury i deszcz ![]() a Wy gdzie sie podziewacie że tu tak pusto? U Was też taka pogoda?? ![]() ![]()
![]() |
#2686 |
Rozeznanie
|
hello kochane
![]() Ja wczoraj przezyłam z Wiki horror. Poszłyśmy na 17 do kościoła na msze za mamę. potem na cmentarz. I było super. Ale jak wróciłysmy do domu, to Wiki dała koncert od 18 do 19,30 ![]() Rano wstała i tez marudziła. Nie wiem co będzie po południu. A tak w ogóle to mam już termin sprawy rozwodowej. 20 czerwca ![]() Niki a u mnie słoneczko, tylko wiatr szalony i przez to zimno. |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
Ja też bym z chęcią stąd wyjechała ale jak sobie pomyślę, że w innych krajach bywa jeszcze gorsza pogoda, to może tu jednak zostanę. W końcu wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
A moja Kasia ma ospę. Wczoraj już miała kilka krostek, ale myślałam, że coś ją uczuliło, a dziś zadzwoniła ok. 11 pani ze żłobka i powiedziała, że ma już wysypana całą głowę. Pani doktor stwierdzia, że książkowa ospa. TŻ wziął zwolnienie na 2 tygodnie i będą robić rozpierduchę mi teraz w domu. A ja pójdę sobie dalej spokojnie do pracy... Nie wytrzymałabym kolejnych 2 tygodni w domu, już się nasiedziałam. A teraz nigdzie nawet wyjść nie można ze względu na wysypkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
teraz ospa panuje wszedzie, u mojej mamy w przedszkolu też codziennie dzwonią po jakąś mamę żeby przyszła odebrać dziecko, bo dostało ospę.
Buziaki dla Kasi, niech szybko ta ospa mija ![]()
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
U nas pogoda super aż chce się żyć,słonecznie a w słońcu do 25stopni. Iwonka wiem co to ospa,bo Amelcia miała ospe jak miała niespełna roczek.Kasia lepiej zniesie bo nie ma już pampersa i w ogóle jest starsza,ciekawe czy ja mocno wysypie?Trzymajcie się mocno. ![]() Abc to strasznie szybko masz sprawę rozwodową?
#2690 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Na razie witam sie z Wami ![]() ![]() Jak Szymonka poloze spac... Wrocilam wczoraj, ale mama czekała z niespodzinka (bo przyjechala) przed nami i nie mialam czasu tu zagladnac...A stesknilam sie za Wami bardzo mocno !!! Bylo bardzo miło..brak netu robi swoje, ale dalo mi to mozliwosc tesknoty za wami i nie ma tego złego............jak to sie mowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
No wie skoro nadrobilam i juz jestem w temacie, to najpierw napisze do Alienka
Alienku kochana wysylaj cv gdzie popadnie i nie daj sie w tej rzezni bo sie tak wykonczysz...wiem ze pieniazki sa potrzebne ale Ciebie tez potrzeba szczegolnie dla Wiki naszej slicznej ![]() --------------------------------------------------------------------------- Witam nowa mamusie Kasie i jej synka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------- Dzieki kochane ze myslalyscie o mnie, Iwonka pozdrowiła was ode mnie i browarek sie jej nalezy :P Kasia super ze nakupowałas ciuszkow, pochwal sie nimi koniecznie... Kiedy wracasz Kasienko?? Iwonka ucałuj Kasie mała kropeczke od cioci Moni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Rozeznanie
|
Ojjj to ci się trafiło. Przynajmniej wiesz co jest Kasi, bo ja sie głowię co jest mojej córce. W zeszłym tygodniu miała goraczkę od poniedziałku do piatku, i po jednej nocy takie pęcherzyki na raczkach i nózkach, ale zanim rano doszłam z nia do lekarza, to pęcherzyki znikneły i się już nie pojawiły. Od soboty ma katar i kaszle. A wczoraj wieczorem usneła znowu po koncercie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zadomowienie
|
Abc i co z Wiki? Byłaś już u lekarza? Bo powiem Ci, ze te objawy co opisałaś to wydają mi się takie niepokojące.
Monia spijemy ten browarek, na pewno... Co się odwlecze.... Kasię z dnia na dzień wysypuje coraz bardziej. Te małe krostki robią się większe. Ale jest grzeczna, TŻ ją dzisiaj chwalił, że dała mu wszystko zrobić, nie marudziła. Przywitała mnie wielkim przytulańskiem i krzykiem "moja mama". Jakie to urocze... Muszę im tylko obiady z knajpy na wynos zamawiać, bo on to nic nie zrobi do jedzenia, a coś muszą w końcu przekąsić. Ale 2-daniowym obiadem się najadają we dwójkę. A ja mam święty spokój z pichceniem. Dziś idę na paznokcie wieczorem, bo mi dwa odpadły, coś ostatnio mi się nie udały, chyba miałam zły dzień podczas robienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak na złość dzień przed wyjazdem sparzyłam sobie rękę ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjecia powklejam później jak znajdę chwilkę bo mam ich dużo wiec będzie problem z wyborem ![]() Iwonko no to ospę będziecie mieli już za sobą takze to jakiś plus ![]()
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jamam na imię Kasia , jestem mamą Julii i styczniowej Oliwki ![]() ![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Kasienko ciesze sie ze wrocilas cała i zdrowa...Ze wyjazd sie udał i ze jestes zadowolona...
Czekamy na foteczki... Buzka Ja dzis w koncu ie rozpakowałam i wrocilam do domku...Mama moja przyjechałą jak wiecie i mam zanow zakrecone dni..bo latam od mieszkania do mieszkania...wczoraj Brzeg dzisiaj Opole...kursuje tylko...Szymek biedny juz o 21.30 spał i nawet mnie nie zawołał ![]() A miałam wam powiedziec moj syn zna wierszyk (cały) Mamo mamo co ci dam....znacie nie? Nie uwierzycie jak pieknie go mowi..az mi łzy sie kreca jak to mowi...Boze jakie to miłe... ![]() A uczyłam go wierszyka Wlazł kotek na plotek i mruga...... na drugi dzien mowi wierszyk o kocie ktory brzmi tak.."wlazł kotek na plotek i..upadł"..i sie smiejemy i koniec bajki..ale koniecznie musimy sie smiac bo inaczej nie ma bajki... ![]() Co za dziecko... Po 2 Szymek ma plecak , mama mu przywiozła, nosi tam autka i mowi "ide do koły" i zakłada ten plecak i idzie..mowie wam pasc ze smiechu mozna... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do twojego nastroju po powrocie - znasz to :" Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma " ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj u Doktorki Wiki była bardzo grzeczna. Zapłakała tylko jak jej gardełko ogladała - te szpatułki są blee. W nagrodę dostała naklejkę Super Pacjenta. A gdzie sie reszta dziewczynek podziewa? Halooo mamuśki meldować się tu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cieszę się, że wypoczynek Wam się udał (Tobie i Kasi), super ![]() ja dzis ledwo żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj Szymek wstal dzis z Katarem ![]() ![]() Ucałuj Nikolke..moja mama mowi ze ucho to bardzo bardzo boli...Szymek miał juz tez zapalenie ucha...bardzo płakał mi 2 dni ja nie wiedziąłam dlaczego... jak ja mialam zapalenie ucha to mama mowiła ze wyłam w niebogłosy...oby Nikolka nie miała powaznie tego uszka chorego.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.