|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
Jakiego programu używacie do zamiany dvd na avi???Ja użyłam super dvd ripper,ale zamieniłam tylko 5 filmów,potem wyskoczyło mi ,że trzeba się zarejestrować
.6 film zamieniłam programem 1 2 3 DVD converter,ale film 8 min zajął ponad 900 MB.Wiecie jak go zmniejszyć,albo znacie jakiś inny dobry program???
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
Do maniaczek tanecznych
(tym razem coś do pooglądania)Mój kochany braciszek oznajmił mi, że do kin wchodzi film "Step up" http://step.up.taniec.zmyslow.filmweb.pl/ Można już znaleźć w sieci
|
|
|
#2673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wpadlam na genialny pomysl.. jest nas dosc duzo to moze cos nam sie uda zdzialac... wiec tak wymyslilam ze kazda z nas moze napisac maila do cwiczrazemznami.pl o to ze bylo by milo gdyby udalo im sie dolaczyc do jakiegos numeru cos co nas interesuje czyli :"pump it up-high energy", "pump it up- the ultimate beach body workout", "the hotpants workout" ..oczywiscie moze sie nam nie udac.. ale moze pewnego pieknego (albo moze byc i nawet brzydkiego heheh) dnia pojdziemy do kiosku i zobaczymy te gazete z PUMP IT UP 8-D fajnie by bylo.... wiem ze to moze sie nie udac ale przynajmniej musimy jakos probowac poki nie umiemy tego w necie dorwac... a tak wogole nie ma nikt tego THE HOTPANTS WORKOUT?
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba probowac!jesli rzeczywiscie duzo z nas bedzie pisalo,to powinni "cos" zrobic |
|
|
|
|
|
#2678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(albo niech się znajdzie jakiś super sponsor...)P.s. Może by tak utworzyć osobny wątek, żeby był bardziej widoczny??
|
|
|
|
#2679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to kicha totalna! Nie rozumiem jak moga zamieszczac tego typu cwiczenia. Kto z tego skorzysta?!! Albo daja trening do wykonania na silowni co jak dla mnie tez jest bez sensu, bo skoro ide na silownie to tam jest trener ktory ustawi mi trening i nie potrzebuje do tego durnej gazety za "jedyne" 7,50!!!! Nie bez powodu ja ostatnio foliuja. Jakby byla mozliwosc obejrzenia to nikt by tego nie kupil!!! |
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam wszytskie części pump it up.Moge je umieścić na megaupload, ale to trochę potrwa więc prosze o cierpliwość.
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
magflieg swietny pomysl dolaczam sie i poieram
![]() mam pytanie do was dziewczyny jak polaczyc kilka filmikow w jeden nie potafie opanowac tej sztuki a nie amm awet takiego znajomego zeby mi pomogl w tym, chcialabym miec jedna calosc a nie pociety na czesci film z gory dziekuje |
|
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam swoich archiwach
linka do storny skąd ściągałam pump it up. Przejrzycie ten wątek.Tam w poszczególnych postach będą linki do kolejnych części.
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
Ale ze mnie rozdziawa.Zapomniałam o linku
http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?...54527&start=40 |
|
|
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
więc ja dzisiaj wyślę maila!!! Trzeba walczy może faktycznie założy osobny wątek
barbami my te 5 części już mamy chodzi o to że są jeszcze dwie dodatkowe części takie długie jak ta pierwsza (podzielona na 5 podczęści) Dwie kolejne to - Pump It Up - The Ultimate Beach Body Workout (2005) - Pump It Up - High Energy starring: Trump It Up Hi-Energy Ciampurku ja to tego użyłam VirtualDUb - program darmowy z netu skleiłam nim części the ultimate dance workuot i teraz mam w jednym kawałku |
|
|
|
|
#2685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyswietla mi sie komunikat "dowland witch prenium" fajny watek bo własnie ponizej znalazłam callanetics ktorego takze szukam ale to samo sie dzieje co z pumpit up
|
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
hihihi fajnie ze pomysl sie spodobal.. ja tez tak wymyslilam ze jak duzo babeczek bedzie pisac to moze sie cos uda zdzialac... ja maila wyslalam do nich zaraz po napisaniu tu tego pomyslu hihihi.. dziewczyny wlasnie obejrzalam STEP UP-- suoppppperrrrr... tylko uwaga NIE SCIAGAJCIE Z POLSKIEJ STRONY KTORA PODALAM czyli z www.tnp.net.pl bo jest to nagranie z kina i troche jakosc nie za bardzo... nie wiem tylko czy na demonoid tez tak nie jest.. ale moze jakby ktos chcial sciagnac niech z tamtad sciagnie i powie czy tez nagranie z kina czy normalny film... ja sobie pojde do wypozyczali jak bedzie tam na DVD bo moze jakies ciekawe dodatki beda hihihi ... 8-D pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zadomowienie
|
A mogłabym prosic o Tamilee pośladki? i przy okazji krótki instruktarz jak to ściągnąć?
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
A może ktoś ma ćwiczenia na brzuch Claudii Schiffer? Jeżeli- to bardzo, bardzo proszę. Strasznie ich jestem ciekawa, te na biodra należą do moich ulubionych.
|
|
|
|
|
#2690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a masz mozliwosc wrzucenia tych cwiczen na biodra?
|
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
postanowilam ze bede robic P9OX 8-D heheh ale te wersje dla kobiet.. PS wy chyba nie macie plikow w acrobat.... bo byly dodatkowo do tego progrsmu-osoby ktore sciagaly P9OX z demonoid.com tez to maja- ja prawde mowica mam sciagnietego calego dopiero 1 CD z 4.. i jak bede miala wszystko to powrzucam- narazie tylko z tego jednego CD wysle wam hihihi... aa a wytlumaczenie w skrocie tych 3 rodzajow cwiczen to jest w skrocie wytlumaczone w HOW TO BRING IT .. mam nadzieje ze troche mnie rozumiecie hihihi...
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
kurcze nie moge klikajac w ZAAWANSOWANE OPCJE potem nie umiem wogole jak klikam np. na ZAŁĄCZNIK , WSTAW LINK- nie dziaalja mi te wszystkie przyciski.. czy wy tez tak macie? hmm
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on jest na sam brzuch?chyba tez sie cwiczy tam pupe...
|
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja nie wiem jak to działa... czytałam tamte komentarze... jednym sie podoba a inni pisza ze pierwsza wersja daje wiecej wycisku och miałabym ochote na nowe ćwiczonka narazie poluje na belly dance ale poziom bardziej zaawansowany podstawowy mam i juz mi nei wystarcza ;(
|
|
|
|
#2699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

.6 film zamieniłam programem 1 2 3 DVD converter,ale film 8 min zajął ponad 900 MB.Wiecie jak go zmniejszyć,albo znacie jakiś inny dobry program???

(tym razem coś do pooglądania)

(albo niech się znajdzie jakiś super sponsor...)
i trening z hantlami tzw. XCO walking czyli biegasz po dworze z hantlami (są takie specjalne za jedyne 440 złotych