![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Czarinko czytam tutaj sobie Waszą dyskusję z Hadzim i zapytałam kupmla który kocha aparaty i wszystko co związane z fotografią (amator-zapaleniec) i on powiedział że jak ma doradzić laikom typu JA którzy w zasadzie kupują idiotenkamery ( to nic obraźliwego - żeby nikogo nie urazić) że zoon optyczny jest lepszy niż cyfrowy. I jeszcze chciałam Ci podpowiedzieć że do 17 stycznie jest promocja w RTV EURO AGD na aparatu i mają całkiem fajne samsungi za 450 zł, te same w media markt za 50 zł więcej z tym że trzeba oczywiście do niego zakupić kartę pamięci a w media jest dodatkowa promocja na nie. Piszę bo moja szwagierka właśnie taki zakupiła i całkiem fajna ta zabawka
![]() A teraz zmykam bo "m jak mydło" leci a obiecała sis że obejrzę i jej opowiem bo sama nie może a to maniaczka.
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie skończyłam myć części plastikowe tego krzesełka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Te kółka wyczyściłam ściereczką a zaraz Hadzi je jeszcze szczoteczką do rąk potraktuje ![]() ![]() ![]() Do krzesełka, jako gratis, dołączona była taka fajna grzechotka Chicco przyczepiana do blaty na przyssawkę. Super! Ale nawet ona była usyfiona jedzeniem. No w szoku jestem ![]() Wystawiłam facetowi pozytywny komentarz, bo w sumie szybko przesłał, dobrze zapakował, krzesełko jak nowe.... No ale maila z moim "prywatnym" komentarzem zaraz mu wyślę ![]() Dobra, już się wyżaliłam na krzesełkowy brud ![]() Teraz się pożalę na Miśka ![]() Ta deska drewniana, którą widać na zdjęciu, gdzie Misiu mi pomaga robić Kuku drinka, już nie żyje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Twoje przeziębienie jakoś mnie nie dziwi ![]() ![]() ![]() Ikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na resztę odpowiem później, bo Miś mi się co chwila budzi i latam do niego jak ten wariat. Aaaaaa, Olafek miodzio ![]() ![]()
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Julcia - super to krzeselko, a ile was kosztowalo? juz wiem ze duzo pracy nad doprowadzeniem do stanu uzywalnosci hihih, ludzie to czasami wstydu nie mają,
misiu zadowolony az widac jak mu sie oczka swiecą, i ta zabawka mi sie podoba ta chicco ![]() kupilismy dzisiaj wozek, wziewlismy tego czerwonego haucka co wczesniej wklejalam, facet napisal na aukcji ze wysylka bedzie 18.01 wiec mysle ze na poniedzialek bedzie u nas, a co do zniszczen, nie martw sie, ja tez ponosze straty, a raczej nasze mieszkanie, ja na mojego wita mowie maly wandal ![]()
#2674 |
Wtajemniczenie
|
Martuś krzesełko kosztowało 151zł + 21zł transport. Ono jest firmy Baby Dreams. Ja chciałam kupić albo tej firmy albo Chicco albo Baby Ono bo oglądałam je wcześniej w sklepie na żywo i bardzo stabilne były. Z tych 3 firm, w sklepie najtańsze było Baby Ono za 265zł. (na allegro nowe - 229zł).
Ja się z tymi Miśkowymi zniszczeniami powoli już oswajam (bo co mi pozostało ![]() ![]() ![]() ![]() Zaprezentuj Witusia w nowej furze jak już do Was dotrze ![]() ![]() Aaaaa jeszcze z różnic między Misiem a Jarkiem ![]() ![]() I w dodatku budzi się co chwila, wandal mały. Przed chwilą jak do niego poszłam bo płakał, to siedział sobie w łóżeczku i czekał aż przyjdę, położę go, przykryję i powiem "wypadł cykorek, wypadł" (te słowa działają na niego jak mantra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2675 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Marcysi wyszedł 6 ząb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po 2 pierwszych dolnych jedynkach z sierpnia od 2 święta sypią się ząbki na potęgę - 2 święto pierwsza górna jedynka, w nowy rok zauważyłam drugą jedyneczkę, tydzień temu w niedzielę dwójka lewa dolna a dziś druga dolna dwójka ![]() A co do brudnych rzeczy z allegro. Julitko kupiłam małej jeździk też na all, Pani zaznaczyła że trzeba umyć, jak przyszedł to się lekko przeraziłam bo widać było że jeździk był używany na dworze!! Oprócz błota było parę dziwnego koloru niespodzianek plamiastych. Ponieważ w jeździku są elementy grające i świecące nie mogłam od tak sobie używać prysznica, trochę się nagimnastykowałam ale warto było, Marcjanka ma fajny jeździk a my sporo zaoszczędziliśmy.
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
BAN stały
|
Niezły ten twój Michałek JULA.
Skrobnijcie coś o tych wózkach - jak wam się widzą? jakie widzisice plusy i minusy na pierwszy rzut oka? http://www.allegro.pl/item292310215_...an_nowosc.html http://www.allegro.pl/item292512265_...ka_399_00.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
MadziaO gratuluję zębolków
![]() ![]() ![]() Dobrze, że Was uprzedziła kobitka, że trzeba jeździk umyć ![]() ![]() BamBam ![]() ![]() Kamilka ten pierwszy wózek (na pierwszy rzut oka) to mi się raczej nie podoba. Ale jakby tapicerkę uznać za rzecz gustu i się nie czepiać, to i tak u mnie dyskwalifikują go całkowicie kółka. To jakaś parodia kółek (sorry ale my z Hadzim mamy pird***ca na punkcie wózkowych kółek). Plusem jest jednolita rączka i waga (8kg) Drugi wózek zdecydowanie bardziej mi się podoba choć też nie zdecydowałabym się na niego ze względu na kółka (choć są troszkę lepsze niż w tym pierwszym) i na rączkę (wolę taką jednolitą a nie 2). Jest też trochę przyciężki choć widziałam też spacerówki ważące 15kg ![]()
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Qrde, Julita fajnie macie z Misiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta - czekamy na zdjęcia fury! ![]() Qrde! Zamiast kolacji, wpierdzielam pierniczki w czekoladzie Bahlsen'a ![]() ![]() Mniammmm, porzeczkowe .... ![]() i nie żebym ja..... ![]() ![]() ![]() Czarinko dzięki za info ![]() ![]() A jak powinnam postępować z Ulą w takich sytuacjach? Pierwszego dnia nie brałam jej na ręce gdy wyła...tzn. złamałam się 2 razy, bo już nie mogłam....następny raz wzięłam ją gdy przestała wyć - sama. Dziś było lepiej...Potrafiłą się bawić np. z nianią, ale gdy mnie zobaczyła to amba! I powtórka z rozrywki. Nawet zrobiła postęp - gdy miałam ją na rękach i niania wyciągnęła do Uli swoje ręce, żeby ją wziąć to Ulcia odepchnęła ręce niani i wtuliła się we mnie... Wiem, że Ula potrzebuje miłości i cierpliwości, ale to drugie jedzie już na rezerwie ![]() Zgubiłam wątek....A! Jak powinnam postępować? Nie izoluję Uli, tylko unikam noszenia i siedzenia jej na kolanach, bo wtedy ona chce cyca. Staram się bawić z nią na podłodze, misiać, wygłupiać, tańczyć. Owszem - biorę ją na ręce, przytulam, ale unikam długiego noszenia. Staram się kierować jej uwagę na inne rzeczy. Co jeszcze można zrobić? Na naszej klasie przybywa znajomych, klasy się zapełniają, a ja przez tego pacana nie mogę się wpisać ze zdjęciami ![]() Z drugiej strony nie podoba mi się to, że kazdy użytkownik może oglądać zdjęcia każdego. Dostępy do galerii i do danych o osobie powinni mieć tylko znajomi ![]() edit: Kamila w niebieskim zaznaczone jest, że koła przednie skrętne z możliwością blokady, natomiast w czerwonym nie napisali nic o blokadzie a to ważne, bo te przednie skrętne koła wcale nie są moim zdaniem takie fajne. Wózek chwilami jedzie jak chce. Poza tym niebieski rozkłada się całkowicie do spania, ma regulowaną rączkę. Natomisat w czerwonym fajniejsze jakby są koła. Wyglądają na większe, ale może to tylko złudzenie? Jest już folia (ale to nie problem dokupić). Jednak ten ma osłonkę na nózki, ale Wy kupujecie, z tego co wiem- na wiosnę, więc można zastąpić kocem w niebieskim wózku. No i czerwony ma regulację podnóżka, czego nie ma w niebieskim. Generalnie ja zdecydowałabym się chyba na czerwony ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ikol_a Czas edycji: 2008-01-15 o 21:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zadomowienie
|
Kamila ja też wytypowałam te dwa wózki
![]() Julitko to musiałaś się naskrobać ![]() ![]() MadziaO gratki za zębolki ![]() Garnuszki Olafek jak zwykle uroczy ![]() U nas mały kaszelek ![]() ![]() Nikuś nie zgrzyta zębami, bo ma tylko 2 na dole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
jula - to dobra cena, bo wyglada na niezniszczone
![]() oneshot - o tak wito to mala wersja bambama hihih a co to bedzie jak podrosnie kamila - ja zastanawialam sie nad tą drugą spacerowksa chicco ktorą wkleilas, widzialam ją w sklepie, tylko ze mi sie nie podobaja te podwojne kolka i to ze one maja cienką amortyzacje i wydaje mi sie dzieckiem tak trzesie, my nie potrzebujemy malego wozka w sensie skladanego do samochodu itd. bo nie mamy auta i nigdzie nie jezdzimy z malym, mamy wszystko na miejscu, wiec wybralam spacerowke na 3 kolach, pompowanych, waga 11kg, dobra amortyzacja, firma hauck przeczytalam wszystkie mozliwe fora int. i opinie na temat spacerowek, i tą chicco - ta drugą co wkeilas duzo osob chwali, ze jest ok ikola - smacznych ciasteczek zycze, ja dalej dietka ![]() ![]()
#2681 |
Wtajemniczenie
|
Czytam i czytam i konca nie widac....
Zawsze jak mnie nie ma to tyle naskrobiecie, ze szok! Jeszcze 2 strony mi zostaly i niestety musze to przelozyc na jutro. A nie bylo nas, bo tak nagle wymyslilismy sobie szybki wypad do Dziadkow, zeby zawizc laurke na Dzien Babci i Dziadka. Dzisiaj Tz mial wolne, wiec dlatego. W weekend jedziemy do drugich. A i oplacilo sie, bo Wikusia dostala za laurke kaske. A tak poza tym, to przy okazji wyrwalam sie tam do fryzjera. Zmienilam fryz i teraz nie moge sie do siebie przyzwyczaic.... Dobranocka! Jutro odpisze na Wasze posty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
Aga DAWAJ FOTY POFRYCOWE !!!!!!!!!!
![]() ![]() I qrczę, znów zapomniałam wybrać fotek Ulowych na kubki dla babci i dziadka! Marta podziwiam wytrwałość i zycze powodzenia! ![]() ![]() Mało tego...TZcik przyniósł mi kolację po ciasteczkach ![]() ![]() edit: Przyznać się która to!!!! Tak żałowac na odległość??? Trzecia, najsmaczniejsza kanapusia mi kołkiem w gardle stanęła i więcej nie zmieszczę .... Z twarożkiem i dżemikiem dyniowym roboty teściowej...mniam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zadomowienie
|
Kamila widzę że maclareny mają najlepsze opinie...
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...216202&v=2&s=0 Mam fotki, jak Nikodem pomagał mi w misce mieszać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ikola ja się ze 2 tygodnie przymierzałam żeby wybrać zdjęcia do kalendarzy dla babć i dziadków ![]() ![]() ![]() A ta mantra.... tak jakoś kiedyś do Miska powiedziałam i on zaraz zasnął więc teraz robię to za każdym razem jak mi się budzi wieczorem i działa ![]() Lachkasia super te fotki upapranego Nikusia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zadomowienie
|
wiecie co,kasia mi sma przyslala ale tel mi padl znow.nie chce mi sie krty przekladac bo jakas padnieta jestem.u nich wsio ok.krystianek sie zaklimatyzowal,spi ladnie,usmiecha sie do wszystkich,kaske dobija tamtejsza pogoda-ciagle pada.marcin ma wolne tylko w nocy
![]() ![]() ![]() caluski dla ciotek i dzieciaczkow ![]() nic nie czytalam jeszcze i chyba nie przeczytam bom spiaca. ciao!
#2686 |
Wtajemniczenie
|
One-shot.
My właśnie kiedy kupiliśmy taki idiotenkamera. Wtedy to było coś mieć taki aparat a teraz używam go w sytuacjach podbramkowych. Możesz podać symbol tego Samsunga za 450 ? Wisienko ten Hauck jest jak dla mnie rewelacyjny. Ahhhh te koła ![]() Ikoli pewnie też ten model przypadnie go gustu. Koniecznie FOTY proszę. Aha. ! Mam wielki szacunek dla Ciebie za wytrwałość w dążeniu do celu. Chylę czoło ![]() Kamila Jakoś tak ten Chocco CT bardziej do mnie przemawia. Kółeczka ma małe ale jakieś takie masywniejsze mi się wydają. Przyznam się bez bicia że kolorystyka odegrała sporą rolę w wyborze. Ikola Mniammmm, porzeczkowe .... ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() Ale sie uchachałem z tego textu. Potrafisz rozbawić widownię ![]() ![]() ![]() natomiast w czerwonym nie napisali nic o blokadzie a to ważne bo te przednie skrętne koła wcale nie są moim zdaniem takie fajne. I tu się nie zgodzę z Koleżanką. ![]() Raz że spacery odbywałem się wtedy jeszcze na placu zabaw gdzie non stop musiałem manewrować miedzi dziećmi lub innymi wózkami a dwa to jeśli już wypadłem gdzieś " na prostą" i tak nigdy sie dało się jechać prosto cały czas. Agag DAWAJ FOTY POFRYCOWE !!!!!!!!!! ![]() ![]() Ja te chcę zobaczyć ![]() ![]() ![]() KasiuL Mamy już "osprzęt" do samodzielnego jedzenia ![]() lada dzień będzie równie "słodko" wyglądał jak Nikuś ![]() Fotki sa ![]() ![]()
#2687 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
Wczoraj Malcowi troszkę się dzień rozjechał. Poszedł spać chyba już o 19:30. Po 22 dostał flachę i dalej spokojnie kimał. Zdecydowaliśmy się dokarmić Misia jeszcze prze 24 i tak też się stało. Gdy Jula skończyła karmić ja wziąłem Malucha do odbicia. Michałek był już wyspany więc zaczął się rozglądać po pokoju. Widział jak mama wychodzi z pokoju, ja widziałem że On widzi ![]() Najczęściej w takiej sytuacji jest większa lub mniejsza Rozpacz. Tym czasem Miś popatrzył długo na drzwi, potem popatrzył na mnie i tak jakby sam do siebie powiedział ymma......ymma ( nie ma , nie ma ) Chwila ciszyna a potem maammma, ymma ( mamy nie ma ) Znów chwilka ciszy, potem popatrzył się na mnie i i.. i zaczął się śmiać ![]() ![]() Zupełnie na luźnie uchachał się chwilkę, po czym oparł jak zwykle główkę na moim ramieniu i zasnął. ![]() No Miszcz Śfiata ! ! ! ![]() ![]() Krzesełeczko już wyczyszczone ![]() To naprawdę udany zakup. Jeśli macie jakieś szczegółowe, techniczne pytanka to proszzbardzo ![]()
#2688 |
Zadomowienie
|
Witanko
Macie może jakiś sposób na ropiejące oczka? Nikusiowi strasznie ropieją od kilku dni, przemywam rumiankiem, ale to nic nie pomaga ![]() ![]() Hadżi Nikusiowi nie tak podobała się łyżeczka, jak grzebanie łapkami w miseczce ![]() ![]() ![]() ![]() Ikola to nie je, nie ja.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
Jula, Hadżi - krzesełko bardzo fajne, Misio wygląda na zadowolonego. Później Wam wkleję foteczkę jakie my kupimy. Julitko a ja właśnie miałam Wam napisać że jestem w szoku że Misio tak grzecznie na tej szafce siedzi...
![]() MadziuO - gratulujemy zębolków!!! ![]() Dziewczyny współczuję Wam męczarni w myciu zakupionych rzeczy na allegro, faktycznie ludzie nia mają wstydu, no ale najważniejsze że Wasze męki zostały nagrodzone, za mniejszą kasę maluszki mają super sprzęty!! ![]() Marta - ja Ci z całego serduszka gratuluję i zazdroszczę tej wytrwałości w odchudzaniu, ja chciałabym mieć taką w obżeraniu się i ćwiczeniu!! ![]() Aga - ja się dopiszę do próśb przedmówców - zapodaj fotki nowej fryzurki. MadziuM - dziękujemy za dobrą wiadomość. To super, że Kasieńka z Krystiankiem dotarli szczęśliwie i mają sie dobrze. Biedactwa się wymęczyli przez tą podróż... Już niedługo do nas wrócą to opowiedza wszystko ze szczegółami ![]() Mój telefonik wczoraj nie dotarł, tak się wkurzyłam!!!! W poniedziałek miał już dotrzeć, podobno kurier był no ale moja mama nie słyszała dzwonek jest na dole u teściów i nie słychać go na górze. Dlatego w poniedziałek wydzwaniałam do tej firmy, podawałam godzinę o której ma przyjechać, tak żebym już w domu była i jeszcze podałam swój numer, żeby dzwonili jak przyjadą. Oczywiście nie przyjechali. Jak zadzwoniła to kurier ściemniał, że był i że trąbił, dzwonił dzwonkiem - tylko jakoś nie zadzwonił na mój numer!! Akurat był, nie ma takiej możliwości, od kąd wróciłam do domu to niemal cały czas siedziałam przy oknie żeby nie przegapić. No ale nic, mam nadzieję że dziś już przyjedzie!!! ![]() Na dodatek z orange wystawili mi jakąś dziwną fakturę na 50zł jak ja podpisałam abonament na 35zł, zaraz tam zadzwonię z opierdzielem!!! To tyle na razie, później jeszcze tu zajrzę... pa. KasiuL - Milenka po powrocie ze szpitala do domku miała ropiejące jedno oczko, wkrapialiśmy jej wtedy sól fizjologiczną, ale dostaliśmy też jakieś kropelki, w domu sprawdzę jak one się nazywały bo teraz nie pamiętam - ładnie się oczyszczało po nich oczko. A jeszcze zapomniałam pochalić fotek jedzącego Nikusia ![]() ![]() Moja Milka nie potrafi sama jeść niczego poza chrupkami kukurydzianymi, te je ładnie a resztę chce całe wepchnąć do buziaka, no i muszę jej wydzielać bo by mi sie żarłok udusił.
#2690 |
Wtajemniczenie
|
Nikusiowi nie tak podobała się łyżeczka, jak grzebanie łapkami w miseczce
![]() ![]() Niewiątpię ![]() ![]() Rozkoszny jest ![]() ![]() Kochane te nasze Szkraby ![]() ![]() ![]() ![]() Michałkowi nigdy ślepka nie ropiały więc ja nie pomogę . ![]()
#2691 |
Wtajemniczenie
|
Czarina
Już dwie osoby potwierdziły że ten aparat jest naprawdę dobry http://www.allegro.pl/item297321991_...nimalnej_.html gdybym miał kasę to bym się nie zastanawiał. ![]()
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2693 |
Wtajemniczenie
|
Hej Zielone Ludki
![]() Ja wpadłam na moment - praca praca praca.... Kuba ma znow od kilku dni wysypke... i juz nie mam pojecia od czego.... Dzis moze uda nam sie jechac do lekarza... niestety nasz jest dalej na zwolnieniu, wiec czeka nas znow wizyta u starego gbura.... W ogole.... czubek siusiaczka Kubusia jest od bardzo dluga juz czerowny.... Martwi mnie to... boje sie ze pod skorka naciapały mu sie jakies infekcje... sam czubeczek jest czerwony... Czy u ktoregos z chlopcow jest cos podobnego???? Czarinko ja mam dokladnie taki sam aparat... ale ceny poszly mocno w dol.... ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item297582256_...55_czarny.html puki mam chwile to odpisze co juz przeczytalam ![]() Jula krzesełko jest super ![]() ![]() w ogole nie mowilam Wam... Napisalam Cv i list motywacyjny... zloze do jednostki wojskowej, poniewaz wujo tam pracuje i podpowiedzial mi ze za kilka miesiecy otwieraja jakies tam nowe skrzydlo i beda potrzebowac kilku nowych referantow itp. A noz... moze mi sie uda ... bardzo bym chciala, bo praca byla by do 15stej... a na tym mi zalezy najbardziej.... w ogole ostatnio mialam isc na pelny etat i co? szef powiedzial ze nie moze mnie zatrudnic na umowe o prace... czyli dostaje kolejne umowy o zlecenie... płaca kiepsko... niecale 800 zł i wiekszej nie bedzie... w dodatku jako jestem studenta nie oplaca mi skladek emerytalnych i do tego na umowe o zlecenie nie ma urlopu.... czyli czysty wyzysk... dosc ze nie liczy mi sie do emerytury to jeszcze platnego urlopu nie mam... dlatego cce stad wiac... jak tylko znajde okazje to spadam... do tego pensja nie wplywa na czas :-( zalezy to od tego kiedy do ksiegowej pojdzie... czasem jest to 10ty a czasem 15sty... a terminy gonią... mam nadzieje ze mam szanse gdzies indziej na inne stanowisko... Ja nawet minimalnej nie mam... porazka... Ech... :-(
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2008-01-16 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Wtajemniczenie
|
Spoznione buziaczki dla Milenki! Ana i jak, udal sie romantyczny wieczor? Madzia super zdjecia z lyzew! Ikola wspolczuje przejsc z Ula, ale ja dalej obstaje przy swoim, tzn, ze jej to minie i znowu będziecie mieć grzeczne dziecko. A glupimi babami się nie przejmuj, kurcze w glowie mi się nie miesci ta ich glupota. Wiki nie zgrzyta zebami, chociaz raz jej się udalo, na szczescie nie weszlo jej to w nawyk. Na urodzinach będziemy podawac alkohol. Dla nas to spotkanie rodzinne, fakt, ze powodem jest Wiktoria, ale przyznajcie racje, ze te nasze dzieciaki jeszcze z takich imprez nie zdaja sobie sprawy. Dopóki mala nie pojdzie spac, to oczywiście będzie w centrum, ale potem już nie. A moi goscie sa przyjezdni, będą u nas spac, zreszta tak rzadko się widujemy, ze już się nie mogę doczekac. Oczywiście nikt się nie opije, zreszta chocby nawet, to nie będę to ja i nie mnie będzie bolala glowa. Czarinka zdrowia zycze! Chyba wychodzi to Twoje przepracowanie. Garnuszki zdjecia sa boskie! Olaf niezle urosl. Bardzo podoba mi się na tym zdjeciu, gdzie pokazuje zabki, jakie ona już sa duze! Sliczny chlopczyk! Angie, tak jak już pisalam nie tylko u Was będzie woda. Tak ze się nie przejmuj! One shot mysmy tez mieli schowane ze trzy butelki naszej wodki weselnej, trzymalismy ja 4 lata na chrzciny Wiktorii. Gratulacje kolejnego zebola! Hadzi Michalek w foteliku pierwsza klasa! My tez mamy tej firmy, ale nowszy model, no i fakt, ze maja tylko 2 kolka, ale nam to nie przeszkadza, bo krzeselko w zasadzie stoi w jednym miejscu. Julita wspolczuje pucowania krzeselka, w glowie mi się nie miesci jak można sprzedac brudna rzecz. No i w ogole jak to swiadczy o tych ludziach? Ja wycieram krzeselko po kazdym jedzeniu i nie wyobrazam sobie tego nie robic, a oni tak mieli chyba brud od poczatku urzytkowania go? Marta gratuluje zakupu! Kamila wizualnie podoba mi się drugi wozek. Sklada się jak parasolka, wiec zajmuje mniej miejsca. Ale jest ciut ciezszy od pierwszego. No i pierwszy ma jedna raczke, a chyba takie wozki latwiej się prowadzi, podobno te z dwiema, trudno pchac jedna reka, bo skreca. Czy tak jest naprawde? Nie wiem, musialabys popytac. Ale jak bym miala wybierac, to drugi. Ikola ja tez mam jeszcze te linie na brzuchu, ale już bardzo jasna. Z zebami mam dokladnie to samo, co ty. Zgrzytam w nocy i zaciskam szczene... A nasza-klasa się nie przejmuj, ze cie tam nie ma. Czytalyscie artykul o tym jak jest wykorzystywany ten portal? Jak znajde to wkleje. A co do blokady skretnych kol, to się nie zgodze. My mamy taka mozliwosc, ale w ogole z niej nie korzystam i nie wyobrazam sobie jezdzic wozkiem bez skretnych kol. I jezdzi tam, gdzie ja chce. Nawet wyjezdzajac podjazdem na wozki, nie blokuje ich. KasiaL niech katarek szybko spyla! Ale widze, ze humor mu dopisuje. Zdjecia super! Marta jak Ty będziesz tak jesc, to znikniesz w oczach... Madzia dziękujemy za info od Kasi. Hadzi ale slodziak z Michalka! Ja to bym się poryczala, jakby tak Wiki powiedziala. U nas jest faza na tate, slowo mama nie istnieje. Zdjecie mowicie? Mam jedno, ale wyszlam tragicznie, bo robione wieczorem przed samym pojsciem spac, jak już zmylam tapete. No nie wiem, zastanowie się jeszcze... Acha, dziekuje za wszystkie opinie rowerkowe. Przyznam się, ze kolor dziewczecy to dla mnie drugorzedna sprawa, bo ja się ludze, ze ten sprzet przetrwa Wiktorie i będzie dla drugiego dziecka, a mam nadzieje, ze drugie będzie chlopcem. Tak czy siak jeszcze zaczekamy z zakupem, mysle ze za jakis miesiac rowerki będą się pojawiac w sklepach, a ja wole je zbadac organoleptycznie i przypasowac Wiktorie. Nie wiem tylko czy mama się zgodzi na taki uklad, bo ona zazyczyla sobie, żeby rowerek był, jak przyjada. No nic będę musiala jej co nieco wytlumaczyc. U nas super noc, z dwoma krotkimi pobudkami na cyca, spala do rana (7) w lozeczku! Jestem bardzo zadowolona. Ufff ale się napisalam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Wtajemniczenie
|
No to macie...
Ale badzcie laskawi, co? Dla porownania na pierszym zdjeciu, jak to bylo przed fryzjerem, tylko, ze troche juz byly dluzsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
Aga - aż tak bardzo tym alkoholem się nie przejmuję...
![]() No widzę, że strzeliłaś sobie grzyweczkę - tez się nad tym zastanawiam już od dłuższego czasu i jakoś się nie mogę odważyć, pozbyłam się grzywki w czasach licealnych i jakoś się boje po takim czasie do niej wrócić. Twoja fryzurka fajna, ładnie Ci, no i masz śliczne lśniące włoski.
#2697 |
BAN stały
|
Dziękuję za opinie dotyczące wózków - bardzo się przydadzą przy wyborze wózka w sklepie. Myśle, że za pierwszym razem i tak nie kupimy. Musimy "lecieć" do Wawy z Fifkiem i go poprzymierzać do różnych spacerówek.
Jeszcze raz serdeczne dzięki - jeśłi ktoś jeszcze będzie chiciał coś napisać - bardzo proszę. AgaG - bardzo ładnie ci w tej fryzurce - twarz została dobrze "uformowana" przez grzywkę i cieniowania na bokach. JA teraz zapuszczam, by włosy miały wszędzie taką samą długość. Grzywka już ładnie mi odrosła. MAm nadzieje, że dotrwam. Chętnie poczytam ten artykuł o naszej klasie. POlacam jeszcze www.grono.net - idąc za ciosem tam też stworzyli szkoły i można tworzyć własne klasy. Freddy - współczuje - ale pracodawcy corazczęściej spóźniją się z wypłatami. NAjgorsze jest to, że nie biorą pod uwagę, że to już nie są ich pieniądze. Wogóle to popieram tygodniówki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Wtajemniczenie
|
Aga spoko, wcale nie muszę być "łaskawa"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
Kamilko - ja też jestem na gronie
![]() Hmm... widzę, że już we dwie z KachąL się wybieracie do stolicy, może sie jakoś zsynchronizujecie i uda nam sie razem spotkać?? ![]() Wrzucam Wam fotki krzesełka jakie nam sie podoba i jakie prawdopodobnie Milence w najbliższym czasie zakupimy, kosztuje ok. 260zł na allegro (wybraliśmy kolor carmel).
#2700 |
BAN stały
|
[quote=Angie144;6308280]Kamilko - ja też jestem na gronie
![]() Hmm... widzę, że już we dwie z KachąL się wybieracie do stolicy, może sie jakoś zsynchronizujecie i uda nam sie razem spotkać?? ![]() quote] jestem za!!!! może Esti do nas dołączy - one też mieszka praktycznie w Warszawie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.