Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-30, 20:04   #2671
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)

Amelka czesto dosc wychodzicie razem Twoj tz tez taki rozrywkowy co? czy zmienil sie przy tobie? Moj to pracoholik Wogule masz super ze masz z kim dzieciaki od czasu do czasu zostawic na tej obczyznie Pewnie zadowolona jestes?Glupie pytania haha

Mam pytanie czesto krztusz sie wasze dzieciaki w trakcie picia naprzyklad albo jak cos zjedza Nie wiem czy moj za czesto czasem sie nie krztusi czy to poprostu taki wiek Jedzenie w biegu mowie tu o np slodyczah przekaskach czy picie I z jakich kubkow pija wasze dzieciaki? moj dalej pije z rurki ale uczy sie uczy sie pic ze szklanki - wiadomo jak to wyglada caly mokry ale bardzo to lubi.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 20:20   #2672
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Hej!

Dzis w nocy bylam taka chora ze mala bania zwracalam nawet niewiem po czymale chyba zaszkodzily mi ogorki swieże-w tym cholerstwie tylko kupa nawozu nic wiecej

Magda biedna malaniech szybko wraca do zdrowka-czekamy na Was

A to moj nowy makijażmoze sie wam spodoba

KLIK
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 20:26   #2673
monka23
Zakorzenienie

Monika juz ci chyba lepiej? to masz z glowy ogorki hehe Ale moze znajdz w tym plusik i wejdz na wage moze pare gram zlecialo Makijaz mi sie podoba O WIELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE LEPSZY niz z tym blekitem Ale doczepilabym sie twoich wlosow a raczej fryzu Jakos mi nie podchodzi te podkrecenie na zewnatrz Napewno bylo by ci lepiej jakbys je do wewnetrznej strony podkrecila albo na prosto i z taka burza na glowie Tak mi sie wydaje NIE BIJ haha
Stary 2008-03-30, 21:16   #2674
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka dzieki a co do fryzury to wszyscy mi mowia ze super wygladama ja tam najlepiej czuje sie w spietych wlosachalbo mocno nastroszonych,natapirowan ych i rozczochranych

ale nadal czuje uczucie ciężkosci w zoladku-bleeee nic dzis nie jadlam tylko dwie herbaty wypilam-zatrulam sie jak choleradobrze ze dzieci nie sa chore bo tez jadly
Stary 2008-03-30, 21:21   #2675
monka23
Zakorzenienie

Monika kwestia gustu ja cie widze w innym uczesaniu. Nic nie jadlas? to niezle ci zmielilo wnetrznosci Moglas do apteki wyslac tz-ta zeby ci cos kupil Moze zalapalas jakiegos wirusa
Stary 2008-03-30, 21:27   #2676
MONIKA1850
Zakorzenienie

No własnie tesciowa mi tez mówiła ze może to jakis wiruszjadlam pół opakowanie Rennienie pomaga,ale jesli to wirus to lepiej go glodemchociaz ja wcale nie czuje glodu tylko uczucie pelnosci i jak bym sie objadla niewiem czego
Stary 2008-03-30, 21:33   #2677
monka23
Zakorzenienie

Pij duuuuuuuuzo wody jedz paracetamol i sie nie odwadniaj Moze ci do jutra przejdzie Powietrza sie najadlas to glodu nie czujesz.
Stary 2008-03-31, 07:24   #2678
monka23
Zakorzenienie

Cze spiochy

Pogoda u nas sloneczna oby tak bylo dalej.

Monika jak tam dzis juz lepiej?
Stary 2008-03-31, 07:29   #2679
djamelka
Rozeznanie

No ja juz jak nowo narodzonaMonka ja dopiero drugi raz zostawilam Kevina u mojego brataSara to tak czesto tam jezdzi na wikendy bo ma tam kuzynki ale Kevin drugi raz.Tak moj Tz lubi sie pobawic potanczyc-tak jak ja
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 07:37   #2680
djamelka
Rozeznanie

Moj maly juz dobrze pije ze szklanki,ale tez pije jeszcze z kubka niekapka!Co do ksztuszenia to nie ,bardzoo rzedko!Zapytaj przy okazji lekarza czy to normalne
Stary 2008-03-31, 07:40   #2681
monka23
Zakorzenienie

Amelka no to teraz bedziesz miec fajnie od czasu do czasu maluchy zostawic pod opieka brata iz tz-tem mozesz isc w tany .

Moj maly mi teraz odkurza Babce nabijemy rachunek haha cos go wzielo na sprtzatanie dzis Ale juz fochuje i odkurzacz bije bo cos mu nie pasi

Polozylam go spac bo spiacy i na dokurzaczu sie wyrzywal haha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-31, 07:45   #2682
djamelka
Rozeznanie

Nio a co zyje sie raz!!!!Moj tez jakies fochy odstawia dzisiaj-niewiadomo co chce!Wy wyjedziecie a babci jak przyjdzie rachunek to sie poplacze
Stary 2008-03-31, 07:47   #2683
monka23
Zakorzenienie

hehe az tak zle mysle ze nie bedzie To poloz Kevina spac bo moze zmeczony Mialam dzis z malym isc dac mocz i kupke ale nie ma Jutro bedziemy polowac moge dac z pieluchy? bo do nocnika na bank nie zrobi To bedzie polowanie poranne hehe

Nie no dzidek sie nie wyspal albo lewa noga wstal Bo wchodze a on napierdziela projektor bo mu melodyjka sie skonczyla haha Ustawilam na kilka minut a nie na 15 Cos czuje ze bedzie ciezki dzien dzis
Stary 2008-03-31, 07:58   #2684
Patrilla
Zakorzenienie

Question Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)

witam drogie Mamy ja w potrzebie przybiegam do WASZego wątku czeka mnie zmiana fotelika samochodowego na większy (moje dzieciko wystaje z każdej strony) i mam mętlik w głowie czy lepiej kupić od razu taki do 36 czy taki do 18
http://www.allegro.pl/item334631657_...y_hurtowe.html
http://www.allegro.pl/item334899127_..._wys_0zl_.html
szukałam jakiś linków z testami, który najlepszy, ale porażka na tym Polu
a może będziecie tak miłe i polecicie mi co u WAS sie sprawdziło albo co polecicie i dlaczego
bardzo bardzo dziękujemy
Stary 2008-03-31, 08:02   #2685
djamelka
Rozeznanie

Monka no kupke mozesz dac z pieluchy a macz to wiem ze sa takie woreczki bo jak Sara byla mala to jej robilamJa malego nie poloze bo niedawno co wstal a jak pojdzie spac teraz to popoludniu bedzie przerypane!Ciekawe jak tam sniezynka?
Stary 2008-03-31, 08:07   #2686
djamelka
Rozeznanie

Patrila ja na twoim miejscu wziela ten zielony ten z drugiego linku bo ten sie rozklada a ten pierwszy nie!Ja kupilam ten pierwszy i co jestem niezadowolaona bo takie dzieci jak nasze jeszcze czesto przyspia itd!Jak jechalam do Pl to musialam zamienin sie z sasiadka na jakis czas zeby Kevin mnial wygodnie!A ile ma twoje dziecko miesiecy?
Stary 2008-03-31, 08:14   #2687
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Hello Wczoraj wieczorkiem byliśmy u znajomych z Alutką. Wypiłam dwa driny ale tak sie uparłam na te ćwiczenia ze jeszcze zaliczyłam wieczorem (o 22.30) godzinę ćwiczeń Ale zakwasy mam - fajnie Chcę ćwiczyc codziennie, w miarę możliwości

Patrilla ja nie pomogę, nie mamy auta i fotelik też jakiś tam z odzysku, nie znam sie na tym

Monka
moja Ala też rzadko sie krztusi. Pije z butelki z dziobkiem, niekapka a ostatnio też samodzielnie ze szklanki, już wyczuwa ile przechylić zeby sie nie pooblewać Wczoraj u znajomych piła po raz pierwszy ze szklanki przez słomkę i tak jej sie to spodobało że wypiła ponad 0,5 litra wody za jednym razem Pampersa można było wyrzynać

Djamelka pobalujcie też za nas bo u nas marne perspektywy w najbliższym czasie na jakieś rozrywki

Monika jak sie dzis czujesz?? Makijaż bardzo ładny i fryzurka też mi sie podoba Dodałabym tylko wiecej objętości przy nasadzie włosów
Stary 2008-03-31, 08:16   #2688
Patrilla
Zakorzenienie

Talking Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)

djamelka dzięki wielkie właśnie chyba jednak wezmę ten do 18 kg bo sie rozkłada Pola lubi sobie kimnąć w samochodzie ma za 3 dni 7 mieszków ale jest baba długa i 10 kg żywej wagi
Stary 2008-03-31, 08:21   #2689
monka23
Zakorzenienie

Amelka mocz juz nie z woreczka Woreczki sa dla nie mowlakow takie dzieciaki jak nasze to juz kubeczki Tez ostatnio wyjechalam w aptece z woreczkiem to zaczely sie smiac zemnie hehe Moj spi rano i popoludniu takze lajcik Obudzi sie to spadowa na miasto a potem powrot i spanko

Patrilla ja mam ten drugi z maxi cosi i jestem bardzo zadowolona My duzo jezdzimy wiec kupilismy taki zeby sie rozkladal i rozszerzal Jezeli malo jezdzicie i na krotkie trasy to wez ten pierwszy ale jak czesto bujacie to zainwestuje w ten maxi Troszke drozszy jest i na krocej starcza ale wiesz ze dziecku bedzie wygodnie .Duuuuuzo wazy mala Moj chyba 10 wazy albo 11 a wczoraj skonczyl 19 miesiecyWazne zeby zdrowa byla i to najwazniejsze

Sniezynka pewnie nie wie gdzie ma rece wlozyc hahaha czas leci a wszytko i wszystkich trzeba zaliczyc haha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-31, 08:23   #2690
djamelka
Rozeznanie

Kurde zawalu dostane dalam mu serek do zjedzenia a on wymazal wszystkoa teraz zdrapuje resztki z fotelika i je
Stary 2008-03-31, 09:13   #2691
monka23
Zakorzenienie

AmelkaBedziesz miec pewnosc ze fotelik czysty i wzorowo wylizany haha

Spadamy dzidek wstal.
Stary 2008-03-31, 10:05   #2692
MONIKA1850
Zakorzenienie

Dzien doberek

Monka juz mi lepiejwzięłam na noc jeszcze rennie i rano juz czulam głódzjadlam jogurt i bulke orza wypilam kawe i jest okwiec to pewnie bylo zatrucie

Doridee dziekujeco do fryzurki to juz mialam oklapnieta jak robilam zdjeciaale zawsze tapiruje u nasadymam dosc mocne wloski wiec im to nie szkodzi

Patrilla zgadzam sie z dziewczynami co do fotelikalepszy ten rozkladany,jest wygodniejszy

Djamelka no ja mam z Daria [podobnie,tylko że ona maluje mi kredkami ściany!!!
Stary 2008-03-31, 11:02   #2693
edytcia
Zakorzenienie

Czesc babeczki!

Ale mialam noc !!! Zosia do 2giej nie mogla zasnac, brzuszek ja bolal. Jak zasnela o 2giej to obudzila sie o 5tej, ale jeszcze ja uspilam i obudzila sie ostatecznie o 7mej. Na szczescie zrobila kupke i jest juz ok, tylko odespac musi, bo mi marudzi teraz.

Patrilla ja mam taki fotelik z coneco http://www.avangarda.neostrada.pl/FO...TH%20(56).html On ma zakres wagowy od 9 do 25 kg i jest rozkladany, weic bardzo sie teraz jeszcze przydaje, jestem z niego zadowolona, i zaznacze, ze duzo jezdzimy

Monika a ja to bym Cie chciala zobaczyc w pokreconych wloskach

Zosia pije z niekapka i sie nie krztusi, no chyba ze idzie i chce tez pic rownoczesnie
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-31, 12:01   #2694
edytcia
Zakorzenienie

Uspilam Zosie i troche jeszcze mi sie przypomnialo

Doridee super, ze dstalas taka propozycje od Diany. Pewnie, ze skorzystaj

monka bylas u lekarza z ta glowa?

magda mam nadziej, ze jest u Was lepiej
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 14:03   #2695
monka23
Zakorzenienie

Nie wiem jak to sie stalo ale ten wizaz jest pokrecony haha Napisalam rano posta i byl po Amelce a teraz otwieram a tam Doridee wcisnieta:rolle yes:

Doridee to masz zdrowie zeby o tej h cwiczyc. Mi dzidek jak pije ze szklanki to wciska jezorka do srodka zamiast pod szklanke i jakos tak koslawo pije HAHA

Monika ile kaw pijesz teraz dziennie dalej takie ilosci? Moj maly tez po scianach rysuje U mnie jak w domu rysowal to mi to kij bo bedzie remont a moja mam jeszcze cos dorysowywala i wyszla im gwiazda zydowksa To ja opierdzielilam ze mi po scianach pisze Tutaj dzidek rysuje to sie smieje a ta sie wydziera haha a niech ma jak nauczyla \

Edycia dobrze ze juz po wszystkim Ja jak pije czerwona herbate to malemu daje i pije zemna i problemow z kupami nie ma A ze ja lubi to tym lepiej dla niego .Mi sie maly krztusi wlasnie jak pije cos i swiruje Rurka w budzi napija i odwala akcje tak samo z jedzeniem jakis przekasek ,chrupki itd .Nie bylam u lekarza z glowa nie boli mnie tak ze mialo by to znaczyc ze cos sie tam robi ale jak dotkne to dalej czuje bol Czyli goji sie dalej Strupa zdrapalam bo nie wytrzymalam haha Nic mi sie narazie nie robi wiec jest dobrze.

Ide chyb spac malego polozylam i sama tez sie chyba poloze
Stary 2008-03-31, 14:45   #2696
MONIKA1850
Zakorzenienie

Monka ja pije 2-3 kawy dziennie,wiecej nie moge bo mi pikawa stanie
lekarz mi nie kazal-wiec slucham

U nas dzis pieknie slonko grzeje ale jest tez wiatr i musze sobie odpuscic spacer z Daria

Edytcia ja kiedys-dawno temu mialam trwala zrobionai juz nigdy takiej glupoty nie zrobiewlosy mi potem wypadaly garsciami-nawet niewiem dlaczego bo spalonych nie mialamniema to jak termoloki albo lokówka chociaz ta druga to smiercionosna dla wloskowno abo papiloty-ale spac sie w nich nie da a szybko nic nie dajaale ogolnie podobaja mi sie krecone wlosy-takie jak twoje albo Doridee
Stary 2008-03-31, 16:15   #2697
djamelka
Rozeznanie

Fajnie macie ze u was slonko swiecibo u nas pochmurno i padalo rano(niby niejest zimno ale tak ochydnie) ale sie nie cieszcie tak tym slonkiem bo przewaznie jak tu pada to za dwa dni jest tak samo w Polsce ja dzisiaj spalam po poludniu-jak nigdy ale bylam jakas zmeczona-to pewnie ta pogoda! Monka z tymi postami ja tez tak mam!Niewiem dlaczego Jutro maly idzie do zlobka przynajmniej sobie odpoczne troche i wysprzatam dom! Edycia i jak malej juz lepiej?
Stary 2008-03-31, 16:51   #2698
djamelka
Rozeznanie

Magda widze cie -pisz co z Iza?
Stary 2008-03-31, 17:19   #2699
monka23
Zakorzenienie

Wiecie o ktorej wstalismy Moja mamuska wchodzi o 17.30 i zdziwko haha Obudzila nas pierona Pospalismy te 3,5 h i ciekawe o ktorej maly pojdzie spac bo ja to pewnie nad ranem haha

Monika pamietam jak mowilas ze cie lekarz opierdzielil , wie co mowi takze sie go sluchaj

Amelka ty pieronico jedno nie krakaj z ta pogoda Jutro ma byc juz zimniej Ja dzis juz malemu latalam po sklepech i chcialam kupic czape z daszkiem ale jakies skapciale byly .
Stary 2008-03-31, 17:24   #2700
djamelka
Rozeznanie

Monka ale masz spanieJa tez spalam poltora godz.Ale to tak jednym okiem wszystko slyszalam (kto dzwonil itd)ale spalam W tym roku ta pogoda jakas walnieta jest,w tamtym to na krodki rekaw sie chodzilo !Niewiem jak wy ale ja juz chcem ciepla(poopalac sie troche itd)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości