![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)
Amelka czesto dosc wychodzicie razem Twoj tz tez taki rozrywkowy co? czy zmienil sie przy tobie? Moj to pracoholik Wogule masz super ze masz z kim dzieciaki od czasu do czasu zostawic na tej obczyznie
![]() ![]() Mam pytanie czesto krztusz sie wasze dzieciaki w trakcie picia naprzyklad albo jak cos zjedza Nie wiem czy moj za czesto czasem sie nie krztusi czy to poprostu taki wiek Jedzenie w biegu mowie tu o np slodyczah przekaskach czy picie I z jakich kubkow pija wasze dzieciaki? moj dalej pije z rurki ale uczy sie uczy sie pic ze szklanki - wiadomo jak to wyglada caly mokry ale bardzo to lubi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Dzis w nocy bylam taka chora ze mala bania ![]() ![]() ![]() Magda biedna mala ![]() ![]() A to moj nowy makijaż ![]() ![]() KLIK |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Monika juz ci chyba lepiej? to masz z glowy ogorki hehe Ale moze znajdz w tym plusik i wejdz na wage moze pare gram zlecialo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Monka dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() ale nadal czuje uczucie ciężkosci w zoladku-bleeee nic dzis nie jadlam tylko dwie herbaty wypilam-zatrulam sie jak cholera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Monika kwestia gustu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
No własnie tesciowa mi tez mówiła ze może to jakis wirus
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Pij duuuuuuuuzo wody jedz paracetamol i sie nie odwadniaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Cze spiochy
![]() Pogoda u nas sloneczna oby tak bylo dalej. Monika jak tam dzis juz lepiej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Rozeznanie
|
No ja juz jak nowo narodzona
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
Moj maly juz dobrze pije ze szklanki,ale tez pije jeszcze z kubka niekapka!Co do ksztuszenia to nie ,bardzoo rzedko!Zapytaj przy okazji lekarza czy to normalne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Amelka no to teraz bedziesz miec fajnie od czasu do czasu maluchy zostawic pod opieka brata iz tz-tem mozesz isc w tany
![]() Moj maly mi teraz odkurza ![]() ![]() Polozylam go spac bo spiacy i na dokurzaczu sie wyrzywal haha |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Rozeznanie
|
Nio a co zyje sie raz!!!!Moj tez jakies fochy odstawia dzisiaj-niewiadomo co chce!Wy wyjedziecie a babci jak przyjdzie rachunek to sie poplacze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
hehe az tak zle mysle ze nie bedzie
![]() ![]() ![]() Nie no dzidek sie nie wyspal albo lewa noga wstal Bo wchodze a on napierdziela projektor bo mu melodyjka sie skonczyla haha Ustawilam na kilka minut a nie na 15 Cos czuje ze bedzie ciezki dzien dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
![]()
witam drogie Mamy ja w potrzebie przybiegam do WASZego wątku czeka mnie zmiana fotelika samochodowego na większy (moje dzieciko wystaje z każdej strony) i mam mętlik w głowie czy lepiej kupić od razu taki do 36 czy taki do 18
http://www.allegro.pl/item334631657_...y_hurtowe.html http://www.allegro.pl/item334899127_..._wys_0zl_.html szukałam jakiś linków z testami, który najlepszy, ale porażka na tym Polu ![]() a może będziecie tak miłe i polecicie mi co u WAS sie sprawdziło ![]() ![]() bardzo bardzo dziękujemy ![]()
![]() |
#2685 |
Rozeznanie
|
Monka no kupke mozesz dac z pieluchy a macz to wiem ze sa takie woreczki bo jak Sara byla mala to jej robilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Rozeznanie
|
Patrila ja na twoim miejscu wziela ten zielony ten z drugiego linku bo ten sie rozklada a ten pierwszy nie!Ja kupilam ten pierwszy i co jestem niezadowolaona bo takie dzieci jak nasze jeszcze czesto przyspia itd!Jak jechalam do Pl to musialam zamienin sie z sasiadka na jakis czas zeby Kevin mnial wygodnie!A ile ma twoje dziecko miesiecy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() ![]() ![]() Patrilla ja nie pomogę, nie mamy auta i fotelik też jakiś tam z odzysku, nie znam sie na tym ![]() Monka moja Ala też rzadko sie krztusi. Pije z butelki z dziobkiem, niekapka a ostatnio też samodzielnie ze szklanki, już wyczuwa ile przechylić zeby sie nie pooblewać ![]() ![]() ![]() Djamelka pobalujcie też za nas bo u nas marne perspektywy w najbliższym czasie na jakieś rozrywki ![]() Monika jak sie dzis czujesz?? Makijaż bardzo ładny i fryzurka też mi sie podoba ![]() ![]()
#2688 |
Zakorzenienie
|
![]()
djamelka dzięki wielkie właśnie chyba jednak wezmę ten do 18 kg
![]() ![]()
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Amelka mocz juz nie z woreczka Woreczki sa dla nie mowlakow takie dzieciaki jak nasze to juz kubeczki
![]() ![]() ![]() Patrilla ja mam ten drugi z maxi cosi i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() Sniezynka pewnie nie wie gdzie ma rece wlozyc hahaha czas leci a wszytko i wszystkich trzeba zaliczyc haha |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Rozeznanie
|
Kurde zawalu dostane dalam mu serek do zjedzenia a on wymazal wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Amelka
![]() Spadamy dzidek wstal. |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Monka juz mi lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() Patrilla zgadzam sie z dziewczynami co do fotelika ![]() ![]() Djamelka no ja mam z Daria [podobnie,tylko że ona maluje mi kredkami ściany!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Czesc babeczki!
Ale mialam noc !!! Zosia do 2giej nie mogla zasnac, brzuszek ja bolal. Jak zasnela o 2giej to obudzila sie o 5tej, ale jeszcze ja uspilam i obudzila sie ostatecznie o 7mej. Na szczescie zrobila kupke i jest juz ok, tylko odespac musi, bo mi marudzi teraz. Patrilla ja mam taki fotelik z coneco http://www.avangarda.neostrada.pl/FO...TH%20(56).html On ma zakres wagowy od 9 do 25 kg i jest rozkladany, weic bardzo sie teraz jeszcze przydaje, jestem z niego zadowolona, i zaznacze, ze duzo jezdzimy ![]() Monika a ja to bym Cie chciala zobaczyc w pokreconych wloskach ![]() ![]() Zosia pije z niekapka i sie nie krztusi, no chyba ze idzie i chce tez pic rownoczesnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Uspilam Zosie i troche jeszcze mi sie przypomnialo
![]() Doridee super, ze dstalas taka propozycje od Diany ![]() ![]() monka bylas u lekarza z ta glowa? magda mam nadziej, ze jest u Was lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to sie stalo ale ten wizaz jest pokrecony haha Napisalam rano posta i byl po Amelce a teraz otwieram a tam Doridee wcisnieta
![]() ![]() Doridee to masz zdrowie zeby o tej h cwiczyc ![]() Monika ile kaw pijesz teraz dziennie dalej takie ilosci? Moj maly tez po scianach rysuje U mnie jak w domu rysowal to mi to kij bo bedzie remont a moja mam jeszcze cos dorysowywala i wyszla im gwiazda zydowksa To ja opierdzielilam ze mi po scianach pisze Tutaj dzidek rysuje to sie smieje a ta sie wydziera haha a niech ma jak nauczyla ![]() Edycia dobrze ze juz po wszystkim ![]() Ide chyb spac malego polozylam i sama tez sie chyba poloze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Monka ja pije 2-3 kawy dziennie,wiecej nie moge bo mi pikawa stanie
![]() lekarz mi nie kazal-wiec slucham ![]() U nas dzis pieknie slonko grzeje ale jest tez wiatr i musze sobie odpuscic spacer z Daria ![]() Edytcia ja kiedys-dawno temu mialam trwala zrobiona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Rozeznanie
|
Fajnie macie ze u was slonko swieci
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Rozeznanie
|
Magda widze cie -pisz co z Iza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Wiecie o ktorej wstalismy Moja mamuska wchodzi o 17.30 i zdziwko haha Obudzila nas pierona
![]() Monika pamietam jak mowilas ze cie lekarz opierdzielil , wie co mowi takze sie go sluchaj ![]() Amelka ty pieronico jedno nie krakaj z ta pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Rozeznanie
|
Monka ale masz spanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.