![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pijaczki skrzypu:D Zapraszam:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja też trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz po humanie, jutro ten najgorszy;/ nie dziękuję za trzymane kciuki, ale potrzymajcie jeszcze do piatku ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2009-04-22 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I co trudne było? A jutro sobie na pewno poradzisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
Trzymamy, trzymamy.
![]() A liceum już wybrane, albo chociaż profil klasy? Wyobrażam sobie Twój stres. Pamiętam mój i jeszcze moja uczennica się w tym roku stresowała, bo też zdaje, więc wiem, co musisz przeżywać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie mam pojęcia na jaki kierunek bym chciała isc, a to się łączy jeszcze z dojazdem, a jka wybiore liceum to juz wiem które, ale po dzisiejszej matmie to widzew nikłe szanse, że dostane się do jakiejś dobrej szkoły, poszło mi strasznie;/ dla mnie trudne, bo matma i fizyka to dla mnie czarna magia, a niektóre zadania z chemii zawaliłam, bo nic sobie nie powtarzałam, a były takie z 1 i 2 kl;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
Wtajemniczenie
|
Mirelka, jakoś to będzie, mi matematyczny poszedł na 27 punktów i jakoś to poszło z moją edukacją.
![]() ![]() A z kierunkiem studiów jeszcze sto razy Ci się zmieni, więc nie sugeruj się tym aż tak. ![]() ![]() Ja właśnie zaparzyłam skrzyp i piję zdrowie gimnazjalistek, maturzystek i innych wszelakich zdających. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jak coś to ślij zadania z matematyki do mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Wtajemniczenie
|
Hayoł jakoś ostatnio nie miałam czasu zaglądać co u was dobrego? Mi udało się zarejestrować w końcu po kilku dniach kociego czatowania przy komputerze na bezpłatne badanie dermatologiczne BIODERMY
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.skorabeztajemnic.pl/#/bez...a/rejestracja/ ![]() ps. Kupiłam ten doppelherz na włoski i paznokcie jestem w trakcie pierwszego opakowania dam znać czy działa ![]()
“Ten, kto przeniósł górę, zaczął od małych kamyków.” ![]() ![]() ![]() Edytowane przez PanzerKitty Czas edycji: 2009-04-23 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny jakos to będzie, na rezerwie może będe, ale licze na to, że z tej rezerwy się dostane
![]() ![]() dzis miałam angol, ale jakaś porażka to była, najpierw zacięła się płyta, wogóle było za głośno i szło takie echo, że nie rozumiałam dokładnie co do czego;/ i jeszcze w jednym zadaniu błąd był, była odpowiedź F, a na karcie odpowiedzi takiej nie było;/ no ale to się nie liczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mirelka to już spokój prawda???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Wtajemniczenie
|
I co nauczyciele na ten problem z odpowiedzią F?
Ja na maturze z angielskiego niesamowicie dużo straciłam właśnie na słuchaniu. ![]() Żeby takie błędy były w egzaminach, to dla mnie jest niedorzeczne. Na zeszłorocznej maturze z biologii moja przyjaciółka miała coś takiego, że w pytaniu była zawarta odpowiedź na nie. Dosłownie trzeba było zmienić szyk wyrazów w zdaniu i wychodziła odpowiedź. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2686 |
ma zielone pojęcie
|
Ja pamiętam tylko jak zaspałam na mój egzamin gimnazjalny (; I na początku jednego punktu mi zabrakło do dostania się do wymarzonego od drugiej klasie gimu, LO. Ale ostatecznie dostałam się tam i szkoły bym za nic nie zamieniła na inną
![]() PS to mój post numer 2000 ![]() ![]()
![]() |
#2687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |
ma zielone pojęcie
|
Ja planuję zdawać 5. W tym 4 na poziomie rozszerzonym.
Cytat:
![]() ![]() Ale o skrzypie nie zapomnę ![]()
![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja będę miała dziś dzień rowerowy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szacunek także w Twoją stronę. ![]() Właśnie, miłej zabawy! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
![]()
Skrzypeczek wypity
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
ma zielone pojęcie
|
Benku, dziękować
![]() ![]() A na rower sama idziesz czy z kimś? Joasiuniu, ja się zajadam dzisiaj bułkami z czosnkiem ![]() ![]() Kiniu, raczej tak. Zdawać będę matmę- podstawa, i rozszerzone: angielski, WOS, geografia i polski. Polski to nie wiem czy potrzebny będzie, ale rozszerzony jest dla mnie łatwiejszy od podstawy- jestem oczytana i dobrze piszę, za to nie uczę się na pamięć wielu rzeczy. Poza tym to kwestia honoru- zdam rozszerzenie ![]()
![]() |
#2693 |
Wtajemniczenie
|
Mmmm, bułki z czosnkiem, pycha.
![]() ![]() A flaki mi w ogóle nie smakują. ![]() ![]() A co do polskiego, to ja w ogóle się nie fatygowałam w liceum, jeśli chodzi o czytanie książek. Podstawy na pewno bym nie zdała, bo była "Lalka", o której nie miałam bladego pojęcia. Z rozszerzenia 40%, ale zdane. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cu.Kinia Czas edycji: 2009-04-25 o 14:29 Powód: poprawiam błąd w tekście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2696 |
ma zielone pojęcie
|
Benku, to fajnie
![]() Joasiuniu, a ja nie jem flaczków. Ciekawe dlaczego xD Ale nawet sojowe mi nie smakują. Wolę schabowe-sojowe ![]() Kiniu, no ja mam właśnie tego typu bułeczki ![]() A co do lektur to naprawdę jak na obecne czasy to jestem nieźle oczytana. Sama sobie program rozszerzam itd. Ale nie uczę się jako tako. Zapamiętuję archetypy i inne, ale dat powstania dzieł [ tak dokładnie ] się nie uczę itd. Z klasówek wiecznie mam kiepskie oceny. Ale leję na to (;
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja też miałam ochotę pojeździć rowerkiem dzisiaj... Nie przepadam za jazdą rowerem ale dzisiaj miałam ochotę
![]() ![]() ![]() A flaki-oj kocham kocham ![]() ![]() A ja sobie na dzisiejszy samotny wieczorek zakupiłam Gingersa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Kręciliśmy się po Śródmieściu i nad Wisłą
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nio tak jak mówisz Kochana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.