![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
![]() dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() hmm kg w gore? a zapisujesz dokladnie co jesz i w jakich godzinach? pokaz jakies jadlospisy moze cos pomyslimy a i z pogoda wykrakalam- zrobilo sie chlodniej i pochmurno i w dodatku kropi deszcz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jadłospis z 2.04 (tutaj się pomyliłam z porcją indyka, bo zjadłam więcej niż 100g i wyszło mi przez to 1770kcal ![]() śn (6.30): jajecznica z 3 jajek + soczewica (3 łyżki) +łyżka pestek dyni na łyżce oleju rzepakowego II (9.40): "kanapeczka" z twarogu chudego i dwóch plasterków pomidora przek(12.30): serek wiejski light + 20g orzechów przek ![]() obiad(19.30): pierś indyka z serem Hochland (2 plasterki), pomidor kolacja(21): serek wiejski 50g + kubek mleka z drożdżami razem: 1770 4.04 śn(11): 100g ryży brązowego gotowanego z 100g serka wiejskiego + łyżka pestek dyni + cynamon II(13.30): 1,5 pomarańczy + jajko na twardo obiad(16.30): 90g indyka + 250ml zupy kapuścianej + plasterek Hochland + 40g twarogu przek(19): szklanka mleka + 2 kostki czekolady gorzkiej kolacja(21): jajecznica z 3 jajek + 160g serka wiejskiego + kubek i szklanka mleka razem: 1500 7.04 śn(6.00): omlet z 3 jajek, pomidor, 2 plasterki Hochlanda, 100g twarogu, na łyżce oleju II(10): jabłko (250g) przek(12.30): serek wiejski light przek(15.30): 10g orzechów + pół jabłka obiad(17): filet z mintaja w sosie pieczarkowym + groszek + fasolka szparagowa + dwie łyżeczki siemienia lnianego kolacja(20): jajecznica z 3 jajek + kubek mleka z drożdżami razem: 1393kcal wiem, że najgorsze jest u mnie to, że praktycznie nie ćwiczę - jedynie wf i teraz jeszcze a6w zaczęłam (po raz setny ![]() ![]() ja teraz codziennie biegam w krótkich spodniach i bez rajstop ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przede wszystkim- im pozniej tym mniej jemy i czekolade do obiadu a nie na wieczor ![]() no i moze moj przykladowy jadlospis z R sn: owsianka (3lyzki platkow owsianych, lyzka kukurydzianych, 2 suszone morele, troche rodzynek zalane mlekiem lub jogurtem) IIsn: tarkowane jablko z lyzka siemienia lnianego i troche kefiru smakowego ob: ryba pieczona z warzywami podw: chudy twarog z lyzeczka dzemu (mala porcja)- na slodko lub chudy twarog z rzodkiewka i przyprawami na slono ![]() kol: tunczyk z salata zapomnialam dodac: postaraj sie bez tych serow, zmniejszyc ilosc jajek i ta czekolade z czyms jesc na 2sn- pojedz tak ze 2-3tyg i zobaczysz moze wtedy waga ruszy Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2009-04-09 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Rozeznanie
|
nie wiem, przyznam, że nie za bardzo mi się podobają Twoje zmiany... czekoladę jeśli już zupełnie bym wywaliła, bo na II śniadanie to mi nic nie daje, a tak to mnie budzi po południu i sprawia, że zanim zrobię obiad nie chce mi się jeść. no i rzeczy typu ciasto to jasne, że nie było zaplanowane w jadłospisie, aż tak głupia nie jestem
![]() ilość jajek i tak jest już u mnie na minimum, bo po prostu z 2 omlet nie wychodzi (mam za dużą patelnię). o gotowaniu ich pomyślę, tylko to długo trwa, a rano to szybko sobie muszę przygotować, chyba że bym w lodówce trzymała. zmienię kolacje póki co i czekoladę może orzechami zastąpię? bo tak robiłam jakoś ostatnio. i muszę się chyba przeprosić z węglami, bo jak widzę u Ciebie jest ich więcej. ale na owsiankę się nie skuszę, bo mam po niej przez cały dzień wielki brzuch, zresztą jak po większości węglowodanów ![]() a jeszcze co do kolacji, to jakoś tak w większości diet widziałam je dosyć spore, dlatego zwiększyłam, zresztą na SB jak jadłam np. tylko trochę serka wiejskiego to mi mówiły dziewczyny, że za mało. i zostało jakoś tak ![]()
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
jajko sie gotuje ok 5minut wiec nie wiem czy to tak dlugo
![]() po weglach mozesz miec wzdecia bo juz sie "bawilas" metabolizmem a po owsiance wzdecia sa chyba srednio mozliwe bo owsianka wlasnie wymiata z jelit wiec pomaga przy wyproznianiu a zebym ja jadla tyle ile mi sie miesci na patelni/w garnku to tez bym jadla duzo ![]() nie kaze Ci wprowadzac zmian ale jak sama widzisz Twoja dieta nie przynosi rezultatow- jak dla mnie sporo tego jedzenia- szczegolnie na kolacje ja np dzis zjadlam chudy twarog z lyzeczka serka homo dla lepszego smaku ![]() a ja jem ostatni posilek wczesniej bo mam refluks- czyli jak zjem cos przed snem to juz sobie nie pospie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no ale chodzi mi, że jak robię z 2 jajek omlet to w środku się dziura robi! ![]() wczoraj na pierwszą kolację zjadłam serek wiejski light, a na drugą (bo po 1 zasnęłam i tak wyszły dwie) jeszcze z 5 łyżeczek serka. ale przyznam, że po tym light trochę głodna byłam, no ale dobra przyzwyczaję się. mam nadzieję, że to pomoże, a wtedy będę bić przed Tobą pokłony ![]()
![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
to kup mniejsza patelnie
![]() tak zupelnie bez wegli nie jest dobrze dla mlodych, rozwijajacych sie organizmow (teraz zabrzmialam jak moja mama ![]() ![]() hm nie wiem ja zawsze tak gotuje jajko, ze do malego kubeczka wsadzam i zalewam ODPOWIEDNIA iloscia wody- bo jak sie za duzo wleje to sie dluzej zagotowuje no i sobie w tym czasie sie ubieram lub siedze na wizazu ( ![]() ![]() no a jak schudniesz to nie bedziesz musiala bic poklonow (odpuszcze Ci LASKAWIE ![]() a tak serio to jeszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Rozeznanie
|
no już zaczęłam ćwiczyć, ale zobaczymy, co po świętach będzie
![]() ![]() ![]() ![]() a i z węglami właśnie wiem, że źle ich nie jeść, to trochę jem, chociaż zdaję sobie sprawę, że raczej za mało. dlatego teraz postaram się to zmienić ![]() dobra idę się uczyć, już za 2 tyg egzamin mam to by się przydało coś powtórzyć ![]()
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
czemu sie wstydzisz? ja widze sporo osob biegajacych i nic w tym wstydliwego
![]() ![]() a egz na pewno pojda dobrze bo madra z Ciebie dziewucha ![]() a w ogole to chcialbym Wam zyczyc Wesolych Swiat i smacznego jajka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() też bym chciała mieć pewność, że pójdą dobrze. ale z tym matematycznym to jakoś się nie zanosi. ale może jak sobie wszystko już powtórzę, będzie ok. dzięki, dzięki i nawzajem oczywiście i żółtych kurczaczków itd ![]() ![]() a i jeszcze chciałam Ci podziękować za patent ze startym jabłkiem, bo teraz zaczęłam ścierać orzechy i w ogóle wszystko, co się da i rzeczywiście mniej wychodzi ![]()
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-04-11 o 10:46 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Wtajemniczenie
|
Takie maksymalne spóźnione życzenia świąteczne, ale wszystkiego najszczęśliwszego dziewczynki! Dużo ciepła (zwłaszcza, że ostatnio pogoda fatalna), uśmiechu, rodzinnej i miłej atmosfery
![]() ![]() Nie wiem czemu tak dawno tu nie zaglądałam. Wydaje mi się, że straciłam swój zapał do prowadzenia regularnego "pamiętnika" internetowego. Nie obiecuję, że znowu w najbliższym czasie zacznę się aktywnie udzielać, ale raczej na pewno wrócę do Was na stałe w wakacje ![]() Ponadto z moim dietkowaniem wszystko w najlepszym porządku ![]() ![]() ![]() ![]() W moich planach jest zrzucenie jeszcze jakiś 7kg do wakacji, a już w ich trakcie popracuję na ciałem - będę chodziła tak jak w zeszłym roku na aerobik, może basen ![]() Uch, dajcie mi już słońce, wakacje i całkowity relax! ![]() Jeszcze raz przepraszam, że opuściłam Was tak niespodziewanie... Wstyd mi za siebie... ![]() Wybaczycie mi? ![]()
![]() |
![]() |
#2682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie tarka to super wynalazek- mama tylko zawsze krzywo patrzy bo nie rozumie tego, ze chce mi sie rarkowac jablko skoro normalnie moge pogryzc :P ehh Cytat:
![]() 10kg to faktycznie sporo, ale dobrze pamietam swoj pierwszy rok na studiach- do najlatwiejszych nie nalezal ![]() jak tam w ogole po swietach dziewczyny? ja wcale duzo nie jadlam, ale moze dlatego ze swoje swieta mam za tydzien ![]() ![]() dzis sie moze jeszcze porozciagam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak serio, to u mnie to standard tyć przez zimę 10kg, nawet jak się zdrowo odżywiam ![]() ![]() i tak najważniejsze, że wszystko wróciło do normy, w sekundę to zgubisz ![]() tylko tak się zastanawiam, gdzie ta fatalna pogoda? właśnie dobra, bo nie ma sauny, tylko przyjemny wietrzyk mmm Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() tez lubie szarlotke ![]() ![]() dopiero wstalam a dzis musze sporo rzeczy zrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dopiero? oO ja tam myślałam, że to całkiem wcześnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale już dwa kilo za mną, więc jest super i ja czuję się super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a u mnie pogoda przez sobotę i niedzielę była faaaatalna! Kropił deszczyk, było zimno, szaro, buro ![]() ![]() A co do mojego powrotu do formy, to o wiele lepiej mi teraz, niż jedząc tony słodkości ![]() ![]() Znowu to samo, czyli: 10km rowerka, 15 minut hula hop, 15 min twistera, 200 brzuszków. Jeszcze tylko w wakacje aerobik i będę mega szczęśliwa! ![]() buziaki laski i dzięki, że mi wybaczyłyście ![]() ![]() P.s gdzie Topcia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja po świętach znowu z ćwiczeniami nic. tylko a6w jeszcze robię, a tak to nie mam na nic energii, no naprawdę, wracam do domu i praktycznie zaraz kładę się do łóżka. w ogóle ostatnio dieta też nie bardzo, ale @ przyszedł i w ogóle. najgorsze, że powinnam się uczyć do tego testu, a na to też siły nie mam! dzisiaj wcześniej wróciłam, to może w końcu się uda coś zrobić... łeee ale siie źle czuje, umieram ![]()
![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
mi sie teraz szczerze mowiac ani nie chce cwiczyc ani byc na diecie- mam kryzys
waga dobra, tylko by sie przydalo jeszcze - kg lub 2 ale co tam po swietach zaczne narazie olewam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11925899]Powiedz, ze jeszcze codziennie tak?
![]() [/quote] no oczywiście, że codziennie! Coś myślała? ![]() ![]() ![]() chociaż tak raz w tygodniu sobie odpuszczam to. A w tym to nawet dwa razy już nie ćwiczyłam, bo dostałam @ i się okropnie czułam. No cóż, podczas odchudzania ciężko z tym sobie poradzić ![]() iiiii jestem ciekawa ile schudłam ![]() ![]() Biedna Topcia, współczuję jej. Pamiętam swoją maturę. Nieciekawa sprawa. Jednak wolę życie studenckie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11925899]
Których świiętach? ![]() wielkanocnych- jestem prawoslawna wiec teraz obchodze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Konto usunięte
|
Aaaaaaa, myslałam, że sobie święta przedłużyłaś
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11927925]Kobietko skąd Ty energie czerpiesz na to
![]() no wiesz, patrzę w lustro, później na szafę i powtarzam sobie: "ćwicz, bo inaczej będziesz musiała nago chodzić, a to by było nieestetyczne" ![]() ![]() ![]() A wyobraź sobie, że w wakacje będę na aerobik popylała 5 razy w tygodniu, po dwie godziny ![]() ![]() Dajcie mi już wakacje! ![]() ![]() Oj, mówię Ci, przytyć 10kg, to niefajnie. Można się nabawić kompleksów oglądając zdjęcia sprzed kilku miesięcy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I też przytyłaś 10kg? Jejku, wiem co czujesz w takim razie ![]() A teraz wracam na rowerek, zrobiłam 8km, jeszcze 2 i na dziś ćwiczenia skończone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11933114]Hmm, a wczesniej chyba tez codziennie areobik nie?
![]() ![]() tak, w zeszłym roku w wakacje też chodziłam codziennie na aerobik - oprócz weekendów, bo wtedy nie ma. I uwielbiam ten swój aerobik! Różne prowadzące, różne typy ćwiczeń, miło i uroczo ![]() ![]() jejku, mam nadzieję, że w poniedziałek zobaczę na wadze ponad kilogram mniej. Bo inaczej będzie mi przykro ![]() Może jakieś rytualne modły odprawię, to wtedy waga mnie posłucha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11933114]Hmm, a wczesniej chyba tez codziennie areobik nie? ![]() ![]() Może po prostu musisz znaleźc swój sposób na odchudzanie ![]() ![]() no kombinuję cały czas, zobaczymy co będzie teraz ![]() Navien a drogie to jest? i gdzie? możliwe, że już kieeedyś kiedyś mówiłaś, ale nie pamiętam ![]()
![]() |
![]() |
#2699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytasz o aerobik? Ja płacę za karnet w wersji "open", czyli chodzę na tyle zajęć na ile chcę, zazwyczaj są w godzinach od 18 do 21, więc często wpadam na dwie godziny pod rząd, 120zł. Przynajmniej tyle kosztowało w zeszłym roku, teraz nie wiem ile. A ty u siebie w mieście nie masz żadnego aerobiku/siłowni/basenu?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.