![]() |
#2671 |
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
Salvina jeśli przejmujesz się lokalizacja Willi Magnat to niepotrzebnie, ostatnio szłam o 17 obok bazar, po tej godzinie nikogo obok Willi nie ma i jest posprzątane! a resztą się nie przejmuj, wszędzie występują dziwne akcje i nieporozumienia- wesele to dla jednych ważny dzien a dla drugich niezła okazja na "dorobienie się"!na Twoim miejscu bym już nic nie zmieniała- nie przewidzisz niczego-przykład Martyny jest najlepszym na to dowodem!także nie martw się nic i myśl o swoim weselu pozytywnie
![]() A my wreszcie podpisalismy umowe z fotografem i zarazem kamerzystą ![]() Przynajmniej to mnie cieszy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Raczkowanie
|
My wczoraj zaczelismy kurs przedmalzenski i musze przyznac, ze mimo moich obaw bylo bardzo sympatycznie. Bedziemy miec tylko 2 spotkania po jakies 3h - taki skrocony, bo robimy go za granica
![]() Z innej beczki. Dziewczyny, kiey wchodza nowe kolekcje sukien? W styczniu?
#2674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
W salonie Anna na Kościuszki w listopadzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna ktore ślubowały w ta sobotę Wszystkiego Najlepszego...zyczenia spoznione ale nie mam teraz nawet czasu zeby posiedzieć na wizazu...nawet w nd zaraz uciekam do pracy
![]() W czwartek ostatnia przymiarka mojej sukni sie odbyla...po raz pierwszy stanelam przed lustrem z usmiechem na twarzy ![]() ![]() Dziewczyny ile kupic butelek szampana i wina na 70 osob?
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
W czwartek ostatnia przymiarka mojej sukni sie odbyla...po raz pierwszy stanelam przed lustrem z usmiechem na twarzy
![]() ![]() Ja dziś odebrałam swoją sukienkę wisi już w domu. ![]()
#2679 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Rozchodzi mi sie o cale wesele,ale masz racje co ma byc to bedzie wszedzie ![]() Widze ,ze bedziemy slubowac w tym samym dniu.Bardzo mi milo. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Gabrielo
to super, że suknia Ci się podoba ![]() Już niedługo Twój ważny dzień... |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fenomenka jest juz po i jest bardzo zadowolona,wiec glowa do gory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Rozeznanie
|
Wszystkim dziewczynkom bardzo Dziekuje za zyczenia
![]() Obiecalam relacje,wiec ja zdaje: Moja suknie pierwszy raz zobaczylam we czwartek(przymiarka)a w piatek byla juz do odebrania razem z welonem,bolerkiem i halka-wszystko to kupwalam w Paryzance(jak wiecie).Z obslugi bylam bardzo zadowolona,wbrew temu co o niej slyszalam.Suknia wszystkim bardzo sie podobala a ja nie zamienilam bym jej na zadna inna na swiecie!czulam sie w niej cudownie! Mielismy jeszcze pare spraw do zalatwienia wiec biegalismy tak pomiedzy kroplami deszczu i choc pogoda wczesniej byla dla mnie bardzo wazna przestalam sie nia przejmowac. Wieczor piatkowy spedzilam w wannie z babelkami ![]() Wrocilysmy i tu zaczyna czas dwa razy szybciej leciec.Przyjechal pan od kamerki i foto,zrobilismy kilka ujec,caly czas sie swietnie bawila-zero stresu,tylko taka fajna adrenalinka jakbym czula ze zaczyna sie cos NIEZWYKLEGO!Wyszykowani i gotowi ruszylismy do kosciola,pogoda caly czas utrzymywala sie ladna(lub jak kto woli bez deszczu bo zimno troche bylo)ale nas emocje bardzo rozgrzaly zwlaszcza mnie bo zimna wogole nie czulam.Po mszy dopiero deszczyk zaczal kropic wiec zyczenia przenieslismy na sale.Ten deszczyk potraktowalismy jak Boze Blogoslawienstwo z Nieba. Moj kochany bratanek niosl nasze obraczki i czul sie wyjatkowo ![]() ![]() Msza byla caly czas kierowana do nas,bylo bardzo uroczyscie i wzruszajaco,w tle przygrywala nam skrzypaczka,ja caly czas bylam usmiechnieta i radosna jak nadszedl moment przysiegi -zobaczylam lezki w oczach mojego meza..staralam sie zapanowac nad glosem i uspokoic bardzo mocno bijace serce.. Ten moment to MAGIA!!!niesamowite emocje i ogromna radosc!!! Bardzo stresowalismy sie pierwszym tancem-w piatek pocwiczylismy na sali w slubnych bucikach(prze wygodne,wogole nie czulam zmeczenia 8cm obcas)i halce ![]() ![]() ![]() Torcik podawalismy po obiedzie i byl przepyszny!!!oczywiscie od Braci Janusz. Zespol byl poprostu fantastyczny!ze Starachowic DJAM-rewelacja,niektorzy nie wiedzieli czy momentami oni spiewaja na zywo czy to jest orginal-caly czas na zywo!wszystkim sie muzuka podobala. Mielismy fotografa Piotr Malek-zdjecia bardzo ladne ale najwazniejsze ze potrafil ludzi do zdjec odpowiednio"podejsc".Wszy scy zapamietali go bardzo dobrze z wesela a niektore dziewczyny o jego nr prosily ![]() Generalnie my jeszcze nie ochlonelismy po naszym Najpiekniejszym Dniu w Zyciu,caly czas to jeszcze przezywamy,goscie nasi byli bardzo zadowoleni,nawet usluszlam opinie ze wszystko bylo bardzo starannie przygotowane z najmniejszymi detalami(w koncu troche czasu na to poswiecilismy) za co oczywiscie nie omieszkam Wam PODZIEKOWAC ![]() Chce jeszcze dodac ze mialam specjalnego goscia ktorego wogole nie zapraszalam na ta uroczystosc a ta "przyjechala"sama @!!!!we czwartek na przymiarce juz sie pojawila i odjechala nad ranem w niedziele ![]() ![]() Sala w hotelu Lysogory-piekna!obsuga bardzo dobra,trzeba tylko odpowiednio dobrac menu bo niektorym moze byc za malo,ja generalnie prawie nic nie jadlam bo i tez mi sie nie chcialo,chcilalm tylko bawic sie i tanczyc do bialego rana ![]() Ogolnie rzecz biorac bardzo zaluje ze Taki Dzien juz sie nie powtorzy-to jest niezapomniane przezycie a wzrok meza,ktory mowi-JESTES PIEKNA z zaszklonymi oczkami-BEZCENNY...NIEZAPOMNIANY. ..KOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Zaraz pokaze Wam fotki ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2008-10-11 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ze wszystko poszlo po Twojej mysli ![]() ![]()
![]() |
#2684 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Czlowiek jak czyta tak dobrze zdana relacje to az mu sie plakac chce,kazda z Nas ten dzien wlasnie tak sobie wyobraza. Cieszy mnie to ,ze wszystko Ci sie udalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Raczkowanie
|
Doriso super ze wszystko poszło po Twojej mysli, ze z wszystkiego jestes zadowolona, jeszcze raz zyczę Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Zycia~!!! i czekamy na zdjecia
![]()
#2687 |
Zadomowienie
|
doriso super że wszystko się udało
jeszcze raz szczęscia życze ![]() czekam na zdjecia oniczku to chyba ostatni tydzień przygotowań? jak sie miewasz ![]()
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No do slubu jeszcze 2 tygodnie wiec poki co mam sie dobrze ![]() ![]() ![]() Suknia juz gotowa, musze przyznac ze nie jest taka zla hehe, poprawki dodaly jej w koncu uroku Poki co martwie sie tylko o pogode no ale co ma byc to bedzie A i czy 15 butelek wina na 70 osob starczy? bo mamy z tym problem i nie wiemy ile kupic....
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
co do butelek wina.
u nas było chyba 40 butelek na 50 osób. i co i poszły dwie butelki. może to kwestia tego że wino stało z boku a nie na stołach. ale i tak zdziwiłam się że albo wogóle nie pili albo pili wódke (nawet ci których podjerzewałam o picie tylko wina). także moim zdaniem to nie należy przesadzać z ilością wina. moze kupić 20 butel tak w razie czego ![]() co do szampana to kupuje się 1 na 10 osób ![]() dobrze ze suknia jest już taka jaka być powinna. zawsze kurde tak jest że pirewsza przymiarka to załamka a druga uwielnienie ![]() ![]()
#2690 |
Zakorzenienie
|
Doriso
Super, że wszytsko się udało i było tak jak to sobie wymarzyłaś ![]() Wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie moja koleżanka miala tylko 10 butelek na prawie 100 osob i zostalo jej 4...wiec trudno tak sie wpasować kto co bedzie pił..a kupie 15 , najwyzej zabraknie :P A z suknia całkowicie sie zgadzam, ale to pewnie kwestia tego ze na pierwszej przymiarce wszystko jest jeszcze nie tak, przynajmniej u mnie tu wisiało, tam opadało ![]()
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Doris, jak fajnie że wszystko się Wam udało. Wszystkiego naj naj naj słońce. I czekamy niecierpliwie na zdjęcia
![]()
#2693 |
Raczkowanie
|
DORIS0208 świetna relacja oby u mnie też było tak wspaniale
![]() ![]() ![]() Oniaczeq i dziewczynki ślubujące 18.10.08 macie już wszystko pozałatwiane? ja w środę biegnę na ostatnią przymiarkę sukni, nie mam jeszcze wódki, napoji, szampana, wina, owoców, zamówionych kwiatów, ciasta teściowa ma załatwić w środę, ja do B Janusza muszę podjechać potwiedzieć liczbę gości, żeby wiedzieli ile kilo tortu mają zrobić, goście mi juz wszyscy potwierdzili i tu o dziwo zadzwoniło tylko kilka osoba, do reszty samam musiałam dzwonić, u TŻ goście sami potwierdzili, w tym tygodniu jadę po obrączki, muszę spotkać sie z zespołem i kamerzystą, w sobotę mam 2 próbną fryzurkę i 1 próbny makiajaż, narazie te sprawy najważniejsze zamierzam załatwić, powiedzcie mi gdzie trzymacie wódkę w domu, ja myślałam żeby może zamówić w środę przed weselem i zawieść odrazu na salę myślicie, że to za późno? Ja na 110 osób myślę kupić 10 wina białego i 10 czerwonego, ale na wszelki wypadek zadzwonie do właściciela sali on nam powiedział, że jak będziemy znać liczbę gości, to powie ile czego trzeba dokładnie kupić. Wogóle nie czuję, że zostały dwa tygodnie nie stresuję się cały czas wydaje mi się, że to jeszcze za 2 mce, pewnie w przyszłym tygodniu zacznę ![]() Dziewczynki które pisały o tej krawcowej Na Stoku w 11 byłam tam 2 razy ale za każdym razem zamknięte w jakie dni lub w jakich godzinach ta Pani tam jest?
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-10-06 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- suknia juz jest - wodki, szampana i wina jeszcze nie mamy ( owoce, napoje itp mamy w cenie wesela wiec chociaz tym sie nie musze martwic) - w srode jedziemy do Dworku omowic szczegoly i zaplacic 40% ceny - co do gości ze 100 zrobiło sie 70 ( a wesele jest na min 80 osob wiec trzeba bedzie zaplacic za te 10 no ale coz), czekam jeszcze na potwierdzenie 2 osob :/ - z Dj sie widzialam jakis tydzien temu, ale robi nam prezentacje dla rodzicow wiec ma zadzwonic w tym tygodniu , pokazac co i jak zdziałał ![]() - autokar - tu mamy zadzwonic tydzien wczesniej - samochod - musze wykonac telefon , dokladnie o ktorej ma przyjechac, zeby zdarzylo sie go ubrac - bukiety zalatwione , musze tylko pomyslec co kupic na przystrojenie klatki schodowej ![]() - makijaz fryzura juz z glowy ![]() - i kupic takie pierdołki jak podwiazka, drugie ponczochy itp ![]() Kurcze jeszcze mi troche tego zostalo...co do wodki to my bedziemy trzymac ja najprawdopodoniej w domu...bo nie bardzo mamy gdzie
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
Właśnie tak się wydaje, że juz większość spraw ma się z głowy a tu tyle drobiazgów zostało do załatwienia, niby wcześniej człowiek ma wszystko zaklepane ale i tak przed samym weselem musi jeszcze raz biegać i domawiać szczegóły
![]()
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Ksiedza juz mamy wszystko załatwione, wiec mamy sie zglosic w piatek przed weselem omowic jak to wszystko ma wygladac...ooo i jeszcze spowiedz hehe , pozapominam o połowie rzeczy i bedzie ![]() a ja sie stresuje o pierwszy taniec i w ogolę o to ze bede musiała obtańczyć wszystkich a nie bardzo za tym przepadam ![]() ![]()
![]() |
#2697 |
Raczkowanie
|
Doriso, ale cudnie było czytać Twoją relację....Masz rację, serce w kościele bije jak oszalałe i jest to niesamowite przeżycie. Nie czuje sie zimna, deszczu, nic. Takie są emocje. Gratuluje i cieszę się z Wami!!!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
no dziewczynki widze ze działacie ostro. ale to juz końcówka. pewnie bedzie mecząca ale za to jaka nagroda na was czeka później.
ja trzymam kciuki zeby wszystko sie poudawało przez te "parę" dni załatwić i dopiąć na ostatni guzik ![]()
#2699 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny najpierw chciałam złożyć życzenia tym wszystkim ktore ślubowały w sobote
Ja jak narazie tez nie czuje ze to juz tak blisko hihihi pewnie tez poczuje w sobote chociaz w weekend miałam koszmar ślubny - śniło mi sie ze zabrakło jedzenia i ze była 6.45 a goscie siedzili i wołali ze sa głodni i ze juz nie było kelnerów a moja mama znalazła jakąs sałate i pomidora i robiła sałatke hihihi Jęśli chodzi co nam zostało do załatwienia to spotkanie z zespołem i karzestą, fryzjerką i makijażystką, potwierdzic w cukierni ciasta i tort, potwierdzic u kwiaciarki kwiaty i dekoracje, kupic napoje, soki i owoce i wina i chyba tyle Wodke mamy a wszystko bedziemy trzymac w chłodni żeby sie schłodziły, na razie stoi w piwnicy. Jedynie czym sie martwie to ze nie mam sukienki na poprawiny i nie mam wogole pojęcia gdzie są jakies fajne a wy gdzie kupowałyscie bo ja zastanawiam sie czy nie jechac do ptaka i tam sobie cos wybrac.
#2700 |
Zadomowienie
|
a moze jakieś eleganckie spodnie i do tego gorset. świetnie to wyglada
albo poszukiwania we własnej szafie. pewnie cosik by się znalazło ja bym tak zrobiła jesli by mnie nic nie zainteresowała bo na siłe nie ma co kupować a przynajmniej kłopot z głowy :d
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.