Scent Bar V - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-02, 22:18   #2671
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Nie no moj szef wariat owszem ale ja mam sposob - jak on dostaje bialej to ja sie nie odzywam i nie podkladam.
Ja najpierw próbowałam odwoływać się do zdrowego rozsądku, później też sie uniosłam, a na końcu usiadłam przy komputerze i udawałam, że nie słyszę. Wylaczylam sie do tego stopnia, że nie uslyszałam, że burza się już skończyła i zostałam poproszona o wystawienie faktury

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 22:24   #2672
ivanna
Zakorzenienie

Aggie, Hecate... macie naprawde obie przykre sytuacje nie wiem co powiedzieć by choć troszkę było wam milej... Pamiętajcie że należy się szanować mimo wszystko, mimo nawet że czasem trzeba schować dumę do kieszeni i pójść sobie wpiz... daleko.
Stary 2008-09-02, 22:24   #2673
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ja najpierw próbowałam odwoływać się do zdrowego rozsądku, później też sie uniosłam, a na końcu usiadłam przy komputerze i udawałam, że nie słyszę. Wylaczylam sie do tego stopnia, że nie uslyszałam, że burza się już skończyła i zostałam poproszona o wystawienie faktury
Ale kiepska taka atmosfera, jego chyba brak zaufania, przytyki.
Jesli ma Ci cos do zarzucenia to chyba niezbyt profesjonalne jest takie awanturowanie sie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 22:26   #2674
ivanna
Zakorzenienie

Hecate ty to masz tam niefajowo kurcze bardzo niezręczna sytuacja i tak niemiło pewnie sie porobiło... kochana słuchaj serca... pamiętaj że tylko ono powie ci jaka droga jest najlepsza
Stary 2008-09-02, 22:31   #2675
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Hecate ty to masz tam niefajowo kurcze bardzo niezręczna sytuacja i tak niemiło pewnie sie porobiło... kochana słuchaj serca... pamiętaj że tylko ono powie ci jaka droga jest najlepsza
Mnie serce mowi ...to co mowi.
Niestety czasem tak jest, ze pogoni za wszystkim traci sie cos innego.
Nie mozna udac pewnych rzeczy jesli ich nie ma.

I owszem, zgodzilam sie to przemyslec, i mam zamiar to zrobic by nie podjac glupiej decyzji. Tylko czy w wieku niecalych 26 lat powinnam kalkulowac na zimno jak mi bedzie wygodniej czy mam prawo ...czuc?
kochac?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-09-02, 22:32   #2676
ivanna
Zakorzenienie

lepiej kochać niżeli iść na wygodę... pamiętaj że uczucie cie zespala a to "wygodne bycie razem" prędzej czy później się skończy..
Stary 2008-09-02, 22:37   #2677
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
lepiej kochać niżeli iść na wygodę... pamiętaj że uczucie cie zespala a to "wygodne bycie razem" prędzej czy później się skończy..
ja 'tego' poprostu nie czuje.
Ja nie mowie, ze mnie zmeczyly jakies tam problemy czy klotnie bo takich nie bylo. Ot - zwyczajnie niedobranie. Ja to widze tak.
Ogien i woda.

I nie ma tego we mnie, nie czuje tak jak powinnam czuc. Ot on mi pozwala na wiele, ja korzystam. A on zasluguje na kogos, kto to jego bycie takim meczaco dobrym, opiekunczym doceni.

Ja podejrzewam cale zycie bede za czyms gnac, czegos szukac.

Tylko wiem, ze jak przyjdzie co do czego, ostatecznych decyzji... on mnie znienawidzi.
Ja w tym momencie moglabym nad tym przejsc do porzadku dziennego, ja sie wypalila. Tak czy srak nie robi mi to roznicy.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-09-02, 23:05   #2678
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Grysiuniu, jeśli to nie tajemnica to chciałam zapytać czym podpadłeś. Ofkors na PW.
Żadna tam tajemnica Pamiętasz sprawę miniaturek z allegro, że niby "omyłkowa cena"? No więc nazwałem tego pana synonimem słowa "siusiak" , który to zaczyna się na "k" a kończy na "s"

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Gryxiu - ja na to generalnie też leję i to ciepłym moczem:: Tylko, że przykro mi, jak patrzę, co się stało z niektórymi członkami rodziny - a stało się przez kasę, jej nadmiar. Kiedyś można było z nimi porozmawiać, pośmiać się, powymieniać opinie na temat książek, filmów. Teraz "rozmowy" z nimi sprowadzają się do ich monologu, na temat tego, co kupili, gdzie byli. I waliłoby mnie to tak totalnie ( a nawet śmieszyło), gdyby nie fakt, że nagle zaczęli insynuować i dawać do zroumienia, że ja do nich nie pasuję, że jestem dziwna, odmieniec. I to nawet nie z powodów finansowych, ale z powody pewnych "doświadczeń"(a raczej ich braku) - bo tak jak pisałam - nie bywam za granicą na wakacjach, jestem bezrobotna i wieku, gdzie brak TŻ-ta to nie lada wyczyn(oczywiście według nich). Pewnie, że ich walę - nie zamierzam zmienić życiowych priorytetów, ale czasami z takich imprez wracam zasmucona i zdegustowana
No właśnie tego nigdy nie zdołam zrozumieć - tego "nabytego" snobizmu, obrastania w piórka, zadzierania nosa. Nie zrozumiem, dlaczego wraz ze wzrostem zawartości konta zmienia się sposób, w jaki traktuje się drugą osobę. Jakby chciano odegrać się za lata "normalnego" życia, za stare (lub aktualne) kompleksy. Dla mnie zawsze liczy się przede wszystkim człowiek. Reszta jest nieistotna.

W Twojej sytuacji chodzi o rodzinę (rodzice chrześniaka?) - co jest szczególnie obrzydliwe. Może... daj im do zrozumienia (niekoniecznie wprost), że ich "wielkopańskie obycie" masz głęboko gdzieś, że nie robi to na Tobie żadnego wrażenia (nawet, jeśliby robiło ). Chodzi mi o przekorę, o "egzaltowane ziewanie" (w sensie "śmieszni jesteście" oczywiście, nie ziewanie dosłowne ), o zadzieranie nosa (sic!) jeśli trzeba. Wiesz... mam coś takiego, że często odzwierciedlam w przesadny, wyolbrzymiony sposób cechy "rozmówcy", który mnie najzwyczajniej wkurza. Często wbrew sobie - na zasadzie "potrafię zagrać tę rolę lepiej"

W kwestii teżeta - możesz odpalić: "Wolę być do końca życia sama niż wiązać się z byle kim". Nie masz pracy? "Żadna oferta mi nie odpowiada" Mówię Ci Madzik, to może być nawet fajne

Cytat:
To przyjaciele traktują mnie lepiej niż rodzina czasem
Prawdziwe to

Cytat:
A co do sympatii do ciebie, to prawda - ciebie nie lubić się nie da
(dementuję złośliwe pogłoski, żem próżny )

Cytat:
U mnie ma nie być na osiedlu jutro prądu od 8.00 do 14.00 - fantastycznie , muszę wstać wcześniej, żeby się napić kawy Proszę się nie śmiać - jak rano nie "odpalę" z kawą, to tak jakbym dalej w łóżku była
A to Ty wszystko na prąd masz?

Cytat:
miałam dziś wstrząsającą sytuacje...
Co za siusiak! Całe szczęście, że wszystko OK

Cytat:
W pracy sytuacja strasznie mi się skomplikowala. Opowiem w skrócie...
Naprawdę nie wiem, co zrobiłbym na Twoim miejscu

Ten facet "zaburzony" jakiś najwyraźniej
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 00:39   #2679
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
smutno mi jakoś nie lubie siebie takiej

(miałam dziś wstrząsającą sytuacje, wracam z pracy, ide tunelem w Gdańsku na swój autobus, czuje jak ktoś mnie szarpie i mówi: dajesz telefon czy mam cie okraść?? patrze facet 30-35 lat ubrany ok... mówie popiepszyło go i do niego wypaliłam "mam ci wpier*olić sama czy zadzwonić po kolegów? o dziwo uciekł po odwecie z mojej strony a ja stałam jak cymbał zszokowana... a ludzie? nikt nawet nie reagował... nie wiem czy nawet to zauważył :/)
Świetna anegdota (choć sytuacja rzeczywiście niemiła).
Z moich doświadczeń wynika, że to bardzo typowe. Zarówno to, że gościu wycofał się napotykając na opór, jak i to, że nikt nie zareagował.
Powiem jedno - Twoja reakcja była bardzo w moim stylu.

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
hej - fajnie, że znów jesteś
też byłam z mężem w Tunezji 3 lata temu w sousse i czytając to co zwiedziliście jako żywo stanęła mi przed oczami - widzę, że też lubisz czynny wypoczynek - każdy dzień na plaży = stracony dzień i mam podobne odczucia w stosunku do zachowań szowinistycznych i dlatego nigdy więcej moja noga nie postanie na tym kontynencie
Szowinizm w znaczeniu traktowania kobiet jak własność mężczyzn zdarza się rzeczywiście w całej Afryce i Tunezja wcale, a wcale nie jest najbardziej szowinistycznym krajem, w jakim byłam. Mnie zniechęciło ogólne chamstwo, cwaniactwo i odpychające zachowanie Tunezyjczyków.
Mówiłam już, że to jedyny kraj wśród tych, które odwiedziłam, do którego nigdy, przenigdy nie chciałabym wrócić.

Cytat:
No wlasnie dzisiaj po południu już wesoło rozmawiał i mówił, żę te 500 zlotych, które dostaje oprócz pensji "na lewo" to chcialby mi wliczyc do pensji, abym miala cała kwote na umowie... I to bylo pare godzin po tej awanturze... Nie wiem o co chodzi, na ogół potrafie wyczuć czyjes intencje, ale tu kompletnie nie wiem co o tym mysleć...
Aggie, moim zdaniem gościu ma jakieś poważne problemy: zachowuje się nieracjonalnie, niekonsekwentnie i ewidentnie się miota.
Myślę, że ja po prostu, na spokojnie, w cztery oczy zapytałabym go, o co chodzi i czy mogę pomóc. Takie szaleństwa nie pomogą ani jemu, ani firmie.
Dlaczego tak? Bo normalna rozmowa i podjęcie próby rozwiązania problemu polubownie to Twoja jedyna szansa na normalną pracę w firmie i normalną współpracę z nim.
Może on w ten sposób woła o pomoc? Frustrację zamienia w złość?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 00:46   #2680
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Sabbath, sęk w tym, że probowałam porozmawiac na spokojnie. Mówię: jaki byłby sens grać na dwa fronty, ryzykując wywalenie z pracy? Bo w turystyce wszyscy się znają, pracownicy róznych biur utrzymuja ze sobą prywatne i słuzbowe kontakty i wiadomo, co się dzieje w którym biurze. Gra na dwa fronty szybko wyszlaby na jaw. Prosiłam, aby zadzwonił dzisiaj do klientki i wypytał ją dyskretnie o przebieg rozmowy. Juz nawet chce wykręcic numer. I slyszę: "ja i tak nie będe rozmawiał, nie wezmę od Ciebie słuchawki". No więc nie zadzwoniłam, bo wyszlabym na idiotkę. Podejrzewam i chyba słusznie, że od tej pory codziennie będą jakies uszczypliwości, a jak coś zrobię źle będzie to interpretowane pod kątem próby zaszkodzenia firmie.

Ja na ogól jestem spokojna i potrafię zacisnąć zęby nawet, gdy w środku telepie mną ze złości, ale podejrzewam, że on woli mnie trzymać w niepewności - czy będzie o mnie wypytywal czy nie. Dla mnie takie sprawy powinno się załatwiać od razu, prosiłam, aby zadzwonic od razu do klientki - nie, zadzwonię w odpowiednim czasie. Tzn za ile, za dwa miesiące, podczas których będą podejrzaną nr 1?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2008-09-03, 01:06   #2681
Sabbath
Wiedźma

Aggie, ja bym próbowała pogadać w oderwaniu od "sytuacji" między Wami.
Po prostu sadzę, że jego zachowanie nie ma żadnego związku z Tobą bezpośrednio - ten konflikt to "towar zastępczy". On nie dzwoni, bo podświadomie wie, że to nie o to chodzi i że taka kontrola nie ma sensu. Po prostu coś sprawia, że to na Tobie próbuje rozładować stres. Może Ci tych dobrych relacji zazdrości? A może jest na Ciebie zły zupełnie nieracjonalnie?
Czy on jest Twoim najwyższym przełożonym, czy masz jeszcze kogoś, do kogo mogłabyś się zwrócić w razie gdyby bruździł Ci dalej?
Stary 2008-09-03, 01:16   #2682
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Aggie, ja bym próbowała pogadać w oderwaniu od "sytuacji" między Wami.
Po prostu sadzę, że jego zachowanie nie ma żadnego związku z Tobą bezpośrednio - ten konflikt to "towar zastępczy". On nie dzwoni, bo podświadomie wie, że to nie o to chodzi i że taka kontrola nie ma sensu. Po prostu coś sprawia, że to na Tobie próbuje rozładować stres. Może Ci tych dobrych relacji zazdrości? A może jest na Ciebie zły zupełnie nieracjonalnie?
Czy on jest Twoim najwyższym przełożonym, czy masz jeszcze kogoś, do kogo mogłabyś się zwrócić w razie gdyby bruździł Ci dalej?
To właściciel firmy i mój bezpośredni przełożony. Czy mi zazdrości dobrych relacji, hm, nie wiem. On wiele razy psy wieszał na mojej byłej szefowej, że to, że tamto. Mam wrażenie, że sprawia mu to satysfakcję A ja nie mogę mu przyklasnąć, bo wobec mnie zachowywała się ona zupełnie fair. Nie chce być zmuszana do potakiwania "tak, ma pan rację, to była świnia", bo jak dla mnie to porządna i uczciwa kobieta. Pracowałam dla niej przez rok, więc wiem jaka jest. Poza tym oboje parę lat temu pracowali razem (przez około 10 lat) i byli ze soba w stałym konflikcie. I oboje maja na temat drugiego/drugiej bardzo negatywne zdanie...

Stary 2008-09-03, 07:10   #2683
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No właśnie tego nigdy nie zdołam zrozumieć - tego "nabytego" snobizmu, obrastania w piórka, zadzierania nosa. Nie zrozumiem, dlaczego wraz ze wzrostem zawartości konta zmienia się sposób, w jaki traktuje się drugą osobę. Jakby chciano odegrać się za lata "normalnego" życia, za stare (lub aktualne) kompleksy. Dla mnie zawsze liczy się przede wszystkim człowiek. Reszta jest nieistotna.

W Twojej sytuacji chodzi o rodzinę (rodzice chrześniaka?) - co jest szczególnie obrzydliwe. Może... daj im do zrozumienia (niekoniecznie wprost), że ich "wielkopańskie obycie" masz głęboko gdzieś, że nie robi to na Tobie żadnego wrażenia (nawet, jeśliby robiło ). Chodzi mi o przekorę, o "egzaltowane ziewanie" (w sensie "śmieszni jesteście" oczywiście, nie ziewanie dosłowne ), o zadzieranie nosa (sic!) jeśli trzeba. Wiesz... mam coś takiego, że często odzwierciedlam w przesadny, wyolbrzymiony sposób cechy "rozmówcy", który mnie najzwyczajniej wkurza. Często wbrew sobie - na zasadzie "potrafię zagrać tę rolę lepiej"

W kwestii teżeta - możesz odpalić: "Wolę być do końca życia sama niż wiązać się z byle kim". Nie masz pracy? "Żadna oferta mi nie odpowiada" Mówię Ci Madzik, to może być nawet fajne

Gryksiu - nie, rodzice chrześniaka są OK, chodzi o inne "przypadki" Co do odpierania ataków - oj potrafię, potrafię, i to tak, że wszystkim w pięty idzie. Tylko czasem chciałabym "nie musieć" odpierać ataków, tylko się normalnie bawić

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A to Ty wszystko na prąd masz?

Noooo.... Czego efekt widać, bo już wstałam i pędęm zaparzałam kawę

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 07:43   #2684
ivanna
Zakorzenienie

Ale jestem śpiącaaaaaaa
Stary 2008-09-03, 09:39   #2685
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Kurrr... nie trafiłam dzisiaj w pociąg, i zawisłam pomiędzy schodkami wejściowymi a peronem nic mi nie jest, mam tylko pokaleczone i poobtłukiwane piszczele, ale jak na rozpoczęcie dnia to mało przyjemne....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 09:48   #2686
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Kurrr... nie trafiłam dzisiaj w pociąg, i zawisłam pomiędzy schodkami wejściowymi a peronem nic mi nie jest, mam tylko pokaleczone i poobtłukiwane piszczele, ale jak na rozpoczęcie dnia to mało przyjemne....

Margot na dlaszy dzień

Ja katuję się optymistycznymi piosenkami i wmawiam sobie usilnie, że będzie dobrze

Dalej mam prąd - korzystam ile wlezie

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 09:51   #2687
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Margot straszne Dobrze że nic się nie stało poważniejszego..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 10:12   #2688
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Aggie125 współczuję takiej sytuacji w pracy.

Margot dobrze że nic poważniejszego się nie stało. Oby jednak ten dzień był miły.

Zabieram się chyba powoli za uzupełnianie recenzji na KWC. Uzbierało się w torebce 184 kosmetyków do ocenienia, miałam też zgłosić dziś podkład Borghese ale zapomniałam pudełka żeby przepisać skład.
Wcześniej recenzowałam systematycznie, ale zauważyłam usunięcie kilku moich recenzji, niestety nie wiem których, bo bym je poprawiła i trochę straciłam zapał do recenzowania.
Zresztą czytając wasze opisy zapachów mam świadomość że nie potrafię tak opisywać i że moje recenzje nie są takie rozbudowane i tak pomocne, więc cały czas odwlekam ocenianie zapachów.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 10:23   #2689
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot na dlaszy dzień
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Margot straszne Dobrze że nic się nie stało poważniejszego..
Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Margot dobrze że nic poważniejszego się nie stało. Oby jednak ten dzień był miły.
Dziewczyny, dziękuje jak widać złego tak prędko diabli nie biorą bo siedzę w pracy i uzeram sięz prezentacją na zmianę z Urzędem Celnym - w zwiazku z czym bardzo się przyda
Stary 2008-09-03, 11:25   #2690
_kapryska_
JESTEM ONA

Margot może jakieś okłady na ukojenie , choćby z zimnej wody ( w pracy jesteś...)

Miałam okropnego doła w dniu urodzin, stąd ta info ... i dziekuję
Ale i tak napiszę PW

.
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 12:46   #2691
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Margot, bidulo Obcasów nie połamałaś?
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 13:19   #2692
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez _kapryska_ Pokaż wiadomość
Margot może jakieś okłady na ukojenie , choćby z zimnej wody ( w pracy jesteś...)
Ponieważ rzeczywiście jestem w pracy, a apteczkę służbową o kant można potłuc, przemyłam sobie skaleczenia micelem Biodermy (miniaturkę, na szczęście, noszę w kosmetyczce), przykleiłam na wierzch chusteczkę higieniczną (plater przecieka ) i żyję

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Margot, bidulo Obcasów nie połamałaś?
A wiesz, Kasiu, że nie? Za to zgubiłam sandałek i do pociągu już wpełzłam w jednym bucie
Stary 2008-09-03, 13:26   #2693
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:

A wiesz, Kasiu, że nie? Za to zgubiłam sandałek i do pociągu już wpełzłam w jednym bucie
Ale co? Spadł na tory?? Odzyskałaś go?
Stary 2008-09-03, 13:32   #2694
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Margot - ale sandałek znalazłaś, czy gdzieś tam na torach został?

Ponownie proszę i pomoc - potrzebuję dobrego, średnipołokowego tuszu do rzęs( do 50-60 zł, wydłużającego) i podkładu ( max do 70 zł). Z tuszem jest o tyle mniejszy problem, że jak nie będę się umiała zdecydować, to wezmę 200 calorie z Max Factora. Chociaż... chciałabym przetestować coś innego

Z podkładem mam problem większy - mam cerę wybitnie mieszaną, na policzkach suchą z popękanymi "pajączkami" skłonną do podrażnien, pieczenia i zaczerwienioną. Szukam podkładu w miarę kryjącego ale nie ciężkiego, lepkiego i tłustego. Teraz używam Rimmel Lift & Recover i jest taki "se" (lepi się dziad).

Od wczoraj buszuję po KWC i mam mętlik w głowie, może powrzucacie jakieś swoje typy ( po jednym wystarczy Dziękuję z góry

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 13:37   #2695
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ale co? Spadł na tory?? Odzyskałaś go?
Cytat:
Margot - ale sandałek znalazłaś, czy gdzieś tam na torach został?
Hi hi no nie, złapałam go w ostatniej chwili, ręką dlatego wchodziłam do pociągu jak ta sierota, na pół na czworakach, z torbą w jednej, butem w drugiej ręce, skrzywiona i potłuczona jak nieszczęście. Oj tam, przeżyję, bolec to bolało rano, a teraz to mam problem estetyczny z gatunku "jak ja się swojemu M. w niedzielę pokazę?:

Madziczko, a nie lepiej pobuszować po Truskawce i przetestować jakiegoś górnopółkowca? Za Lancome Hypnose płaciłam 55zł, Lash Queen HR kosztuje ok. 70, a obydwa b. dobre
Stary 2008-09-03, 13:42   #2696
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Hi hi no nie, złapałam go w ostatniej chwili, ręką dlatego wchodziłam do pociągu jak ta sierota, na pół na czworakach, z torbą w jednej, butem w drugiej ręce, skrzywiona i potłuczona jak nieszczęście. Oj tam, przeżyję, bolec to bolało rano, a teraz to mam problem estetyczny z gatunku "jak ja się swojemu M. w niedzielę pokazę?:

Madziczko, a nie lepiej pobuszować po Truskawce i przetestować jakiegoś górnopółkowca? Za Lancome Hypnose płaciłam 55zł, Lash Queen HR kosztuje ok. 70, a obydwa b. dobre

Margot - Hypnose miała moja mama kiedyś - przetestowałam kilka razy, nie podszedł mi. Co do Truskawy - to ci powiem, że mam wielką chęć, tylko się bardzo boję, że trafię na jakiś stary albo przeterminowany towarPodobno im się zadarza

Co do kolan - Tam M. niech się cieszy, że ci się nic nie stało, i że taka dzielna byłaś

Lash Queen- zanotowany/

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 13:43   #2697
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Madziczko, moi faworyci ze średniej półki:

podkład IsaDora Hydralight - beztłuszczowy, lekki podkład średniokryjacy
tusz Max Factor Masterpiece

Zmykam po dziecko, bo jeszcze mi prawa rodzicielskie odbiorą Wczoraj na świetlicy urządził mi awanturę, że nie chce wracać do domu, tylko chce zostać w szkole do wieczora A tak się martwiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 13:46   #2698
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Zmykam po dziecko, bo jeszcze mi prawa rodzicielskie odbiorą Wczoraj na świetlicy urządził mi awanturę, że nie chce wracać do domu, tylko chce zostać w szkole do wieczora A tak się martwiłam

Tymeno- dziękuję, co do synka - tylko się cieszyć, że mu się tak podoba

Frank Zappa

Stary 2008-09-03, 14:09   #2699
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
To właściciel firmy i mój bezpośredni przełożony. Czy mi zazdrości dobrych relacji, hm, nie wiem. On wiele razy psy wieszał na mojej byłej szefowej, że to, że tamto. Mam wrażenie, że sprawia mu to satysfakcję A ja nie mogę mu przyklasnąć, bo wobec mnie zachowywała się ona zupełnie fair. Nie chce być zmuszana do potakiwania "tak, ma pan rację, to była świnia", bo jak dla mnie to porządna i uczciwa kobieta. Pracowałam dla niej przez rok, więc wiem jaka jest. Poza tym oboje parę lat temu pracowali razem (przez około 10 lat) i byli ze soba w stałym konflikcie. I oboje maja na temat drugiego/drugiej bardzo negatywne zdanie...
To rzeczywiście trudna sytuacja.
Mimo wszystko próbowałabym porozmawiać. Może firma ma jakieś problemy? Może się facetowi życie prywatne wali? Bo jego zachowanie głupie jest po prostu i sensu nie ma...

Cytat:
Ałć!
Faktycznie pechowy początek dnia...

Z tymi piszczelami to masakra jest. Ja też zwykle mam je obrypane.
Chodzenia w kozakach nie polecam, ale może zakolanka? Albo wysokie glany?

Cytat:
Załóż dopasowaną górę i nawet nie zauważy.

Cytat:
To super! Znacznie lepiej, niż gdyby miał mieć problemy z zaaklimatyzowaniem się.
Moje dziecko przez pierwsze dwa lata powstrzymywało łzy kiedy zostawiałam go rano w klasie...
Teraz z niepokojem myslę o nowym roku szkolnym. Czwarta klasa: nowi nauczyciele, nowe zasady... A to moje Szczęście takie niedostosowane.
Stary 2008-09-03, 14:11   #2700
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Ponownie proszę i pomoc - potrzebuję dobrego, średnipołokowego tuszu do rzęs( do 50-60 zł, wydłużającego) i podkładu ( max do 70 zł). Z tuszem jest o tyle mniejszy problem, że jak nie będę się umiała zdecydować, to wezmę 200 calorie z Max Factora. Chociaż... chciałabym przetestować coś innego
Cytat:

Madziczko, polecam ten sam tusz, co Tymena jest świetny i za małe pieniądze

Z kolei odradzam kupno tuszy Lancome, miałam kilka i każdy z nich po 3 tygodniach wysychał i strasznie kruszył się na rzęsach
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości