![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
![]() ___ Zwykłe kpiny, by zdążyć na pieprzone Last Minute Gdzie tu się odnaleźć? pokaż siłę charakteru Co powiedzą inni? - znowu rozczarowałeś
![]() |
#2672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo kochasz albo nie...proste! Zdecyduj się zanim będzie za późno... Po co mi te puste słowa co nie znaczą nic? Kochasz?Pfff...mam uwierzyĆ ? Fałszem ci zajeżdża z ust.i tyle. tylko takie ... ________ Go with me on the party.Let's dance (chyba nie trzeba tłumaczyĆ ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, możliwe, że są inne wersje, ale ładny [ chyba ]. ![]() * Tysiące wspomnień, które wciąż wracają do mnie * Płomień płonie, tak proste płomień płonie * Zaraz zatrzęsie się ziemia i każdy się dowie O czym marzę, o czym myślę, co wspominam, co mam w głowie * Flesze z dawnych dni, * Nie wszystko ma cenę - wspomnienie, miłość, marzenie * Wyrzuty sumienia, rzeczy nie do zapomnienia * Teraz proszę bardzo niech wrócą te chwile, które wspominam tak mile Zobaczyłem Ją tylko na chwilę,
już pewnie nie ujrzę Jej więcej, dziwny los, w mych piersiach powstało pragnień tyle, moje serce zabiło goręcej, na Jej głos, a jednakże pozostanę nieznany, nie wywołam żadnego wspomnienia, ani łzy, i nie wiedząc czy byłem kochany, nieziszczone uniosę pragnienia- próżne sny.
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
BAN stały
|
A jakieś opisy na gg o oczach ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
xoxo
|
bo mam to zapiane w wordzie i po prostu bezmyslnie to skopiowałam ;/ sorki za pomyłkę ;***
#2676 |
Zakorzenienie
|
Nelly Furtado - Try
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
|
nienawidzę, kiedy mówisz, że mnie znasz...
Żegnaj.... Nie mówmy więcej o tym... nie wierzę już w powroty... To że nauczyłam się z tym żyć nie oznacza że udało mi się zapomnieć... Budzę się dla Ciebie..Nie wiesz o tym... Krzyczę do ciebie w nocy: Nie zostawiaj mnie! zawsze opłaca się kogoś kochać bezinteresownie Marzenia realiom są obce ;] Pewnie nie wiesz, że to do Ciebie... ale tak to do Ciebie ![]() ![]() ![]() Wpatrzona w niebo myślę, że pora już uwierzyć w coś... poznać smak tajemnicy, uchylając jej drzwi... Nie pytaj mnie jaka jest prawda to nie będę musiała kłamać... Chłopcze, próbuję się opanować Ale nie kontroluję siebie... ![]() Powiedz mi swój mały sekret i ja powiem tobie swój... ![]()
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Coś o tym, że właśnie dowiedziałam się że moja babcia ma guza w mózgu i jestem załamana ?
![]()
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm. Nasuwa mi się tylko: Bo wolę nie mieć nic, niż mieć coś na niby. Jeśli się nie sparzysz to się nie ogrzejesz, Kotku. ------------------ Czy ktoś pomoże mi napisać podanie o Miłość? Z daleka kocham Cię, mój Bóg to wie ,wiesz i Ty. Z daleka kocham Cię, bo tak mi lżej złe śnić sny. Z daleka kocham Cię ta jedna łza to mój krzyk. Z daleka kocham Cię naprawdę tak... tak jak nikt. Uświadom mi, że jestem coś warta. Cokolwiek... Powietrze tutaj ma wciąż Twój zapach. Fantastycznieją słowa. Stan uszczęśliwiającej pustki. Wyżebrany okruszek miłości. Pod lewą piersią dudni delikatnie..
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
właściwie. niebo wszędzie jest takie samo.
mój niekochany. pewnie gdzieś tam jesteś. musisz być. przeciwko tobie jedynemu. zaledwie jedna tęsknota. i trzy sny. przekwitły pąki białych róż. więc, jak ci na imię? jestem piękna. rozetnij mi twarz. jestem silniejsza. złam mój kark. jestem mądrzejsza. zabij mnie i zjedz mój mózg. zjedz mnie całą. obliż talerz. to gotuje zazdrość. |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
to moze teraz tak weekendowo...
![]() Noc, miasto, czas dla poszukiwaczy wrażeń Bez ryzyka, bez stresu, noc jest nasza Noc jest nasza. Świat do góry nogami odwracam Same pyski znajome, Za bliskich kielonek raz w górę By dzisiejszego wieczoru już nikt nam nie zakłócił noo To co mam to relax. A relaxu nie sprzedam za Chiny Żaden melanż nie ma prawa odbyć się beze mnie lubię jak pijesz ze mną wódkę i popijasz wódką
#2682 |
Raczkowanie
|
Kobitki a ja mam romansa. Ide jutro na wesele i wiem,ze były tu opisy na gg na ten temat. Ale,że non stop pracuje, i mam naprawde mało czasu (nawet na wizaż) prosze Was podajcie mi jeśli wiecie na których to było stronkach...
Z góry dziękuje ![]() Miłego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny. ^^ Ja mam taką małą prosbę.
![]() ![]() ![]() ![]() Śmiejesz się? To ja Cię pieprzę... Jesteś dla mnie powietrzem...Nie zmienię się, bo tego nie chce.Nie jestem z tych panienek, które swój charakter i rozum oddają w czyjeś ręce
ich wundere mich über nichts mehr. nie dziwię się już niczemu. Never look back, and never think twice... Nigdy nie oglądaj sie za siebie i nie myśl dwa razy... Bogactwem człowieka są: uśmiech, przyjazny gest, pogodne słowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
'Polowanie na szczęście..' 'masz mój wzrok na sobie, musisz przyznać że leży jak ulał..' '..bywa, że w sercu łamie się życie a usta ciągle się śmieją.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
BAN stały
|
Tuu kilka odemnie , a póżniej małą prośba xD
+...Nie boję się tego, że umrę, boję się, że ktoś o mnie zapomni.. + [Pora na sen,pora na test kochanie,na próbną śmierć,na powiek zamykanie "A gdybym późną nocą przyrzekała,że trwa dzień,czy umiałbyś uwierzyć?" "Widzi twój uśmiech i już zna twoje myśli Wie,co chcesz powiedzieć..." "Prowadź mnie w niebieski cień po niebieskiej trawie..."|Narysować sny A TERAY PROđBA PO NWAIAM O POTRYEBUJE OPISW O JEGO OCYACH OBOJETNIE JAKICH , ALE YEBZ O OCYACH PILNIRRR |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
A macie cos kochane o tym, ze przyjaciol swoich to na palcach jednej reki policze? Dzis mialam isc sie spotkac z przyjaciolka ale wystawila mnie bo chce sie spotkac z chlopakiem choc ustalalysmy to juz dawno
![]() ![]() Odemnie. 1.Po prostu razem...od zawsze i na zawzze <3 ;* 2.Taki móóój kochany jestes! ![]()
#2687 |
Raczkowanie
|
Zaskoczone serce łapie nowy rytm ;*
Szósty dzień na schodach czekam By ci moje serce dać ... nieznośny lód w sercu ciepła chce twych rąk .. Czarne myśli w głowie są jak stada wron radio, która grało nam straciło głos rajcuje to nas ; ] zwykłą wodę leją nam do pustych żył ...
#2688 |
Raczkowanie
|
_"Wariaci, podobnie jak dzieci ,nie dają za wygraną ,dopóki ich życzenie nie zostanie spełnione"
_"Chciałabym znaleść kogoś tylko mojego ..." _Ludzie są po to, aby żyć i tańczyć. Ludzie są po to, aby ciągle walczyć. Ludzie są...i nie będą nigdy lepsi. _ W tej chwili jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Niektórzy z nich uciekają przestraszeni. Niektórzy wracają do domu. Niektórzy mówią kłamstwa, aby przetrwać dzień. Inni po prostu spoglądają prawdzie w twarz. Niektórzy są złymi ludźmi, w walce z dobrem, niektórzy dobrzy walczą ze złem. SZEŚĆ MILIARDÓW ludzi na świecie. SZEŚĆ MILIARDÓW dusz. A czasami wszystkim, czego pragniesz... Jest JEDNA ” _"Co jest w zyciu najwazniejsze - pelen brzuszek i dlugi sen" - kubus puchatek |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Przyczajenie
|
dziewczyny! jest pewien chlopka ktory mi sie bardzo podoba i bardzo mi na nim zalezy..
juz nawet zaczelo sie ukladac.. ale ustawilam sobie opis :"Nawet się nie przedstawiłam .. Ty już rozbierasz mnie wzrokiem .." a on wybuch zazdroscia i powiedzial zebym pisala do tego który mnie rozbiera i zebym skasowala jego numery.. ![]() pomóżcie...;( <zrozpaczona> |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
Człowiek bywa bezsilny w obliczu zapisanej juz przyszłosci...
Nie umknie jej już żaden gest, Żadna myśl i żaden sens.. ! i nie słyszeć myśli swych[...] Natchnienie.. gdzie jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
trochę z moich zbiorów...
` gdybyś był, a nie bywał, byłabym wreszcie "czyjaś"
`pod płaszcze się pcha, wyziębia serca- wiatr ` rdzawych liści czas, kaloszy, peleryn i mgły... ` The more he is silent, the more I think about him ` Life is short. Don't stand and only watch! ` bez emocji. w oparach codziennej bezczynności ` Miłość- jakby uszyta na miarę, dla nas. `siedząc na dachu świata, popijam kawę i myślę o Tobie |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Nie będę więźniem czyichś nastrójów...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Przyczajenie
|
opisy znajomych ![]() cokolwiek znaczy ![]() I plone zmieniajac kierunki gaszac pragnienie benzyna... dla zmotoryzowanych:P PrzyjacielToTenKtóryWieOT obieWszystkoIMimoToNadalC ieLubi |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Odnaleźć nową przestrzeń, ta mnie dusi czasem ..
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
BAN stały
|
Chyba Odchodzę Z Tego wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
...ToUcH tHe SkY...
kazdy ma tyle wad ile zalet... niech płoną myśli po co je ukrywać w czterech ścianach... Flashing...Lights...
#2697 |
Raczkowanie
|
...Jest inny swiat...tak wiem gdzies tu...
...bo zrodlo bo zrodlo wciaz bije... nie bede niewolnica zadnej milosci... spragniona czulosci jak astmatyk powietrza... przeciw Mnie sa wszystkie ksiegi ludzkosci pisane przez aniolow piorem z blyskawicy... przeciw mnie jest moje wlasne serce... ...ty ktory piszesz zegnaj sie z nadzieja... zycie ktorego poczatku nie pamietamy i konca nie znamy...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
xoxo
|
Nikt na siłe Cię tu nie trzyma. ;]
____________________ nie potrafię żyć bez ciebie jakoś tak bardzo szaro za mym oknem zawsze znajdzie sie jakiś łoś który kupi mi to ;D dziś jest taki dzień, że z niecierpliwością czekam na zachód słońca
#2699 |
Zakorzenienie
|
Lubie patrzyc Ci gleboko w oczy kiedy wchodzisz gdzies gdzie jestem
Masz takie zamyslone usta. Masz takie malinowe oczy. Tyle siebie znam, ile zdołam wypatrzeć z oczu Twych Oczy patrza gdzie indziej, patrza gdzie by sie schowac Oczy wypełnione radością ___ opisy: Tak często Cie widze, choc tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka. Po szyje w chmurach, po kolana w oceanach.
#2700 |
Zadomowienie
|
W oczach można zobaczyć całą duszę człowieka.
Świat ma Twe oczy gdy znika noc .. On oczy ma jak gwiazdy, a twarz jak ze snu. Oczy mówią więcej niż słowa. Oczy me wpatrzone są w niebo. .. bo czasami trzeba zamknąć oczy by zobaczyć to co niewidoczne .. ![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.