|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
w uchu mam dwa, jeśli chodzi o nos - miało być jak najbliżej policzka, na tyle blisko na ile sie da no i udało się, to bardzo bezpieczne miejsce jeśli chodzi o mój kształt nosa, nie podkreślam sobie dodatkowo tej kluski na końcu
![]() ja robiłam w szkole przekłuwania ciała na Sterlinga w Łodzi, następne szkolenia są w styczniu, na raz można 3 miejsca robić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie że tam robią takie rzeczy ![]() ![]() albo kiedyś pojadę odwiedzić w styczniu kuzynkę do Łodzi ![]()
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja wiem, ze to nie miejsce, ale muszę się Wam pochwalić. Moje dziecko (było nie było po przejściach i opóźnione motorycznie o jakiś miesiąc, aktualnie ma 5 m-cy) próbuje siadać samo!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2675 |
Wtajemniczenie
|
ineczka7 super kolczyki
![]() ![]() ![]() tez mialam 2 lata temu przekuty nos i tez masakrycznie bolal ![]() ![]() no ale od maja jestem posiadaczka kolczyka w wardze(madonna) hihi i jestem szczesliwa, bo zawsze o nim marzylam, a nie bolalo wogole ![]() ![]() ![]() Funieczka gratulacje ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-11-23 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
fafi- dam ci znać co i jak i wogóle
![]() ![]() ineczka - fajnie fajnie ![]() kasia - mnie język nie bolał a przekuwałam w 2 miejsach standard i horizontal ale horizontala musiałam wyjąć i się zarósł skubaniec ![]() Funieczka - gratulacje dla malucha i dla mamy ![]() madzia - chodzi o to, że po prostu nie chcę się wbijać komuś nie do pary - wszyscy moi znajomi poparowani więc singiel nie pasuje tam ![]()
#2677 |
Wtajemniczenie
|
Ooooj mi to się kolczyk w nosie strasznie podoba.
![]() ![]()
#2678 |
Zakorzenienie
|
nie mówcie o kolczykach
![]() ![]() ![]() ![]() ale marzy mi się kolczyk w wardze - kółko przez środek dolnej wargi ![]() i w sutku, ale podobno bardzo długo i ciężko się goi |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje i buziaki dla Bobaska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Już się zbieram. Popiłam wczoraj z kumpelami i byłam baaaaaaaardzo pijana, więc humor poprawiony. Ineczka, jesteś przepiękna nawet z taką wściekłą minką ![]() Funieczka, gratulacje dla dziecka. Zdolniacha! Ma kochającą matkę, więc wszystko będzie rozwijało się w dobrą stronę ![]() Adrijah, mi też się babrają dziurki w uszach, a mam tylko dwie i robione z ponad 10lat temu. Może masz uczulenie na metale? Ja mam na nikiel i chrom. Fafi, Malinka - mam nadzieję, że spotkanie dojdzie do skutku dziewczyny ![]() Roses, no odezwij się dziewucho zła, my tu czekamy na relacje, a ty cichutko tak siedzisz. Pewnie szalejecie ciągle z tż. Chociaż o tej porze to się już weekend kończy, więc może doczekamy się jakiegoś posta ![]()
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też od jakis 10 lat noszę kolczyki i nigdy wcześniej nie było problemów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że tak. Bo mi właśnie wyszło kilka lat temu. A zaczęło się od plamy na brzuchu, która strasznie swędziała. Rozdrapałam ją i miałam brzydką, wcale nie gojącą się ranę. Okazało się, że od klamry w pasku. Z uszami też miałam przeboje. Jedno jest całkiem nadwrażliwe.
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jutro o 8 wykład.. potem 1,5h okienko i 2 cwiczenia. jak myślicie, isc na wyklad? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
nie iść! :P
a ja wstaję o 7, bo o 8:37 pociag do Kraka ![]() Dobranoc!
#2685 |
Zakorzenienie
|
ok, nie ide
![]() no pewnie, zawsze lepiej z kimś jechać ![]() ![]() ![]() kurde no, mam chcice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
oj Adrijahhhhhhh ja tez mam chec
![]() ![]() a co do tego uczulenia tez miala na nikiel, najpierw od paska swedząca plama potem kolczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poczekamy chwilę i będziesz marudziła, że wszystko z niskich półek zrzuca ![]() dzięki ![]() wszyscy na minę narzekają, nie można się ciągle uśmiechać ![]() Cytat:
dzięki ![]() mi najbardziej zależało na tym pępku, reszta to takie dodatki, na zasadzie 'uda się - fajnie, nie uda się - trudno, wyjmę i się zagoi' ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i dzięki ![]() ja się nie znam na tym co jest modne, działam intuicyjnie ![]() a ten nos naprawdę bardzo bolał, jakbym wcześniej wiedziała to bym się jakichś znieczulaczy najadła a masz jakieś ładne koleżanki? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Ineczko, pewnie że dumna. Tym bardziej, że o wszystko walczymy ćwiczeniami.
A tak poza tym, bardzo ładna z Ciebie kobieta. Ja nie szalałam nigdy z kolczykami. Mam dwie, po jednej w każdym uchu i mi wystarczy. Ale zaszalam i zaraz po mautrze strzeliłam sobie tatuaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem zbyt piegowata by miec gdzies na twarzy kolczyki, by mnie tylko szpecily ![]() ![]() Funieczka tatuaz tez posiadam ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-11-24 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co? Poszłaś? ![]() ![]() ![]() Cytat:
A u mnie biało, biało ![]() ![]() ![]() Roses, podlągaczu?! ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-24 o 11:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |||
Moderatorka z pazurem
|
bylas na okresie probnym czy co im tam sie nie spodobalo?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ladna czapuska |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
No Roses, 31 października mnie zatrudnili, a 6 grudnia zwalniają z pracy, bez powodu. Stronę wcześniej lub dwie napisałam dokładnie jak wygladało to moje zwolnienie.
Ale nie poddaję się, bo wszyscy mnie wspierają i wysyłam na nowo CV. Jak było? Porócz tego, że się zakochałaś ![]()
![]() |
#2694 |
Moderatorka z pazurem
|
Dokopalam sie do tego posta, musialam go wczesniej jakos ominac
![]() ![]() A z TZtem bylo cudnie, szczerze mowiac to prawie nie wychodzilismy z domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może trzeba podawać przyczynę, ale jeśli tego nie zrobili to ich sprawa. Widocznie znajomości wzięły górę, tak jak podejrzewałam, bo w innym wypadku powiedzieliby mi cokolwiek. Roses, niebawem zobaczysz znów swojego ukochanego i nie masz, co płakać. Ale tak właśnie myślałam, że taki powrót do domu to łzy i ból serducha. Chociaż nie przeżyłam tego nigdy na własnej skórze. Pomyśl o tym w ten pozytywny sposób, bo było ci napewno z nim bosko. A na temat studiów nie wypowiem się, bo sama jestem przykładem kogoś, kto nie wytrzymał i je zakończył po 2 latach, bez niczego. To nie było to czego szukałam. A jeśli znajdę dobrą pracę i wszystko się ułoży to skończę studia, ale zaocznie. I takie jakie chcę, a nie takie na jakie mnie przyjęli. Ty jeszcze trochę się pomęczysz i je skończysz, a potem czeka cię długie i przyjemne życie u boku tż.
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Moderatorka z pazurem
|
Jak masz mozliwosc zalatwienia L4 to to zrob
![]() Kurcze trzymalam sie dzielnie tyle czasu ale cos we mnie peklo po tym wyjezdzie, musze sie wiec pozbierac i dalej odliczac czas ![]() ![]() Aha ... gorsecik zrobil taaaaaaakie wrazenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko się ułoży. Trzymaj się. I tak jesteś dzielna, bo wytrzymujesz tyle bez tż. Ja panikowałam, jak mój miał wyjeżdżać do Krakowa, a potem do Warszawy. W końcu nigdzie nie pojechał i zmienił pracę. Tą sobie chwali. Mimo, że to ja jestem taka dziwaczka, z wielu rzeczy (np. ze wspomnianych studiów) zrezygnowałam i poszukuje ciągle tej właściwej drogi w życiu, to trzymam też rękę nad planami życiowymi tż. Bo on to takie małe zagubione stworzonko, które kiedyś popełniło wiele błędów. Tobie też oczywiście tż pomoże, wytłumaczy, zdecyduje z tobą, poprowadzi, więc masz wielkie szczęście, bo nie jesteś w tym wielkim świecie już sama. Mimo, że tż na drugim końcu, ale sercem zawsze przy tobie ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Wtajemniczenie
|
oh Roses super że wyjazd się udał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2699 |
Zakorzenienie
|
A co u ciebie Fafi?
![]()
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
oj kochana dzisiaj to masakra...
![]() ![]() mam nadzieje że w piątek spotkanie dojdzie do skutku ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.