![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Cytat:
![]() Ale jak Mrożuś wyleci to będzie tragedia.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
No nieee!! ciekawe co Szymon tam bedzie robil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Słuchajcie jak Mroozek sie wypowiada o tym w kulisach ze nie wychodza nigdzie i mówi ze czasem jednak znajdują czas żeby się przespacerować po: Dłłooooorzu ![]() ![]()
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2008-11-17 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Rozeznanie
|
też na to zwróciłam uwagę i nawet cofnęłam żeby sie wsłuchać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może taki jakiś łódzki akcent ![]() Ja teraz też bym wszystkich chłopa zostawiła ![]()
![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
No trochę zaciąga, na castingu też śmiesznie powiedział przyjechałem z łoooodzi
![]()
![]() |
#2677 |
Rozeznanie
|
nie wiem mam koleżankę z Łodzi i ani ona ani jej znajomi nie mówią tak jak on
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Ej on faktycznie mówi przez zęby
![]()
![]() |
#2679 | ||
Wtajemniczenie
|
w ogóle dziewczyny to jak jest materiał z Dianą na stronie DDTVN to w drugiej części facet rozmawia z Adą i Michałem, a pozostali ćwiczą opening, ale do Rihanny i do Disturbii... znowu?
![]() |
![]() |
#2680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie jak wypowiadał się w tych filmikach Michał z Adą po programie, mam wrażenie że Michał ma wyrzuty sumienia, że został zamiast Kuby?? Tak jakby mu było głupio? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Magdish też takie wrażenie odniosłam, nawet wydawało mi się że mu się do płaczu zbierało. Strasznie nie fair zrobili jurorzy takim zachowaniem. Mam nadzieję że nie odpadnie w środę. W sumie albo on albo gabryś albo marcin, ale chciała bym żeby Michał został a czy mroozek czy gabryś polecą to mi specjalnie jakoś nie zależy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
Wiesz byliczka, nie jestem pewna czy Michałowi tak naprawdę na tym zależy. Mam wrażenie, że on zdaje sobie sprawę, że np jak Piróg mówi że w 6 są osoby, które powinny odpaść w pierwszym odcinku, to że ma na myśli m.in jego. Pomyślałam sobie jak czułabym się na jego miejscu i stwierdziłam, że to do dupy uczucie. Jeśli czujesz się najgorszy, to nie chcesz, żeby Twoim kosztem odpadali lepsi. Myśle, że mówiąc 'i tak już wszyscy wygrali' miał namyśli to, że on już wygrał i program już na tym etapie otworzył mu wiele drzwi. Imo Michał ma podobny poziom tańca jak Gabryś i w zasadzie obojętne mi, czy do kolejnego odcinka przejdzie Gabryś czy Michał. Nie mam zamiaru też litować się nad nim z tego względu że los na nim oszczędzał i musiał jechać za granicę do pracy. Ja też pieniędzy za wiele nie mam, każdy musi sobie jakoś radzić:/ Mam wrażenie że jeśli chodzi o Michała ludzie zaczynają mylić litość dla 'takiego dobrego chłopaka' z tym, kto powinien przejść dalej. A przecież 100 tysięcy każdemu z nich się przyda, każdy z nich chce się dalej rozwijać, nawet jeśli 'aż' raz czy dwa w życiu byli już za granicą na jakichś warsztatach...
Dlatego moim zdaniem ani Michał ani Gabryś nie powinni być w finale. Porównając chociażby ich solówki w stosunku do solo Izy i Wioli są naprawde na wiele niższym poziomie. Z chłopaków jedynie Marcin ma naprawde dobre, wprowadzjące coś nowego solówki i akurat teraz mowie to z czystym sumieniem, bez faworyzowania go. Wiola, Iza i Marcin są dla mnie po prostu najlepsi. I z całym szacunkiem do Mrozka, program powinna wygrać dziewczyna (Iza lub Wiola) ze wskazaniem na Wiolę. O Adzie już w ogóle nie wspomnę;P Ufff, przyznam że ciężko było mi było to napisać bez emocji ![]() Edytowane przez magdish Czas edycji: 2008-11-17 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
hehe no prawdopodobnie masz rację, Michał czułby że nie należy mu się to, a przynajm,niej dali by mu to odczuć. Mam jednak nadzieję że posypią mu się propozycje i wyjedzie do stanów czego mu życzę z całego serca, a jeśli o wygraną chodzi milion razy mówiłam że należy się Wioli
![]()
![]() |
#2684 |
Zadomowienie
|
ale zauważcie jeszcze, że praktycznie wszyscy oprócz Michała byli faworyzowani i poazywani- jak dla mnie wielka szkoda, bo na pewno jest godny uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Co racja to racja, tutaj nie powinno się patrzeć na to, czy ktoś ma kasę na wyjazd, czy nie, ale na umiejętności.
Co do Michała to mu się nie dziwię. Bo szkoda, że go potraktowali, jakby nic nie był wart, ale jednak w porównaniu do Dziubaska był kiepski, tyle, że ma zapał i bardzo dużo się nauczył w tym programie (o matko, ja chyba Dziubaska pochwaliłam...). W sumie co do wygranej, to chyba jednak jeśli chodzi o umiejętności, to najbardziej na wygraną zasługuje Wiola, potem Iza, a potem Marcin. Przynajmniej w moim mniemaniu... Potem Gabryś i na końcu Michał i Ada obojętnie w jakiej kolejności... Powtarzam- takie jest MOJE zdanie, ktoś się może nie zgadzać...
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
no i co do waszego dziubaska- nie pokazał się chłopak w innych technikach niż zbliżone do swojej własnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
edziek244 mam taką samą kolejność jak Ty
![]() Wiola>Iza>Marcin>Gabryś(w ybrałam mimo wszystko jego przed Michałem, bo nie pamiętam kiedy ostatnio tańczył solo?! nawet nieźle radzi sobie w parach) > Michał nooo i>Ada zdecydowanie na końcu. Chociaż kolejność Gabryś/Michał, Michał/Gabrys może mi się jeszcze odmienić, zależy co pokażą w środę ![]() Jednak ulubieniec tej edycji na pewno mi się już nie odwidzi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też po prostu chcę Marcina w finale ![]()
![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Edziek
![]() ![]()
![]() |
#2690 |
Rozeznanie
|
nie uwierzycie ale dziś śniła mi sie Wiola i Piróg
![]() zaczęło się od tego że Piróg powiedział do Wioli : jak one ( w domyśle ogólnie kobiety) to robią, ja nie wiedziałam o co chodzi i poszłam za nimi ![]() ![]() ![]() Czy to jest normalne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
Vivre wierzymy wierzymy. W końcu my tu wszystkie jesteśmy lekko sfixowane
![]() ![]() Widziałyście co dzieje się na oficjalnym? Ten cały jasnowidz DD ma kilkanaście klonów i każdy mówi co innego, kto niby odpadnie. Pirdolenie ![]() Ehh Roofi układa choreo Adzie i Marcinowi. Z tego co mówił Roofi, partner będzie miał jutro ciężkie zadanie, bo on wymyślił jakieś trudne ruchy dla chłopaka. Ciekawie jak to wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wogóle dziś chyba jestem jakaś anty. Też weszłam na forum a tam 300 osób pod nickiem 'DD' albo "DDD" albo jeszcze inne czerezy ![]()
![]() |
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
Dokładnie madanka... Ja Roofiemu kibicowałam tak pierwsze 3/4 edycji(miał cudowne solówkiiiii), potem zaczęłam oglądać filmiki w necie dot new stylu i doszłam do wniosku że nie on jeden tanczy tak 'super'... i jakoś nałożyło mi się to, że nie potrafi się na żaden temat wypowiedzieć pełnym zdaniem:P i przerzuciłam się na Glebę
![]() A teraz to już w ogóle zszedł na psy. Wolałabym żeby Marcinowi kto inny układał choreo do hh. Albo, żeby sam sobie ułożył, mam wrażenie że zrobiłby to lepiej od Roofiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
haha dokładnie o tym samym pomyslałam że pewnie najlepszą by sam Mroozek ułozył :p no ale dobra nie przesądzajmy. Ocenię jak zobaczę tą choreo Roofusa
![]() a na deser znalazłam kilka new fotek u Pauli na Myspace. podobają mi się to wrzucam jak któras nie widziała :P no i 1 fotka Mrożka z Roxi z L.A tak mi się podoba że sama mi sie gęba smieje jak na nią patrz. taka krejzi :p
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a tak z ciekawości... Oglądacie też pierwotne 'So you think you can dance'?
W Polsce leci na programie FoxLife, niestety nasz Fox ma duże opóźnienia w stosunku do oryginalnego i wszytskie edycje lecą troche później. Ja oglądałam 2 i 3. 4 jeszcze nie widziałam. Boniaaaa oni tam mają naprawdę wielu dobrych tancerzy. A te choreografie... ![]() Najbardziej lubię jak układa Mia Michaels i Wade Robson... ![]() Podglądam sobie też niektóre tańce z 4 edycji, co prawda nie znam jeszcze uczestników, ale np ten taniec zrobił na mnie ogromne wrażenie http://www.youtube.com/watch?v=_uYTT5m2Eng&NR=1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
nie mogę
![]() a jeśli chodzi o Roofiego to z czystym sumieniem, muszę się przyznać , że z pierwszej edycji to obejrzałam ze dwa odcinki, ale nadrobię... ![]() ![]() ale nie za bardzo cieszy mnie fakt, że byli uczestnicy układają choreo, jakoś wolę, jak to robią "profesjonaliści" ![]() a Justynka i tej jej głosik, jest masakryczny. No nie mogę. O niej też niektórzy próbowali mówić jak o faworytce. Jak tańczy to jeszcze oki. Ale jak mówi? ![]() P.S. Wiecie, że w niedziele w "co za tydzień" jak była relacja z ZT to Wiole podpisali jako Wiola Wilk, ciekawe dlaczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie wyłamie bo na początku też bardzo lubiłam roofiego. Wydawał się czasem strasznie zwieszony i jakby taki świeży.., nie pochłonięty showbizem, a teraz to dramat, ale bardziej od niego lubiłam Gaue i tak mi zostało bo jest strasznie sympatyczny.
Myślicie że Szymon M. będzie jurorem? Chyba bym się posikała ze śmiechu. Bo tańczyć to raczej nie będzie ![]() ![]()
Edytowane przez byliczka Czas edycji: 2008-11-18 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 | ||
Wtajemniczenie
|
jestem, tęskniłyście?
Paulina fajne foty wrzuciła na MS ![]() forum na oficjalnej mi nie działa ![]()
Edytowane przez Daria_P Czas edycji: 2008-11-18 o 19:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
a pamietacie jak mrozek pozdrawial swoja siostre 16-sto letnia (tzn. urodziny miala), taki slodziutki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.