You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-17, 18:44   #2671
veronicas15
Zakorzenienie

Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Cytat:
Napisane przez madanka Pokaż wiadomość
mi to nawet psychoanalityk nie pomoże
( z psychiatra nie będe przesadzać :P). Ej ja to nie mogę jak na forum się nakręcają. Zrobili z tego jakąś sprawę życia lub smierci. Wojna się zaczęła. zabraliście nam Kube my wam zabierzemy Marcina hahhahah nie wiem czy się śmiać, czy płakać ?!
Ja też nie wiem. Żałosne to
Ale jak Mrożuś wyleci to będzie tragedia..
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 18:47   #2672
Maripossa
Zakorzenienie

No nieee!! ciekawe co Szymon tam bedzie robil (szkoda ze nie Hołownia ), chyba nie bedzie tanczyl
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 19:04   #2673
byliczka
Zakorzenienie

zabraliście nam Kube to my zabierzemy Marcina ale żenka

Słuchajcie jak Mroozek sie wypowiada o tym w kulisach ze nie wychodza nigdzie i mówi ze czasem jednak znajdują czas żeby się przespacerować po: Dłłooooorzu ale to fajnie powiedział

Edytowane przez byliczka
Czas edycji: 2008-11-17 o 19:05
byliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 19:08   #2674
Vivre
Rozeznanie

też na to zwróciłam uwagę i nawet cofnęłam żeby sie wsłuchać w ogóle Mroozek ma taki jakby akcent śmieszny
Vivre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 19:15   #2675
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivre Pokaż wiadomość
też na to zwróciłam uwagę i nawet cofnęłam żeby sie wsłuchać w ogóle Mroozek ma taki jakby akcent śmieszny
A mnie tak komp zawiecha, ze nie będę jeszcze raz tego oglądać :P
Może taki jakiś łódzki akcent

Ja teraz też bym wszystkich chłopa zostawiła

[ross_i]216904[/ross_i]

edziek244 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 19:24   #2676
byliczka
Zakorzenienie

No trochę zaciąga, na castingu też śmiesznie powiedział przyjechałem z łoooodzi
Stary 2008-11-17, 19:38   #2677
Vivre
Rozeznanie

nie wiem mam koleżankę z Łodzi i ani ona ani jej znajomi nie mówią tak jak on ale muszę przyznać, że podoba mi się to jak on czasami niektóre słowa wypowiada
Stary 2008-11-17, 20:15   #2678
byliczka
Zakorzenienie

Ej on faktycznie mówi przez zęby wcześniej tego nie zauważyłam :P
Stary 2008-11-17, 21:13   #2679
Daria_P
Wtajemniczenie

w ogóle dziewczyny to jak jest materiał z Dianą na stronie DDTVN to w drugiej części facet rozmawia z Adą i Michałem, a pozostali ćwiczą opening, ale do Rihanny i do Disturbii... znowu?

Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 21:41   #2680
magdish
Raczkowanie

Cytat:
Słuchajcie jak Mroozek sie wypowiada o tym w kulisach ze nie wychodza nigdzie i mówi ze czasem jednak znajdują czas żeby się przespacerować po: Dłłooooorzu ale to fajnie powiedział
HEh mnie bardziej zainteresowało to jak się trochę zamotał i powiedział że 'energia narasta w nim w każdym dniu na dzień' czy coś takiego Fajnie to zabrzmiało

Ogólnie jak wypowiadał się w tych filmikach Michał z Adą po programie, mam wrażenie że Michał ma wyrzuty sumienia, że został zamiast Kuby?? Tak jakby mu było głupio? Był normalnie zdołowany, powiedział, że to chyba nie jest program o tancerzach i że przeciez oni wszyscy już wygrali.
magdish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 21:45   #2681
byliczka
Zakorzenienie

Magdish też takie wrażenie odniosłam, nawet wydawało mi się że mu się do płaczu zbierało. Strasznie nie fair zrobili jurorzy takim zachowaniem. Mam nadzieję że nie odpadnie w środę. W sumie albo on albo gabryś albo marcin, ale chciała bym żeby Michał został a czy mroozek czy gabryś polecą to mi specjalnie jakoś nie zależy.
Stary 2008-11-17, 22:01   #2682
magdish
Raczkowanie

Wiesz byliczka, nie jestem pewna czy Michałowi tak naprawdę na tym zależy. Mam wrażenie, że on zdaje sobie sprawę, że np jak Piróg mówi że w 6 są osoby, które powinny odpaść w pierwszym odcinku, to że ma na myśli m.in jego. Pomyślałam sobie jak czułabym się na jego miejscu i stwierdziłam, że to do dupy uczucie. Jeśli czujesz się najgorszy, to nie chcesz, żeby Twoim kosztem odpadali lepsi. Myśle, że mówiąc 'i tak już wszyscy wygrali' miał namyśli to, że on już wygrał i program już na tym etapie otworzył mu wiele drzwi. Imo Michał ma podobny poziom tańca jak Gabryś i w zasadzie obojętne mi, czy do kolejnego odcinka przejdzie Gabryś czy Michał. Nie mam zamiaru też litować się nad nim z tego względu że los na nim oszczędzał i musiał jechać za granicę do pracy. Ja też pieniędzy za wiele nie mam, każdy musi sobie jakoś radzić:/ Mam wrażenie że jeśli chodzi o Michała ludzie zaczynają mylić litość dla 'takiego dobrego chłopaka' z tym, kto powinien przejść dalej. A przecież 100 tysięcy każdemu z nich się przyda, każdy z nich chce się dalej rozwijać, nawet jeśli 'aż' raz czy dwa w życiu byli już za granicą na jakichś warsztatach...
Dlatego moim zdaniem ani Michał ani Gabryś nie powinni być w finale. Porównając chociażby ich solówki w stosunku do solo Izy i Wioli są naprawde na wiele niższym poziomie. Z chłopaków jedynie Marcin ma naprawde dobre, wprowadzjące coś nowego solówki i akurat teraz mowie to z czystym sumieniem, bez faworyzowania go. Wiola, Iza i Marcin są dla mnie po prostu najlepsi. I z całym szacunkiem do Mrozka, program powinna wygrać dziewczyna (Iza lub Wiola) ze wskazaniem na Wiolę.

O Adzie już w ogóle nie wspomnę;P

Ufff, przyznam że ciężko było mi było to napisać bez emocji

Edytowane przez magdish
Czas edycji: 2008-11-17 o 22:04
Stary 2008-11-17, 22:06   #2683
byliczka
Zakorzenienie

hehe no prawdopodobnie masz rację, Michał czułby że nie należy mu się to, a przynajm,niej dali by mu to odczuć. Mam jednak nadzieję że posypią mu się propozycje i wyjedzie do stanów czego mu życzę z całego serca, a jeśli o wygraną chodzi milion razy mówiłam że należy się Wioli
Stary 2008-11-17, 22:13   #2684
tinkussia
Zadomowienie

ale zauważcie jeszcze, że praktycznie wszyscy oprócz Michała byli faworyzowani i poazywani- jak dla mnie wielka szkoda, bo na pewno jest godny uwagi
tinkussia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 22:16   #2685
edziek244
Zakorzenienie

Co racja to racja, tutaj nie powinno się patrzeć na to, czy ktoś ma kasę na wyjazd, czy nie, ale na umiejętności.
Co do Michała to mu się nie dziwię. Bo szkoda, że go potraktowali, jakby nic nie był wart, ale jednak w porównaniu do Dziubaska był kiepski, tyle, że ma zapał i bardzo dużo się nauczył w tym programie (o matko, ja chyba Dziubaska pochwaliłam...).

W sumie co do wygranej, to chyba jednak jeśli chodzi o umiejętności, to najbardziej na wygraną zasługuje Wiola, potem Iza, a potem Marcin. Przynajmniej w moim mniemaniu... Potem Gabryś i na końcu Michał i Ada obojętnie w jakiej kolejności... Powtarzam- takie jest MOJE zdanie, ktoś się może nie zgadzać...

[ross_i]216904[/ross_i]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 22:23   #2686
tinkussia
Zadomowienie

no i co do waszego dziubaska- nie pokazał się chłopak w innych technikach niż zbliżone do swojej własnej
tinkussia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-17, 22:33   #2687
magdish
Raczkowanie

edziek244 mam taką samą kolejność jak Ty
Wiola>Iza>Marcin>Gabryś(w ybrałam mimo wszystko jego przed Michałem, bo nie pamiętam kiedy ostatnio tańczył solo?! nawet nieźle radzi sobie w parach) > Michał nooo i>Ada zdecydowanie na końcu.

Chociaż kolejność Gabryś/Michał, Michał/Gabrys może mi się jeszcze odmienić, zależy co pokażą w środę

Jednak ulubieniec tej edycji na pewno mi się już nie odwidzi Chcę zobaczyć Marcina w odcinku finałowym Tyle mi wystarczy Nie musi wygrać
Stary 2008-11-17, 23:07   #2688
edziek244
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdish Pokaż wiadomość
edziek244 mam taką samą kolejność jak Ty
Wiola>Iza>Marcin>Gabryś(w ybrałam mimo wszystko jego przed Michałem, bo nie pamiętam kiedy ostatnio tańczył solo?! nawet nieźle radzi sobie w parach) > Michał nooo i>Ada zdecydowanie na końcu.

Chociaż kolejność Gabryś/Michał, Michał/Gabrys może mi się jeszcze odmienić, zależy co pokażą w środę

Jednak ulubieniec tej edycji na pewno mi się już nie odwidzi Chcę zobaczyć Marcina w odcinku finałowym Tyle mi wystarczy Nie musi wygrać
Hehe, fajnie, że ktoś się ze mną zgadza
Też po prostu chcę Marcina w finale Ale jeśli nie dojdzie do niego (oczywiście odpukać) to nie mam zamiaru się zabijać, czy raczej załamywać, bo to jest po prostu program... Ale już widzę, co niektóre nastolatki by napisały na forum M.M. (i dotyczy to też innych uczestników, szczególnie chłopaków). Czasami aż sie zastanawiam, czy ja w takim wieku byłam tak głupia...

[ross_i]216904[/ross_i]

Stary 2008-11-18, 08:06   #2689
byliczka
Zakorzenienie

Edziek pewnie byłaś jak każda z nas tylko YCD wtedy nie było.. ale był np. Big Brother i nie pamiętam żebym takie rzeczy gadała nt jakiejś postaci z TV... raczej ze swojego otoczenia wybierałam chłopaków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 12:01   #2690
Vivre
Rozeznanie

nie uwierzycie ale dziś śniła mi sie Wiola i Piróg
zaczęło się od tego że Piróg powiedział do Wioli : jak one ( w domyśle ogólnie kobiety) to robią, ja nie wiedziałam o co chodzi i poszłam za nimi . Wiola zaczęła tak baaardzo wysoko skakać, ja byłam obserwatorem i np jak patrzyłam na nią z góry to w jednej pozycji (głową w dół) miała idealnie obciągnięte palce . Piróg zachwycony, Wiolka jeszcze trochę poskakała i w końcu spadła ze sceny. Piróg wziął ja na ręce i zaniósł do lekarza ( coś miała z kostką, stopa jej tak dziwnie wisiała). Zabandażowali jej nogę i Wiola znowu zaczęła skakać aż skończyła swoją pokaz .
Czy to jest normalne?
Stary 2008-11-18, 16:09   #2691
magdish
Raczkowanie

Vivre wierzymy wierzymy. W końcu my tu wszystkie jesteśmy lekko sfixowane

Widziałyście co dzieje się na oficjalnym? Ten cały jasnowidz DD ma kilkanaście klonów i każdy mówi co innego, kto niby odpadnie. Pirdolenie Nie wierzę w to, trzeba po prostu głosować na Wiole, Mroozka i Ize... Ja pewnie standardowo nie będę mogła oprzeć się pokusie oddania głosu na Dziadka Mroza. Za to jeśli Marcin dojdzie do finału z Izą i Wiolą, nie wyślę żadnego smsa, żeby było sprawiedliwie:P

Ehh Roofi układa choreo Adzie i Marcinowi. Z tego co mówił Roofi, partner będzie miał jutro ciężkie zadanie, bo on wymyślił jakieś trudne ruchy dla chłopaka. Ciekawie jak to wyjdzie.
Stary 2008-11-18, 17:46   #2692
madanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdish Pokaż wiadomość
Vivre wierzymy wierzymy. W końcu my tu wszystkie jesteśmy lekko sfixowane

Widziałyście co dzieje się na oficjalnym? Ten cały jasnowidz DD ma kilkanaście klonów i każdy mówi co innego, kto niby odpadnie. Pirdolenie Nie wierzę w to, trzeba po prostu głosować na Wiole, Mroozka i Ize... Ja pewnie standardowo nie będę mogła oprzeć się pokusie oddania głosu na Dziadka Mroza. Za to jeśli Marcin dojdzie do finału z Izą i Wiolą, nie wyślę żadnego smsa, żeby było sprawiedliwie:P

Ehh Roofi układa choreo Adzie i Marcinowi. Z tego co mówił Roofi, partner będzie miał jutro ciężkie zadanie, bo on wymyślił jakieś trudne ruchy dla chłopaka. Ciekawie jak to wyjdzie.
właśnie obejrzałam ten filmik na plejadzie. jak w 1 edycji kibicowałam roofiemu tak teraz nie mogę na niego patrzeć... zrobił się taki 'cool' że sie żygać chce. ten fryz, kolczyk, dziara na dłoni i żucie gumy jak się udziela wywiadu. dno! <moje osobiste odczucia> ta Jusia cała jak gada też mnie drażni ten głosik... brrrr.
wogóle dziś chyba jestem jakaś anty. Też weszłam na forum a tam 300 osób pod nickiem 'DD' albo "DDD" albo jeszcze inne czerezy Boszzz skąd oni się biorą? wróżki i czarodzieje sie znaleźli :P
Stary 2008-11-18, 18:06   #2693
magdish
Raczkowanie

Dokładnie madanka... Ja Roofiemu kibicowałam tak pierwsze 3/4 edycji(miał cudowne solówkiiiii), potem zaczęłam oglądać filmiki w necie dot new stylu i doszłam do wniosku że nie on jeden tanczy tak 'super'... i jakoś nałożyło mi się to, że nie potrafi się na żaden temat wypowiedzieć pełnym zdaniem:P i przerzuciłam się na Glebę Ale cieszę się że był w finałowej trójce;P

A teraz to już w ogóle zszedł na psy. Wolałabym żeby Marcinowi kto inny układał choreo do hh. Albo, żeby sam sobie ułożył, mam wrażenie że zrobiłby to lepiej od Roofiego;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 18:31   #2694
madanka
Raczkowanie

haha dokładnie o tym samym pomyslałam że pewnie najlepszą by sam Mroozek ułozył :p no ale dobra nie przesądzajmy. Ocenię jak zobaczę tą choreo Roofusa w sumie ta 1wsza mi się podobała co ułozył Pauli i Niecikowi, tylko kurde Mrożek i on mają troche inny styl w sensie wiem że hh to hh ale no kurde nie wiem jak to wytłumaczyć jakby ktoś zatańczył solo które ułozył Roofi a które Marcin myslę że nie miałabym problemu z rozpoznaniem.
a na deser znalazłam kilka new fotek u Pauli na Myspace. podobają mi się to wrzucam jak któras nie widziała :P no i 1 fotka Mrożka z Roxi z L.A tak mi się podoba że sama mi sie gęba smieje jak na nią patrz. taka krejzi :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_b957c8a7393c4806bd34459772830525.jpg (41,2 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_42b4a29b126147b7ac3221c0fd91fea6.jpg (49,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_96716b3e5c31d70b38c902cd86546017.jpg (26,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_593011eb8e3849adbd31ce63eba84ba6.jpg (41,0 KB, 50 załadowań)
Stary 2008-11-18, 18:36   #2695
magdish
Raczkowanie

Dziewczyny a tak z ciekawości... Oglądacie też pierwotne 'So you think you can dance'?
W Polsce leci na programie FoxLife, niestety nasz Fox ma duże opóźnienia w stosunku do oryginalnego i wszytskie edycje lecą troche później. Ja oglądałam 2 i 3. 4 jeszcze nie widziałam. Boniaaaa oni tam mają naprawdę wielu dobrych tancerzy. A te choreografie...
Najbardziej lubię jak układa Mia Michaels i Wade Robson...
Podglądam sobie też niektóre tańce z 4 edycji, co prawda nie znam jeszcze uczestników, ale np ten taniec zrobił na mnie ogromne wrażenie
http://www.youtube.com/watch?v=_uYTT5m2Eng&NR=1 Piękny
Stary 2008-11-18, 18:40   #2696
wink737
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivre Pokaż wiadomość
( coś miała z kostką, stopa jej tak dziwnie wisiała).
nie mogę

a jeśli chodzi o Roofiego to z czystym sumieniem, muszę się przyznać , że z pierwszej edycji to obejrzałam ze dwa odcinki, ale nadrobię... zamierzam się wziąć też, za tą amerykańską czy australijską
ale nie za bardzo cieszy mnie fakt, że byli uczestnicy układają choreo, jakoś wolę, jak to robią "profesjonaliści"

a Justynka i tej jej głosik, jest masakryczny. No nie mogę. O niej też niektórzy próbowali mówić jak o faworytce. Jak tańczy to jeszcze oki. Ale jak mówi?

P.S. Wiecie, że w niedziele w "co za tydzień" jak była relacja z ZT to Wiole podpisali jako Wiola Wilk, ciekawe dlaczego ?

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 18:52   #2697
byliczka
Zakorzenienie

Ja się nie wyłamie bo na początku też bardzo lubiłam roofiego. Wydawał się czasem strasznie zwieszony i jakby taki świeży.., nie pochłonięty showbizem, a teraz to dramat, ale bardziej od niego lubiłam Gaue i tak mi zostało bo jest strasznie sympatyczny.

Myślicie że Szymon M. będzie jurorem? Chyba bym się posikała ze śmiechu. Bo tańczyć to raczej nie będzie Chyba ze poprowadzi

Edytowane przez byliczka
Czas edycji: 2008-11-18 o 18:55
byliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 19:10   #2698
wink737
Zakorzenienie

poprowadzić by mógł ale jakby był jurorem...? te jego komentarze były by zabójcze

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 19:15   #2699
Daria_P
Wtajemniczenie

jestem, tęskniłyście?

Paulina fajne foty wrzuciła na MS

forum na oficjalnej mi nie działa

Edytowane przez Daria_P
Czas edycji: 2008-11-18 o 19:18
Daria_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 19:47   #2700
wspaniala
Zakorzenienie

a pamietacie jak mrozek pozdrawial swoja siostre 16-sto letnia (tzn. urodziny miala), taki slodziutki . moglby byc moim bratem !
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości