|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
bylo 90.5 teraz jest 91,1 i jestem wqrwiona na maksa....... ale to moja wina.... tez zazeram stresa.... za godzine ide do domu - wylecial juz ?
#2672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, nie wylecial ![]() ![]() Pewnie wszystko bedzie dobrze no ale teraz troche nerwow jest ![]()
![]() |
#2673 |
Wtajemniczenie
|
Jestes Mischoko moim aniolem
![]() ![]()
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee no bez przesady... jak sie czyms interesuje to pamietam ale czasem nawet to o czym mysle wyleci z glowy... nie ma o kogo sie troszczyc a chcialabym wtedy bym o niczym nie pamietala.....
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
zmowu gg nie dziala
![]() ja juz sie wykapalam Tż gra w karty a ja mam czas na neta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Syla kurka jak wywróżył?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no wez tak napisala ze mi ciarki od razu przeszly....
![]() |
#2678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest taka strona "Zegar Smierci" ![]() ![]()
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cooo 26.000???
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
no warta tyle jestem w tej chwili a co za malo ??
dokladnie 25838 zł oki ide do domu bo juz 17... daj znac czy wylecila bo oszaleje przez ciebie po tych zegarach smiercionosnych.... nach Hause Kinder machen..... eche chcialabym....
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-10-29 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uuu to chyba cos sie pozmienialo na stronce bo jak ja tam zagladalam kiedys to wyceny zadnej nie bylo. Dam znac co z tym moim mezem sie dzieje jak tylko bede wiedziala. Narazie nie wystartowali. ![]() Eh. Wartosc moich zwlok to 29 031. Najgorszy jest ten tykajacy zegar odliczajacy czas.
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-10-29 o 17:10 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |||||
BAN stały
|
a no to nie ma kiedy płakać
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pomódl sie do Św. Karoliny- patronka spraw beznadziejnych. Cytat:
![]() Kathi a Ty coś zeżarła...oj bidna Ty bidna..współczuje, dojdz szybko do siebie Cytat:
29 marzec 2067 ![]() Jutro robie pazurki koleżance ![]() ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-10-29 o 17:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Maz nie przyleci dzisiaj. Odwolali mu lot
![]() ![]()
#2685 |
Zakorzenienie
|
Cię proszę chudziutka jak patyczek i jeszcze chce chudnąć a po jaką chorobę???
Mąż przyleci, to się dopiero działo będzie po tylu samotnych ![]() ![]() Olivka ![]() ![]() ![]() znasz mnie, ja wiarę starcę dopiero jak czarno na białym wyjdzie, że nic z tego. Póki @ nie ma, trzeba wierzyć ![]() Mój A. kupuje mi grejpfruty, pomarańcze, jabłka, gruszki, kiwi nawet (takie pojedyncze sztuki) i wyobraźcie sobie że ja to zjadam!!! Ja dziecko wychowane na chipsach, coca-coli i Mc Donaldsie ![]() ![]() ps. znowu ściełam włosy, bo po ścięciu sprzed tygodnia wcale a wcale nie chciały się układać, więc je dziś "dociełam" psII. Madzia moja cała familia dziś oglądała Twoje wesele, taniec łabędzi i muzyczka z Benny Hilla ich powaliła, no a przy "wykładającej się Zośce" świadkowej już prawie płakali ze śmiechu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A bedzie sie dzialo, oj bedzie tym bardziej ze lekarz dal zielone swiatelko na staranka. Musze tylko pogonic @. Wlasciwie to nie narzekam gdyby tylko stracic troszke w brzuchu bo cos mi sie tam odlozylo ![]() Pokazuj jakies zdjatko taj nowiej poprawionej fryzurki owocowa dziewczyno ![]() Ja tez zmienilam fryzure ale gdzies mi zaginal w akcji kabel od aparatu i nie moge przelac zdjec. Pewnie moj maz cos wie na ten temat ![]() Loni nie pisala jak po wizycie u urologa i Jane tez znowu zaglebila sie w swiat nauki....
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-10-29 o 19:28 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Urolog okazał się starszym Panem i tak do końca nie wiem czy fachowcem (a taki miał być). Zbadał mężą, że tak powiem ręcznie i zrobił USG i stwierdził, że budowa jest prawidłowa, prostata zdrowa, nasieniowody są i na tyle na ile on jest w stanie cokolwiek zobaczyć to wszystko wygląda o.k. A dlaczego taki wynik to nie jest w stanie powiedzieć. W grudniu mamy ustaloną wizytę w Novum u androloga i kurde chciałam żeby wczoraj dał nam opis USG żebym mogła porównać z opisem, który otrzymaliśmy od inego urologa, ale niestety nic nam nie dał (powiedział że opis by zrobił jakby była jakaś patologia). A ten pierwszy urolog powiedział, że na USG wyszły "nieznacznie zmniejszone jądra", a ten wczoraj już nic na ten temat nie mówił. Zrobimy jeszcze jedno badanie w grudniu i fruuuuuuuu do Warszawy. Pożyjemy , zobaczymy................ . Słodkich snów dziewuszki ![]() ![]()
![]() |
#2688 |
BAN stały
|
Zrobiłam właśnie pazurki żelowe sobie, jutro wstawię fotkę bo błysk flesza wszystko psuje, najlepiej w świetle dziennym.
Albo dodam do wątku mojego, nie będę tu zaśmiecać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Rozeznanie
|
Przewidywana data śmierci: 20 sierpień 2050
Nastąpi to za: 41 lat, 9 miesięcy i 22 dni wartość zwłok 26784 zł ![]() ![]() kobietki temp mi skoczyła na 37,2. Murowane grypsko mnie łapie ![]() ![]()
#2690 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Syla! Ale żeś temat zapodała... A kysz z tą śmiercią! Wy tu o narodzinach myślcie, a nie o śmierci!
Gabi! To ile niby masz na plusie od tych owocków?
#2692 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do swojego watku, do zadnego swojego. Ja nie bede latac i szukac. Dawaj tutaj i koniec kropka ![]() Cytat:
Nie dal opisu ![]() ![]() ![]() Z ta warszawa to dobry pomysl. Trzeba szukac pomocy tam gdzie maja doswiadczenie i zajmuja sie konkretnie takimi sprawami ![]() Cytat:
A to taka mala odskocznia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Mischoko, właśnie spojrzałam na Twoją wagę, matko dziewczyno, ale Ty ładnie w dół schodzisz z wagą
![]() ![]() Olivka, póki brak @ póty jest nadzieja, wcale nie byłoby to takie niezwykłe, gdyby okazało się, że jednak jesteś w ciąży ![]() ![]() Gabi, tak tylko bajerujesz tymi swoimi kg, założę się, że rośnie Ci jedynie brzuszek, ale to od fasolki a nie od owoców ![]() Blondi, ja miałam na pierwszy taniec piosenkę Sinatry " fly me to the moon", zaśpiewał ją zespół, który miałam na weselu. Nazwy nie podam, bo nie będę reklamować, ale poleciła mi go jedna z wizażanek swego czasu na ślubnych temacie i nie żałuję. Swiadek mojego męża żeni się w przyszłym roku i zamówił już ten zespół ![]() Mischoko, masz rację, trzeba się czymś zająć, żeby zwyczajnie nie myśleć. JA zresztą jestem bardzo zajeta w ciągu tygodnia, praca, korki z angola i czas mija. A teraz doszedł kolejny powód do rozmyślań, bo mieszkanie ![]() ![]() ![]() A wieczór spedzam sama, mąż na szkoleniu w Warszawie ![]() ![]()
#2694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tylko mam obawy bo raz miałam tak że długo @ nie było i nagle mnie zalało ![]() Postanowiłam kupić jutro 2 testy. jeden zrobie jutro drugi ewentualnie pojutrze dla pewnośći ![]() Policzki i uszy mnie palą. Króra mnie obgaduje ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Aliszcze 4 pokoje .... hmmmmmmmmm ja też chce, bo ja swoje dwa przerobiłam na 3, no i niby ciasno nie jest ale wiesz! Miałabym wielką sypialnię
![]() kilogramowo nie utyłam dużo chyba, tym bardziej, ze bladego pojęcia nie mam ile dokładnie przed ważyłam ale jakieś 60-63 teraz zaś jest 66 wg wagi mojego gina. Ale np we wtorek spotkałam koleżankę i gadamy i ona mówi "ojej nic nie utyłaś, ślicznie wygladąsz ![]() ![]() ![]() ![]() ps. jest taka strona skapiec.pl i tam maja porównywanie cen z sklepów internetowych, wejdzcie sobie na odzież JAKĄ MAJĄ FAJOWĄ BIELIZNĘ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gabi bo Ty chuda jestes ja przytylam niby 1,6 kg do dzis rano ale wygladam ja hmmm ciazjo opisac ![]() Laseczki zdrowa juz jestem nie wiem co zuaszkodzilo nic nie jadlam czego nie jjem na codzien gadalam z lekarze a on mi na to ze jak dzis dzemik smakuje jutro moze zaszkodzic i badz tu madry czlowieku Ja zrzucam wine na orzechy wloskie bo mi sie zachcialo wieczorkiem jesc ale prawde zna najwyzszy ![]() U nas dzis 20 stopni na dworze wiec najprawdopodobniej lotem Zepsula mi sie pralka tzn zmywarke zle zamknelam i zalalo pralke wiec nie dziala mam nadzieje ze jak przeschnie z tydzien to sie naprawi a jak nie ni coz prezent na urodziny sobie zazycze ![]() Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-10-30 o 07:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
co do jest 1,6 kg (jaka dokładna waga)
![]() Co do paki to moja rodzina miała wczoraj ubawa! Ogladają wesele Madzi naszej i mama mówi "ja tą panią skądś znam! ona chodziła z tobą do szkoły? do pracy? skąd ja ją znam?" a mój Arek na to " Z INTERNETU"!!! ![]() ![]() ![]() Kasi zcięłam włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
wlasnie pierdzielnelam sie ja nie waga hehe 2,5 jeszcze raz zwazylam sie bo mi nie pasilo a wage mam do dwoch po przcinku wiec baaaardzo dokladna hehe
DAwaj focie szybko ale gg mi nie dziala |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
baterie w aparacie padły, ja mam smalec na głowie że katastrofa!, wieczorkiem coś wyskrobie to wkleje albo na gg (jak zadziała jakimś cudem) albo tu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Spoko trzymam za slowo i zmykam mam ploty na 9
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.