|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
Hej, przewertowałam kilka ostatnich stron wątku ksiązkowego i nie znalazłam postu od ciebie. Trzeba się było przypomnieć. Zawsze odpisuję, bo sama nie lubię być ignorowana. Jesli nic nie znajde u kogoś to wtedy odpisuję u siebie, ale zawsze to informacja do sprawdzenia.
To co chciałaś ode mnie??
|
|
#2674 |
|
BAN stały
|
Tak jak pisałam - ten z cyrkoniami ma próbę (925), więc jest na 100% srebrny. Reszta też powinna być (z tych ostatniego zdjęcia), ale próby wybitej się na nich nie doszukałam.
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana u Ciebie perfumami i naturalną pielęgnacją (praktycznie wszystko z wątku, zwłaszcza witaminy i hialuron) jesli jest dalej aktualna, bo post jest dość stary... Jak dasz mi znać co Cię konkretnie u mnie zainteresowało, to będziemy myśleć
. Jeśli już wiesz, że czegoś na pewno nie oddasz albo najzwyczajniej w świecie nie masz, to daj mi proszę od razu znać. Perfum nie znam. To samo dotyczy informacji o naturalnej pielęgnacji, więc zaoszczędzisz mi szukania w necie . Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Oki. To czekam na info .
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2012-09-25 o 19:25 |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
interesują mnie:
pędzel do różu tbs bioderma sebium pore refiner znajdzie się coś u mnie?
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
W razie czego przypominam się, ale absolutnie nie poganiam
Wyjeżdżam na kilka dni, więc ewentualną odpowiedź będę mogła dać w październiku
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ale nic nie znalazlam
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Wieczne Kutango
|
za puder niestety nic nie znalazlam
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- nie mam sprecyzowanej listy, ale szukam czegos w podobny stopniu zużycia testowanego
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś, znalazłabyś coś u mnie za revitalash?
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Oddaj revitalash
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
10) revitalash advanced opakowanie 2ml ? jesli nic nie znajdziesz w watku napisz czego szukasz ,zalezy mi na tej odzywce
|
|
#2685 |
|
spin doctor
|
Czy za Revitalash interesują Cie perfumy?, np Diamonds Intense Armani i Gucci Envy Me?
|
|
#2686 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś za revitalash ?
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Chciałabyś coś za Revitalash jeden lub dwa? Jeśli coś droższego to pzyjmę tez szampon Vichy nie wiem tylko czy coś Ci się przyda. |
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Chinki spoko, ale to nie za mało za Revitalash? Co do rzeczy z długim - pewnie coś będę miała ale za jakieś 2 tygodnie bo jeszcze nie przejrzałam wora z zimowymi ciuchami i nie pamiętam co tam mam
![]() Co do Chinek wskazana szybka decyzja bo inna wizażanka też o nie pytała, ale odżywka do rzęs jest mi pilnie potrzebna. Fotek jeszcze nie mam (tych profesjonalnych), jak będą pokażę, ale puszczę Ci zajawkę na priv ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- eee nie umiem wstawić do wiadomości zalącznika... |
|
|
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi sie kilka rzeczy, ale z góry mówię że preferuję większe wymianki. Chętnie oddam nawet 7-10 ciuszków za 2-3 kosmetyki. Może z kosmetyków też cos znajdziesz u mnie? Podoba mi się:
olejek do włosów Phenome 10ml Very Wang Preppy Princess Bielenda serum pod maski algowe Sacharacacctus olejek przeciw wypadaniu włosów -50ml peeling enzymatyczny PHENOME
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za Revitalash?
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
sweterek w paski: rekaw od pachy 37cm, szer. pod pachami 40cmx2. Mam jeszcze śliczną atłasową sukienkę Cubus na 146, jest nowa, fason taki, tylko bez tego paska w talii, taka fuksjowo-rózowa i ma doczepione kokardki na ramionach http://szafaurwisa.pl/images/mini/a1...8cb225a491.jpg
chodzi o te krótkie spodenki z przedost. zdj? czarne nie maja reg. ale są z dodatkiem elastycznego materiału, a te zielone maja taką gumkę i guziczki od środka- taka regulacja
Wymieniam: sukienki ASOS XS S, buty 35-36, kosmetyki Szukam: Solgar na włosy, Placenta, płyn do soczewek Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2012-10-02 o 17:12 |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
sukieka jst nowa, reszta rzeczy noszona po kilka razy, nie są znoszone, zmechacone, jeśli się zdecydujesz to jeszcze dokładnie obejrzę
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przypominam się, bo miałaś się odezwać po niedzieli
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

. Dzięki 

.