|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
Mogę za nie zaproponować Santiago Huckleberry + 5 ml Dune Cytat:
![]() Twitterku, wstępnie reflektowałabym na wymianę Salt Air za podobną ilość Rain - czy byłoby to możliwe?
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbku, interesuje mnie u Ciebie Anna Sui (to ta klasyczna?), Soir de Lune i BdM.
Nie wiem czy znajdziesz cokolwiek u mnie... Mauboussin EdP; Kenzo Flower; Wish; Elle YSL; Sexy Darling; Insolence EdT Black KC; To by było na tyle... |
|
|
|
#2674 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
PILNIE szukam choćby kropelki Sephorowej Wanilio-czekolady, wystarczy mi ilość testowa. Ktoś poratuje?
W zamian mam kilka próbek
|
|
#2676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Duela już nie ma. Poleciał za Louve. Nie podoba Ci się nic innego
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Agencior jest w rezerwacji dla Skarbiatka i czekam na jej odpowiedz. Mam tylko jedna probke.
Pozostale moge odpsikac z wlasnych flakonow wiec chetnie sie podziele. W zamian podobaja mi sie: Edit: Nie wiem co mi z tym Agentem... Oczywiscie do wziecia jest. ![]() PinUp, jesli jestes chetna na taka wymiane - pisz na PW.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-09-03 o 19:37 |
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Oddam próbki:
Thierry Mugler Angel ok. -1ml z atomizerem firmowa próbka Givenchy Ange ou Demon -5ml miniaturka Givenchy Ange ou Demon - saszetka 1ml 4szt Givenchy Amargie Mariage - saszetka 1ml 3szt Givenchy Very Irresistible sensual edp - 1ml saszetka Prada Woman 3ml firmowe fiolki - po ok 1ml 3 szt bez atomozera Armani Code ok 2ml firmowe fiolki z atomozerem Szukam rozpaczliwie próbek: Thierry Mugler Alien Dior Addict
|
#2683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co w zamian chciałabyś?Zainteresowały mnie te cztery, ale wtedy Ty musiałabyś okroić jakoś swoją listę. DKNY: Gold, Delicious Night VW Boudoir Męskie: Escada Cytat:
Cytat:
![]() Aaaa, jeszcze mi się przypomniało, że mi się zapomniało: pragnęłabym bardzo choć nieduże próbki Waniliowanilii i Karmelowanilii Sephory
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-03 o 20:00 |
|||
|
|
|
#2684 |
|
grozi wypollizowaniem
|
oddam:
Demeter Fireplace 15ml Demeter Sawdust 15 ml, Bois d'Ombrie 3,5 L'Artisan -L'eau d'Ambre 5 ml New haarlem 3,5 ml przygarnę: Ginseng Root Demeter- najchętniej za któregoś demetera 5 o'Clock au Gingembre, Scent no.3, Prada Intense Wazamba Jubilation XXV - w ilościach do testów globalnych czyli 3-5 ml ponadto próbki z podpisu ![]() oprócz próbek w podpisie szukam kultowych niesłodkich męskich zapachów
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-04 o 22:29 |
|
|
|
#2685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rain rezerwuję dla Cię. Mam próbasa Prowl Avonu, kiedyś szukałaś czegoś prowlopodobnego chiba? Podsyłam listę próbków: Moschino OH! de Moschino 1,5 ml f Alyssa Ashley Musk 2 ml f Laura Biagotti 2 ml f Jette Joop Jette by night 1,2 ml f Moschino L'eau cheap and chic 1,5 ml f Gucci Edp 0,2 ml f Lacoste Touch of pink 2 ml f Perfums Gres Cabaret 2 ml f Salvador Dali Dalistyle 1,5 ml f Issey Miyake L'eau D'issey 1 ml f Mexx Woman 2 ml f Guerlain My Insolence 1 ml f Versace Emotional Essence 1,6 ml f E. Lauder Pure White Linen 1, 5 ml Hermes gródek śródziemnomorski 0,2 ml Parfumerie Generale Musc Maori ok 0,2 ml Les Perfums de Rosine Rose Kashmirie ok 0,5 ml f Givenchy Organza Indecence (nowa wersja, ok. 1 ml) Chloe Lagerfeld ok. 2 ml w czarnym atomku z psikaczem Hanae Mori Magical Moon ok. 1 ml Bvlgari Black 1 ml Estee Lauder Intuition 1 ml Jesus del Pozo In Black 1 ml C. Klein Euphoria 0,3 ml Labdanum 1 ml Cartier Must Extract 0,2 ml L'artisan T4T 0,4 ml TBS Zinzibar 1 ml Kenzo Homme 1,5 ml f Trussardi Jeans Women 1,5 f odlewków: Lalique La Faune 5 ml Micallef Hiver 5 ml Figue Iris Guerlain 5 ml Brosseau Violette-Menthe ok 5/10 ml Hermes Hiris ok. 4/5 ml Alexander McQueen My Queen 5 ml Sephora Karmelownilia 10 ml Sephora Waniliowanilia 5 ml lub 10 ml Demeter Pure Soap 5 ml Demeter Leather 5 ml Bvlgari Black ok 6-7 ml Guerlain Aqua Allegoria Angelique Lilas 5 ml Princess Vera Vang 5 ml Thierry Mugler Angel Violette 5ml Chanel nr 5 edp ml DEMETER: Baby Powder, Boubble Gum,Cinnamon Bun,Snow,Rain Perełki Lalique'a 5 ml Nu edt 5 ml Diesel Plus Plus 5 ml Diesel Green 5 ml Declaration Cartier pour homme, edt 5 ml Fendi, Theorema Esprit D'ete 5 ml Chopard Madness 5 ml Miniaturki: YR NeoNatura 5 ml, testowana YR Eyro Blue ph 7,5 ml Givenchy Amarige 4 ml L. Lampicka Au Musculin 5 ml Cytat:
|
||
|
|
|
#2686 |
|
Perfume Lover
|
Szukam:
przyjme w kazdej ilosci: Balenciaga- Cristobal Caron-Parfum Sacre CDG-Avignon Chanel- Allure EDP Hanae Mori: Magical Moon Kenzo Jungle Elephant Lalique- Perles du Lalique Paco Rabanne- Black XS The Body Shop- Pink Pepper poszukuje odrobiny na sprobowanie: wszystkiego z ambrą rownie mile widziane kadzidla Annick Goutal: Ambre Fetiche, Bijan <wlasciwie wszystko oprocz klasyka> Bond no.9 Chinatown Caron: Nocturnes. Narcisse Noir, Comme des Garcons- Jaisalmer, Garage Comptoir Sud Pacifique- wszystko oprocz Matin Calin Halle Berry- Halle Miss Sixty- Rock Muse Creed: Love in Black, Virgin Island Water Escada COllection Etro: Etra, Messe de Minuit Fendi- Asja Givenchy: Amarige, Amarige Mariage Gucci EDP II Kenzo: Le Monde Est Beau, Jungle Tiger Molinard- Habanita Robert Piguer- Fracas Ogrodki Angelowe Oddam: Mogę zrobic odlewki (do 11 ml bo tylko takie mam atomizery szklane) Casmir Chopard, Lolita Lempicka EDT, Bijan EDP by Bijan Nina Ricci Les Belles zielone pomidorki zostalo mniej niz 20 ml z 50 Odlewka <ok. 7ml> Glow After Dark J. Lo Extraordinary Avon, zostalo troche mniej niz 1/3 z 50 ml 25/30ml Chloe by Karl Lagerfeld EDT 10/15ml Green Tea- Elisabeth Arden EDP 22/30ml Sun Moon Stars- Karl Lagerfeld EDT Today EDP- Avon- 50ml/ zostalo wiecej niz 2/3 Pur Blanca- Avon <w kuli>/ 35/50 ml perfumetka w metalowym etui Rouge EDP-Christian Lacroix- 12ml nieuzywana próbki Issey Miyake- Le Feu Aqualina- Pink Sugar Annick Goutal- Sables Lancome-Tropiques, Benghal Diptyque- Philosykos Serge Lutens- Ambre Sultan L'Artisan- Bois Farine (odrobina na sprobowanie) Hanae Mori- Butterfly Givenchy- Organza Comptoir Sud Pacifique- Matin Calin Demeter- Funeral House (zostalo kilka kropel na sprobowanie), Laundromat Calvin Klein- Eternity Hermes- Ogrodek Srodziemnomorski ( na sprobowanie) Calvin Klein- Obsession Dolce & Gabbana EDP F by Ferragamo Thierry Mugler- Angel Innocent zielone Les Belles by Nina Ricci Nina Ricci- Nina Karl Lagerfeld- Chloe Karl Lagerfeld- Sun Moon Stars Versace- Crystal Noir Lolita Lempicka EDT Chopard- Casmir Bijan by Bijan Elisabeth Arden- Green Tea Chanel no 5 Eau Premiere Today by Avon nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender ( w saszetce) probki wszystkich zapachów Czech &Speake
|
#2687 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-09-03 o 23:02 |
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam sie nieśmiało, pomóżcie się tego pozbyć
ZAPACHY DEMETER-TYLKO ZA INNE DEMETER ALBO NISZOWCE-CHĘTNIE VOLUPSA;-)/ albo za jedną większą odlewkę czegoś fajnego -BABY POWDER-3 ML ATOMIZER 5 ML -RAIN 4 ML ATOMIZER 5 ML -SWEET PEA ( JESZCZE SIE ZASTANAWIAM NAD NIA)-TROSZKE PONAD 4 ML ATOMIZER 5ML -BROWNIE-10 M -VANILLA CAKE BATTER-4 ML ATOMIZER 5 ML -WHITE RUSSIAN-4-5 ML za jakis super zapaszek mogę odlac ok 3-4 ml demeter creme brulee, grejpfrutowej herbatki do testów Moschino FUNNY -5 ml-10 ml D&G blue light -5 ml-10 ml Chanel no 5 edp. -5-ml 5th avenue elisabeth arden 5 ml Pret a porter-do 20 ml Celine Dion -Notes-do 20 ml Embrace her oriflame-do 20 ml Męskie: D&G blue light-5 ml Calvin klein euphoria men-do 5 ml chanel l allure sport-10 ml zaznaczam ze obecnie nie posiadam atomizerków wiec bede prosiła o przesłanie Przygarnę"; niszowce, kadzidła, szyszki, figowcezapachy żywicy, prosze o kotakt na pv |
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Podwójny post wyszedł.Sorki.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-09-04 o 20:26 |
|
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Konto usunięte
|
ODDAM
* LANCOME Miracle EDP miniaturka 3/5ml * KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml * CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml bez kartonika NOWA PRÓBKI FIRMOWE * CACHAREL Noa 0.80ml * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml * MOSCHINO Glamour 1.3ml * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDP 1ml A * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDT 1ml A * BVLGARI Cologne Au The Vert 0.40ml A * BVLGARI Cologne Au The Rouge 1.5ml A * SEAN JOHN Unforgivable Woman 1ml A * PACO RABANNE Black XS 1.2ml A * ESPRIT Celebration EDT 1.2ml A * DAVIDOFF Cool Water Wave 0.50ml A * GIVENCHY Organza EDP 0.50ml A * YVES SAINT LAUREN Opium EDP 0.50ml A * LANCOME Tresor 0.70ml A * VERSACE Red Jeans 1.5ml * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * MAX MARA EDP 1ml * AQUOLINA Pink Sugar 1.5ml A - atomizer ODLEWKI/PRÓBKI ROBIONE * ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze * ESCADA ocean Lounge 2ml w atomizerze * GUERLAIN Mentafollia 2ml * GUERLAIN Mandarine Basilic 4ml * YVES ROCHER Werbena 10 ml w atomizerze * YVES ROCHER zielona herbata 2ml * YVES ROCHER Neonatura 3ml * KENZO Le Monde est Beau 1ml * KENZO Indian Holi 3ml * KENZO Flower 1ml * GIVENCHY Extravagance 0.60ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 0.90ml * DIOR Dolce Vita 0.80ml * DIOR Miss Dior Cherie L'eau 1ml * DIOR Miss Dior Cherie EDT 1ml * PRADA Infusion D'Iris 3ml * CALVIN KLEIN CK One 5ml * HERMES Ogródek Monsunowy 5ml * CACHAREL Noa 5ml * LANCOME Miracle 4ml w atomizerze * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * CHANEL Chance EDP 1ml * LALIQUE Perles 1ml * ETRO Messe de Minuit 0.40ml * DEMETER Leather 1ml SZUKAM (interesują mnie tylko większe odlewki min. 5ml) CACHAREL Eden SALVADOR DALI Purplelips Sensual SALVADOR DALI Purplelips YVES ROCHER Nature EDP YVES ROCHER Nature EDT CRRED Love in Black CHLOE 2008 EDP GIVENCHY Organza Jasmine 2007 DNNK Black Cashmere KENZO Jungle Tigre TOM FORD Black Orchid NINA RICCI Belle de Minuit VOLUSPA (oprócz Baltic Amber, Tabaco Vanillie, Cardamon Fig) L'ARTISAN (oprócz Piment Brulant, Safran Troublant, T4T) DEMETER THE BODY SHOP Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-09-04 o 14:51 |
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Twitterku, a co szukałabys w zamian za ? Mam zachomikowane różne odlewki, może akurat coś, czego szukasz.
Gdyby Pani Poison nie reflektowała, to również i na próbkę Prowl byłabym chętna. Cytat:
![]() Dorzucę Ci też niewielką próbkę Tygrysa i może coś z L'Artisanów się znajdzie jak dobrze poszukam ![]() Potrzebuję nadal, ale nie wiem czy aż w tak dużej ilości. Wystarczą mi spokojnie próbki po 1-2 ml.
|
|
#2694 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2697 |
|
Guerlain Lover
|
Oddam:
Diamond Musk Oriflame Incandessence Avon Little White Dress Avon Tempore Donna L.Biagotti Eau des Merveilles Hermes Magnetic Beat Escada Stella Sheer 2008 Stella edp Stella McCartney Fridge by y De Wish Chopard Eclat him Oriflame Miss Punk Oriflame Nomadic her Oriflame Miracle Forever Lancome Magnetism Escada Divine Oriflame Shine Avon True Glow Avon Make me wonder Avon Aromabliss awakening Oriflame Aromabliss calming Oriflame Cat deluxe Naomi Campbell Moon Sparkle Escada In tune Oriflame Cool Watter Game Davidoff Blue Rush Avon Pur blanca blush Avon Elvie Oriflame Ocean sun G. Sabatini Echo Davidoff Ode a l'amour YR Yria YR Rose absolue YR J'aime La Perla In love Avon Miss O Oriflame Radiant Lights Oriflame Euphoria CK Amber Elixir Oriflame Monaco Chic! Oriflame So Nice! Oriflame Notorious Ralph Lauren Black XS Poszukuję: zapachy Stelli McCartney(oprócz Stella edt i Stella Sheer 2008) Wish Chopard Pink Diamond, Turqise, Magical nights zapachy La Perla (oprócz J'aime, Charme, J'aime Les Fleurs, Blue) Flowerbomb extreme Iceberg Twice Woman zapachy Agent Provocateur (oprócz Eau Emotionelle) zapachy Anna Sui zapachy Celine (oprócz Oriental Summer) Happy Spirit Chopard Happy Spirit Magical Nights Chopard Cinema Festival d'ete Belle de Minuit Nina Ricci U by Ungaro Avon wszelakich zapachów cynamonowych i kadzidlanych ... oraz innych, których nie znam ![]() Kusić mnie można bardzo łatwo ![]() Najlepiej pisac mi na pw, bo jestem aktualnie na wakacjach i bede zagladac na wizaz co drugi dzien
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Nindżopesz
|
W desperackiej próbie osiągnięcia perfumeryjnej nirwany oddaję hurtem próbki głównie niszowców (ilość na oko):
Cacharel Nemo 1 ml CdG Jaisalmer 1 ml Demeter Riding Crop 0,5ml, Ginseng Root ponad 1 ml Dior Tendre Poison 0,5 ml Eau d'Italie Sienne l'Hiver 0,7 ml Frapin Frapin 1270 1,5 ml Guerlain Winter Delice 1 ml Heeley Cardinal 0,5 ml Lacroix Tumulte Pour Homme 0,3 ml LesNez Let me Play the Lion 0,7 ml Parfum d'Empire Aziyade 1 ml ProFumum Roma Fumidus 1 ml Satellite Padparadscha 0,7 ml W zamian szukam odlewki YSL M7, PG Coze, L'Artisan T4T, Cartier Smok EDP. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-09-05 o 11:58 |
|
|
|
#2700 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
edit: mam próbkę, nie odlewkę ;/ to pewnie nie chcesz?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

W zamian mam kilka próbek