|
|
#2671 | |||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Jest taki kawałek Rammsteina "Spring" ze świetnym tekstem. Cytat:
Czy przesyłka dotarła? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, że na pocieszanie za późno, że pewnie przepracowałaś to sama tysiące razy, ale... ![]() Cytat:
![]() Jestem po cudownym weekendzie. Chora, padnięta i szczęśliwa. Uwielbiam to, że jestem uszczęśliwiona, kiedy jadę spotkać się ze znajomymi i przyjaciółmi, jestem szczęśliwa, kiedy z Nimi jestem i jestem szczęśliwa, kiedy wracam do domu, do moich chłopców.
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2673 |
|
BAN stały
|
Sabbath, jesteś kochana
![]() |
|
|
|
#2674 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i pracy semestralnej..więc ten tydzień będzie wyjęty z życia towarzyskiego.
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Rozeznanie
|
tez mialam cudowny weekend
a teraz dwa tygodnie tesknoty ... i znów bedzie bedzie fajny weekend ale ja juz sobie czas zorganizuje zeby nie było pusto i smutno
|
|
|
|
#2676 |
|
BAN stały
|
Też miałam cudowny weekend
Pełen śmiechu, szczególnie gdy byliśmy w restauracji i była też tam para na randce, dziewczyna żywo mówiła i gestykulowała do chłopaka, on usypiał! ona nic nie zauważyła, poki nie usnął nagle no poprostu komiczna sytuacja
|
|
|
|
#2677 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie jestem w stanie Ci pomóc, ale jestem z Tobą.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie mniej jednak noc była fascynująco chrychająa, i mimo złego samopoczucia - stwierdzam, że WARTO BYŁO - powtarzam się ? Chyba tak Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2679 |
|
BAN stały
|
Potrzebuje Waszej pomocy
![]() Szukam pomadki- blyszyka dobrze kryjacego, ale nie wzsuszajacego ust w cukierkowym rozu. Idealem bylaby Volupte YSL nr 7 ale po doglebnym testowaniu widze, ze wysusza mi usta. Pomocy
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczekiwalam mroznego weekendu zapowiedzianego przez Skota ale nic z tego.
Tzn zimno jak w psiarni ale nie mrozno. A sniegu nie lubie. Kolezanka impreze wczoraj miala ale srednio sie udala. Ale zdjecie mi sie podoba, jedyna rzecz jaka wczoraj wyszla. lol. |
|
|
|
#2681 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Postawię chyba jednak na moje Opium, znooowu Na dolce.pl jest fajny zestaw - edt, żel pod prysznic i kosmetyczka Cytat:
Z tego wszystkiego położyłem się spać przed północą, po raz pierszy od lat (śniło mi się, że obieraliśmy cebulę z Sabb ).Nie mogłem się do Was dostać, bo myszka mi wysiadła - kursor w ogóle nie reagował. Rozkręciłem ją dzisiaj, pogrzebałem śrubokrętem i chodzi teraz jak ta lala Już myślałem, że to kolejna awaria z cyklu "miesiąc bez komputera" ![]() Cytat:
![]() A bo to wielki problem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niestety całkiem odwrotnie ![]() Uwierz mi, że naprawdę nie ma czego żałować ![]() Poza tym nie mam zdjęcia, bo wyglądałem na nim dalece niekorzystnie
|
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Sasia
Mnie tez by sie przydal taki pilot wymazywac wiele rzeczy tegorocznych bym wymazal z pamieci![]() Dzisiaj zrobilem sobie jesienno-zimowe zakupy (zielono+rude futerko)a plaszcz mam w kolorach jasnego szarego z domieszka lekkiej czerni Moja siss jak to zobaczyla to wypowiedziala kilkanascie niecenzurowalnych slow ze jak ja moglem sie zgodzic na taki zestaw Juz dzisiaj troche ludzi szokowalem taka czapka widzialem jak sie patrzyli na ulicy za mna,jak bym mial cos z glowa
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2684 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Btw - butów, zimowych butów mi trzeba
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez potrzeba butow bo te co mialem do pory Heavy Duty to mi sie znudzily a pozatym nie wiem co sie z nimi stalo gdzie wsiakly Poki co latam w butach Pumy skorzanych i troche pizga po podeszchwach Ja mam takie buty tylko nie w wersji ferrari nie moglem znalesc zdjecia moich butow
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2008-11-24 o 03:03 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Sasiu73
|
|
|
|
#2687 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
), a jeszcze kilka dni temu Puma z limitowanej serii engine Jak mi się nie chce iść do pracy. |
|
|
|
|
#2688 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Sasiu, doczytałam dopiero dzisiaj, przesyłam dużo
![]() Ależ fantastyczny wekend spędziłam, i powtórzę za Favkes - WARTO BYŁO i cieszę się, że serniczek smakowal
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Sasiu - oczywiście, że nie dasz się i będziesz się jeszcze cieszyć wszystkim, ale jakby co to i głaski i usciski przyjmujesz?
Jak zwykle myślę ciepło o Tobie.Mój weekend też był całkiem całkiem udany. Po tym jak się w końcu z M. porozumiałam miło nam się spędza czas razem. Do tego w sobotę była miła, rodzinna impreza
|
#2691 |
|
BAN stały
|
Komu herbaty z cytryną?
|
|
|
|
#2692 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#2693 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot to Nasz Sernikowy Guru - ale, mamy tez Sernikowego Potwora
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym poprosiła, na nadrabianie wątku by się przydała. Mogę bułeczkami maślanymi poczęstować, nie są zbyt słodkie
|
|
#2696 |
|
BAN stały
|
Ale ludzie w urzędach są nieprzyjemni
zadzwoniłam zapytać się co z moim stażem, bo podobno zaczynam od 1 grudnia, a ta się na mnie wydarła że trochę cierpliwości i że zadzwonią bo jeszcze tydzień!!! Dla kogoś tydzien to i moze dużo ale dla mnie to mało czasu wrrrrA i dzwoniłam do fryzjera zapytac się w jakiej cenie robia balejaż blond i sie umówię. Sasasa
|
|
|
|
#2697 | |||||
|
Wiedźma
|
Zuziu, Adelajdo, Sharlottku - superaśnie, że Wam się udało spędzić fajny weekend. To daje kopa na nadchodzący tydzień, czyż nie?
![]() I ja Tobie. Cytat:
Ich zaskakuje i pod koniec grudnia. Kto by się spodziewał zimy pod koniec grudnia? W ubiegłym roku zaskoczyła ich dopiero w lutym. No przecież kto by się spodziewał zimy w lutym?! Wobec gromadzonych przez lata doświadczeń wnioskuję, że między czerwcem a wrześniem nasi drogowcy niechybnie byliby przygotowani na zimę. ![]() Cytat:
Favciorku Kochany - a wsiadajże w pociąg i przybywaj choćby i dziś. A tak serio - będzie powtórka. Koniecznie. A latem... Latem sama wiesz - musi się udać. ![]() Cytat:
Pliiizzzz.... Lipfinity oblookałam w sieci, ponoć strasznie wysusza. Prawda to? Oblookałam też w perfumeriach - koloru nie mieli nawet zblizonego do wampirzego ideału. Cytat:
![]() A co do obierania cebuli - Ty to rzeczywiście masz hardcore'owe sny. Gdybyś widział mnie przy tej czynności albo miałbyś niezłą zabawę, albo (jesliś współczujący bardzo) żal by Ci serducho ścisnął, bo beczę przy tym i ciągnę nosem na potęgę. Dosłownie jak mała fontanna. ![]() Wpadłam ostatnio na pomysł krojenia i smażenia cebuli w goglach do nurkowania, ale zdjęcie ich w zacebulowanym mieszkaniu przed porządnym wietrzeniem też kończy się katastrofą. Ja wkrótce zacznę przeciekać twarzą na samą myśl o cebuli. ![]() Z drugiej strony - w dobrym towarzystwie to gogle na twarz i nawet obierać cebulę można. Cytat:
A poza tym i pozaserniczkowo Cie uwielbiam. Ja w ogóle jestem potwornym potworem - nie tylko sernikowym. Ale sernikowym (jak już wiecie) ze szczególną przyjemnością.
|
|
#2698 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - też ostatnio oblukałam Lipfinity - nie ma czerwieni i to żadnej
Kiedyś była. Może zmienili kolory - te, które oglądałam byłynijakie, bure i ogólnie ble Co do snów -od dwóch tygodni śni mi się, że kocham się z kolegą. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że 1) kolega jest księdzem, 2) wogóle nie pociąga mnie fizycznie, nigdy nie pociągał i pociągać nie będzie Rano budzę się mocno zniesmaczona. Serio![]() Zuziuniu - powstania styczniowego współczuję. Bardzo lubiłam ( i lubię nadal ) historię - nawet zdawałam z niej świadomie i dobrowolnie maturę ( i do dziś chwalę Pana, że w moim roczniku matematyka była nieobowiązkowa ). Faktem jednak jest, że uwiebiam zwłaszcza historię od starożytności po XVII wiek. Dalej - już bez fajerwerków
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-24 o 11:47 |
|
|
|
#2700 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Sabbath - ja Ciebie też
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-11-24 o 11:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

no poprostu komiczna sytuacja 

Z tego wszystkiego położyłem się spać przed północą, po raz pierszy od lat (śniło mi się, że obieraliśmy cebulę z Sabb 

i cieszę się, że serniczek smakowal ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)