![]() |
#2671 |
Raczkowanie
|
Dot.: ostrowiec świętokrzyski
Dzięki Viris za książkę. co do spotkania to nie wyrobię się bo wesele mamy w białymstoku i wyjezdzamy zaraz po pracy w piatek. oszaleje z tymi weselami, w ubiegly weekend bylam na weselu, w ten znowu i potem pod koniec wrzesnia i potem dwa w pażdzierniku na poczatku i na koncu miesiaca ufff....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Dostałam książkę, dziękuję.
![]() |
![]() |
#2673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak odchodząc od tego tematu tego akurat sklepu, myślę, że jeśli ktoś potzrebuje NAPRAWDE pracy to jeśli się taka szansa pojawia to ją wykorzystuje, pamiętam czasy jak ja szukałam i moja pierwsza nie była wymarzona ale cóż nie chciałam za nic w świecie siedzieć zdołowana w domu wolałam więc robić cokolwiek nawet jeśli moje dyrektorstwo było jakby to określić TRUDNE ![]() Edytowane przez blancanet Czas edycji: 2009-09-03 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Raczkowanie
|
blancanet zgadzam sie z Toba w 10000% jesli chodzi o prace, ta ktora ja znalazlam do latwych nie nalezy ale meczy mnie siedzenie w domu na garnuszku rodzicow a i kontaktem z ludzmi nie pogardze wiec sie ciesze. Co to za praca powiem Wam jak juz bede miala umowe
![]() ![]() Tak ogolnie to jestem zmeczona ale zadowolona ![]() Ide jesc i ogladac seriale ktore wreszcie po przerwie sie zaczely ![]() ![]() Aaaa zapomnialabym, co to tego sklepu na rynku to nie mam pojecia czy szefostwo sie zmienilo po zmianie nazwy...
![]() Edytowane przez andzik1111 Czas edycji: 2009-09-03 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
|
ja też, wreszcie coś w tv można pooglądać.
![]() Za to mój tata skwitował: znów sie zaczęło, muszę w piwnicy siedzieć ![]()
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z Gutwinu, komary mnie zjadły na kolację. Byłam pod muszlą koncertową ćwiczyć z psem. Nawet palce mam pożarte przez te małe bzyczące krwiopijce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spotkania to ja by proponowała tak w okolicach 15-16 wtedy można posiedzieć na zewnątrz (o ile będzie pogoda) w piątek ![]() ![]() Co Wy na to?
![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Jestem za. Jeśli mi się plany nie zmienią to bardzo mi taka godzina będzie pasować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym niedługo rusza Mam talent, oglądałam kilka występów już z nowej edycji, zobaczcie koniecznie są nastronie plejada.pl super uśmiałam się jak nie wiem ![]() Viris widzę, że schudłaś aż 18 kg???nie wiem czy pisałaś o tym tutaj, ale jak nie to pochwal się jak to zrobiłaś. Edytowane przez blancanet Czas edycji: 2009-09-04 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Super by było
![]() Cytat:
![]() Pewnego strasznego dnia a było to 26 stycznia 2007 roku wpełzłam na wagę i stwierdziłam że nigdy już nie zobaczę takiego wyniku. Poczytałam w necie o wielu dietach i wybrałam South Beach. Sporo pisałam o tym na wizażu w wątkach dietowych. Dzielnie się trzymałam. Postanowiłam zmienić swoje życie zaczynając właśnie od wagi, potem doszły poważniejsze decyzje jak rozstanie się z narzeczonym (luty 2008) i powrót do Ostrowca. Kilka kilo mi wróciło (było trochę stresów; rozstanie, operacja, koniec studiów) ale cel -19kg mniej jest dalej aktualny i właśnie ponownie biorę się do akcji. Tylko mi basen zamknęli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Ojej, basen nieczynny? A chciałam sobie popływać jak przyjadę pod koniec września
![]() Wiecie na ile czasu jest zamknięty?
![]() |
![]() |
#2685 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Ile razy w tygodniu chodzisz na basen? Kiedys jak chodziłam dwa razy w tyg przez jakies pół roku udało mi się osiągnąc to co chciałam, a potem zmieniłam prace i juz nie mogłąm sobie pozwolić czasowo na takie wypady no i z powrotem to samo co było. Gusiak wróciłaś już na step po wakacjach? Mnie się troszkę chwilowo znudziło i chyba własnie się przerzucę na basen a potem na zimę znowu na step. Edytowane przez blancanet Czas edycji: 2009-09-04 o 11:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja byłam 3 razy jednak, mam jeszcze na karnecie chyba 3 wejścia i chyba się nie wybiorę, dałabym radę chodzić na to ustrojstwo ale nuda okropna, poza tym boję się że to nie jest takie super do końca. No i mam nogę po operacji z dużymi przeciwwskazaniami do uprawiania sportów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
Viris o 6 rano?????
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
no, ja kiedyś chodziłam z TŻtem na basen, nawet rano o 6 raz też byłam, ale niestety ja nie umie pływać, tzn utrzymam się na wodzie i kawałek przepłynę, ale w płytkim basenie. Mój Łukasz dobrze pływa i mnie już ze 100razy uczył ale ja jakaś niekumata jestem, więc już nie chodzimy razem na basen bo i tak skończyłoby się na tym że on zamiast sobie popływać to siedziałby ze mną w płytkim basenie
![]()
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie umiem pływac, moj TZ tak samo probował mnie uczyc, ale ja i tak na dno ide
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Mehja co do przedszkolaka mojej koleżanki. Wiec pierwszego dnia płakali oboje, gdy chciała go zostawic. W koncu pani przetrzymała go, a ona wyszła, lament wielki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
jestem nowa na wizażu, i mam od razu do Was pytanie. Znacie może jakąś dobrą kosmetyczkę, która w domu zakłada żel? A może któraś z Was się tym zajmuje? Nie chcę iść do salonu, bo 100zł za paznokcie to trochę dużo, a poza tym pracuję poza Ostrowcem i zanim wrócę z pracy to zakłady powoli kończą pracę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki za relację, ja sobie nie wyobrażam co będzie z Kacprem za rok, pewnie będzie tak wył, że ![]() Rodzyneq witamy kolejną Ostrowczankę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Witojcie kobitki!
Bylam dzis na zakupach na targu i od nie wiem kiedy udaly mi sie w 100%, kupilam to co chcialam i nawet troszke wiecej tylko strasznie zmarzlam i deko zmoklam, za to po powrocie do domu wyszlo sloneczko co mnie calkiem rozwalilo na lopatki. rodzyneq witamy witamy ![]() Kurcze juz tu ktoras pytala o dobrego fryzjera w O-cu i zadna nie potrafila jednoznacznie poradzic gdzie sie wybrac, ja teraz planuje wizyte i mysle o zmianie swojej fryzjerki ale nie wiem gdzie sie tym razem wybrac... ![]()
![]() |
![]() |
#2699 |
Wtajemniczenie
|
Co do fryzjera to ostatnio byłam w Gali u Sylwii - blondynki. Wyszłam na prawdę zadowolona. Świetnie mi zrobiła baleyage i super obcięła. Niebawem znów do Niej pójdę, bo zaczynam powoli zarastać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
Ja tak myslalam o Gali ale bardziej o tym "szlencu" Rafale bo slyszalam same pochwaly na jego temat
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.