![]() |
#2671 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
W moim przypadku było tak, że po ścięciu zobaczyłam, w jak fatalnej kondycji miałam końce-i to było kilka cm włosów, bardzo zniszczonych przez rozjasnianie, suszenie, prostowanie. I to nie było tak, że z myślą o regeneracji ścięłam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie obcinam. Zresztą pewnie fryzjerka i tak by na to nie pozwolila. Wie ile czasu zapuszczam..pozatym ona nalezy do fanek długich wlosow ![]() Tylko sobie bardziej scieniuję...zebym mogła po wariacku czesać. No i zakupię wałki, waleczki, papiloty itp..bo mam dość prostych drutów.
![]() |
#2673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pewnie tak jest ![]() Cytat:
![]() Ja wiem, że dopóki będzie wypadało mieć długie ze względu na wiek to będę je miała, później wejde z fazę boba i boba-podobnych fryzur dla starszych, eleganckich pań ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego tak dlugo zapusczam bo regularnie co 1,5 miesiąca scinam koncówki. Cytat:
Nakaldam tony odzywek, specyfikow itp. Drożdze, skrzypy, pokrzywy, capiwity, omegi, silici itp itd to moj podwieczorek.. Szampon tylko apteczny Klorane na zmiane z Czarną Rzepa. Przed myciem wcieram ampułki z czarnej rzepy i łazę z tym godzinę co najmniej. Do tego z BU..amla i eclipta, olejek kokosowy na koncowki. Rycyna z zołtkiem. Jedwab Biosilca. Generalnie szalenstwo. Mąz już ma dośc mojego widoku z foliowym czepkiem na łepetynce ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-15 o 10:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Mi tez wypadają. Ale to chyba taka pora roku, przed tem rosły jak głupie, teraz wypadają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle to ja też mam cudownego małża, jak dorinka.
Tak sobie wczoraj pogadaliśmy od serducha, mamy kilka postanowień, taką niesamowitą bliskość poczułam, że mam przy sobie kogoś kto jest moim przyjacielem. Potem był wspólny prysznic, przytulanki,, miodzio. A w sobotę miałam mega dół, bo nienawidzę zwracać na siebie uwagi. Pojechaliśmy na akupy, tzn ja skuterem, walnę wam w załączniku, żebyście wiedziały o co chodzi, i się strasznie zdołowałam, nienawidzę jak się ludzie na mnie gapią, czuję się wtedy takaaa beznadziejna.. A Tż dziarsko szedł obok, i co jakiś czas za rękę mnie łapał, na całe szczęście. Generalnie to jest fajne urządzenie, bo jak wychodzimy z psem to pies się wybiega, (Tż też, bo np podbiega do mnie, daje buziaka, i ucieka, a ja muszę go dopaść), stara się mnie rozruszać, żebym się przestała bać..ale te zakupy, tłok i milion oczu na mnie mnie rozwaliły..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja zauwazyłam wzmozone wypadanie jakos w maju...więc to nie sezonowe, chwilowe wypadanie ![]() Ale moze rzeczywiscie to zludne..bo własnie jakos od maja mam ciemniejsze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma się co przejmowac, Madlen? I dlaczego pomyślałas że jestes beznadziejna? To chyba beznadziejni są ludzie, którzy wlepiają w Ciebie gały. Tak jak pisałam - sa zacofani i nie wiedza że technika i dzie do przodu. A poza tym, brak im elementarnych zasad dobrego wychowania, takie zachowanie jest po prostu nieeleganckie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Madlen wyobrazam sobie jak mogłas zle sie czuć...zyjemy w takim kraju gdzie inne buty, kolor skory czy wyznanie to powódy do wytykania palcami.
Cóż nietolerancyjnych, zacofanych chamów to w tylku trzeba mieć. Najwazniejsze jest to ze Tobie jest wygodnie i Twoim bliskim zapewne tez. A Twój mąż, no cóz moge powiedziec WZOROWY MĄŻ ![]()
#2682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zgadzam się z L_V, nie przejmuj się Madlen ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Skuterka używam na długie spacery czy zakupy. Normalnie to tradycyjnie wózek, ale też tylko poza domem, w domu sobie radzę bez wózka i generalnie mojej niepełnosprawnności az tak nie widać, bo dot. tylko nogi, no ale wiecie jak jest.
Kidyś mnie to w ogóle nie ruszało, ale teraz po prostu wbiam sobie do łba, jak się z tym czuje Tż. Tym bardziej, że jadę sobie, patrzę a na chodniku stoi auto. Zajmuje tyle miejsca, że przejkechac nie ma szans, nawet matka z dzieckiem. Musiałabym jechac ulicą pod prąd, albo cofnąc się dobre 500 metrów. W zasadzie nie spodziewałam się tego po Tż (straż miejska, a feee), ale się wnerwił. Przeszedł przez ulicę, cofnał się chwilę gdzie stało autko straży miejskiej, i mówi tym panom, o co kaman, i że jego żona nie może się przedostac i że on nie będzie ryzykował mojego życia, tylko dlatego, że jakiś kretyn postawił auto na całym chodniku. Zrobiłam takie O_o oczy.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to już zupełnie inny temat - królowie szos, którzy parkują na ceałej szrtokości chodnika i mają d ![]() ![]() Trzeba było zadzwonić po straż miejską, może by się palant nauczył. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-15 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie wczoraj byliśmy w outlecie w piasecznie i pod samym wejściem, na miejscu dla neipełnosprawnych stoi wielka fura, jakiś model Land Rovera na numerach z Konstancina. Do biedaka nie należał, znaczka o niepełnosprawności też nie miał, więc to kolejny buc, któremu sie nei chciało przejść 50m, tylko musiał zaparkowac niemalże w sklepie. ![]() Ja ich nazywam identycznie jak ty, Dorinko. I zawsze żałuję, że nie mam przy sobie tej specjalnej naklejki na pół szyby. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2008-12-15 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobały mi się takie plakietki, chyba pierwsze zrobiło tę kampanię M 1 i Ikea- " Zabrałeś mi miejsce, zabierz też moje kalectwo " to było mocne i działało na podświadomość, ale chyba na krótko, później przyzwyczaili się i do tego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moj mąż robi to co Ty. Komentuje "niewybrednie".
![]() |
#2690 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, więc głowa do góry i postaraj się nie zwracać na to uwagi. Co do męża, to nie gadaj głupot ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://fakty.interia.pl/newsroom/new...apujesz,942853 http://parkujesz-zdrapujesz.org/ Akcja jest w porozumieniu z policją i straza miejską, więc taki koles nic CI nei może zorbić, jeżeli słusznie nakleisz mu nalepkę na syzbe. Niech sobei stoi i skrobie przez pół godziny. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miały być kary za to, a Tżet mi mówi, że nie będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Ale możesz zorbić zdjęcie samochodu, gdzie jest nr tablicy rejestracyjnej i widac, ze zaparkował na miejscy dla niepełnospr. i wysłac mailem do straży miejskiej. Powinni w ciągu kilku dni przesłac delikwentowi mandacik.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany! Nie wiedziałam, zrobiłabym chętnie kilku burakom takie zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wrocilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem przeszczesliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wiec wszystko jest ok, malenstwo rosnie jak na drozdzach, ma juz 24,3mm ![]() widac glowke, nozki i raczki - baa nawet sie ruszalo, ruszylo raczka az pani ginekolog sie zasmiala, ze ona nic nie robila, dzidzia sama sie poruszyla ogolnie wspanialy widok - TZ zaraz przyjedzie to mu opowiem i pokaze zdjecie aha i powiedziala ze moge miec plamienia ale zebym sie nie przejmowala bo lozysko jeszcze nie jest do konca przyklejone ale to normalne wiec w razie czego zebym nie panikowala
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie Ty jedna! ![]() PS. Nie wiem czy juz Wam pisałam. Odkryłam który wieśniak podrzucał nam liściki z pogróżkami do samochodu. Ale palant Jak byłam chora i siedziałam w domu, to go wypatrzyłam przez okno. Wiem jakim samochodem jeździ. Akurat tak sie składa, ze od kilku dni parkujemy na swoim starym miejscu, jeżeli znajde jakiś liścik, to mu go oddam, włoże za wycieraczkę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, to wspaniałe wieści. Gratulacje Svinecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wentylek na pamiatke weź koniecznie. Coby wiedzial ze jest obserwowany ![]() A co niechcianymi lokatorkami. Jeszcze z Wami mieszkaja? Svinecko piękne wieści ![]()
![]() |
#2700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspaniale, GRATULACJE ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie nasza polska rzeczywistość nic nie można zrobić, ale może pomysł L_V się sprawdzi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.