Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 17:50   #2671
beatucha
Raczkowanie

Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Witajcie mogę się dołączyć ?
Moja waga także wskazuje trzy cyfry
Witaj u nas.Z nami fajnie jest

Cytat:
Napisane przez agsienka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki! Dzisiaj nie piszę do was jako puszysta, ale jako mama 6o latka idącgo do szkoły. Wiem, że dobrze robię, ale coś mnie dręczy
pisczcie moje magazynierki i inne mądre kobiałki
Pozdrawiam.
To każdego indywidualna sprawa.Moje "anioły" nie zabardzo uwielbiają szkołę i tak było od dzieciństwa ,poprostu to się wie czy dziecko da sobie radę.Ja swoich "uczniów"nie posyłałabym wcześniej,ale jak pisałam nie byli orłami nigdy

Zmykam robić obiado-kolację Kupiłam warzywa na patelnię i do tego będzie smażona bez tłuszczu karkówka
beatucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 21:17   #2672
Tereskaa
Zakorzenienie

Ta wcześniejsza szkoła to trochę takie zabieranie dzieciństwa, ale z drugiej strony przypuszczam, że to nie będzie taka prawdziwa szkoła, tylko coś na zasadzie przygotowania do 1 klasy, a wtedy takim maluszkom może być łatwiej

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 08:29   #2673
brick27
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Witam nowa koleżankę, i również życzę powodzenia w gubieniu kilogramów.
Ja już po porannym basenie i jestem wykończona nie wiem jak przeżyję dzisiaj dzień w pracy.
Wczoraj moja koleżanka była u wróżki i podobno wszystko to co jej powiedziała się sprawdza. Sama się zastanawiam czy też nie iść?
Tylko tak sobie myślę czy to nie jest wyrzucanie pieniędzy, ale jestem ciekawa czy ona naprawdę jest taka dobra w tym wróżeiu, i czy nie mówi tylko tego co każdy chce usłyszeć. Że będzie miał dobrą pracę, szczęśliwą rodzinę itd.
A wy byłyście kiedyś?
Miłego dnia laseczki
brick27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 09:13   #2674
Tereskaa
Zakorzenienie

Bricku wydaje mi się, że lepiej nie znać przyszłości. Bo powiedzmy wróżka powie Ci, że będziesz miała extra pracę i ekstra męża, to człowiek może usiąść na laurach, bo po co mam się starać skoro i tak dostanę wszystko co najlepsze bez wysiłku, bo mam tak przeznaczone. A może się okazać, że wróżka była po prostu dobrym psychologiem i nic z tego nie wyjdzie, a my tylko sobie zmarnujemy życie... Nie ma nic za darmo. Ja osobiście wolę jak nie znam przyszłości.

Ja mam ostatnio takiego doła, że hej, taki samotnik się ze mnie zrobił ogólnie Postanowiłam więc pójść do lekarza, bo czułam się coraz dogrzej Diagnoza - depresja Dostałam leki, ale wcale lepiej się po nich nie czuję

Miłego dnia dziewczynki

Stary 2009-09-03, 10:40   #2675
mandragona
Marudziara

Cytat:
Napisane przez brick27 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ja już po porannym basenie i jestem wykończona nie wiem jak przeżyję dzisiaj dzień w pracy.
Wczoraj moja koleżanka była u wróżki i podobno wszystko to co jej powiedziała się sprawdza. Sama się zastanawiam czy też nie iść?
Tylko tak sobie myślę czy to nie jest wyrzucanie pieniędzy, ale jestem ciekawa czy ona naprawdę jest taka dobra w tym wróżeiu, i czy nie mówi tylko tego co każdy chce usłyszeć. Że będzie miał dobrą pracę, szczęśliwą rodzinę itd.
A wy byłyście kiedyś?
Miłego dnia laseczki
Wróżki mówią prawdę oczywiście te prawdziwe .Ja sama czasami wróżę z kart klasycznych i podobno dużo się sprawdza .
Jeśli chodzi o moją dietkę zaczynam od poniedziałku biorę się za siebie dosłownie. Jutro idę na zakupy jakieś spodenki i bluza lub dresy by się przydały do biegania mam czas do kwietnia aby ważyć 85 kg Ciekawa jestem czy mi się uda

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 11:04   #2676
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wróżki mówią prawdę oczywiście te prawdziwe .Ja sama czasami wróżę z kart klasycznych i podobno dużo się sprawdza .
Jeśli chodzi o moją dietkę zaczynam od poniedziałku biorę się za siebie dosłownie. Jutro idę na zakupy jakieś spodenki i bluza lub dresy by się przydały do biegania mam czas do kwietnia aby ważyć 85 kg Ciekawa jestem czy mi się uda
Życzę żeby się udało

Stary 2009-09-03, 11:58   #2677
anaka82
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
Hmm nie bylo mnie tu troche i prosze jakie zaleglosci w czytaniu

Teresko dziekuje, ze mnie "wciagnelas" na nasza tabelke teraz bede sie starac zebys jak najwięcej cyferek zmieniala przy mnie Teraz to juz chyba jestem pelnoprawna bzwalczynia forum . Chetnie oddalabym Ci troche mojego humorku, bo normalnie ostatnio szaleje

Brick27 ja osobiscie niegy nie bylam u wrozki i chyba nie mialabym odwagi poznac swojej przyszlosci. Tak naprawde to chyba nikt nie wie co jeszcze Nas moze spotkac w zyciu, a po co sie martwic na zapas jak powie Ci cos co jest nie po Twojej mysli

Oczywiđcie witam nowe kolezanki
Milusiego dnia zycze wszystkim
anaka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 12:56   #2678
mandragona
Marudziara

Właśnie wyszukuję ćwiczenia i już od dziś zapewniam sobie troszkę ruchu:
1. 30 minut na rowerku stacjonarnym
2. 10 minut na steperze
3.20 minut ćwiczenia aerobowe przy muzyce
4. około godziny 19 spacerek z psem ( bieganie)

Zapraszam

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363962

Edytowane przez mandragona
Czas edycji: 2009-09-03 o 13:35
Stary 2009-09-03, 14:07   #2679
pluszowa misia
Zadomowienie

czesc dziewczynki a ja w koncu funkcjonuje po dwoch dniach ostrego zatrucia myslalam ze sie przekrece,jeszcze nigdy tak sie nie czulam,a przez te 2 dni to napewo cos schudlam bo nic nie jadlam,no ale nie jest to dobre pozbywanie sie wagi dzisiaj sie regeneruje zjadlam rosolek przez ktory musialam odstapic o diety no ale zdrowie wazniejsze,boli mnie zoladek jeszcze ale jest juz o niebo lepiej tylko spac mi sie ciagle chce .
Stary 2009-09-03, 17:11   #2680
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anaka82 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Hmm nie bylo mnie tu troche i prosze jakie zaleglosci w czytaniu

Teresko dziekuje, ze mnie "wciagnelas" na nasza tabelke teraz bede sie starac zebys jak najwięcej cyferek zmieniala przy mnie Teraz to juz chyba jestem pelnoprawna bzwalczynia forum . Chetnie oddalabym Ci troche mojego humorku, bo normalnie ostatnio szaleje

Brick27 ja osobiscie niegy nie bylam u wrozki i chyba nie mialabym odwagi poznac swojej przyszlosci. Tak naprawde to chyba nikt nie wie co jeszcze Nas moze spotkac w zyciu, a po co sie martwic na zapas jak powie Ci cos co jest nie po Twojej mysli

Oczywiđcie witam nowe kolezanki
Milusiego dnia zycze wszystkim
Ech, no fakt, humorku mogę nieco przejąć, bo u mnie krucho z tym ostatnio

Cytat:
Właśnie wyszukuję ćwiczenia i już od dziś zapewniam sobie troszkę ruchu:
1. 30 minut na rowerku stacjonarnym
2. 10 minut na steperze
3.20 minut ćwiczenia aerobowe przy muzyce
4. około godziny 19 spacerek z psem ( bieganie)

Zapraszam

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363962
No i pięknie, jaki plan Żeby mi się tak chciało jak Tobie

Pluszowa misia, a czym się tak załatwiłaś? Ja kiedyś jak się uczyłam do egzaminu to z braku czasu na gotowanie pożarłam wędzoną mozarellę i w nocy się zaczęło... wymioty, gorączka 40 stopni i skończyło się na pogotowiu następnego dnia rano miałam egzamin ustny z taką kosą, że hoho, poszłam tam nieprzytomna z gorączką i po nocy z przebojami, ale zdałam na 3+ Facet chyba widział, że jestem coś nie ten teges i szybko dał mi spokój ale pół roku wtedy oblało Teraz sobie myślę, że dobrze, że za bardzo nie wiedziałam co się wokół mnie dzieje, bo przynajmniej ominął mnie taki 100% stres

Stary 2009-09-03, 17:18   #2681
pluszowa misia
Zadomowienie

Tereskaa no to faktycznie mialas przeboje ja nie mam pojecia od czego to moglo byc,podejrzewam ze skorka z pomidora musiala mi stanac na zoladku ,a ze ja mam bardzo wrazliwy niestety na takie rzeczy zoladek no to musialo to wyjsc no ale jest juz lepiej,ale o jedzeniu nie ma mowy jak narazie .
Stary 2009-09-03, 17:31   #2682
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

A ja już kolejny dzień z rzędu zjadłabym konia z kopytami, a za słodycze dałabym się pokrajać. Powinnam już dostać @ ale ciągle jej nie mam. A trochę boję się zrobić test.
Co prawda mało prawdopodobne, żebym była w ciąży ale z tym to nigdy nic nie wiadomo. W sumie tragedii by nie było. Kasia moja ma 3,5 roku, poszła już do przedszkola, więc różnica wieku taka w sam raz.
Ja u wróżki nie byłam. Kilka razy nawet miałam zamiar, ale nie starczyło mi nigdy odwagi.

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:44   #2683
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluszowa misia Pokaż wiadomość
Tereskaa no to faktycznie mialas przeboje ja nie mam pojecia od czego to moglo byc,podejrzewam ze skorka z pomidora musiala mi stanac na zoladku ,a ze ja mam bardzo wrazliwy niestety na takie rzeczy zoladek no to musialo to wyjsc no ale jest juz lepiej,ale o jedzeniu nie ma mowy jak narazie .
To fajnie, że już Ci lepiej

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
A ja już kolejny dzień z rzędu zjadłabym konia z kopytami, a za słodycze dałabym się pokrajać. Powinnam już dostać @ ale ciągle jej nie mam. A trochę boję się zrobić test.
Co prawda mało prawdopodobne, żebym była w ciąży ale z tym to nigdy nic nie wiadomo. W sumie tragedii by nie było. Kasia moja ma 3,5 roku, poszła już do przedszkola, więc różnica wieku taka w sam raz.
Ja u wróżki nie byłam. Kilka razy nawet miałam zamiar, ale nie starczyło mi nigdy odwagi.
No to może dołączysz nam do Pysiaczka

Stary 2009-09-03, 19:30   #2684
agsienka
Raczkowanie

CzescDziewczyny! Nie pisałam, bo jestem zakręcona jak "baranie rogi" albo jak " sloik z ogórkami" Oczywiście wszystko przez mojego 6cio letniego pierwszoklasistę. Nie myślałam, że matka nauczycielka może mieć takiego cykora. Co do 6cio latków w szkole, to jeszcze kilka mieciecy temu była kompletnie przeciwna pósciu do I klasy. Przeczytałam jednak podstawę programową, oraz opis warunków panujących w I klasie. Tak naprawdę i program i warunki są właśnie dostosowanie do potrzeb 6cio latków. Sale wyglądają jak w przedszkolu, a program jak rok temu w zerówce. Tak naprawdę teraz 7mio latki tracą rok. Poza tym moje dziecko uczy się w mojej szkole, w klasie integracyjnej, a do klasy przydzielone zostały świetne nauczycielki. Mimo to stres "czy sobie poradzi " jest bardzo dyży.
Przepraszam, że smęce, ale to moje aktualne sprawy. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Stary 2009-09-03, 20:56   #2685
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
No to może dołączysz nam do Pysiaczka
Teresko zrobiłam test i jak na razie nie dołączę do Pysi, no chyba, że źle wyszedł. Ale lepiej będzie jak tak zostanie.

Ja właśnie wróciłam z masażu. Szybko mi dziś zleciało, bo wzięłam sobie książkę. Bardzo fajnie się po tym czuję. Ciekawe jakie będą efekty tego po 10 godzinach, bo podobno wtedy dopiero cokolwiek widać.

Agsienka a pisz do woli, my chętnie poczytamy. Dla mnie to ważne co napisałaś, bo ja też byłam przeciwniczką, ale skoro tak jest jak piszesz to pewnie też się przekonam do tej zmiany.

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 08:36   #2686
brick27
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Co za fatalny dzień od wczoraj jestem chora i ledwo żyję tak mnie głowa boli, że ledwo na oczy widze a jeszcze do tego w pracy musze być, masakra.
Teresko trzymaj się głowa do góry wiem, że z powodu ostatnich wydarzeń jest Ci ciężko, ale na pewno wszystko się ułoży. I dobrze, że poszłaś do lekarza, bo czasami sami nie jesteśmy w stanie sobie poradzić ze wszystkim. A jak człowiek pogada sobie z psychologiem to dobrze, bo on pomoże mu spojrzeć na problemy z innej strony.
Iwonamysza nie jestes sama ja też czekam na @ ale mi się spóźnia chyba przez dietę.Jak nie dostanę do pon. to będę musiała iść do lekarza, niestety nie przepadam za wizytami.
Miłego dnia laseczki
brick27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 09:05   #2687
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agsienka Pokaż wiadomość
CzescDziewczyny! Nie pisałam, bo jestem zakręcona jak "baranie rogi" albo jak " sloik z ogórkami" Oczywiście wszystko przez mojego 6cio letniego pierwszoklasistę. Nie myślałam, że matka nauczycielka może mieć takiego cykora. Co do 6cio latków w szkole, to jeszcze kilka mieciecy temu była kompletnie przeciwna pósciu do I klasy. Przeczytałam jednak podstawę programową, oraz opis warunków panujących w I klasie. Tak naprawdę i program i warunki są właśnie dostosowanie do potrzeb 6cio latków. Sale wyglądają jak w przedszkolu, a program jak rok temu w zerówce. Tak naprawdę teraz 7mio latki tracą rok. Poza tym moje dziecko uczy się w mojej szkole, w klasie integracyjnej, a do klasy przydzielone zostały świetne nauczycielki. Mimo to stres "czy sobie poradzi " jest bardzo dyży.
Przepraszam, że smęce, ale to moje aktualne sprawy. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Dokładnie, pisz do woli, w końcu każda z nas coś tu czasem pomarudzi Od tego jesteśmy by sobie wzajemnie pomagać, wspierać
Co do 6cio latków w szkole to chyba nie ma co się obawiać, to tak jak piszesz, bardziej takie przedszkole jeszcze z elementami szkoły. Chyba mniejszy szok dla maluszka jak się stopniowo przyzwyczaja niż jakby miałby być wyrwany z sielanki i wrzucony w wir szkoły gdzie nagle wymaga się od niego by się uczył.

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
Teresko zrobiłam test i jak na razie nie dołączę do Pysi, no chyba, że źle wyszedł. Ale lepiej będzie jak tak zostanie.

Ja właśnie wróciłam z masażu. Szybko mi dziś zleciało, bo wzięłam sobie książkę. Bardzo fajnie się po tym czuję. Ciekawe jakie będą efekty tego po 10 godzinach, bo podobno wtedy dopiero cokolwiek widać.
No to Pysia u nas póki co osamotniona jeśli chodzi o brzuszek

Sama jestem ciekawa jaki te masaże dadzą efekt

Cytat:
Cześć dziewczyny
Co za fatalny dzień od wczoraj jestem chora i ledwo żyję tak mnie głowa boli, że ledwo na oczy widze a jeszcze do tego w pracy musze być, masakra.
Teresko trzymaj się głowa do góry wiem, że z powodu ostatnich wydarzeń jest Ci ciężko, ale na pewno wszystko się ułoży. I dobrze, że poszłaś do lekarza, bo czasami sami nie jesteśmy w stanie sobie poradzić ze wszystkim. A jak człowiek pogada sobie z psychologiem to dobrze, bo on pomoże mu spojrzeć na problemy z innej strony.
Iwonamysza nie jestes sama ja też czekam na @ ale mi się spóźnia chyba przez dietę.Jak nie dostanę do pon. to będę musiała iść do lekarza, niestety nie przepadam za wizytami.
Miłego dnia laseczki
Dziękuję kochana za zrozumienie Może nawet i ta choroba sprawiła, że @ się spóźnia. Zdrówcia Ci życzę i trzymaj się tam w robotce

Stary 2009-09-05, 10:52   #2688
Tereskaa
Zakorzenienie

Baby, gdzie jesteście

Ja dziś mam taką werwę, że latam, sprzątam, zmywam i ogólnie jakaś pozytywna głupawka we mnie wstąpiła

Stary 2009-09-05, 11:54   #2689
mandragona
Marudziara

Witajcie
Od poniedziałku zaczynam biegi z osobami ,które się zgłosiły
Byłam dziś na zakupach w lumpku i kupiłam sobie kurteczkę za 2 zł

Stary 2009-09-05, 12:24   #2690
madzia_g
Zakorzenienie

hej Laski! ja tylko sie pojawiam zeby dac znac ze sie trzymam jestem etc, zagladam codziennie na watek ale nie mam weny pisac...
witam nowe kolezanki
odnosnie diety to malo jem, ale nie dokladnie to co jest w diecie bo wiadomo tu do ciotki na obiad tui do babci to cos skubne ale nie wydziwiam.. malo jem, ale od dzis juz nowu dokladnie jak w diecie robie...jutro wracamy do lublina i mnie to poraza.. pusty dom etc.. :/

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 12:54   #2691
fiolusiek
Zakorzenienie

madzia trzymaj sie, jestesmy z toba
ja tez jakos nie mam weny na odpisywanie. w koncu zly nastroj zaczyna mnie opuszczac iii w koncu zaczynam dostrzegac jak bardzo schudlam
i jeszcze czekam na telefon od Pana M ale nie wiem kiedy sie doczekam
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 13:26   #2692
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie
Od poniedziałku zaczynam biegi z osobami ,które się zgłosiły
Byłam dziś na zakupach w lumpku i kupiłam sobie kurteczkę za 2 zł
Oj tak, w piątki i soboty to można coś fajnego w lumpku wyrwać

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
hej Laski! ja tylko sie pojawiam zeby dac znac ze sie trzymam jestem etc, zagladam codziennie na watek ale nie mam weny pisac...
witam nowe kolezanki
odnosnie diety to malo jem, ale nie dokladnie to co jest w diecie bo wiadomo tu do ciotki na obiad tui do babci to cos skubne ale nie wydziwiam.. malo jem, ale od dzis juz nowu dokladnie jak w diecie robie...jutro wracamy do lublina i mnie to poraza.. pusty dom etc.. :/
Trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
madzia trzymaj sie, jestesmy z toba
ja tez jakos nie mam weny na odpisywanie. w koncu zly nastroj zaczyna mnie opuszczac iii w koncu zaczynam dostrzegac jak bardzo schudlam
i jeszcze czekam na telefon od Pana M ale nie wiem kiedy sie doczekam
Nio to widać, że znajomość z panem M się rozwija Tak trzymać

Idę zaraz włączyć TVN Style, bo będzie rozmiar w dół o 13.30 Ciekawe jakiego pulpeta będą tam dziś maglować

Stary 2009-09-05, 14:51   #2693
Sylwoocha
Raczkowanie

Witam sobotnio

Teresko ja też oglądałam "Rozmiar w dół"

Teraz ja się muszę wyżalić. Waga w górę nie poszła całe szczęście, ale jakoś nie mogę się ostatnio ogarnąć i cały czas bym jadła. Przez te podjadanie, od ponad miesiąca waga stoi Chyba potrzebuję porządnego kopa, żeby wrócić na "odpowiednią drogę" A i oczywiście też ćwiczonka zaniedbałam. Jakoś mnie siły opuściły.
Sylwoocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 15:03   #2694
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwoocha Pokaż wiadomość
Witam sobotnio

Teresko ja też oglądałam "Rozmiar w dół"

Teraz ja się muszę wyżalić. Waga w górę nie poszła całe szczęście, ale jakoś nie mogę się ostatnio ogarnąć i cały czas bym jadła. Przez te podjadanie, od ponad miesiąca waga stoi Chyba potrzebuję porządnego kopa, żeby wrócić na "odpowiednią drogę" A i oczywiście też ćwiczonka zaniedbałam. Jakoś mnie siły opuściły.
Niestety mam to samo, waga stoi... sama się tu zastanawiam jak się tu kopnąć żeby waga poszła w dół

Stary 2009-09-05, 15:43   #2695
beatucha
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczynki
A wy byłyście kiedyś?
Miłego dnia laseczki
Byłam jeden raz bardzo dawno,jeszcze przed ślubem.Poszłam z dwiema kumpelami,nastawiona byłam sceptycznie,bo nigdy w takie żeczy nie wieżyłam,ale byłam w szoku i to wielkim z kąd wiedziała takie rzeczy o których nie mogła wiedzieć,bo najpierw powiedziała co się wydażyło w ostatnim czasie żeby zdobyć zaufanie.Powiem tak.To co mi powiedziała w żaden sposób nie zaważyło na moim życiu,a jej "przepowiednia"się sprawdziła

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Ja mam ostatnio takiego doła, że hej, taki samotnik się ze mnie zrobił ogólnie Postanowiłam więc pójść do lekarza, bo czułam się coraz dogrzej Diagnoza - depresja Dostałam leki, ale wcale lepiej się po nich nie czuję

Miłego dnia dziewczynki
Bardzo dobrze że byłaś u lekarza Myślę że takie leki nie działają tak z dnia na dzień,ale trzymaj się i bądż cierpliwa Każda z nas miewa "doły" ja po swoim dołku muszę się bardzo pilnować, bo apetyt mam nie z tej ziemi Naprawdę staram się być "grzeczna"
beatucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 16:06   #2696
fiolusiek
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie ogladalam tego programu rozmiar w dol jakos zawsze przeocze

Ja raz bralam setaloft na podle nastroje a efekt byl odwrotny miewalam straszne kace, waga mi szalala, znacznie wiecej jadlam, a po odstawieniu bylo gorzej niz przed braniem wiec sie wystrzegam takich srodkow
swoje podle nastroje staram sie sama pokonywac
Stary 2009-09-06, 11:09   #2697
Tereskaa
Zakorzenienie

Witajcie babolki moje kochane Chciałam Wam życzyć udanej niedzieli

Stary 2009-09-06, 11:40   #2698
pluszowa misia
Zadomowienie

Czesc dziewczynki no u nas niedziela bardzo brzyka z reszta jak wczorajszy dzien deszcze i wiatr, zimno brrrrr,aloe na szczescie jest maz i filmiki do ogladniecia razem heheh
Stary 2009-09-06, 11:46   #2699
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluszowa misia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki no u nas niedziela bardzo brzyka z reszta jak wczorajszy dzien deszcze i wiatr, zimno brrrrr,aloe na szczescie jest maz i filmiki do ogladniecia razem heheh
A u mnie dziś na dworze pięknie ale też zamierzam jakiś filmik zapodać

Stary 2009-09-06, 12:32   #2700
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie ja wlasnie przegladam fotki z wczoraj i zobaczylam moje grube nogi teraz i tak sa chudsze ale dalej grube musze w koncu przylozyc sie do cwiczen

pokaze wam zebyscie zobaczyly
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraz 013.jpg (147,2 KB, 45 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości