|
|
#2671 | ||
|
Wiedźma
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Cytat:
Czekam na Ciebie także w ferie. Cytat:
Daff, przeniosłam pogawędkę do baru. Czy Miyako dotarła? Powinna była dotrzeć wczoraj - poszła priorytetem.
|
|
#2672 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś klasyczna Stella
![]() Na ten mróz -15C i moje słabe krążenie nie pomagają nawet rękawice narciarskie z gore-texem!
|
#2673 |
|
BAN stały
|
A jednak The One, ktore wlasnie do mnie dotarlo
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodaję sobie sił Nature Millenaire z Five O'Clock
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-01-07 o 09:55 |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś, Lolita Lempicka
Za uszami Eau de parfum, a nadgarstkach z kolei Eau de Minuit Edp jest wibrująca i pełna życia. W Midnight mniej jest światła i świeżości. Obie ładne, ale edp jednak ładniejsza Często wizażanki piszą, że Lolita jest diabelnie słodka a na mnie taka nie jest Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-01-07 o 10:20 |
|
|
|
#2676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie tak samo ją odbieram Ulepkiem jest natomiast L de LL, takim wywołującym mdłości, blee... Ja dziś pachnę Brit, bardzo się za nim stęskniłam...
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Soir de Lune
a ja musze wyjść na pocztę, o żesz
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Daff, wywaliłam Ci bardzo osobistą odpowiedź w barze. Az mi wstyd, ale... Twoja sympatia ma dla mnie znaczenie. A poza tym jestem w fatalnej kondycji... ![]() Yolu Kochana, nie śpię. Przespałam 3 godziny i obudziłam się z zębami zaciśniętymi tak, że szczęka mnie boli do teraz.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-01-07 o 10:48 |
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, L-ka to ulepek. Oblepiająca słodycz unużana do tego w nienajświeższym tłuszczu. Posiadałam ją przez krótki moment. Na dłuższą metę okazała się nie do noszenia i moja mała flaszeczka poleciała w świat.
Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-01-07 o 10:48 |
|
|
|
#2681 |
|
BAN stały
|
Nature Millenaire dzis znowu. Chyba dopsikam się Dzingiem
|
|
|
|
#2682 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Na mnie Lolita to koszmarny ulep wciskający się do gardła, krępujący ruchu, duszący jak narzucony na głowę koc. Za to w L LL odnajduję jakąś słoną nutę, która sprawia, że zapach robi wdech, staje się wielowymiarowy. Przyznaj, że niezwykłe. ![]() Natomiast musze Ci napisać, że do spółki z Elve potężnie podkręciłyście moją ciekawość Amour w wersji parfum. Tak dumam, że skoro Wy dwie mu uległyście, to nie mam siły, żeby nie miał w sobie "czegoś". Mam nadzieję, że zdążę z testami przed wiosną.
|
|
#2683 | |
|
czyli Endżi
|
Tulipanko, Favkes - przepiękne zdjęcia w awatarach! Bosssko
Cytat:
Wiesz, poza nadrukiem tak naprawdę nic nie widać więc obserwatorowi tego zdjęcia ciężko byłoby rozsądzić jednoznacznie cóż to To tiszert (trochę za duży niestety ) Dziękuję za pochwałę ![]() Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam że Ci się spodoba ![]() Jak ja Cię długo nie widziałam Chyba zaczepię Cię jednak na pw i gdzieś skoczymy, co ? Noooo ![]() Jeszcze nie pachnę. Mam chętkę na Wanilię z Morelką CsP, ale ja nie jestem taką szczęściarą jak Madziczka i Princeska i na mnie tak megadługo nie pachną
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-01-07 o 11:14 Powód: zapomniałam o czymś b. istotnym ;) |
|
|
|
|
#2684 |
|
rude jest piękne:)
|
Tulipanko ,Fakes piekne avki
----------------------------- Aromatics Elixsir
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
JPG edt klasyk.
Jakie piekne zdjęcia w av!Tulip,Sab,Fav,Angel,Me lk...Uchwycone piękno Pozdrawiam i wysyłam potrójną dawkę energi 3x |
|
|
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na mnie pachną subtelną ambrą, słodkim kadzidłem i krówkową wanilią. Trochę tak, jakby połączyć rozleniwiające klasyczne Amour edp z dymną ambrowością Miyako Annayake Wiesz, ja nawet sobie skrycie myślałam, czy spodobałby się Tobie ten zapach i doszłam do wniosku, że jest na to duża szansa |
||
|
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pachnę Coconem. Znowu
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
BdM nie było kiedyś tak trwałe na mnie jak ostatnio. Za to Gucci PH jakby coraz szybciej się ze mnie zmywał, obojętnie ile go zapodam. Hmmm
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Naomi Campbell Cat deluxe At Night
)
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy Marc Jacobs
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba mamy podobną skórę. U mnie także wychodzą w Lolicie klasycznej zielone, gorzkawe nutki. Od tej pory będę czytać wszystkie twoje wrażenia na temat słodziaków, bo chyba jest bardzo duże pradopodobieństwo, że na mnie będą pachnieć tak samo (patrz - L-ka i tłuszczyk )Midnight są na mnie bardziej słodkawe, pudrowe, ulepne, już bez "kłączowych" i zielonych nutek. Wolę wersję Midnight, choć czasem potrafiła mnie zmęczyć (miałam dużego próbasa). Jeszcze nie pachnę, ale będzie coś obrzydliwie słodkiego
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-07 o 11:55 |
|
|
|
|
#2692 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Cytat:
W załączniku coś z dedykacją ![]() Jeden z naj... mocniejszych obrazów Lyncha. Pamiętam jakie wrażenie na mnie zrobił gdy go pierwszy raz oglądałam. Tyle brutalności, agresji, mroku. Wywlókł przed kamerę najciemniejsze instynkty ludzkie. Nie jestem histeryczką, ale po zakończeniu zwyczajnie popłakałam się ze strachu. To jest film, którego się nie interpretuje. Ten fiulm interpretuje ciebie. Jedna z ciekawszych pozycji filmowych w moim życiu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie piekło? ( przeglądam właśnie przyprawy pod kątem nocnej kąpieli - jest kardamon, imbir, anyż i cynamon właśnie )* * * Dzień dobry ![]() Książki, łóżko, termos z herbatą ( nie chce mi się co chwile zasuwać po schodach do kuchni ) i Cristo.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelanko - nie piekło
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2694 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Ambra w Miyako wyrywa z butów i przypomina mi ambrę w Ambre Russe. Kadzidło i krówki? ![]() Tym bardziej czuję się zmotywowana. Idę strzelać na Allegro. Cytat:
Mam nadzieję, że w następnym śnie Fenris wstanie na własne nogi i ruszy do przodu. I że będzie to sen proroczy. ![]() Cytat:
Zaraz zrobię sobie litr herbaty cynamonowej i pójdę do wyrka z "Perskim chłopcem" na godzinkę, bo telepie mną jak w febrze. A ponieważ paczulowe imperium ze mnie umknęło już dawno towarzyszy mi Spiritueuse Double Vanille.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-01-07 o 12:27 |
||||
|
|
|
#2695 | |
|
czyli Endżi
|
Afterburn,
Już na n-k wypatrzyłam to cudo ? Cytat:
Obejrzałam stosunkowo niedawno ze względu na to, że to pozycja kultowa. No i lynchowska - a jego uwielbiam ![]() Trochę mnie znudził, wywołał trochę obrzydzenia... Jak zwykle oczarował mnie Kyle McLachlan Pachnę Wanilią z Morelką. Mniam. A na buzi mam Lucidity w kolorze Transparent i oficjalnie błogosławię każdą Wizażankę, która tu na forum go rekomendowała, skłaniając mnie tym samym do zakupu w ciemno
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-01-07 o 12:32 |
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
zamarzłam, pachnę dentystą i Safrankiem
|
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
Wykończę tą miniaturę JPG i już nie powrócę do niej.Przeszkadza mi jednak pudrowość.Miałam nadzieję że na mrozie zniknie..
Porcelanko-dopiero teraz widzę Twój av-cudny. Mój Lynch to Dzikość Serca i Zagubiona Autostrada.Kyle to nie mój typ,chociaż osobowość ma intrygującą.Ostatnio "kocham się'' w James Purefoy.I ciągle w mężu..Znikam bo zwolnię się z pracy za leniuchowanie na kompie |
|
|
|
#2698 |
|
never say no to panda
|
En Avril Un Soir i rzeczywiście po 4 godzinach zaczyna wyłazić z niego delikatne kadzidło
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Tulipanko - muszę to napisać, pięknie wyglądasz
Pachnę testowo Bois Oriental - to jest to czego szukałam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

a ja musze wyjść na pocztę, o żesz

) 
?