Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-09, 16:38   #2671
201604211131
Konto usunięte

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ale przeciez nawet uzywajac filtra 50 mozna sie opalic... mnie slonce lapie bez problemu, wiadomo ze nie jest to czekolada czy mahon ale przyjemna dla oczu zlocistosc a i owszem. uzywajac do opalania wysokiego filtra skora opala sie wolniej ale opalenizna jest trwalsza. kiedy bylam na wakacjach przez bite dwa tygodnie uzywalam na twarz 50 a na cialo 30 i wrocilam brazowa...

ja filtra uzywam na przyklad nie dlatego, by sie nie opalic ale dlatego, ze dbam o swoja skore
Wiem o tym
I też dlatego używam
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 16:42   #2672
emememsik
po prostu Em :)

Hej, wracam po kolejnej dłuższej nieobecności. Nadrobiłam kilkanaście ostatnich stron, zajęło mi to dziś cały dzień.

Cytat:
byla u mnie kumpela. poszlysmy spac o... 5:00 rano o
10:30 byly zajecia i kolokwium i oczywiscie zaspalysmy
Ziz, ja tego samego dnia też trochę zabalowałam i poszłam spać o 5 rano i to nie u siebie, a o 7.50 byłam już na wykładzie. Ale czułam się tak strasznie, że więcej chyba tego nie powtórzę.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W TV własnie mówili o upadłosci m.in Galerii
Centrum
Tego to bym się nie spodziewała.. Przecież to w GC jest chyba najdroższa drogeria w Krk.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Złożyłam sobie paletkę wiosenną w Inglocie z
fioletami, zielenią i starym złotem. Do tego mam nowy, piękny fioletowy
lakier CM i już mam przy okazji lepszy humor

Możemy liczyć na foty?
Cytat:
Oglądam 'plotkarę', nawet fajna, chociaż śmieszne są te ich problemy
Ja jestem już w połowie drugiej serii, wciągnęłam się, bo fajnie się ogląda taki inny świat, inne problemy, w ogóle wszystko inne. I fajnie się tam ubierają.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja jutro jadę do Galerii Krakowskiej, bo mój kuzyn chce sobie kupić jakiś aparat cyfrowy i bierze mojego tatę jako eksperta a ja się "doczepię" do nich.
A nie wiesz na jaki aparat zdecydował się Twój kuzyn? Bo ja się właśnie teraz zastanawiam jaki kupić..

Cytat:
Ja w czasie matury, tzn. w ciągu 3 miesięcy, przytyłam 5 kg Zajadałam stres czipsami i batonikami. Na szczęście szybko udało mi się zrzucić, dzięki nadrabianiu towarzyskich zaległości na imprezach i wypadach poza miasto
Ja to samo. Po maturach czułam się jak wielka beka, ale w wakacje zawsze chudnę, więc jakoś mi się to wszystko rozlazło po kościach.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja zamiast odchudzających balsamów postanowiłam biegać - nawet dzisiaj się do tego zmusiłam Na razie szybko się męczę, ale to cudowne uczucie jest
Tak, cudowne uczucie. W zeszłym roku miałam straszną fazę na bieganie i mam zamiar w tym roku znowu do tego wrócić. Jak tylko kupię sobie słuchawki do mp3.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Akurat zgadzam się z poglądem mojej mamy, że do ginekologa i dentysty najlepiej chodzić prywatnie.
Do dentysty jak najbardziej, ale ja akurat do gina chodzę takiego, który przyjmuje prywatnie, ale ma podpisaną umowę z NFZ więc i tak nic za to nie płacę. Co prawda terminy bywają powalające, ale mi to na razie nie przeszkadza bo nie mam żadnych problemów.

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie mi wybrać bom zgłupiała całkiem
http://etorebka.pl/s03.php?f=0065
Piękna jest ta torebka. Sama bym sobie zamówiła taką fioletową, ale nie wiem czy odcień byłby taki jaki sobie wymarzyłam..

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja mam conajmniej 2 zęby do robienia. To by była moja 5 i 6 plomba Narazie mam 4
To i tak nie jest źle, ja mam robionych chyba połowę zębów i na bieżąco psują mi się nowe. Już nie wiem co mam robić, one są takie słabe chyba z natury.

Uff, właśnie kończę mój 10-godzinny dzień w pracy. Trochę się u mnie pozmieniało w tym temacie, ale to nie temat na to miejsce. W ogóle pokomplikowałam sobie życie i nawet nie wiem jak zabrać się za jego układanie. Poza tym jestem zawalona uczelnią, nie wiem w co ręce włożyć. Ale co tam, dam radę! Wiosna jest!
Stary 2009-04-09, 16:44   #2673
Estella
Zakorzenienie

Ziz gdzie fotki?!

Chciałabym pozbyć się kilku cieni, ale wszystkie lubię i nie wiem co oddać:/ koniec końców pewnie wszystkie zostaną.
Kosmetycznie nic mnie nie kusi czekam na mój róż Diora i puder bambusowy z jedwabiem - już nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że poradzi sobie z moją tłustą skórą.
Będę testować próbkę kremu matującego Aroma Perfection Nuxe. Czy któraś z Was już testowała tą serię?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 16:52   #2674
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
lizzie a pamiętasz może jak cenowo stoją Avenki w SP?
Wiesz co, szczerze mówiąc nie spojrzałam na ceny, ale są fajne zestawy, filtr + coś jeszcze m.in. woda termalna, płyn do demakijażu oczu, balsam po opalaniu. Cenowo wypada to pewnie ok. 60-65zł.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ziz gdzie fotki?!

Chciałabym pozbyć się kilku cieni, ale wszystkie lubię i nie wiem co oddać:/ koniec końców pewnie wszystkie zostaną.
Kosmetycznie nic mnie nie kusi czekam na mój róż Diora i puder bambusowy z jedwabiem - już nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że poradzi sobie z moją tłustą skórą.
Będę testować próbkę kremu matującego Aroma Perfection Nuxe. Czy któraś z Was już testowała tą serię?
Estella, miałyśmy się spotkać w tym tygodniu i cosik nie wyszło a mam dla ciebie odsypkę jedwabnika
Stary 2009-04-09, 16:54   #2675
isa666
Zakorzenienie

tru ale wypaliłam W każym razie coraz bliżej rozwiązania jesteś już

emuś poczekaj niech no pomyślę...wahał się między Olympusem a Pentaxem i w końcu wziął Pentaxa, ale jaki model....hmmm...bodajże coś z literką L(L50? ). Wyszło go to coś ok. 500-600 zł. Aparat jest całkiem fajny, ma duży wyświetlacz, 3-krotny zoom optyczny i 10 albo 12 megapikseli Mnie tylko w nim drażniło, że zoom nie jest na takim dzyndzelku, który się paluchem przesuwa(ja tak mam w moim Olympusie) tylko jest do niego osobny przycisk i trochę to nie za wygodne rozwiązanie.

lizzie no tak myślałam, że ceny będą powyżej 50 zł, ale jak są w zestawach to fajnie W zeszłym roku miałam zestaw krem SPF 50+ z balsamem po opalaniu i nawet tego balsamu nie zużyłam, mam jeszcze z 1/3 opakowania.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-04-09 o 16:56
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 16:55   #2676
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ziz, ja tego samego dnia też trochę zabalowałam i poszłam spać o 5 rano i to nie u siebie, a o 7.50 byłam już na wykładzie. Ale czułam się tak strasznie, że więcej chyba tego nie powtórzę.
ja o 7:50 przewracalam sie na drugi bok zwleklysmy sie ostatecznie o 15:00 ale ten dzien to jakas istna masakra byla. o 18:00 bylam przekonana, ze jest dopiero poludnie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Tego to bym się nie spodziewała.. Przecież to w GC jest chyba najdroższa drogeria w Krk.
moze wlasnie dlatego bankrutuja?
Cytat:
Ziz gdzie fotki?!
na wczorajszych wyszlam jak debil z dzika mina, musze zrobic jakies normalne w lazience, na ktorym byloby widac wlosy a nie moj szary dres wieczorem podesle Wam linki

a tymczasem ide piec ciasta
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-04-09 o 17:16
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 17:04   #2677
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Estella, miałyśmy się spotkać w tym tygodniu i cosik nie wyszło a mam dla ciebie odsypkę jedwabnika
Bo w tym tygodniu chyba nikt nie mógł
Może po świętach zrobimy spotkanko?
Cytat:
na wczorajszych wyszlam jak debil z dzika mina, musze zrobic jakies normalne w lazience, na ktorym byloby widac wlosy a nie moj szary dres wieczorem podesle Wam linki
No to czekam

Dziewczyny, co dobrego pieczecie na święta? U mnie na pewno będą mazurki z kajmakiem, kruche ciasteczka, sernik, chyba pascha, może babka drożdżowa.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 17:16   #2678
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj właśnie z Madzią widziałyśmy już te nowe filtry Avenki w SP, chyba też kupię emulsję 20 bo pod 50 nic mnie słońce nie złapie a nie chcę okrągły rok chodzić biała jak ściana
o, fajnie, że są przy 50tce też łapie.. tyle że wolniej
Cytat:
Wiesz co, szczerze mówiąc nie spojrzałam na ceny, ale są fajne zestawy, filtr + coś jeszcze m.in. woda termalna, płyn do demakijażu oczu, balsam po opalaniu. Cenowo wypada to pewnie ok. 60-65zł.
ja dałam 59,90 w zestawie z termalką szkoda, że nie sprzedają pojedynczo.. chociaż zestaw z balsamem po opalaniu jest kuszący miałam kilka miniaturek i świetnie koiły skórę spragnioną nawilżenia po ekspozycji na słońcu
Cytat:
Dziewczyny, co dobrego pieczecie na święta? U mnie na pewno będą mazurki z kajmakiem, kruche ciasteczka, sernik, chyba pascha, może babka drożdżowa.
muffinki może ja zrobię jakieś ciasteczka, bo ciasto francuskie zalega w lodówce, dołożyłabym owoce i może by wyszło coś sensownego
jak to http://mojewypieki.blox.pl/2007/06/C...rancuskie.html
reszta pewnie kupiona, bo nikomu nie będzie się chciało robić na pewno będzie sernik, sękacz mazurek..
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 17:17   #2679
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć

Miałam strasznie intensywne 3 dni, spędzone prawie w całości na świeżym powietrzu i u TŻ, uwielbiam wiosnę, nie mogę przestać się zachwycać pogodą.

Schodzi mi już opuchlizna, ale wyszedł na niej żółtawy siniak, więc wyglądam trochę jak ofiara przemocy domowej. Ale jak się pomaluję i zakryję pół twarzy włosami, to jest całkiem znośnie.

Ja na święta nie piekę nic. Idę do cukierni i wybieram same pyszności upieczone przez tych, którym wychodzi to lepiej niż mi.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 17:17   #2680
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie bedzie babka piaskowa, tort czekoladowy, mazurek kajmakowy, sernik z adwokatem, pascha z bakaliami, rurki z kremem i pijok
Stary 2009-04-09, 17:19   #2681
iceflower
Przyjaciółka KWC

A nie, przepraszam - piekę - kaczuszkę z jabłkami.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 17:19   #2682
201604211131
Konto usunięte

Estella, U nas będzie na pewno mazurek orzechowy i babeczki z kremem orzechowym - nie wiem co jeszcze
Ziz, czekamy na fotki
Stary 2009-04-09, 17:22   #2683
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
muffinki może ja zrobię jakieś ciasteczka, bo ciasto francuskie zalega w lodówce, dołożyłabym owoce i może by wyszło coś sensownego
jak to http://mojewypieki.blox.pl/2007/06/C...rancuskie.html
reszta pewnie kupiona, bo nikomu nie będzie się chciało robić na pewno będzie sernik, sękacz mazurek..
Uwielbiam ciasto francuskie, niestety moje biodra trochę mniej ostatnio jem ciepłe rogaliki francuskie na śniadanie
Cytat:
u mnie bedzie babka piaskowa, tort czekoladowy, mazurek kajmakowy, sernik z adwokatem, pascha z bakaliami, rurki z kremem i pijok
Sernik z adwokatem z moich wypieków? Mmm czaję się na niego... daj znać, czy warto go upiec.
Masz jakiś sprawdzony przepis na paschę? Bo będę robić ją po raz pierwszy.

Siegfried Obermeier
Stary 2009-04-09, 17:24   #2684
isa666
Zakorzenienie

ice
Ja nie piekę nic, nie chce mi się Za to mama będzie robić na pewno sernik (prawdopodobnie z brzoskwiniami), mazurka i jeszcze coś, ale nie wiem co. U nas akurat nie trzeba wielu wypieków, bo pewnie i tak w Wielkanoc pojedziemy do rodzinki i tam będzie wyżerka z tego, co ciotka przygotuje A w lany poniedziałek będę umierać z przejedzenia .
Już widzę, że moje ograniczanie słodkiego szlag trafi
Stary 2009-04-09, 17:27   #2685
emememsik
po prostu Em :)

Ja nie piekę nic, nie obchodzę świąt i dla mnie teraz jest po prostu TYDZIEŃ WOLNEGO. Tylko jakieś porządki zrobię, bo wreszcie mam czas.
Stary 2009-04-09, 17:38   #2686
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Sernik z adwokatem z moich wypieków? Mmm czaję się na niego... daj znać, czy warto go upiec.
Masz jakiś sprawdzony przepis na paschę? Bo będę robić ją po raz pierwszy.
tak juz go robilam, jest pyszny. taki kremowy, nie za ciezki. tylko adwokata chlusne teraz nieco wiecej no i ja sera tez daje wiecej, niz w przepisie, bo cale wiaderko kilogramowe

pasche bede robic z przepisu Ewy Wachowicz, wieczorem moge wklepac przepis

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
A nie, przepraszam - piekę - kaczuszkę z jabłkami.
u nas beda piersi gesie w galaretce porzeczkowej
kaczke robilam na BN i wyszla jakas taka dziwna. malo miesa, duzo roboty

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-04-09 o 17:39
Stary 2009-04-09, 17:39   #2687
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja mam zamiar całe święta poświęcić na obżeranie się po uszy żeby odzyskać kilogram zgubiony przez cały okres kiedy nie mogłam normalnie gryźć (dalej w sumie robię to połowę wolniej niż normalnie, ale trudno).

Wyciągnę chyba dziś lub jutro balsam brązujący Daxa i zacznę się brązowić.
Stary 2009-04-09, 17:47   #2688
201604211131
Konto usunięte

To będziesz miała okazję
Stary 2009-04-09, 17:49   #2689
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
lizzie no tak myślałam, że ceny będą powyżej 50 zł, ale jak są w zestawach to fajnie W zeszłym roku miałam zestaw krem SPF 50+ z balsamem po opalaniu i nawet tego balsamu nie zużyłam, mam jeszcze z 1/3 opakowania.
Też miałam ten zestaw w zeszłym roku, kupiłam na wyjazd i w sumie tylko tam używałam, krem mnie masakrycznie zapchał gdyby nie to, że na zewnątrz było ponad 50 stopni a ja się łato spalam w ogóle bym go przestała stosować. Ale balsam po opalaniu fantastyczny, doskonale koił zaczerwienioną skórę, leciutki, wspaniale się wchłaniał.
Dlatego chcę teraz zaryzykować s tą emulsją, może ma lżejszą formułę i mnie nie zapcha do tego w mieście aż tak wysoki filtr nie jest mi potrzebny, myślę że spf20 spokojnie wystarczy

Cytat:
Bo w tym tygodniu chyba nikt nie mógł
Może po świętach zrobimy spotkanko?

No to czekam

Jestem za ja już od wtorku muszę być na wydziale, więc nawet we wtorek po południu mogłabym się spotkać.
A u mnie szczerze mówiąc nie wiem jakie będą ciasta mama się zajmuje tą dziedziną Ale na pewno jakaś babka piaskowa, babeczki z lukrem, pewnie coś jeszcze choć nie wiem, co mama ma w planach

Cytat:
o, fajnie, że są przy 50tce też łapie.. tyle że wolniej
Mnie słońce w ogóle baaardzo ciężko łapie, jak się smarowałam 50 to niestety na twarzy w ogóle mnie nie złapało. Dlatego w tym roku chyba odpuszczę sobie taki ciężki kaliber

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 17:51   #2690
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie słońce w ogóle baaardzo ciężko łapie, jak się smarowałam 50 to niestety na twarzy w ogóle mnie nie złapało. Dlatego w tym roku chyba odpuszczę sobie taki ciężki kaliber
mnie spalilo na raka gdy smarowalam sie 30 nie u nas, bo w BG ale balam sie, ze wroce z wakacji blada jak sciana a tu prosze, nawet musialam unikac slonca
Stary 2009-04-09, 18:02   #2691
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Też miałam ten zestaw w zeszłym roku, kupiłam na wyjazd i w sumie tylko tam używałam, krem mnie masakrycznie zapchał gdyby nie to, że na zewnątrz było ponad 50 stopni a ja się łato spalam w ogóle bym go przestała stosować. Ale balsam po opalaniu fantastyczny, doskonale koił zaczerwienioną skórę, leciutki, wspaniale się wchłaniał.
Dlatego chcę teraz zaryzykować s tą emulsją, może ma lżejszą formułę i mnie nie zapcha do tego w mieście aż tak wysoki filtr nie jest mi potrzebny, myślę że spf20 spokojnie wystarczy
Na pewno; ja na przykład nie potrzebuję SPF 50, bo jak pisałam - rano nałożę filtr jadąc do pracy i na niego makijaż a jak będę z pracy wracać to będzie już 16-17, więc słońce już tak nie grzeje i nie opali mnie na raka na pewno
A co do balsamu po opalaniu to ja też byłam z niego bardzo zadowolona. Choć jego zapach jest łudząco podobny do zapachu balsamu Ziaja z wapniem(który także służy do smarowania po opalaniu)
Stary 2009-04-09, 18:05   #2692
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja mam jeszcze w zapasach jeden taki balsam po opalaniu Avene, którego nie zdążyłam otworzyć zeszłego lata. A widzę, że skoro w zestawach z kremem też jest balsam w tym roku, to mi się zapas powiększy.
Stary 2009-04-09, 18:19   #2693
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
mnie spalilo na raka gdy smarowalam sie 30 nie u nas, bo w BG ale balam sie, ze wroce z wakacji blada jak sciana a tu prosze, nawet musialam unikac slonca
Mnie tez spaliło ale tylko na ciele, a też stosowałam 30 Garniera. Na twarzy, gdzie cały dzień nosiłam spf50 nic praktycznie nie ruszyło
Stary 2009-04-09, 18:21   #2694
201604211131
Konto usunięte

Ja na to lato mam 50+ z Lirene i do wykończenia (nie pasuje mi) 50+ Lait Veloute z LRP
Stary 2009-04-09, 18:54   #2695
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
krem i mnie zapycha.. do tego świeci się niemiłosiernie. Tylko zimą się dobrze spisuje jako kołderka i ostatnio nawet nie zapychał
Cytat:
wg mnie to żadne ryzyko nie spotkałam się ze złymi opiniami na temat emulsji, a już kilku osobom polecałam
co do lekkości.. jest o wiele lżejsza krem to krem, gęsty, treściwy, a emulsja to takie rzadkie mleczko przez co lepiej się rozprowadza, nie bieli (może minimalnie), a przy tym jest niekomedogenna
ta nowa wersja jest super, nawet nie wiem czy nie lepsza od poprzedniej pięknie się wchłania (przepisowe 20min. starcza całkowicie), nawet się dziś zastanawiałam czy się pudrować u mnie świetnie się na niej trzyma makijaż, podczas gdy na kremie lubi spływać
Cytat:
ja miałam 50tkę tylko na pierwsze dni opalania, potem przeszłam na 20tkę i było ok
Cytat:
Ja mam jeszcze w zapasach jeden taki balsam po opalaniu Avene, którego nie zdążyłam otworzyć zeszłego lata. A widzę, że skoro w zestawach z kremem też jest balsam w tym roku, to mi się zapas powiększy.
zawsze możesz wybrać wersję z innym dodatkiem
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-04-09 o 18:57
Stary 2009-04-09, 20:01   #2696
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
krem i mnie zapycha.. do tego świeci się niemiłosiernie. Tylko zimą się dobrze spisuje jako kołderka i ostatnio nawet nie zapychał

wg mnie to żadne ryzyko nie spotkałam się ze złymi opiniami na temat emulsji, a już kilku osobom polecałam
co do lekkości.. jest o wiele lżejsza krem to krem, gęsty, treściwy, a emulsja to takie rzadkie mleczko przez co lepiej się rozprowadza, nie bieli (może minimalnie), a przy tym jest niekomedogenna
ta nowa wersja jest super, nawet nie wiem czy nie lepsza od poprzedniej pięknie się wchłania (przepisowe 20min. starcza całkowicie), nawet się dziś zastanawiałam czy się pudrować u mnie świetnie się na niej trzyma makijaż, podczas gdy na kremie lubi spływać
Chyba mnie skutecznie przekonałaś pewnie po świętach się za nią rozejrzę. A ona też jest w tym nowym opakowaniu z przezroczystą nakrętką? Bo widziałyśmy z Magdą w SP jakąś emulsję w zestawie, ale ona była w normalnej tubce, jak krem I się zastanawiałam, czy to ta nowa wersja czy jakaś poprzednia.
Stary 2009-04-09, 20:07   #2697
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
zawsze możesz wybrać wersję z innym dodatkiem
W zeszłym roku nie było wyboru, z kremem był tylko balsam. Ale w sumie może moje wakacje w tym roku będą wyglądać inaczej niż poprzednie i kilka butelek balsamu po opalaniu się przyda? Kto wie, byłoby fajnie.

Chyba sobie zrobię dziś przed snem maseczkę oczyszczającą Galenic, mam strasznie zanieczyszczoną cerę w tym tygodniu, nie mam sama pojęcia, czemu. Nie miałam jeszcze tak nigdy w życiu.
Stary 2009-04-09, 20:11   #2698
201604211131
Konto usunięte

Ice - zdarza się
Stary 2009-04-09, 20:26   #2699
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba mnie skutecznie przekonałaś pewnie po świętach się za nią rozejrzę. A ona też jest w tym nowym opakowaniu z przezroczystą nakrętką? Bo widziałyśmy z Magdą w SP jakąś emulsję w zestawie, ale ona była w normalnej tubce, jak krem I się zastanawiałam, czy to ta nowa wersja czy jakaś poprzednia.
wszystkie, które są w "lakierowanych" opakowaniach są tegoroczne i mają niebieskie kółeczko z napisem "UVA"(jak tu), nie wiem od czego zależy, czy ma pompkę czy nie..
ja mam w tym nowym opakowaniu z pompką.. ale to dziwne, bo nawet na stronie Avene nie pokazują nowych opakowań o_O
(tzn. są te nowe lakierowane, ale pompki brak )
Cytat:
W zeszłym roku nie było wyboru, z kremem był tylko balsam. Ale w sumie może moje wakacje w tym roku będą wyglądać inaczej niż poprzednie i kilka butelek balsamu po opalaniu się przyda? Kto wie, byłoby fajnie.
faktycznie może nie być wyboru a chciałabym balsam

na pewno będziesz miała cudowne wakacje nie mam wątpliwości
Double with me?
Stary 2009-04-09, 20:30   #2700
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
faktycznie może nie być wyboru a chciałabym balsam

na pewno będziesz miała cudowne wakacje nie mam wątpliwości
Mam nadzieję.

Jak Tobie będzie zbywać termalek, a mi balsamów (jak już się obkupimy w te zestawy) to możemy dokonać jakiejś sprytnej wymiany.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości