|
|
#2671 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar VIII
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Teziaku -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Tezo
|
#2674 |
|
Rozeznanie
|
teza.......Witaj miło
|
#2675 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To znaczy... zwykle miewam po tym, jak przesiaduję w zadymionych pomieszczeniach, ale dziś jestem rzeźka jak skowronek, choć wczoraj w prawdziwej siekierowni siedzieliśmy. To znaczy... w sumie w trzech. I do tego ostro mieszałam drinki z piwem. ![]() Mam w lodówce, chcesz? ![]() Cytat:
Witaj Braciszku.
|
|
#2676 |
|
Konto usunięte
|
Poradźcie mi...
Przeżył niedawno szaloną miłość... ale już się to skończyło... Podobam mu się, ale na razie chce byśmy się lepiej poznali. Napisał: "U mnie problem jest w tym ze ja nie wiem czy z tego zrezygnować chce na 100% , teraz nic nie ma i prawdopodobnie nic nie będzie...bo ta druga strona już nie chce i utwierdza mnie w tym mocniej z każdym dniem" "Świat należy do odważnych...a ja nie mogę ci niczego obiecać bo nie chce cie skrzywdzić , no chyba rozumiesz"Taaaaaaa ja zawsze rozumiem, że żaden nie obiecuje i ABSOLUTNIE nie chce skrzywdzić... Tylko jakoś zawsze wychodzi na odwrót ![]() Czy jest w ogóle sens, by o to walczyć??
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zwiewaj. Jesli teraz dasz się wrobić w rolę "tej drugiej", nie do końca tej właściwej i nie do końca tej upragnionej, to się tej gęby do usmolonej śmierci nie pozbędziesz i zawsze już zostaniesz tylko tą, która była dostępna. Jesli zaś teraz utniesz ten związek, to być może kiedy on z tamtą już sprawę definitywnie skończy i przeboleje, wtedy być może będzie gotowy, żeby z czystym kontem zapragnąc kogoś innego. I to może będziesz Ty. A może nie, ale bycie na pozycji "z braku laku dobry kit" to nie jest metoda na szczęście. Także dla niego, bo będąc z tobą tylko dletego, że nie może być z tamtą on też nie bedzie w pełni usatyspakcjonowany.
|
|
#2679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sabbath, ale z Ciebie twarda zawodniczka ![]() . Ja po takich mieszankach nie dość, że upiłabym się w try miga, to miałabym strasznego kaca
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Tak wogóle Sabb to gdzieś Ty była,jak Cię tu nie było?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2681 |
|
Konto usunięte
|
Sabb, ale on jest wolny już... po prostu nie chce już walczyć o to. I mówi że coraz bardziej zaczyna mnie lubić...
Spytałam o nią... i że dalej pewnie o niej myśli ale powiedział żebym sobie sama nie szukała problemu tam, gdzie go nie ma i że teraz jestem ja. Planujemy wyprawę w Beskidy w jakiś ładny dzień. On się nie chce spieszyć, chce się poznać dobrze... |
|
|
|
#2682 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
uffff...co za tytuł ![]() nienawidze mojego komputera ![]() Teaza witaj! nie popsuj nam się znowu
|
|
|
#2683 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2684 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() tu jest właściwie cała wystawa http://magazyn.o.pl/2008/muzeum-naro...-wspolczesnej/
|
|
|
#2685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za link, obejrzałam sobie .
|
|
|
|
|
#2686 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zwłaszcza rower wymiata
![]() tym wielkim obrazem moje dziecko tak sie zainspirowało, że postanowiło policzyć ile jest sisiorków na obrazie
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rezolutne dziecko. Przynajmniej poćwiczy sobie umiejętności matematyczne![]() Co do roweru, to jest właśnie dla mnie kwintesencją współczesnej sztuki ![]() .
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niech ćwiczy-akurat zadania w sam raz na 1 klase (może obiekty trochę "lewe") a co do roweru-zauważ że zawiera motyw bliski sercom wizazanek-wszakże siata z Douglasa stanowi integralną częśc owego dzieła ![]()
|
|
|
#2689 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie dopatrzyłam się daglasowej siaty. Kliknęłam raz jeszcze i rzeczywiście jest! Jako żywo.
|
||
|
|
|
#2690 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja bliska kolezanka jest na Twoim miejscu, kolega na miejscu tego faceta. Znam dobrze jej stanowisko i tak samo dobrze jego. Ja bym jednak zwiewala. Zreszta on powiedzial, ze teraz moglby z nia byc, ale gdyby ta inna dziewczyna zadzwonila nawet za rok, to wcale by nie myslal co robic od razu by do niej poszel nawet gdyby to tylko dzien mialo trwac... Ja chyba bym sie troche bala, ze w najmniej oczekiwanym momencie moge zostac sama. |
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-26 o 20:40 |
|
|
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie chorowania c.d.
|
|
#2693 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale wycieczki rzeczywiście szkoda... Cytat:
Cytat:
Kurcze, rower najlepszy chyba Nie rozumiem takiej sztuki, ignorantka okropna ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Dokładnie, dobrze to ujęłaś Równie dobrze może być pierwsza lepsza z ulicy, ale skoro jest ktoś już pod ręką to nie trzeba szukać dalej...taki środek zastępczy
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-04-26 o 20:49 |
||||||
|
|
|
#2694 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam się chwilę zastanowić o co kaman. Dobre, dobre
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Teziak, witamy!
Agnysko, wirtualne całusy dla chorowitka Cytat:
![]() Byliśmy dziś na imieninowym obiedzie u przyjaciółki. Wręczam jej torebkę z prezentem, a ona... wyciąga zza plecow prezent dla mnie z racji moich kwietniowych imienim (były 20-tego). Bierzemy te torebki, w pewnym momencie ja mówię: "Marzena, ale będzie heca, jak się okaże, że my sobie to samo kupiłysmy..." Bo mamy tak, że na chrzciny jej dziecka ubrałyśmy się w IDENTYCZNE bluzki (nawet biżuterię miałyśmy podobną, srebrne wiszące kolczyki), a raz tak sobie dawałysmy prezenty, że dałyśmy sobie ten sam olejek do kapieli. Jak daje jej jakiś kosmetyk, to na 90% jest pewne, że ona niedawno tym kosmetykiem sie zachwycala i już miała kupić. Zerknęłysmy jednocześnie do torebek, chwila napięcia... a potem UFF. Dostalam żel który ostanio obwąchiwalam w Rossmanie i wpisalam sobie jako następny żel do kupienia i peeling truskawkowy (a mialam już kilka z tej serii oprócz truskawkowego własnie).
|
|
#2697 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A tak serio, zawsze miałam mocny łeb. Cytat:
Bywałam tu i ówdzie. Powiem szczerze, męczy mnie ciągła konieczność wyboru. Co weekend mam tak, że muszę wybierać kilka opcji, które odrzucę po to, żeby zrealizować jedną. Czemu nie można być na trzech imprezach jednocześnie? Cytat:
I zero szacunku dla Ciebie, skoro stawia sprawę tak, jak napisałaś. Odpaliłabym ciamajdę ostrym kopem i cóż... jeśli chce, niech walczy i niech się stara. Tym razem o Ciebie. Ale rozumiem, że nie chcesz ryzykowac, bo pewnie też mu się nie będzie chciało. ![]() Cytat:
Clou sprawy wyłuskała Madzik. Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz ja powiem - Amen. Otwarłam sobie Żywca 650 ml. Za wasze zdrowie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zrobiłam sobie właśnie malutkiego drinka ![]() Wódka z colą lodem i dużą ilością cytrynki ![]() A teraz pytanie od czapy całkiem: ile może stać odlewka perfum, oczywiście w odpowiednich warunkach ( ciemno, dość chłodno) tak plus minus...jest jakiś termin ważności? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-04-26 o 21:38 |
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprócz tej naszej ostatniej wizażowej. No dobra, jeszcze czasem się kogoś do nas zaprosi. Ale nie wiem co jest ze mną nie tak, z nami nie tak, że nie mamy żadnych znajomych, że nikt nas nie zaprasza. Chyba wysyłamy jakieś nieświadome sygnały pod tytułem "jestem odludkiem, zostawcie mnie samemu sobie". Ech, dół panie, dół Idę się pochlastać szarym mydłem. Ewentualnie poczytam książkę aż do zaśnięcia (czyli z cztery strony maks). Dziękuję Aggie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Rezolutne dziecko. Przynajmniej poćwiczy sobie umiejętności matematyczne
Dostalam żel który ostanio obwąchiwalam w Rossmanie i wpisalam sobie jako następny żel do kupienia i peeling truskawkowy (a mialam już kilka z tej serii oprócz truskawkowego własnie).
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)