![]() |
#2671 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Witam
![]() Czy ktoś już widział jakiś tajny katalog 12 ? Może ktoś się z nami podzieli linkiem ![]()
#2672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba nasza niezawodna w wyszukiwaniu takich skarbów Niezapominajka wyjechała na urlop, bo już pytałyśmy o K12 ale odpowiedzi brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
BAN stały
|
Witam.
Właśnie dostałam katalog 12 . Niestety nie mogę Wam go pokazać online ale chętnym mogę go wysłać pocztą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjny Program Lojalnościowy Kat.11-12
Zdobądź zestaw do manicure i tusz Giordani Gold w prezencie! Dla tych, którzy spędzają wakacje z Oriflame, przygotowaliśmy specjalny program lojalnościowy – wydanie limitowane! Wystarczy, że w każdym z dwóch Katalogów 11 i 12 zrobisz zakupy o wartości co najmniej 100 PP. W kolejnym Katalogu 13 znajdziesz w swoim zamówieniu nagrodę: luksusowy zestaw do manicure Giordani Gold oraz czarny tusz wydłużający i pogrubiający rzęsy z tej samej kolekcji. Wartość nagrody: 105 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A skąd masz te informacje jeśli mozna wiedzieć? ![]() ![]() A właśnie - co mi polecacie zrobić - obecny program lojalnościowy rozpoczęłam o jeden katalog później, czyli w 11 pracuję jeszcze na stary program... Lepiej rozpocząć od 11 ten nowy i stary sobie odpuścić, czy caly czas działać z opóźnieniem? Bo boję się, że później będą braki, i np zamiast wody toaletowej dostanę Ecollagen... ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Nie, to jest nowy Program Lojalnościowy. Chyba, że w 11 kończysz PL z ecollagenem to w 12 zaczynasz ten nowy. Pewnie od 13 ook pojawi się coś lepszego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Alert z ostatniej chwili:
"Droga Czarodziejko i Drogi Czarodzieju Oriflame! Szkoła Magii i Czarodziejstwa ORIGWARTS ma zaszczyt poinformować, że uroczysta Wielka Konferencja Czarodziejek i Czarodziejów inaugurująca nowy rok szkolny odbędzie się 10 września 2009 rokuw Sali Kongresowej słynnego Pałacu Kultury i Nauki w Warszawiei potrwa od 10:30 do 19:30. Na konferencji wyróżnimy nowo wypromowanych studentów szkoły, a nasi znamienici profesorowie poprowadzą wykłady. Dzięki nim poznasz najnowsze zaklęcia, za pomocą których wyczarujesz swój sukces z Oriflame, nie tylko w czwartym kwartale. Swoją obecnością zaszczyci nas wyjątkowy gość, założyciel naszej szkoły, profesor Robert af Jochnick. Wszyscy Czarodzieje Oriflame, którzy na zakończenie Katalogu 11 znajdą się na poziomie minimum 12%, będą mieli przywilej zakupu biletu na tę magiczną uroczystość. Cena biletu wyniesie 40 zł. Sprzedaż odbędzie się w dwóch turach między 25 a 31 sierpnia. Po raz pierwszy zaoferujemy sprzedaż biletów poprzez specjalną stronę internetową, co oznacza wygodę, oszczędność czasu, a przede wszystkim możliwość wyboru miejsc!!! Zdobądź minimum 12% na koniec Katalogu 11/2009 i dołącz do elitarnego grona Czarodziejów Oriflame! Przekonaj się, że udział w konferencji otworzy przed Tobą bramę do zaczarowanego świata, w którym spełniają się najśmielsze marzenia. Wyczaruj swój sukces z Oriflame! P.S. Tymczasem wyczekuj kolejnych wiadomości z dalszymi szczegółami. Dyrektor Szkoły Prof. Magnus Dumbledore Alsterlind Z-ca Dyrektora Prof. Konrad Severus Szałkiewicz" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co ostatnio Ori tak wydziwia - w konkursach jakieś orangutany, na konferencji czarodzieje...może ktoś uznać, że nie mam poczucia humoru, ale trudno - prawda jest taka, że mnie to wcale nie śmieszy i wręcz odpycha od tej firmy. Albo jesteśmy poważnymi ludźmi i pracujemy w poważnej firmie, albo nie.
Zamiast wymyślać coraz to nowe bajki firma mogłaby coś zrobić z ciągłymi brakami, nie tylko w magazynach, ale też i w paczkach ![]() Taka tylko mała dygresja. ![]()
#2685 |
Raczkowanie
|
Ja do Oriflame robiłam już drugie podejście jako konsultantka i po dwóch latkach chyba zrezygnuę po raz drugi, bo braki ciągłe, ceny podnoszą i zawsze coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Raczkowanie
|
Witam
Gdzie można zobaczyc nowy katalog 12 jeżeli coś to bardzo prosze na maila: patryk1305@op.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Przyczajenie
|
witam,
jeśli możesz to wyślij mi kat. 12 na aisling_24@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zadomowienie
|
dziewczyny macie ten 12 tajny gdzies??? bo jest mi na gwalt potrzebny;/;/;/;/ bo nie wiem czy kila rzeczy bedzie w nastepnym czy mam w tym zamaiwac a zamawiac w pon o swicie.
a daleczego aaaisha ma innny kolor literek i nei moge do nei jnaspaic wiad pryw;/ cos tu nei teges...i tylko na poczte katalgo;> może nasza kochana pani dyrektor nam cos podpowie;D (ASH ![]()
![]() |
#2691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale skoro już zostałam wezwana do tablicy... Do końca katalogu 10 mamy jedynie wgląd w katalog 11, a w 12tkę będzie można obejrzeć dopiero w poniedziałek - pierwszego dnia katalogu 11. Już była o tym kiedyś mowa. Co do listu od Magnusa i Konrada. Mnie to jakoś szczególnie nie przeszkadza. Nie musi być przecież wsio na sztywno, biznesowo. Letni Kongres był także urządzony w formie zabawowej, kazali nam śpiewać jakąś śmieszną piosenkę w niezrozumiałym języku, Magnus z Konradem wygłupiali się na scenie, były zawody rodem z kolonii dla dzieci, ale myślę, że o to im chodziło, by pokazać, że ori to nie tylko praca, ale świetna zabawa, integracja. Kongres wspominam bardzo miło i mam nadzieję, że wyrobię normy na następny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może jednak ktoś tu wrzuci K12 z jakiejś zagranicznej stronki ![]() Niezapominajka - uśmiecham się do Ciebie szeroko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z was miała ten satynowy lakier do paznokci GG ze str 75?
Który wg was jest najbardziej czerwony? Chciałam zamówic sobie odcien captivate ale zerkłam teraz do starego katalogu nr 5 i tam na zdjeciu wyglada że kolor attraction jest czerwieńszy ![]() Nie wiem który sobie wziąść. Aha, powiedzcie jak jest z trwałością tych lakierów.
#2697 |
Zadomowienie
|
Katalogu nie mam, ale podzielę się z Wami nowościami:
https://poland.secure.oriflame.com/K...sci12_2009.pdf
#2698 |
Wtajemniczenie
|
Nie taaa, tylko zawsze jest jeden katalog wyprzedzenia. Nigdy nie było inaczej i nie sądzę, by miało się to zmienić
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zadomowienie
|
Dzięki Kasiuchetka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze listy z konkursu Discover nie były zbyt miłe, ale już jest ok, a list vs Konferencji wcale mi nie przeszkadza. Widać, że firma też ma poczucie humoru i chce wprowadzić elementy zabawy, a nie tylko wszystko na sztywno. Po piratach i afrykańskich klimatach na Letnich Konferencjach, może motyw z Harrego Pottera nie jest najlepszy, ale nie jest też zły. Uważam, że nie ma co ich krytykować. Zastanówcie się w jakiej innej firmie Zarząd dostosowuje się do przyjętego motywu - przebiera, wygłupia się, tańczy, bawi itd ze wszystkimi ?
--- Właśnie oglądałam katalogi z innych państw i wszędzie jest 10 i 11, więc katalog 12 będzie dostępny od poniedziałku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.