|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Cytat:
Jest! ![]() ![]() W ogole mam faze na lawendowe kosmetyki, ostatnie moje odkrycie to ten krem- http://www.herbastudio.pl/opis.php?id=19 Lawednowy przyjemniaczek ![]() Cytat:
A Fitomed to chyba jeszcze wiekszy gniot niz R. Mialam szampon z mydlnica lekarska i gorszego koszmarka nie pamietam. Cytat:
![]() Piekna jest! ![]() Strasznie mi sie podoba. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
![]() Zanim wyczytam co naspamowałyście ![]() ![]() Neoniu, miło Cię znowu widzieć ![]() ![]() Kijanko, chętnie się podzielę ![]() ![]() ![]() Mariola, Takuśna, Neoniu, Kijanko - damy radę z naszymi oponkami ![]() Homyczku, ![]() ![]() ![]() Margotko, będzie dobrze ![]() Shachownico, Winter, Kasiu, Margotko, Homyku i każdemu, kto potrzebuje, a z powodu nabytej i dobrze trzymającej się mnie, sklerozy - zdrowia życzę ![]() Tymeno, śliczna kiecka ![]() I poproszę o fotki kijankowych tunik ![]() Anuschko, z odżywką nie pomogę, bo ja - dla odmiany - 5 piór na krzyż. A bardzo bym chciała mieć takie grube i ciężkie ![]() I w ogóle ściskam Was wszystkich ![]() A teraz pytanie - ileż to razy można kichnąć pod rząd? ![]() ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2009-05-05 o 19:10 Powód: ale byk :mdleje: |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Moj polowek zazwyczaj minimum 7x ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Katt, Mskladaczku, E
![]() Kasiu, ja tez gotowam do klikania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O właśnie, Kijance i Tymenie gratuluję spadków ![]() Contax, ja właśnie 8x ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2009-05-05 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I wiele innych przymiotów Takowych ![]() Tymeno - piękna. Jutro chyba pobiegnę do Wallisa. Mam tylko nadzieję, że nie zgubię się znowu w GB... Jeszcze świetna sukienka Katt w stylu etno (tzn. sukienka, a nie Katt ;-)) ![]() Cytat:
![]() Kasiu zapisane. Można na Ciebie liczyć ![]() E - zmieniłabyś zdanie gdybyś miała tyle tego na głowie. Dobrze, że ktoś wpadł na genialny pomysł i wymyślił prostownicę. Powinni mu za to Nobla przyznać ![]() W kwestii kichania, to znam osobę, która wymiata w tym względzie i potrafi kichnąć 20 razy pod rząd. Podobno jedno kichnięcie to 10% orgazmu ;-)) Nie wiem, nie pytałam jeszcze, może kiedyś się odważę spytać, czy tak jest w istocie ![]() Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-05-05 o 19:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Testowalam wszystkie serie i z tego co zauwazylam tylko serum Magic Bullet zawiera duzo silikonow. Mysle jednak, ze wiedza co robia ![]() Pozostale odzywki maja zazwyczaj 1 silikon,(czasem dwa) i to zmywalne woda. Poza tym cala mase wyciagow roslinnych, witamin i keratyne. To jedyne kosmetyki, ktorych nie wzbogacam we wlasnym zakresie ![]() (Wlasnie zmylam z wlosow maseczke nawilzajaca i juz na mokrych widac, jak skutecznie dziala. ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Anuszko- dziekuje. Sukienka rzeczywiscie etno, ale ja w niej juz nie bardzo etno,(ale coz sie dziwic, gdy jestem jasnooka bindelka ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-05-05 o 19:07 Powód: Literowki:o |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dzięki dziewczyny za pochwałę Syrenki
![]() Pierś ma matczyną rozpiera duma. ![]() Jednakowoż dziecię owo "nieuchronnie zmierza ku dorosłości" (po drodze czeka mnie m.in.straszliwa faza "wiem wszystko" ![]() ![]() -dlatego staram się zachować jakoś w pamięci ulotne momenty wdzięcznego okresu miedzy 2 a 3 rokiem życia mam nadzieję, ze nie narzucam sie zbytnio "z tematem" - historyjki z Milką w roli głównej wrzucam tu jako anegdotki ![]() Tymeno - suknia prześliczna jest ![]() E - kiedyś w jakimś "uczonym pismie" wyczytałam, ze gdy zbiera sie na kichanie należy dość mocno nacisnąć palcem na czubek nosa, co zapobiega kichnięciu. Żeby było śmiesznie -sprawdziło mi się (tak na 80%) ![]()
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Katt, ja bym nie narzekała, gdybym wyglądała jak modelka VS ![]() BigMamo, dzięki ![]() ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2009-05-05 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Big M- jasne, ze nie narzucasz! Tak wlasnie odbieram Twoje historie, jak anegdotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro klikam ![]() Cytat:
Hmm zaraz sie podpytam ![]() ![]() Cytat:
Jak tak je chwalisz to i ja je przetestuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-05-05 o 19:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja przegapiłam Syrenkę. Buuu ![]() Co prawda, to prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie milo sie Milusiowe przygody czyta ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-05-05 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
E - w świetle tego, co napisała Anuschka na biało, to może lepiej nie naciskać na ten nos i pozbawiać się kichania
![]() Kattarino , Madziu, E ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-05-05 o 19:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
E- generalnie tez nie narzekam, ale czasami chcialabym za pomoca stroju osiagnac inny efekt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Witam kogo nie widzialam dzis ![]()
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lubie szampony z tej serii: L'Anza , ktorych uzywam wymiennie, w zaleznosci od potrzeb. Moisture Treatment to moja ulubiona odzywka, bron upiekszajaca ![]() Do tego Leave-in Protector z serii Hair Repair Formula. Te sprawdzily sie do moich wlosow, b.gestych, ale delikatnych jak jedwabne niteczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie boj zaby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o i nawet nie musze szukac sklepu ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-05-05 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() BigMamo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2009-05-05 o 19:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie z wieczora
![]() Cytat:
![]() Homyku trzymam kciuki za dalszą poprawę zdrowia ![]() Tymeno ładna sukienka ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12168077]....Tygrysie, , Contax do Was także macham ![]() A pochwalę się , a co;-)) kupiłam sobie dwie tuniki, które poczekają w szafie, aż schudnę ![]() ![]() ....[/quote] Także macham do Kijanki ![]() Heloł ![]() Zdrowia Wszystkim chorym i dużo pozytywnej energii posyłam ![]() Zostawiam pieśń na wieczór. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Czekam na Ragnarok
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12168077]
Fenris, mam nadzieję, że nie palnęłam czegoś głupiego ![]() ![]() ![]() Nie no coś Ty ![]() Piszecie o serii lawendowej, ja sobie zamówiłam dwa kremy do stóp. Zobaczymy jakie będzie działanie. I ciekawe kiedy mi przyjdą te kosmetyki. A tak w ogóle to właśnie jestem po Świętym Graalu Monty Pythona i browarku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Homyczku,Agoo,Mariolu,Mar gotku
![]() ![]() Teraz muszę się skoncentrować na synku,bo w poniedziałek mamy wizytę u alergologa i trochę badań muszę mu porobić. Skończyłam dietę ![]() ![]() Pozdrawiam wieczornie wszystkich. Margot-jakby co to mam troszkę Trutha do oddania,ok 25 ml.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-05-05 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Buziaki wieczorową porą
![]() O kurcze to się dzieje..Mariolka będzie mamą ![]() ![]() E-wa muszę zgubić 10kg. Wyglądam jak serdelek.Gratulacje przyjmuje z powodu domniemanej ciąży. Chce być lekka ![]() Tymenko na jakiej diecie jesteś.Kijanka też widzę że spada z wagi w piękny, elegancki sposób. Mówilam,że rzucilam palenie ..no i ale to później Co do HAIRÓW..stosuje maskę z bambusa z Alfapartu. Mniamm i cudnie mi ale poluje na Avedy, bo widze co czyni z hairami klientek z zagranicy (25 euro szampon, cudne olejek do loków ..ojej jaki cudny, pachnie rozmarynem i nie usztywnia ) ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]()
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2009-05-05 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nadrobiłam watek-E.Kijanko,Tygrysie
![]() ![]() Neonko-ja chodziłam indywidualnie do dietetyczki,nie będę Was szokować ilością kg jakie poszły od grudnia ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Piers do przodu
|
Uff wróciłam z teatru więc witam wszystkich wieczorowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na wieczór zrobiło się jakoś cieplej a na pewno bezwietrznie ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-05-05 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Neonko, witaj
![]() Wieki Ciebie nie widzialam, gloriowa Damo ![]() Winter, gratuluje zakonczenia diety (i zazdroszcze troche ![]() Ja prosze o kciuki, jutro moj pierwszy dzien maratonu karetkowego R. Stresa mam ![]() edit/ Katty, a u nas zimno, wietrznie i deszczowo. Gdzie ten maj ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-05-05 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Czekam na Ragnarok
|
mskladaczku
![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Z pewnością nikt tak cię tutaj nie odbiera. Życzę ci, abyś uporała się szybko ze swoimi prywatnymi demonami! Sukienka śliczna. Mam pod ręką Wallis i sporo tam kupuję, często mają bardzo korzystne wyprzedaże i rabaty. Na razie omijam ten sklep z daleka, jak i wszystkie inne z ciuchami z wiadomego powodu ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;12168077]Neonka ![]() ![]() Widzę, że z naszej Kijanki to już tylko niedługo skrzek pozostanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pewnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje! Przyszła kryska na... ![]() Szczerze, to jestem przeszczęsliwa :S Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.