Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-11, 10:12   #2671
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
A ja przy przywitaniu chlebem i solą to chcę miec eleganckie wysokie kieliszki i pić szampana a nie wódkę Wódka taka mało elegancka w tym momencie mi się wydaje
się wydaje i moze ale wiesz.. staropolska tradycja.. chleb sól i wódka - na dorbązabawę. i chyba też troszke rozluźnienie
Ja osobiscie uważam, że dla mnie akurat to nawet dobry pomysł Bo ja to sięza bardzo przejmuje, że wujki prowadzić nie potrafią, albo za bardzo prowadzą, że tak wszyscy się na nas gapią.. Ja tam mam nadzieję, że trafi mi się wódeczka
A i potem przecież nie pijesz całą noc szampana tylko wódeczke.. chyba, że no specjalnie sobie zażyczysz ze nie chcesz wódeczki, ale jak znam życie
to nie da się trzeźwym wytrzymać miedzy napitymi wujkami kolegami i tak dalej.. Jakkowlei kświęte te Wasze rodziny nie są zawsze znajdize się ktoś kto się upije i staje sięwtedy strasnzie nieznosny.. prościej się go znosi samemu będąc na promilach.. bo wteyd po prostu sięmniej zwraca uwagę na takie rzeczy - czyli czynnik rozluźniajacy dobrze działą
Stary 2009-05-11, 10:21   #2672
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
się wydaje i moze ale wiesz.. staropolska tradycja.. chleb sól i wódka - na dorbązabawę. i chyba też troszke rozluźnienie
Ja osobiscie uważam, że dla mnie akurat to nawet dobry pomysł Bo ja to sięza bardzo przejmuje, że wujki prowadzić nie potrafią, albo za bardzo prowadzą, że tak wszyscy się na nas gapią.. Ja tam mam nadzieję, że trafi mi się wódeczka
A i potem przecież nie pijesz całą noc szampana tylko wódeczke.. chyba, że no specjalnie sobie zażyczysz ze nie chcesz wódeczki, ale jak znam życie
to nie da się trzeźwym wytrzymać miedzy napitymi wujkami kolegami i tak dalej.. Jakkowlei kświęte te Wasze rodziny nie są zawsze znajdize się ktoś kto się upije i staje sięwtedy strasnzie nieznosny.. prościej się go znosi samemu będąc na promilach.. bo wteyd po prostu sięmniej zwraca uwagę na takie rzeczy - czyli czynnik rozluźniajacy dobrze działą
eeee, ja jak mam postanowienie nie picia to nie ma takiej sily aby ktoś mnie namówił

no i na weselu to wolę pić winko albo szampana pierwszego dnia, a drugiego już spokojnie wodeczkę

ja mam troszkę "inne" podjeście do wódki i nigdy nie stanie się ona u mnie tradycją, że trzeba witać nią PM
tylko będę musiała uprzedzić rodziców i teściow zeby sami nie wpadali na genielany pomysł witania nas wódką, okropieństwo

chcę szampana i będę go miała

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:33   #2673
lusmarija
Wtajemniczenie

Domi ja również witam cieplutko

u nas na powitanie jest chlebek, sól i dwa kieliszki mi to nie przeszkadza i nawet lepiej jakby mi się wódeczka trafiła, tak na rozluźnienie ale byłam na weselu gdzie witali młodą parę szampanem i też fajnie to wyglądało dla mnie akurat nie stanowi to jakiegoś problemu czy mnie przywitają wódką czy szampanem

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:34   #2674
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
eeee, ja jak mam postanowienie nie picia to nie ma takiej sily aby ktoś mnie namówił

no i na weselu to wolę pić winko albo szampana pierwszego dnia, a drugiego już spokojnie wodeczkę

ja mam troszkę "inne" podjeście do wódki i nigdy nie stanie się ona u mnie tradycją, że trzeba witać nią PM
tylko będę musiała uprzedzić rodziców i teściow zeby sami nie wpadali na genielany pomysł witania nas wódką, okropieństwo

chcę szampana i będę go miała
Ja po winie mam takie konwulsyjne wymioty, ze dziękuję spasuję
Po wódce jeszcze nigdy nie miałam syndromu dnia poprzedniego A po winie juz nie raz cierpiałam cały następny dzień więc ja jednak pozostanę przy wódeczce
Stary 2009-05-11, 10:34   #2675
Domi22
Rozeznanie

onaella, chyba masz racje z tymi kieliszkami teraz tez zauwazylam, ze sa troche przesadzone... chyba takie z grawerem delikatnym beda lepsze. A czekoladki beda dla wszystkich, bo do kosciola bedziemy prosic wszystkich...
Co do zwyczajow, to u nas tez jest szampan

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:35   #2676
angluka
Rozeznanie

ja wyczaiłam fajna hurtownię papiernicza itp i jak weszłam kiedys z mama to oczopląsu dostałam ile fajnych rzeczy i kilka pomyslów podpatrzyłam.
Kiedy ten slubbb.......

Musze wkończu tez kupić papier i dokończyć zaproszenia bo w środku pracy zostawialam.
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:40   #2677
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że jesli napisze późno wieczorem to nikt mi nie odpowie
Prosze o odpowiedź
Kubusewa ja też mieszkam w bloku ale szczerze mówiąc to nie zastanawiałam się nad dekoracją.. aczkolwiek przewiduje jakąś... ja mieszkam na pierwszym piętrze, a klatkę mam czystą, tablica ogłoszeń czyściutka i ma tylko jakieś jedno góra dwa bieżące ogłoszenia które są zaraz po przeterminowaniu się usuwane przez pedantycznych sąsiadów.. szczerze mówiąc to ja w ogóle nie widzę sensu kręcenia filmu podczas wychodzenia z mieszkania.. no ok jeszcze z bloku to tak jak orkiestra gra ale muszę coś wymyślić bo mnie oglądanie siebie jak idę z klatki na parking w ogóle nie pociąga.. a więc ta kwestia pozostaje póki co do obmyślenia...

Gosica a co z tym okresem przyszedł w końcu? bo pamiętam że nawet test robiłaś już hehe ja właśnie czekam na mój @... powinien byc już wczoraj ale tradycyjnie na czas nigdy nie przychodzi wiec tym razem nawet o nim nie myślę bo dziecka się nie spodziewam

a ja byłam dzis już na uczelni i jako że prowadzący wykład jest moim promotorem to jestem VIP i mam zwolnienie z egzaminu z 5 w indeksie i z tej radości kupiłam sobie maskę do włosów bo w rossmanie była akurat promocja

Angluka ja jak tak posiedzę z tżtem cały weekend i jest cudownie to też mam parcie na ślub ale jak wracam na stancję i widzę suwaczek to już mnie nie dołuje tylko wręcz uskrzydla widok że naprawdę już niedługo się zacznie

no a co do kuchenek to teraz już nie mam kłopotu z kolorem tylko z typem- otóż chodzi o to czy lepsza jest kuchenka gazowa czy elektryczna??? gazowa to wiadomo jaka a elektryczna to zamiast palników ma te płyty nagrzewające się.. ma któraś dziewczyna tą elektryczną kuchenkę żeby się podzielić wrazeniami??? muszę poszukać w necie która jest oszczędniejsza i bardziej polecana.... głupia kuchenka a naprawdę nie mam pojecia jaka lepsza.. w końcu ma służyć dobre parę lat więc muszę wybrać najlepszą opcję
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 10:43   #2678
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
ja wyczaiłam fajna hurtownię papiernicza itp i jak weszłam kiedys z mama to oczopląsu dostałam ile fajnych rzeczy i kilka pomyslów podpatrzyłam.
Kiedy ten slubbb.......

Musze wkończu tez kupić papier i dokończyć zaproszenia bo w środku pracy zostawialam.
Pochwal się jakie robisz Mi pomysły zmieniają się co chwilę I tez nie mogę się doczekać kiedy zacznę robic zaproszenia Ale to we wrześniu dopiero
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 10:45   #2679
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kubusewa ja też mieszkam w bloku ale szczerze mówiąc to nie zastanawiałam się nad dekoracją.. aczkolwiek przewiduje jakąś... ja mieszkam na pierwszym piętrze, a klatkę mam czystą, tablica ogłoszeń czyściutka i ma tylko jakieś jedno góra dwa bieżące ogłoszenia które są zaraz po przeterminowaniu się usuwane przez pedantycznych sąsiadów.. szczerze mówiąc to ja w ogóle nie widzę sensu kręcenia filmu podczas wychodzenia z mieszkania.. no ok jeszcze z bloku to tak jak orkiestra gra ale muszę coś wymyślić bo mnie oglądanie siebie jak idę z klatki na parking w ogóle nie pociąga.. a więc ta kwestia pozostaje póki co do obmyślenia...

Gosica a co z tym okresem przyszedł w końcu? bo pamiętam że nawet test robiłaś już hehe ja właśnie czekam na mój @... powinien byc już wczoraj ale tradycyjnie na czas nigdy nie przychodzi wiec tym razem nawet o nim nie myślę bo dziecka się nie spodziewam

a ja byłam dzis już na uczelni i jako że prowadzący wykład jest moim promotorem to jestem VIP i mam zwolnienie z egzaminu z 5 w indeksie i z tej radości kupiłam sobie maskę do włosów bo w rossmanie była akurat promocja

Angluka ja jak tak posiedzę z tżtem cały weekend i jest cudownie to też mam parcie na ślub ale jak wracam na stancję i widzę suwaczek to już mnie nie dołuje tylko wręcz uskrzydla widok że naprawdę już niedługo się zacznie

no a co do kuchenek to teraz już nie mam kłopotu z kolorem tylko z typem- otóż chodzi o to czy lepsza jest kuchenka gazowa czy elektryczna??? gazowa to wiadomo jaka a elektryczna to zamiast palników ma te płyty nagrzewające się.. ma któraś dziewczyna tą elektryczną kuchenkę żeby się podzielić wrazeniami??? muszę poszukać w necie która jest oszczędniejsza i bardziej polecana.... głupia kuchenka a naprawdę nie mam pojecia jaka lepsza.. w końcu ma służyć dobre parę lat więc muszę wybrać najlepszą opcję
KOchana mylisz pojęcia
elelktryczna to nie to samo co ten przykladowy mastercook indukcja
Ja mam kuchenke wlasnie z taka plyta i musze powiedziec ze jestem zadowolona bo bardzo ladnie utryzmuje sie w czystosci. Zeby ja umyc nie muszisz zdejmowac calej tej barykady kratkowej, jak z gazowej A elektryczna.. to samo co gazowa, tyle zen ie ma zagrozenia zatrucia gazem ani kratki, ale klopot z jej umyciem jest taki sam
NAjpesze sa plyty
Teraz w modzie jest ta plyta indykcyjna
masz plyte osobno i piekarnik osobno u nas wlasnie bedzie takie rozwiazanie zebym nie musiala sie do piekarnika schylac cale zycie
Stary 2009-05-11, 10:59   #2680
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
KOchana mylisz pojęcia
kochana kuchenkami interesuję się dopiero od jakiejś doby hehehe więc wybacz zaraz się będę edukować w tym temacie hehehe
Stary 2009-05-11, 11:12   #2681
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiedziałam, że jesli napisze późno wieczorem to nikt mi nie odpowie
Prosze o odpowiedź
Kubusewa ja właśnie też nie potrafię Ci udzielić odpowiedzi... Bo ja co proawda będę tak wyprowadzana ale z domku a nie z bloku I ja w domku będę miała ładne dekoracje i pod domkiem też

Cytat:
eeee
no co Ty
u nas to jest tak: przywwitanie chlebem i solą no i łyk wódeczki ( 2 kieliszeczki: woda i wódeczka - kto ma wódeczke - będize rządziłw związku) a potem na sali toast ze wszystkimi szampanem - więc kieliszki szampanowe się nie zmarnują
Właśnie u nas to samo.. Woda i wódeczka Stary dobry zwyczaj hehe Ja się trochę boję wypicia tej wódki bo ja niestety bez przepitki to pić nie umiem hehe

Cytat:
Ja po winie mam takie konwulsyjne wymioty, ze dziękuję spasuję
Po wódce jeszcze nigdy nie miałam syndromu dnia poprzedniego A po winie juz nie raz cierpiałam cały następny dzień więc ja jednak pozostanę przy wódeczce
To samo dokładnie Nie ma to jak po czystej Na następny dzień nic złego się u mnei nei dzieje.. No chyba że bym się naprawdę okropnie jakoś opiła... A po winie.. wystarczy 2-3 lampki i już na następny dzień jestem nie do życia...

Cytat:

No właśnie nie przyszedł tancerka.. Zrobiłam z tego wszystkiego wczoraj rano jeszcze jeden test ale dalej negatywny... Więc w ogóle nie wiem o co to może chodzić.. Jak nie dostanę tego okresu to idę w piątek do pani ginekolog, może ona coś wymyśli... W każdym bądź razie.. dzień 44
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:16   #2682
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana kuchenkami interesuję się dopiero od jakiejś doby hehehe więc wybacz zaraz się będę edukować w tym temacie hehehe
Ale Ci dobrzeJa też już chcę sprzęty do domku wybierać My dopiero po weselu zaczniemy działać, ale juz nie mogę się doczekać
Stary 2009-05-11, 11:28   #2683
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość

No właśnie nie przyszedł tancerka.. Zrobiłam z tego wszystkiego wczoraj rano jeszcze jeden test ale dalej negatywny... Więc w ogóle nie wiem o co to może chodzić.. Jak nie dostanę tego okresu to idę w piątek do pani ginekolog, może ona coś wymyśli... W każdym bądź razie.. dzień 44
A moze ostatnio zminilas styl odzywiania albo masz wiecej stresu? Wtedy byloby wytlumaczalne dlaczego nie masz okresu dluzej...
Wiem cos o tym, bo 2 razy mialam takie wahania. Ogolnie okres zawsze mialam mega regulrny (24-26 dni i by). W czerwcu gdy zminilam diete i mialam sesje to okres sie zatrzymal na 2 misiace! Potem w pazdzierniku jak zaczelam pracowac, wiec znow zmiania i masa stesu to okres zatrzymal sie na 3 miesiace!!! Teraz gdy juz sie wszystko ustatkowala to i okres regularny, jak w zegarku...

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:30   #2684
lusmarija
Wtajemniczenie

hm Gosia to juz jest naprawdę trochę dziwne że jeszcze tej wstrętnej @ nie masz, mi się już dzisiaj kończy no chyba ze u Ciebie to normalne, że masz az tak duże opóźnienia, ale leipiej idz do gina

kiedy wraca LAIN bo ja juz chce te zdjecia oglądać

Stary 2009-05-11, 11:31   #2685
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze 44 dni??? chybabym już na zawał jakiś padla... tym bardziej że naczytałam się na wizażu o tych testach że dziewczyny czasem w ciąży były a test nic nie wykazywał.. i jedna robiła i robiła testy żeby mieć na pamiątkę a tu ciągle negatywne.. nie chcę cię straszyć broń Boże tak tylko mi się przypomniały moje czarne myśli po zakupie testu ciążowego. u mnie dzień 29 więc póki co nie ma powodów do paniki.
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ale Ci dobrzeJa też już chcę sprzęty do domku wybierać My dopiero po weselu zaczniemy działać, ale juz nie mogę się doczekać
wiesz ja to sama nie spodziewałam się ze to wszystko tak szybko się potoczy- jeszcze niedawno obstawiałam że sprzęty domowe będziemy kupować w lipcu ale przyszłego roku!!! a tu wesele szwagra przyspieszyło remont mieszkanka o rok jak tylko się skończy w wakacje remont i tż pomaluje i dopieści nasze mieszkanko to ruszamy z wyposażeniem
Stary 2009-05-11, 11:33   #2686
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
A moze ostatnio zminilas styl odzywiania albo masz wiecej stresu? Wtedy byloby wytlumaczalne dlaczego nie masz okresu dluzej...
Wiem cos o tym, bo 2 razy mialam takie wahania. Ogolnie okres zawsze mialam mega regulrny (24-26 dni i by). W czerwcu gdy zminilam diete i mialam sesje to okres sie zatrzymal na 2 misiace! Potem w pazdzierniku jak zaczelam pracowac, wiec znow zmiania i masa stesu to okres zatrzymal sie na 3 miesiace!!! Teraz gdy juz sie wszystko ustatkowala to i okres regularny, jak w zegarku...
No właśnie Domi ja to ostatnio ani żadnej diety nie uskuteczniam, ani żadnej sytuacji stresującej nie mam, studiuję sobie spokojnie, ogólnie to mi jest jak u Pana Boga za piecem więc tym bardziej to dziwne...

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
hm Gosia to juz jest naprawdę trochę dziwne że jeszcze tej wstrętnej @ nie masz, mi się już dzisiaj kończy no chyba ze u Ciebie to normalne, że masz az tak duże opóźnienia, ale leipiej idz do gina

kiedy wraca LAIN bo ja juz chce te zdjecia oglądać
Na właśnie nie jest to normalne, pierwszy raz w życiu mam coś takiego...

Ja właśnie też bym już Lain na tych egipskich plażach pooglądała

Cytat:
o kurcze 44 dni??? chybabym już na zawał jakiś padla... tym bardziej że naczytałam się na wizażu o tych testach że dziewczyny czasem w ciąży były a test nic nie wykazywał.. i jedna robiła i robiła testy żeby mieć na pamiątkę a tu ciągle negatywne.. nie chcę cię straszyć broń Boże tak tylko mi się przypomniały moje czarne myśli po zakupie testu ciążowego. u mnie dzień 29 więc póki co nie ma powodów do paniki.
Eeee to 29 to jeszcze luzik Powiem Ci tancerka że ja też mam takie myśli.. A w ogóle najdziwniejsze jest to że właśnie ostatnio to my pod względem antykoncepcyjnym nie mamy sobie z TZtem nic do zarzucenia.. Nie ryzykowaliśmy ani nic i dlatego też nie panikuję za bardzo że w ciąży jestem... No nic.. zobaczymy co to z tego wyniknie..

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2009-05-11 o 11:38
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:38   #2687
angluka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Pochwal się jakie robisz Mi pomysły zmieniają się co chwilę I tez nie mogę się doczekać kiedy zacznę robic zaproszenia Ale to we wrześniu dopiero
aa wiesz nic nadzyczajnego bo ja lubie prostoe i skromnośc wiec będa zwyczajne ale jak zrobie jedno to wrzuce fotki Wam do pokazania napewno
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 11:50   #2688
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
aa wiesz nic nadzyczajnego bo ja lubie prostoe i skromnośc wiec będa zwyczajne ale jak zrobie jedno to wrzuce fotki Wam do pokazania napewno
Takie skromne sa najpiekniejsze i bardzo eleganckie
Stary 2009-05-11, 11:58   #2689
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee to 29 to jeszcze luzik Powiem Ci tancerka że ja też mam takie myśli.. A w ogóle najdziwniejsze jest to że właśnie ostatnio to my pod względem antykoncepcyjnym nie mamy sobie z TZtem nic do zarzucenia.. Nie ryzykowaliśmy ani nic i dlatego też nie panikuję za bardzo że w ciąży jestem... No nic.. zobaczymy co to z tego wyniknie..
no to rzeczywiście w ciąży pewnie nie jesteś ale ja bym już się martwiła że coś się dzieje niedobrego w moim organiźmie i pobiegła do ginekologa jak najszybciej..

właśnie poczytałam sobie o kuchenkach i chyba zdecydujemy sie na taką gazowo elektryczną. czyli piekarnik elektryczny ale z normalnymi palnikami na gaz. teraz musimy sobie pójść do sklepu i pooglądać czy nam się bardziej srebrne podobają czy białe sprzęty.. to znaczy srebrne ładniejsze są ale jak kuchenka danej firmy ładna to lodówka brzydka i feee a jednak te odcienie i struktury tych srebrnych kuchenek się różnią- jedne sa bardziej matowe inne błyszczące itd i nie wiem jak my to dobierzemy to sreberko do siebie.. będziemy się starać ale jak się zdenerwujemy to kupimy normalne białe sprzęciory i będzie spokój
Stary 2009-05-11, 12:08   #2690
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no to rzeczywiście w ciąży pewnie nie jesteś ale ja bym już się martwiła że coś się dzieje niedobrego w moim organiźmie i pobiegła do ginekologa jak najszybciej..
Dokładnie. Moja koleżanka też miała takei problemy. nie miała okresu dobre 4 miesiące. A do lekarza bała się iść. A jak poszła to jej badania zrobił, powiedział, że nie może zajść w ciążę przez najbliższe kilka lat, bo inaczej dziecko urodzi się chore. I przez całe życie bedzie musiała jakieś tabletki brać. Chciał jej tabletki anty przepisać, zeby w ciążę nie zaszła, ale ona nie chce brać hormonów i tak ryzykuje teraz. Ja bym kurcze nie mogła jakbnym wiedziała, że jest ryzyko, że zajdę w ciążę i że moje dziecko będzie chore. Przez moją nieodpowiedzialność narażę dziecko na cierpienie.
Stary 2009-05-11, 12:40   #2691
kaska87
Zakorzenienie

jak kuchenka to tylko gazowa ja nie znoszę gotować na elektrycznym, bo inaczej to żarełko smakuje

prawdopodobnie w piątek jadę z mamą mierzyć te suknie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 12:53   #2692
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak kuchenka to tylko gazowa ja nie znoszę gotować na elektrycznym, bo inaczej to żarełko smakuje

prawdopodobnie w piątek jadę z mamą mierzyć te suknie
dziękuję za opinię odnośnie kuchenki- na chwilę obecną będzie gazowa z elektrycznym piekarnikiem.

widzę Kasia że zabierasz się z kopyta za ślubne przygotowania a jak tam sytuacja z Tadzikiem i faktem że w tym tygodniu ma być zaklepana orkiestra choćby nie wiem co? podobało mi się twoje ostre i zdecydowane podejście- tylko jakie są teraz efekty? pochwal się

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Kaśka zerknęłam sobie na twój suwaczek i twoja parka już jest na numerku 11 czyli poszła do przodu ale szczerze mówiąc to już ci nie zazdroszcze suwaczka bo twój mnie już troszkę przeraża że jest tak blisko już.. wolę swój 1 rok 3 miesiące i 10 dni
Stary 2009-05-11, 12:54   #2693
onaella
Zakorzenienie

a ja dzis wzięłąm wolne w pracy i od rana siedze nad magisterką i opracowuje tą moją ankietę.
jejj ale z tym roboty ale na szczęście jestem już przy wnisokach z ostatneigo pytania i mam nadzieje, że to bedzie koniec całej części badawczej.

Kurcze, boje się tylko, ze mi promotor jakieś błedy powytyka i bedę musiala poprawki nanosić, chyba się załamię wtedy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 13:11   #2694
tancerka212
Zakorzenienie

jak tak was czytam to aż mi się odechciewa pisać pracy.. wy tu skończycie pisanie i będziecie się ślubem cieszyć a ja po wakacjach będę musiała siedzieć i się z tym męczyc.. ale jakbym miała czekać na ślub jeszcze rok dłużej to bym już chyba całkiem zwątpiła dlatego mogę już nawet pisać tą głupia pracę aby tylko szybciej być żonką mojego tżcika kochanego
Stary 2009-05-11, 13:11   #2695
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
widzę Kasia że zabierasz się z kopyta za ślubne przygotowania a jak tam sytuacja z Tadzikiem i faktem że w tym tygodniu ma być zaklepana orkiestra choćby nie wiem co? podobało mi się twoje ostre i zdecydowane podejście- tylko jakie są teraz efekty? pochwal się
no jak wróci jego tata to będzie spotkanie póki co jeszcze jest u makaronów
Cytat:
Kaśka zerknęłam sobie na twój suwaczek i twoja parka już jest na numerku 11 czyli poszła do przodu ale szczerze mówiąc to już ci nie zazdroszcze suwaczka bo twój mnie już troszkę przeraża że jest tak blisko już.. wolę swój 1 rok 3 miesiące i 10 dni
no ja też się lękam

a ja mam postanowienie nie będę przezywać TZa i nie będę się go czepiać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-11 o 13:13
Stary 2009-05-11, 13:17   #2696
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
jak tak was czytam to aż mi się odechciewa pisać pracy.. wy tu skończycie pisanie i będziecie się ślubem cieszyć a ja po wakacjach będę musiała siedzieć i się z tym męczyc.. ale jakbym miała czekać na ślub jeszcze rok dłużej to bym już chyba całkiem zwątpiła dlatego mogę już nawet pisać tą głupia pracę aby tylko szybciej być żonką mojego tżcika kochanego
Ja też bedę pisała pracę więc nie będziesz samaEhh ja jeszcze nie zaczęłam pisaćAle nasza pani promotor wymaga abyśmi na zaliczenie mieli tylko plan i temat, a to jeszcze można w miedzyczasie zmodyfikować. I mam ambitny plan napisać tą pracę do końca tego roku, żeby nie pisać później na ostatnią chwilę mając jeszcze slub na głowie.
Stary 2009-05-11, 13:20   #2697
tancerka212
Zakorzenienie

Kasia jak przeczytałam tekst "nie będę przezywać tżta" to normalnie myślałam że się posikam jak w piaskownicy hahaha ale jak ty mówisz do tego tżta że musisz tego zaprzestać? ja jakoś tak z tżtem się nauczyliśmy że w ogóle przezywanie nawet nam przez głowę nie przechodzi.. nie wyobrażam sobie żeby mój tż mnie wyzywał jakoś brzydko.. no a mi to już całkiem jakby coś brzydkiego na tżta przez gardło przeszło to bym w tej samej sekundzie już go przepraszała jak szalona.. aż ciekawa jestem co ty takiego potrafisz powiedzieć w złości

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 13:26   #2698
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
aż ciekawa jestem co ty takiego potrafisz powiedzieć w złości
nie chcesz tego wiedzieć są to przekleństwa nie jestem z tego dumna

o boże za 6 dni parka będzie na 10 a my nic nie mamy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-11 o 13:32
Stary 2009-05-11, 13:32   #2699
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no jak wróci jego tata to będzie spotkanie póki co jeszcze jest u makaronów

no ja też się lękam

a ja mam postanowienie nie będę przezywać TZa i nie będę się go czepiać
Kasia Ty to mnie normalnie rozbrajasz czasami

Onaella pomyśl że mam nadzieję niedługo będzie juz to za nami i w spokoju będziemy mogły się zając przygotowaniami ślubnymi

Stary 2009-05-11, 13:38   #2700
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Kasia Ty to mnie normalnie rozbrajasz czasami
dlatego chcę się nawrócić

napisałam do salonu, żeby mi napisali czy mają te suknie i ile kosztują i nie chcą mi odpisać no już 30 minut minęło powinni tam czatować, a nie

ta też jest fajna:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sunny.jpg (45,0 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-11 o 13:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości