Wrześniówki - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-17, 08:36   #2671
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983
Dot.: Wrześniówki

Ja też nie zamierzam ciagnąc za sobą na cmentarz ani fotografa ani kamerzysty. Tylko się pomodlę krótko, dam kwiaty i tyle. Goście poczekają na mnie pod kościołem.
Jutro będzie równy miesiąc do Tego dnia
Stary 2010-08-17, 08:45   #2672
czaszka_
Zakorzenienie

dziewczyny jak u was wyglada sprawa z odwozeniem gosci??ja ciągle nie moge znalesc kierowkow

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 08:52   #2673
Niesforna_88
Wtajemniczenie

W naszych okolicach jest tak, że goście sami się odwożą Zawsze tak było tym bardziej, że w moim mieśie jest pełno sal weselnych, a do naszego domu weselnego dojeżdżają taksówki więc większego problemu nie będzie

A co do odwiedzania grobu, my jeśli pójdziemy to też bez kamery i fotografa, moim zdaniem nie za bardzo to się nadaje na film, chociaż widziałam w necie taki filmik.

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 08:57   #2674
ButterBear
Zakorzenienie

My też chcieliśmy tańczyć walca, ale jak zobaczyliśmy, jak pokracznie nam to idzie, to doszliśmy do wniosku, że się pogibamy po prostu Nie ma się co przesadnie spinać

Ja dalej myślę nad makijażem. Czy aby na pewno dam radę sama się pomalować. Ciągle próbuję w domu różne warianty, ale ciągle coś mi się nie podoba...A Wy dziewczyny malujecie się same, czy idziecie do kosmetyczki?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 08:58   #2675
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
My też chcieliśmy tańczyć walca, ale jak zobaczyliśmy, jak pokracznie nam to idzie, to doszliśmy do wniosku, że się pogibamy po prostu Nie ma się co przesadnie spinać

Ja dalej myślę nad makijażem. Czy aby na pewno dam radę sama się pomalować. Ciągle próbuję w domu różne warianty, ale ciągle coś mi się nie podoba...A Wy dziewczyny malujecie się same, czy idziecie do kosmetyczki?
Do kosmetyczki, mam dwie lewe ręce zapisałam sie w Douglasie, razem z próbnym kosztuje 70 zł
Stary 2010-08-17, 09:03   #2676
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Do kosmetyczki, mam dwie lewe ręce zapisałam sie w Douglasie, razem z próbnym kosztuje 70 zł
No ja właśnie bardzo lubię i chyba jednak umiem się malować....często się maluję, eksperymentuję...ale trochę się boję, że łapy mi się ze stresu będą trzęsły...
Poza tym już się do mnie na makijaż 'zapisały' mama i siostra Nie wiem jak to będzie

Hania

Stary 2010-08-17, 09:08   #2677
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:

To tylko kwestia treningu Ja nie mam talentu do tańców ale przeszliśmy naukę tańca cztery stopnie(choć 4 stopień to tak za namową narzeczonej/żony bo już na 3 się gubiłem) potem 4 h indywidualnie z instruktorem i trenowanie jednego prostego układu i walc angielski dobrze nam wyszedł. Najlepszy i zarazem najbardziej skomplikowany pierwszy taniec widziałem na ostatnim weselu był to walc angielski.
Podczas pleneru PM powiedzieli mi, że ten układ ćwiczyli sami z instruktorką ponad 30 h.
Stary 2010-08-17, 09:10   #2678
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja właśnie bardzo lubię i chyba jednak umiem się malować....często się maluję, eksperymentuję...ale trochę się boję, że łapy mi się ze stresu będą trzęsły...
Poza tym już się do mnie na makijaż 'zapisały' mama i siostra Nie wiem jak to będzie
Ja to zazdroszcze dziewczynom które same tak ładnie się umalują Ładna kolejka się do Ciebie ustawia hihi
Stary 2010-08-17, 09:39   #2679
Ariena
Zakorzenienie

Ja też idę do kosmetyczki na makijaż. Właśnie jestem na etapie poszukiwania by zrobić próbny choć wstępnie już mam rezerwację tam gdzie będę robić fryzurę. A myślałam że tam nie robią makijaży a wczoraj się dowiedziałam że jednak robią.
Stary 2010-08-17, 10:00   #2680
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
my tez bedziemy tanczyc walca angielskiegp i poczatki tez trudne byly ale dacie rade nam instruktor wymyslij jakies dziwne wygibasy ze boje sie czy to wogole zatancze w stresie hehe a piosenki dalej nie mamy

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

a mi co poradzicie??
mam alergie ma prawie wszystko, a u TŻta ciagle remonty i czynnie musze uczestniczyc i juz mam tak:wysypke na rękach, nogi i ręce cale poobijane, poza tym pogryzione przez komary na twarzy mi sie zrobily zaczerwienienia a na szyi mam jakies odbarwienia:mur :
a tyle czasu dbalam o siebie i jak na zlosc przed slubem wszystkie sie 'psuje'. Aaaa zapomnialam dodac ze kolezanka zle mi tipsy zrobila i na sile sciagalam i mam paznokcie strasznie zniszczone a wlosy nie wiadomo czemu straszne siano masakra jakas
my też nie mamy piosenki dalej
może pij wapno tak jak ktos już tu pisał i może poprostu jakiś kompleks witamin, zawsze coś pomoże

Cytat:
dziewczyny jak u was wyglada sprawa z odwozeniem gosci??ja ciągle nie moge znalesc kierowkow
u nas to by taki numer że z tż ustaliliśmy że dla osób, które śpią u naszych rodziców będzie transport, a dla miejscowych nie. No bo każdy ma tu jakiegos znajomego kogo może poprosić o przewóz, po co robić sobie dodatkowe koszty. Ale oczywiście teraz musimy szukac kierowców, bo teściowa rozpowiedziała rodzinie, że ona załatwia odwóz i jeszcze powiedziała nam to 2 dni temu z wielką awanturą, że co my sobie wyobrażamy. Więc my znajdziemy kierowców i niech sobie płaci. Ale jak trafię na swój zły dzień to będzie sobie sama szukać. Jutro pogadam z dwoma kumplami, może przyjadą.
Stary 2010-08-17, 11:18   #2681
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

W mojej sytuacji sprawa z przywozem gości wygląda tak:
Moja strona śpi na miejscu, kilka osób w domu rodziców i u znajomych. Mamy załatwionego znajomego , który dostanie zatankowane autko i będzie po najbliższej okolicy rozwoził gości. Natomiast strona tż dojedzie do mnie wynajetym autokarem. Na miejscu w hotelu będą mieli nocleg a w niedzielę po poprawinach ponownie pojawi się autokar i odwiezie ich do domku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 12:28   #2682
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się maluję sama, bo jakoś nie chciało mi się niczego takiego szukać. Jedyne co ktoś mi robi prócz fryzury, to paznokcie .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 12:47   #2683
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Widzę że przygotowania już tak pełną parą idą. Podobnie u mnie z tym że musiałam się kilka kroków cofnąć bo... fotograf i kamerzysta, którego zamówiliśmy rok temu w piątek 13-go zadzwonił i powiedział że musi odwołać. No normalnie tak się zestresowałam że nic nie załatwimy że szok. A wczoraj czyli chyba 3 dzień poszukiwan w końcu znaleźliśmy kogoś wolnego i który robi ładne fotki i w piątek mamy spotkanie.
Na szczęście nasz zespół powiedział że wszystko dalej aktualne a wogóle jak do nich dzwoniliśmy to powiedzieli że wchodzą do studia nagrywać płytę

Poza tym dziś idziemy na ostatnie nauki i potem jeszcze tylko 2 x w poradni. W sumie to już takie drobiazgi nam zostały chociaż oboje jeszcze nie jesteśmy do końca ubrani

A no i sprawa z gośćmi też się nam wyjaśnia - odmówiło nam jakieś 30 osób. Tak też przypuszcvzaliśmy więc wszystko idzie zgodnie z planem

Dużo z Was tańczy walca - my chcemy się po prsotu pobujać ale tak troszkę się zastnawiam czy może faktycznie czegoś takiego nie zatańczyć. Chociaż myślę że i tak zostaniemy przy bujaniu

Powiedzcie mi - gdzie kupię tanio wstążkę białą do zdobienia klatki i taką długą ale cienką wstążkę do wódki? Czy w kwiaciarniach najlepiej tego szukać?
Potrzebuję większej ilości dlatego nie wiem gdzie się bardziej opłaca.
Zamierzam też przystroić wejście do sali bo wygląda obrzydliwie - kokardki są tam chyba już od 2 lat i są okropnie ukurzone i brudne więc mam zamiar zrobić to po swojemu.
W sklepie z pasmanterią znajdziesz

Cytat:
U nas teściowa zarządziła, że ona sama sobie dla swoich gości załatwi, więc nie wiem jak u TŻ to będzie wyglądało, ale ja dla swoich mam tak:
Dwa busy ( na 20 i 24 osoby) z mojej miejscowości: kościół-sala, potem jeden kierowca na sali- jakiś znajomy mojego taty, a nad ranem 1 bus który zawiezie pozostałych do końca gości do naszej miejscowości
Do tego ta sama firma daje nam auto ślubne.

Cytat:

Ja nie znoszę jak ktoś mnie maluje, bo zazwyczaj nie jestem zadowolona z efektu, choć u profesjonalistki jeszcze nigdy nie byłam. Na ślub jednak idę bo w życiu bym się nie pomalowała w tym dniu, drżące ręce itp
Zazwyczaj jednak maluję się sama i również 'po rodzinie' robię makijaże na rożne okoliczności jak wesela czy sylwestra i nawet ładnie mi to wychodzi. Jednak w tym dniu nie tknę nikogo, więc świadkowa też się zapisała do kosmetyczki, a moja mama stwierdziła że jakoś sama sobie da radę. Sama również zrobię sobie pazurki żelowe i tu niestety będę musiała zrobić też coś z pazurkami mojej mamy, a reszta kobiet to nie wiem, bo zazwyczaj też ja im robiłam
ale to już zrobimy czwartek- piątek przed weselem

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:04   #2684
ButterBear
Zakorzenienie

Widzę, że jednak większość decyduje się na makijażystkę... ja jeszcze pomyślę, ale w 80% skłaniam się do malowania samodzielnego

Arnama, a gdzie wybierasz się na makijaż? Też jestem ze Śląska...

Hania

Stary 2010-08-17, 18:57   #2685
dorka32
Raczkowanie

Dziewczyny ja też idę do kosmetyczki na makijaż, jestem beztalencie jeśli chodzi o to, więc nie było się nad czym zastanawiać
Co do transportu gości, to mamy pare samochodów ktore zawiozą gości do kościoła, następnie spod kościoła i po weselu będzie autokar
Stary 2010-08-17, 19:13   #2686
Ariena
Zakorzenienie

U nas też będzie autokar/busik. Jeszze nie wiem bo ja tego nie załatwiam tylko TŻ. Jutro idę kwiaty zamówić (chyba).
Stary 2010-08-17, 19:17   #2687
mafda
Zadomowienie

no ja właśnie znalazłam busa dla gości z mojej strony, i dzwoniliśmy do tż mamy, ale ona sama szuka więc problem z głowy
na rano chciałam załatwić kierowcę, jeden kumpel mi właśnie odmówił, więc szukam dalej.
dzisiaj byłam u lekarki, którą znam już kilka lat i nie widziała mnie od maja i mówi że marnie wyglądam chyba mnie ten ślub wykończy
mama tez mówi że ja jestem taka naładowana że szok wszystko mnie wkurza, a najbardziej moja rodzina, która nie potrafi stwierdzić czy przyjdzie czy nie 1 sierpień minął a oni dalej myślą. Powiedziało mi kilka osób, że zadzwonią w poniedziałek i cisza, znowu muszę do nich dzwonić i sie prosić.
Stary 2010-08-17, 20:26   #2688
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że jednak większość decyduje się na makijażystkę... ja jeszcze pomyślę, ale w 80% skłaniam się do malowania samodzielnego

Arnama, a gdzie wybierasz się na makijaż? Też jestem ze Śląska...
Salon Joanna u mnie, w Jaworznie. Mają fryzjerstwo i kosmetykę ięc nie będę musiała biegać po mieście

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość
no ja właśnie znalazłam busa dla gości z mojej strony, i dzwoniliśmy do tż mamy, ale ona sama szuka więc problem z głowy
na rano chciałam załatwić kierowcę, jeden kumpel mi właśnie odmówił, więc szukam dalej.
dzisiaj byłam u lekarki, którą znam już kilka lat i nie widziała mnie od maja i mówi że marnie wyglądam chyba mnie ten ślub wykończy
mama tez mówi że ja jestem taka naładowana że szok wszystko mnie wkurza, a najbardziej moja rodzina, która nie potrafi stwierdzić czy przyjdzie czy nie 1 sierpień minął a oni dalej myślą. Powiedziało mi kilka osób, że zadzwonią w poniedziałek i cisza, znowu muszę do nich dzwonić i sie prosić.

Tak to już jest z tymi gośćmi. Mój chrzestny np ciągle nie daje odpowiedz czy przyjdzie z dziećmi (nastoletnimi) czy bez, a to już różnica 3 osób....
Co do nerwów. Polecam Persen forte dzisiaj przetestowałam dokładnie, bo mieliśmy jechać z TŻ po obrączki, ale miałam awarię z autem i trochę to czasu zajęło. Natomiast pewnie zdążyli byśmy na styk do 19 ale TŻ nie wypłacił pieniędzy no a zanim przez miasto byśmy się przetaszczyli, jeszcze kożystając z bankomatu, no to było pewne że nie zdążymy, tak się wściekłam, że oczywiście nawrzeszczałam na TŻ i z nerwów zaczęłam sprzątać w pokoju (często tak robię) i kilka swetrów poleciało na ścianę. Zeszłam na dół i łykłam 2 tabletki, jeszcze zaparzyłam melisę i mówię Wam po pół godzinie byłam zrelaksowana jak nigdy jeszcze popiłam melisy, ale to nie wiele dało.
A TŻ się śmiał że od rana będzie mnie tym faszerował, bo już dawno nie byłam tak miła dla niego jak po tym nawet mu powiedziałam że pięknie wygląda
Nie wiem czy to te środki czy rzeczywiście jakoś wyjątkowo dzisiaj wyglądał

Stary 2010-08-17, 20:58   #2689
ButterBear
Zakorzenienie

Arnama, cenna informacja z tym persenem muszę się zaopatrzyć

Dziewczyny, byłam dziś na szybkim próbnym makijażu....ładnie wyszło... a potem w domu wszystko zmyłam i pomalowałam się sama...i podoba mi się o wiele bardziej ...

Hania

Stary 2010-08-17, 22:17   #2690
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
.....nawet mu powiedziałam że pięknie wygląda
Nie wiem czy to te środki czy rzeczywiście jakoś wyjątkowo dzisiaj wyglądał
oj to chyba kupie bo ja swojemu tak nie mówię bo codziennie mierzy garnitur no to ileż można najlepsze bo miał w planach nie prać koszuli przed ślubem, ale przez ostatni tydzień zakłada ją co dwa dni, więc mu dzisiaj mówię że do wesela jeszcze miesiąc i jak tak dalej będzie się stroił to chyba jednak będzie musiał uprać ale się obraził
dzisiaj kupił sobie kamizelkę więc znowu musiał się wystroić czy pasuje
w sobote jedziemy na poszukiwanie karwacika więc znowu będzie szalał

ja bym nie była się w stanie sama pomalować, jakby coś nie wychodziło to wszystko by latało po łazience ale fakt jakoś wolę jak się sama pomaluję, niż te wszystkie makijażystki, mówisz jej coś a on ai tak swoje. No ale jakąś tam wybrałam, jestem zadowolona, byle by sie trzymał.
Stary 2010-08-17, 22:51   #2691
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Arnama, cenna informacja z tym persenem muszę się zaopatrzyć

Dziewczyny, byłam dziś na szybkim próbnym makijażu....ładnie wyszło... a potem w domu wszystko zmyłam i pomalowałam się sama...i podoba mi się o wiele bardziej ...
skoro sama sie umiesz rownie ladnie pomalowac to czemu nie?
chociaz ja tez uwielbiam sie malowac i eksperymentowac i fajnie mi wychodzi, ale ja jestem nerwus i nie ma szans zebym sie sama pomalowala 31 mam probny makijaz to wam pokaze jak to bedzie wygladac

a co do tanca to tak jak mowilam, bedziemy tanczyc walca angielskiego.Co myslicie o tej piosence? http://www.youtube.com/watch?v=2Xn7dNhW7fY a moze lepsze http://www.youtube.com/watch?v=BCXSuY7ZFgM;)

noi musze sie pochwalic bo nie wytrzymam dzis nam meble w kuchni zmontowali i taka jestem juz szczesliwa, juz bym chciala mieszkac z TŻtem juz sie czuje jak prawie zona dziewczyny ktore mieszkacie juz ze swoimi chlopami zazdroszcze wam

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 07:06   #2692
nicolaaa
Rozeznanie

czaszka_ u nas odwożenie gości wygląda tak. W związku z tym że większość gości jest od strony TŻ więc oni najpierw zajadą wynajętym przez siebie autokarem na salę, gdzie będą mogli się wykąpać i przygotować. Potem już nasz autokar pojedzie na salę żeby ich stamtąd zabrać pod kościół a po kościele dosiądą się tam jeszcze osoby z mojej rodziny, których wiele nie będzie bo raczej większość przypuszczam że będzie autami. Na drugi dzień planujemy tylko obiad i wtedy po gości TZ przyjeżdża autokar przez nich wynajęty.
Jedynie jeszcze załatwimy jednego busa żeby zabrał gości z mieszkania od rodziców TŻ i z naszego mieszkania i znajomych. Ich będziemy odwozić tym właśnie busikiem

Mnie maluje koleżanka która jest kosmetyczką i na początku malowała w Douglasie a teraz pracuje w salonie kosmetycznym w Sosnowcu. Jej szefowa zrobi mi paznokcie żelowe bo podobno jesr rewelacyjne a jej naprawdę ufam. Co do próbnych to makijaż jeszcze muszę ustalić bo miała jechać na wakacje więc będzie koniec sierpnia, początek września a fryzurę mam 28 sierpień. Paznokcie zrobię w czwartek albo piątek przed ślubem.

dorka32 a kiedy jest ta giełda ślubna w tychach? Bo i tak będę musiała jechać do tychów żeby zamówić koronę na klatkę bo podobno jest tania a nam się nie bardzo chce z tym bawić

A dziewczyny kiedy macie przymiarki?

Dokładnie miesiąc do ślubu.

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 07:45   #2693
dorka32
Raczkowanie

Cytat:
czaszka_ u nas odwożenie gości wygląda tak. W związku z tym że większość gości jest od strony TŻ więc oni najpierw zajadą wynajętym przez siebie autokarem na salę, gdzie będą mogli się wykąpać i przygotować. Potem już nasz autokar pojedzie na salę żeby ich stamtąd zabrać pod kościół a po kościele dosiądą się tam jeszcze osoby z mojej rodziny, których wiele nie będzie bo raczej większość przypuszczam że będzie autami. Na drugi dzień planujemy tylko obiad i wtedy po gości TZ przyjeżdża autokar przez nich wynajęty.
Jedynie jeszcze załatwimy jednego busa żeby zabrał gości z mieszkania od rodziców TŻ i z naszego mieszkania i znajomych. Ich będziemy odwozić tym właśnie busikiem

Mnie maluje koleżanka która jest kosmetyczką i na początku malowała w Douglasie a teraz pracuje w salonie kosmetycznym w Sosnowcu. Jej szefowa zrobi mi paznokcie żelowe bo podobno jesr rewelacyjne a jej naprawdę ufam. Co do próbnych to makijaż jeszcze muszę ustalić bo miała jechać na wakacje więc będzie koniec sierpnia, początek września a fryzurę mam 28 sierpień. Paznokcie zrobię w czwartek albo piątek przed ślubem.

dorka32 a kiedy jest ta giełda ślubna w tychach? Bo i tak będę musiała jechać do tychów żeby zamówić koronę na klatkę bo podobno jest tania a nam się nie bardzo chce z tym bawić

o ile sie nie myle jest codziennie, ale najlepiej o świcie jechać, bo chyba tylko do 12.00 jest. Ja tam kupiłam zaproszenia, balony i reszta pierdół mają tam wszystko.Jest tam również hala kwiatowa, moja koleżanka kupowała tam wszystko do dekoracji kościoła. Poszperam potem i dokładnie Ci napiszę, bo jeszcze musze tam zawitać.

Ja mam przymiarke 20.09 .

Edytowane przez dorka32
Czas edycji: 2010-08-18 o 07:46
dorka32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 07:50   #2694
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:

A no !!!! Też mnie to ucieszyło
Stary 2010-08-18, 08:12   #2695
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jutro odbieram suknię jeśli wszystko będzie ok, bo jeśli jeszcze coś mi się nie będzie widziało to jest czas na przeróbkę

Trochę się boję że zrobiła mi za mało miejsca do ściągnięcia wiązania, ale zobaczymy jutro....

A do ślubu jeszcze dwa tygodnie

Cytat:

a co do tanca to tak jak mowilam, bedziemy tanczyc walca angielskiego.Co myslicie o tej piosence? http://www.youtube.com/watch?v=2Xn7dNhW7fY a moze lepsze http://www.youtube.com/watch?v=BCXSuY7ZFgM;)
Mnie się pierwsza bardziej podoba, ale druga jest krótsza, więc mniej się namęczycie i w tej drugiej jest melodia łatwiejsza do zatańczenia

Stary 2010-08-18, 08:52   #2696
Alicja1985
Raczkowanie

Ja się maluję sama bo lubię i jestem po wizażu. Oczywiście boję się też, że ręce będą mi się trzęsły i z tymi długimi paznokciami eyelinerem sobie idealnej kreski nie zrobię, ale wolę sama się umalować niż dać się umalować obcej osobie. Bardziej bym się stresowała gdybym wiedziała, że mój makijaż jest w cudzych rękach. Ja jestem osobą dość trudną do pomalowania i już wiele razy mnie malowały dziewczyny które się znają na tym, potem nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze. Więc twierdzę, że najlepiej zrobię to sama, bo ogółem wszyscy znajomi się zachwycają, że tak ładnie umiem się pomalować. Dobrałam sobie kolor cieni do dodatków, do koloru moich oczu, kupiłam trochę wodoodpornych kosmetyków i mam nadzieję, że będzie dobrze. Pomaluję się tak jak się maluję na codzień, tylko dokładniej i trwalszymi kosmetykami.
Boję się o pierwszy taniec, bo my nadal z narzeczonym nic nie ćwiczyliśmy. Boję się, że potem się skończy na bujance i stresie bo w ogóle nie będziemy mieli się czasu przygotować. Ale wolę, żeby tak się nie stało.
Goście się po weselu sami odwiozą, większość mieszka na osiedlu gdzie zamówiliśmy salę weselną, to nawet se dojdą z buta xD
Mam przymiarkę 08 września, to też jest stresujące :P

Waga: 50kg
Wzrost: 1,73cm
88-68-90 ;P

Zaręczyny: 21.02.2010r
Ślub: 18 wrzesień 2010r
Blog mojego RUS kotka :3
http://korel-bluecat.bloog.pl

Edytowane przez Alicja1985
Czas edycji: 2010-08-18 o 08:57
Alicja1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 09:45   #2697
arnama
Zakorzenienie

TŻ wybrał z dwóch piosenek. To będzie nasza:
http://www.youtube.com/watch?v=pCi_IeeD4bU
Dzisiaj zaczynamy tańce W głowie staram się wymyślić jakieś figury, na tym śmiesznym początku wyjdziemy na środek a potem najpierw będziemy się bujać, potem 'na dwa' jakiś obrót, przechylenie i będzie git

Stary 2010-08-18, 09:48   #2698
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Alicja zazdroszcze daru malowania. Ja jestem kompletne beztalencie. Dlatego będzie mnie malowac dziewczyna, która pomoga przy sesjach fotografowi, który będzie u nas na ślubie. Próbny makijaż w sumie już miałam podczas sesji narzeczeńskiej i mimo, że nie był on typowo ślubny to jednak mi się bardzo spodobał. Miałam fantastyczne dłuuugie rzęsy No i cała sesja zdjęciowa była i wyszła super

Troszkę lipa będzie z makijażem i fryzurą na poprawiny ale tu już będę musiała dać sobie radę sama. Najwyżej postawię na naturalny makijaż "no maku up" Albo poeksperymentuję. Pożyjemy zobaczymy.

Miałam z Tż uczy się kroków z you tube ale nie szło nam to więc chyba się tylko jakoś pobujamy.
Muszę troszeczkę odpuścić ponieważ dostałam jakiejś obsesji chyba i nie śpię po nocach bo nie wiem w jakich kolorach zrobić ozdoby na butelki z wódką.
Stary 2010-08-18, 10:02   #2699
mafda
Zadomowienie

Cytat:
...

a przymiarka w piątek
Cytat:
skoro sama sie umiesz rownie ladnie pomalowac to czemu nie?
chociaz ja tez uwielbiam sie malowac i eksperymentowac i fajnie mi wychodzi, ale ja jestem nerwus i nie ma szans zebym sie sama pomalowala 31 mam probny makijaz to wam pokaze jak to bedzie wygladac

noi musze sie pochwalic bo nie wytrzymam dzis nam meble w kuchni zmontowali i taka jestem juz szczesliwa, juz bym chciala mieszkac z TŻtem juz sie czuje jak prawie zona dziewczyny ktore mieszkacie juz ze swoimi chlopami zazdroszcze wam
dla mnie druga piosenka, sama nad nią myślę
Stary 2010-08-18, 10:07   #2700
ButterBear
Zakorzenienie

A ja sukienkę mam już w domu

My nie tańczymy walca, będziemy się bujać
Do tej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=jIAmcJHu1Z0

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości